خداحافظی با دوستان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

Re: خداحافظی با دوستان

پست توسط Mohammad 1985 »

موفق باشی عزیزم مطمعن باش راه درستی انتخاب کردید .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط Boyka »

موفق باشی نوید جان آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی برات دارم :razz: :razz:
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

از اظهار لطف همه ی دوستان سپاسگذارم. بنده شایسته ی این همه لطف نیستم. واقعا شرمنده ام کردید...
نوید جان.امیدوارم رتبه تک رقمی بیاری.بری دانشگاه صنعتی شریف"یا دانشگده خلبانی یا نظامی" و از اونجا پست بذاری و یادی از ما بکنی.من هم از مطالبت استفاده میکردم.امیدوارم زود تر با خبرای خوش برگردی
به امید موفقیت تمام اعضای CC

ممنون مهدی جان. والا با این چیزایی که ادم میشنوه و میبینه من به رتبه ی 4 رقمی هم راضی هستم :grin:
البته اون رشته ای که من میخوام برم کنکور سختی نداره. فقط معاینات پزشکیشه که بعید میدونم بتونم ردش کنم
در هر صورت از لطف شما دوست عزیزم ممنون

موفق باشي نويد جان
ولي دلمون واست حسابي تنگ ميشه

ممنون رضا جان.
من هم دلم برای شما و همه ی اعضا ی سی سی تنگ میشه. ولی چه کنم که چاره ای نیست
به هر حال بعید می دانم نوید سنترال را به طور کامل طلاق بدهد ...چون حتی اگر انسان 23 ساعت در روز هم درس بخواند باز هم نیم ساعتی را در سنترال خواهد بود

میلاد جان از لطفت ممنون. میلاد جان یه ذره پیازداغش رو زیاد کرد. اینجوریا هم نیست...
میلاد جان مسئله این نیست. مسئله اینه که نمیشه روزی نیم ساعت به سی سی سر بزنه. یک بار خودت امتحان کن. مثلا میای و میبنی یکی از دوستان یک سری عکس خیلی قشنگ گذاشته تا بیای همه ی عکس ها رو باز کنی و از پست ها تشکر کنی کلی وقت میگذره. بعدش یک خبر جالب میبینی تا بیای ترجمه کنی و اونو با چند تا مرجع دیگه تطبیق بدی تا اعتبارش معلوم بشه باز خودش کلی وقت میبره. تا بیای به برخی از پستها جواب بدی باز خودش کلی وفت میگیره و ...
ولی اون طوری هم نیست که برم و دیگه برنگردم. ان شاالله سعی میکنم هر دوهفته یا هر هفته یک بار سر بزنم. البته اگر اتفاق خاصی بیفتند و ایران از یک جنگنده، ناوچه، پدافند موشکی و ... جدید رونمایی کند سعی میکنم حتما بیام. برای مناسبت هایی مثل ماکس 2009 هم سعی میکنم یک سری بزنم.
باز هم از لطفت ممنون

ای بابا ،
نوید جان فکر کنم قدم من بد بود و بعد از گذشت چند روزی از ورود من ، تو داری میری....
نوید جان مهم اینه که همیشه به یادت هستیم .... من چند روزی نیست با این مجموعه اشنا شدم و دارم تمامی مطالب گذشته کم کم میخونم....
امیدوارم که برگردی دوباره ، البته تا تیر هم زیاده اما چون تصمیم خودت هست به تصمیمت احترام میذاریم.....

ایمان جان این چه حرفی است که میزنید. قدم شما خیلی هم خوب بود. من از مدتها پیش قصد خداحافظی داشتم ولی منتظر ایر شو اصفهان بودم که اون هم به خاطر اون حادثه ی تلخ لغو شد.
من هم دوستدار تو هستم ایمان جان. عکس های شما و محمد واقعا زیبا است. خوشحالم که شما دو نفر به اعضای انجمن اضافه شدید.
واسه نویدی که اصلا نشناختمش ؛ یعنی فرصت نشد ؛ ولی وقتی کسایی مثل میلاد و رضا و دیگر دوستان این چنین شایسته از یک نفر خداحافظی می کنند ؛ حتما بدون شک انسان کامل و شایسته ای بوده و هست

ممنون دوست عزیز. دوستان لطف دارند. نه، من اینقدر هم اش دهن سوزی نبودم
من ازخداحافظی آقا نوید خوشحال هستم
چون این خداحافظی نتیجه ی تصمیم درستی هست که آقا نوید گرفته.
موفق باشید نوید جان
دعای خیر دوستان برای موفقیت، بدرقه راهتان باد

ممنون حسین جان. من از مطالب شما استفاده میکردم. مطلب اخر شما در مورد میگ-25(اگه اشتباه کردم بگید) واقعا عالی بود. به کارتون ادامه بدید دوست من
نوید جان امید وارم موفق و پی روز باشی توپ درس بخون بعد از این صدات کنیم آقای مهندس

ممنون دوست عزیز. والا ما که هدفمون مهندسی نیست ببینیم خدا چی میخواد
N@VID, جان
موفق و پیروز باشی امیدوارم که بزودی (4 سال دیگه نه 6 ماه دیگه) به جمع ما برگردی البته توی این 4 سال هم 100 درصد پای اینترنت خواهی نشست و به CC هم مطمئنا سر خواهی زد

ممنونم دوست عزیز. بله همانطور که گفتم سعی میکنم هر چند وقت یک بار سر بزنم
نوید جان انشاالله به زودی و با دست پر باز خواهی گشت و خبر موفقیت خود در بهترین رشته ممکن را خواهی داد که دیر نخواهد بود...
در ضمن برای آمدن به سنترال کلابز و در جمع صمیمی دوستان قرار گرفتن همواره وقت هست اما در حال حاضر درس شما مهم تر است

به به اقا دانیال گل. اقا دانیال نسبت به ما لطف دارند. هوای این اقا دانیال ما رو داشته باشید و از اطلاعاتش استفاده کنید. خیلی دوست خوبیه.
دانیال جان انشاالله شما هم در اون رشته ای که میگفتید بهش علاقه دارید قبول بشید. از اشنایی با شما بسیار خوشحال شدم.
موفق باشی رفیق ، امیدوارم این رفتن همیشگی نباشه و بعد از کنکور دوباره اینجا ببینیمت

ممنون دوست عزیز. ان شاالله همین طور باشه
بروبه سلامت نويد جان
انشالله موفق باشي.من كه از نوشته هاي شما در باره هواپيما خيلي استفاده كردم
به ويژه مطلب اخري درباره ربودن ميگ 21 عراقي
ازخالا بهت ميگيم مهندُُُُُُُُُُُُُُُسسسسسسسس

ممنون بهنام جان. شما لطف داری. اون مطلب اخری هم برای من نبود و مدتها پیش اون رو از سایت اقای مدرسی روی سایت گذاشته بودم. به هر صورت از اظهار لطف شما ممنونم
موفق باشی عزیزم مطمعن باش راه درستی انتخاب کردید

ممنونم محمد جان. انشالله شما نیز در تمام مراحل زندگی موفق باشید
موفق باشی نوید جان آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی برات دارم

ممنون بویکا جان. از مطالب شما در بخش زمینی استفاده میکردیم. ان شالله شما هم همیشه موفق باشی

باز هم از همه ی دوستانی که به طور عمومی و خصوصی ما رو شرمنده کردن تشکر میکنم. دوستان سی سی رو به دست شما سپردیم :grin: :grin:
امیدوارم سی سی روز به روز پیشرفت کنه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

نوید جان تورو یه ادم منطقی می دونستم ، و با این کارت به دونسته هام بیشتر اعتقاد پیدا کردم.

ما قرص و محکم تو این سنگر وایستادیم ، نگران مخدوش شدن فضای اینجا نباش و اگه اظهار نظر بی ربطی دیدی اعصابت رو خورد نکن کسانی هستن که برای دفاع از حقیقت این ملت محکم ایستادن چه اینجا چه جاهای دیگه.

با خیال راحت درست رو بخون.
مهم اینه که اصلا نترسی از همین الان هم شروع کنی با روزی 6 ساعت و بعد برسونیش تا 12 ساعت انشا الله یه رتبه سه رقمی میاری.

یادت باشه به اینکه دیگران چقدر می خونن قکر نکن ، رتبه رو در صد ها تعیین میکنه.

اگه در صد هات حول 50 باشه قطعا یه رتبه زیر 2000 میاری.

موفق و سربلند باشی دوست ندیده اما بسیار عزیزم :razz:
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

پستها یواش یواش داره جنبه تراژدی و فیلم هندی پیدا میکنه!!!تصویر
از همگی میخوام احساساتشونو کنترل کنند...و به اعصابشون مسلسل(مسلط سابق) باشند.تصویر

نوید مصاحبه خلبانی حواست باشه سوتی ندی هاتصویر...تست پزشکی هم امیدت به خدا باشه...تصویر
از دست اندرکاران امور خلبانی کشور اگر کسی این پست رو میخونه و به هر حال با مطالب نوید آشنایی داره حتما کمکش کنه...تصویر

ستاد جهانی حمایت از خلبان شدن نوید
با همکاری میلاد و دانیال و سایر شرکا
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 599 بار
سپاس‌های دریافتی: 10297 بار

پست توسط abdolmahdi »

سلام جناب نويد
ببخشيد ديرتر از همه رسيدم :) با توكل بر خدا و ايمان به دانسته هات به پيش برو و خواهي ديد كه موفق خواهي شد. برايت آرزوي موفقيت دارم . :) :razz:
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

سلام نوید عزیز
خیلی ناراحت شدم که موقتا تا 4 ماه و چند روز دیگر دیگر از حضور شما بی بهره هستیم.
انشاء ا... که 4 ماه و چند روز دیگر همین موقع ها از اینکه توانستی به بهترین نحو ممکن سؤالات کنکور سراسری را جواب بدهی خوشحال و شاکر خداوند متعال هستی.
فقط از الان خودت را برای دوران مطالعاتی عید آماده کن چون خیلی مهم هست.اکثر داوطلبان یا درس نمی خوانند یا با روحیه ای ضعیف(به خاطر اینکه می بینند همه برای خودشان تفریح می کنند ولی مجبورندد که درس بخوانند!!! :::P :::P :::P )درس می خوانند بنابراین باید از فرصت نهایت استفاه را برد.
صحبتهای مرتضی عزیز هم خیلی مهم بود حتما توجه بکن.رتبه خوب آوردن هم راحته و هم سخت.
به صورت متناسب برای هر درس وقت بگذار تا انشاءا... در کنکور ترازهای دروس مختلف تقریبا یکسان باشند چون اگر یک درس به طور نامعمول پایینتر از بقیه باشه....
دروس اختصاصی و در رأس آنها ریاضی نیاز به تمرین زیاد دارند.
امیدوارم که به فیزیک علاقه مند باشی و تاکنون مباحث آن را به خوبی حتی بهتر از مؤلف کتاب :grin: یاد گرفته باشی.
شیمی هم اگر خوشت نمیاد ول نکن.
سعی کن نسبت به دروس عمومی علاقه نشان بدهی و از مطالعه آنها لذت ببری!!! حتی عربی!!!چون به نظر من غیر از این چاره ای نیست.
شب کنکور هم بی خیال درس...تصویر
دوش بگیر یا اصلا حمام برو.
مبادا زود بری بخوابی که خوابت نمی بره و...
قبل از خواب به این فکر کن که فردا به بهترین شکل ممکن تستها رو جواب خواهی داد.
صبح کنکور هم می گویند که اگر دوش آب سرد بگیری بد نیس.
اگر پشت در ورودی معطل شدی سعی کن زیاد خسته نشی.
در طول جلسه هم روی سؤالهای مزخرف معطل نشو.

در آینده بهت چند پی ام خواهم زد تا چند هفته یکبار که به اینجا سر می زنی آنها را مطالعه کنی.البته موضوعاتشان تا 80% به کنکور و درس بر می گرده تا موضوعات نظامی و هوانوردی!

خیالت راحت باشه به خدا توکل کن و شروع به درس خواند جدی کن.
اگر هم اتفاقی افتاد مطمئن باش که چون به خدا توکل کرده ای به صلاح تو بوده.

انشاءا...که همیشه موفق باشی
خدانگهدار
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

نوید عزیز
مطمئن باش که راه درست رو انتخاب کردی و یقین بدون که بدون توجه ششدانگ به هدفت و بدون تمرکز همه جانبه نمیتونی موفق باشی البته باید زودتر از اینها شروع میکردی برای کنکور اما همین که تصمیم جدی برای موفقیت گرفتی بی اندازه ارزشمنده و البته بناید کوچکترین تزلزلی به خودت راه بدی و باید در اجرای تصمیمت محکم و استوار باشی
من هم به نوبه خودم برات آرزوی موفقیت دارم
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

نوید عزیز

کمی دیر متوجه این تاپیک شدم. عذر میخوام. حقیقتش کمی شوکه شدم . امیدوارم که در تمامی مراحل زندگی در پناه خداوند بزرگ موفق باشی و تو را بزودی (و با دست پر) مجددا در جمع خودمون ببینیم. این بدرقه با شکوه نشاندهنده عملکرد قابل تقدیر تو دوست خوب در طی مدتیست که در خدمتت بودیم.

موفق و سربلند باشیتصویر
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 289 بار
سپاس‌های دریافتی: 1424 بار
تماس:

پست توسط Mohammad Razzazan »

نويد جان
به تصميمت كاملا احترام مي ذارم اما سعي كن تو اين زمان علاوه بر درس خوندن زماني رو هم براي استراحت و تفريح كنار بذاري :D حالامي توني به اينجا سر بزني يا بري با بچه ها گل كوچيك بازي كني :grin:

نويد عزيز واقعا يكي از با محبت ترين دوستاني بود كه اينجا پيدا كردم. اميدوارم در همه مراحل زندگيت و در درجه اول توي كنكور موفق باشي :razz: :razz: :razz:
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

نويد جان
آرزو می کنم موفق باشید. فقط درس بخون فرصت برای بقیه کار ها هست من این مسئله رو تجربه کردم.
موفق باشی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

درود
آقا نوید بنده در این انجمن با جنابعالی آشنایی نداشتم.
ولی میخوام یه چیزی بهت بگم .بچسب به درس و دانشگاهت.برخی از ماهم این راه رو گذروندیم.
سایت و اینترنت و دوستات همیشه هستند.ولی فرصتها همیشه نیستند.
راه درست رو انتخاب کن.
آذری ها میگن:DÜZƏ ZAVAL YOXDUR
(البته فکر کنم تا بخوای پاسخ محبتهای دوستانت رو در این تاپیک بدی.وقت فوت شده و کاروان رفته)
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”