تولید کننده ؛ مصرف کننده

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 875
تاریخ عضویت: جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۷:۳۶ ب.ظ
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

تولید کننده ؛ مصرف کننده

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

سلام .
خیلی کوچیکتر از این حرف هایی هستم که می خوام بگم ، ولی بهتره که تعارف را برای چند خط کنار بزارم .
چرا بیشتر اعضای سایت نقش مصرف کننده را دارند و فقط دنبال مطالب جدید هستند که از سایت کپی کنند و استفاده از مطالب سایت را به جاهای دیگه منوط کنند ؛ چرا نمی خواهیم که یه تولید کننده خوب باشیم یه تولید کننده ای که همیشه انتظار بهترین ها را ازش داشته باشند و همه در تولید مطالب شریک باشند و فقط عده ثابتی از اعضا فعالیت را بعهده بگیرن و دیگران نقش تماشاچی را داشته باشند ؛ به طور یقین اطمینان دارم کسایی که در این سایت عضویت دارند از عهده جمع آوری مطالب ناب به خوبی بر میان و می تونیم توی فضای سایبر انقلاب کوچیکی انجام بدیم چرا همیشه باید از سایت های دیگه الگو بگیریم چرا نباید خودمون الگوی دیگران باشیم تا به سایتی که در اون هستیم و وقتی که برای اون صرف می کنیم افتخار کنیم ؛ چرا بیشتر ما تا چشممون به نوشته میوفته از خوندن اون سر باز می زنیم شاید خبر از این نداریم که ممکنه یک خط حرف حساب افکار و سرنوشتمون را به کل عوض کنه و فکر اینا نمی کنیم که کسی که زحمت کشیده برای نوشتن با چه شوقی این کار را انجام داده ؛ دیگه نمیدونم که چه طور اعضا را به واکنش تحریک کنم تا یه تکون اساسی به خودمون به فکرمون و به عمرمون بدیم . یا حق . . .
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 934
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۸:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

Re: تولید کننده ؛ مصرف کننده

پست توسط Mardaviz »

درود
شوربختانه اینگونه است که شما میگویید.
باآنکه این سایت در برخی از مقولات،دائره المعارفی در نوع خود محسوب میشود.ولی از لحاظ مقاله نویس در رنج است.و بیشتر مقالات نه کار خود دوستان بلکه برداشت از سایتهای گوناگون میباشد.البته بنده این عمل را به طور کامل تخطئه نمی نمایم.ولی امیدوارم راهگشایی باشد که در آینده خود در مقام مقاله نویسی و حاشیه نویسی برآیند.

متاسفانه برخی از دوستان آنقدر که به درگیری علاقه مند هستند،به مقاله های تخصصی علاقه نشان نمیدهند.متاسفانه اینان حاضرند برای ارضای حس غرورشان در درگیری ها تاپیک را به صفحات متعدد بکشانند،ولی به خود زحمت زدن پست به نیت آموختن در مقوله های تخصصی را ندهند.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”