Darya salar MILAD نوشته شده:دوستان چه خوبه که روز عیدی همه با خوشبینی به این پیام بنگریم...ویدئور را کامل نگاه کنید..اوباما به فارسی عید را با ما تبریک گفت...
رسم ایرانی این است که کسی اگر از در مهر وارد شد ما نیز با او با مهر سخن بگوییم...
اختلافات سیاسی را بگذاریم به عهده مسئولین کشور...خوشبختانه تا این لحظه با استقبال مواجه شده و امیدوارم بزودی روابط برقرار بشه...
دوستان بیشا زا هر کسی دشمنان ایران از برقراری روابط ناراحتند...
این اواخر را پیگیری کنید..اسراییل و امارات و عربستان و ...همگی ته دلشان غمباد گرفته اند که ایران و امریکا دارند به هم نزدیک می شوند.
خوشبيني!! خوش بين بوديم كه كارمون به اينجا رسيده! مگه آمريكا با كدوم كشور روابطش بده؟ غير از ما فقط يه چندتا جهان سومي فسقلي باهاش بدن كه واسه آمريكا ارزش وقت گذاشتن ندارن! فقط ميمونه ايران! اونم با يه كليپ 3 دقيقه ايي، چنان مخ ايرانيهاي نوع دوست (!) رو دچار موج محبت ميكنه كه همشون از الان فرياد لبيك يا اوباما برداشتن!
اون شعر سعدي هم سالهاست رو سر دره سازمان ملل حك شده و كسي تو كائنات نيست كه بلد نباشدش، كه حالا چون اوباما خوندتش، نتيجه بگيريم رفته ديوان سعدي! رو زير و رو كرده!
واقعا 3 كلمه عيد شما مبارك، به فارسي،از زبان اوباما، اينقدر مدهوشتون كرد كه بگين " از همون اول اوباما رو دوست داشتم"؟!؟ شما انگار متوجه نشدي چي داري ميگي؟! لابد اگه بفهمي اسم اصليش "[External Link Removed for Guests]" داره، ميري زير علمش سينه هم ميزني؟!!
خواهش ميكنم اول ببينيد چه كسي و با چه سياستي داره اين حرفا روميزنه، بعد واسش هورا بكشين!
اوباما كه سهله، مگه عرفات نبود كه با ايران رفيق شفيق بود،... آخرش ديدين به ساز كي رقصيد، ما يا آمريكا؟!!
چه پررو!! پذيرفتن حرفاي ايشون يه طرف، چسبوندن لقب تروريست تو پيام تبريك! هم يه طرف!
بهتره يه بار ديگه اينارو بخونيد:
ba1357 نوشته شده:سلام![]()
سال نو مبارک![]()
این آقای اوباما چند روز پیش تحریمها رو تمدید کرد و امروز میاد از مبادلات تجاری و فرهنگی حرف می زنه
تو صحبتهاش ما رو تروریست خطاب می کنه درحالی که سازمان سیا به اعتراف خودشون انواع ترورها رو علیه کسانی که دوستتشون ندارند انجام میده
از اسرائیل با اونهمه جنایتهاش حمایت می کنه و میگه داره از خودش تو کشور مردم دفاع می کنهاونوقت بخاطر درگیریهای داخلی سودان علیه البشیر موضع می گیره
از تروریستهای مجاهدین خلق حمایت می کنه اونوقت دم از مهر و محبت میزنه
خودش بمب اتم و انواع سلاحها رو تولید می کنه اونوقت وانمود می کنه ایران دنبال قدرت خراب کردنه وخودش دنبال ساختن دنیا
بدون هیچ مدرکی میگه ایران چون شاید ممکنه یکوقتی سلاح اتمی بسازه اصلا نباید فناوری هسته ای داشته باشه اما خودش یکی از بزرگترین ذخیره های سلاحهای اتمی دنیا رو داره
من نمیدونم بعضیها چرا با چند کلمه حرف بدون عمل اینقدر جوگیر و خوشبین میشن خوب اون به فارسی عید رو ترریک گفته ما هم به انگلیسی بهش میگیم ممنون همین![]()
حرف در برابر حرف
خواهش میکنم لطفا چون بحثم در حد خودم و تحلیلی بود کسی ازم دلخور نشه خواهش می کنم

اونوقت بخاطر درگیریهای داخلی سودان علیه البشیر موضع می گیره