بچه های جنوبی سایت زیاد هستند اما لهجه مازنی هم خیییییییلی قشنگ هستش. پیاده کردن تلفظ با نوشته بعضی جاها مقدور نیست:
چی چی کَتوبات دَری پِسَر؟ بَخُس دیگه! با این کارا خودتو پایین آرِنی!
منظره قشنگی دارنِه این جا.
اِنقده مار بُخاردن دور از جون افعی بین!
لحجه مورد علاقه شما؟؟!!!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
Re: لحجه مورد علاقه شما؟؟!!!
چیزی به نام لحجه شمالی وچود نداره . مردم مازندران و گیلان کاملا متفاوت با هم حرف میزنند گویش مازندرانی ها طبری است که از نام پیشین آن یعنی طبرستان منشا گرفته ولهجه گیلانی ها گیلکی می باشد من خیلی به این ماجرا حساسم لطفا ویرایش کنید
به عنوان یک مازندرانی که به زبان بومی خود مسلط هستم و لهجه های متفاوت درون مازندران را هم کاملا می شناسم
فقط ناحیه شرقی گرگان و مازندران در شمال کشور هستند که ساختار لحجه آن ها یکسان است
ساختار سخن گفتن مازنی ها بسیار جالب است مانند زبان انگلیسی. که اول صفت گفته میشه بعد اسم و ساختارش مثل اینه که کلمات یا ترکیب هایی رو که در فارسی به کار میبرید برعکس کنید.
به عنوان یک مازندرانی که به زبان بومی خود مسلط هستم و لهجه های متفاوت درون مازندران را هم کاملا می شناسم
فقط ناحیه شرقی گرگان و مازندران در شمال کشور هستند که ساختار لحجه آن ها یکسان است
ساختار سخن گفتن مازنی ها بسیار جالب است مانند زبان انگلیسی. که اول صفت گفته میشه بعد اسم و ساختارش مثل اینه که کلمات یا ترکیب هایی رو که در فارسی به کار میبرید برعکس کنید.
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است
- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
- تماس:
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
Re: لحجه مورد علاقه شما؟؟!!!
من لحجه شیرازی رو خیلی دوس دارم.چون وقتی باهاشون صحبت می کنی احساس نزدیکی ودوستی بهت دست میده.