پیام نوروزی اوباما به ایرانیان...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

Re: پیام نوروزی اوباما به ایرانیان...

پست توسط Masoud »

Darya salar MILAD نوشته شده:دوستان چه خوبه که روز عیدی همه با خوشبینی به این پیام بنگریم...ویدئور را کامل نگاه کنید..اوباما به فارسی عید را با ما تبریک گفت...
رسم ایرانی این است که کسی اگر از در مهر وارد شد ما نیز با او با مهر سخن بگوییم...

اختلافات سیاسی را بگذاریم به عهده مسئولین کشور...خوشبختانه تا این لحظه با استقبال مواجه شده و امیدوارم بزودی روابط برقرار بشه...

دوستان بیشا زا هر کسی دشمنان ایران از برقراری روابط ناراحتند...

این اواخر را پیگیری کنید..اسراییل و امارات و عربستان و ...همگی ته دلشان غمباد گرفته اند که ایران و امریکا دارند به هم نزدیک می شوند.

خوشبيني!! خوش بين بوديم كه كارمون به اينجا رسيده! مگه آمريكا با كدوم كشور روابطش بده؟ غير از ما فقط يه چندتا جهان سومي فسقلي باهاش بدن كه واسه آمريكا ارزش وقت گذاشتن ندارن! فقط ميمونه ايران! اونم با يه كليپ 3 دقيقه ايي، چنان مخ ايرانيهاي نوع دوست (!) رو دچار موج محبت ميكنه كه همشون از الان فرياد لبيك يا اوباما برداشتن!
اون شعر سعدي هم سالهاست رو سر دره سازمان ملل حك شده و كسي تو كائنات نيست كه بلد نباشدش، كه حالا چون اوباما خوندتش، نتيجه بگيريم رفته ديوان سعدي! رو زير و رو كرده!
واقعا 3 كلمه عيد شما مبارك، به فارسي،از زبان اوباما، اينقدر مدهوشتون كرد كه بگين " از همون اول اوباما رو دوست داشتم"؟!؟ شما انگار متوجه نشدي چي داري ميگي؟! لابد اگه بفهمي اسم اصليش "[External Link Removed for Guests]" داره، ميري زير علمش سينه هم ميزني؟!!
خواهش ميكنم اول ببينيد چه كسي و با چه سياستي داره اين حرفا روميزنه، بعد واسش هورا بكشين!
اوباما كه سهله، مگه عرفات نبود كه با ايران رفيق شفيق بود،... آخرش ديدين به ساز كي رقصيد، ما يا آمريكا؟!!
چه پررو!! پذيرفتن حرفاي ايشون يه طرف، چسبوندن لقب تروريست تو پيام تبريك! هم يه طرف!
بهتره يه بار ديگه اينارو بخونيد:

ba1357 نوشته شده:سلامتصویر
سال نو مبارکتصویر
این آقای اوباما چند روز پیش تحریمها رو تمدید کرد و امروز میاد از مبادلات تجاری و فرهنگی حرف می زنه
تو صحبتهاش ما رو تروریست خطاب می کنه درحالی که سازمان سیا به اعتراف خودشون انواع ترورها رو علیه کسانی که دوستتشون ندارند انجام میده
از اسرائیل با اونهمه جنایتهاش حمایت می کنه و میگه داره از خودش تو کشور مردم دفاع می کنه تصویر اونوقت بخاطر درگیریهای داخلی سودان علیه البشیر موضع می گیره
از تروریستهای مجاهدین خلق حمایت می کنه اونوقت دم از مهر و محبت میزنه
خودش بمب اتم و انواع سلاحها رو تولید می کنه اونوقت وانمود می کنه ایران دنبال قدرت خراب کردنه وخودش دنبال ساختن دنیا
بدون هیچ مدرکی میگه ایران چون شاید ممکنه یکوقتی سلاح اتمی بسازه اصلا نباید فناوری هسته ای داشته باشه اما خودش یکی از بزرگترین ذخیره های سلاحهای اتمی دنیا رو داره
من نمیدونم بعضیها چرا با چند کلمه حرف بدون عمل اینقدر جوگیر و خوشبین میشن خوب اون به فارسی عید رو ترریک گفته ما هم به انگلیسی بهش میگیم ممنون همینتصویر
حرف در برابر حرف
خواهش میکنم لطفا چون بحثم در حد خودم و تحلیلی بود کسی ازم دلخور نشه خواهش می کنمتصویر
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: فعلاً توی یک اخترک ساکن هستم
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 417 بار
تماس:

پست توسط absdostan »

سیاست امریکا سیاستی هست که با عوض شدن رئیس جمهورش بسیاری از احدافش می تونه تغییر کنه

این رو هم به همه قول می دم که هر کشوری در طول تاریخ و امروزه به فکر منافع خودشه . این رو هم بگم که ما هر موقع می ریم راهپیمایی به ملت امریکا توهین می کنیم و نه دولتش زیرا اون پرچم نماد وحدت ملت امریکا هست و ما با پررویی تمام به اون توهین می کنیم . زمانی که آقای احمدی نژاد پیام تبریک به مناسبت جش کریسمس فرسادند تقریباً تمام شبکه های خبری دنیا اون رو پخش کردن ولی حالا که آقای اوباما پیام تبریک فرستادند من از تلویزیون جمهوری اسلامی ندیدم چیزی پخش بشه

هم ایران و هم امریکا نمی خوان با هم خوب باشن ، به نظر من تنها راه ارتباطی میان این دو کشور مردمشون هستن
مدیر رسانه‌های اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

رابطه با آمریکا خیلی خوبه مخصوصا اگه منجر به برداشتن تحریمها بشه .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

ماشاالله همه یک پا وزیر خارجه بودن ما نمیدونستیم...

تحلیلهای سیاسی مدل گفتگوی ویژه 22:45 شبکه 2 زیاد دیده میشه...!
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

کار به جایی کشیده که اگر تو سایت youtube سرچ کنی obama noruz یا یه چیز تو این مایه ها سایت فیلتر می شه !!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعضی از دوستان! بیایید واقع بین باشیم دیگر با توهین آتش زدن پرچمو از اونور تهدید نظامی کردن کار ساز نیست ! صلح و برادری راه نجاته این رو کشورها دارن یاد می گیرن ! دارن دست دوستی به سمت هم دراز می کنند و از اشتبا هات گذشته پشیمانند حالا که نوبت ما شده بعضی ها مثل بچه های 2 ساله لج می کنند آقا اینقدر لج کن تا .... !!
راستش رو بگویید تا کی می خواهی به ملت دنیا مرگ بر بگی ؟ تا کی نیستی و ناوبودی ملتی رو طلب می کنی ؟؟؟

چرا به جای فریاد مرگ بر فلانی فریاد نمی زنی زنده باد بشیریت ؟ زنده باد صلح و برادری ؟ زنده باد تمام عالم ؟؟؟

چرا بجای خواستن خون در خواست دستان گرم یک دوست رو نمی کنی ؟
تا کی اخم ؟ پس کی لبخند ؟

اون دوست عزیز که حرفش با من بود بی احترامی نکن چون خودت تو دردسر می اندازی اولا من قسمتی از زندگیم تو آمریکا بوده مردم اونجارو 100 برابر بهتر تو نادان می شناسم این 1
دومن آخه آدم زود نظر یکی دو بار پیام رو ببین بعد بگو مارو تروریست معرفی کرد خیلی آدم.. اگر پیام رو نفهمیده این حرف رو زده باشی چرا نیمه خالی لیوان رو نگاه می کنی؟ چرا اون قسمتی که اوباما گفت فرهنگ ادب و .... ما دنیارو جای زیباتر و بهتری کرد رو نمیگی من می دونم چون منظور داری کسانی که چشم دیدن آبادانی و زیباتر شدن ایران رو ندارن خواستار دشمنی ایران با آمریکا هستن این رو خوب تو گوشت فرو کن با بهتر شدن روابت ایران و آمریکا مردمی که بسیار ضرر خواهند کرد اعراب و اروپایی ها هستن و بیشتر اعراب !

من از مدیر سایت خواستارم تا این تا پیک رو قفل کنند چون داره هم به خشونت کشده میشه هم تحلیل های اشتباه درآن زیاد است !!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

میلاد خان گل ، :razz:

میدونی عزیز ،

هیچ کس با رابطه با امریکا مخالف نیست

به نظر من همه هم ازش استقبال می کنن اما به شرطها و شروطها،

این مملکت تاریخی کهن داره و اتفاقات 70 سال اخیر ، که ایالات متحده نقش عمده ای در اون داشته ، یکی از حساس ترین برهه های تاریخشه ،

ایالات متحده بیش از 20 سال بر این سرزمین فرمانروایی کرد ، از کودتا ، تا قتل و تجاوز در کارنامه ی سیاهش دیده میشه ،

علت سروده ی زیبای استاد بنان رو بخاطر بیارید!

و بعد از انقلاب هم که لزومی به گفتن نداره ، شمشیر رو از رو بستن ، و از هیچ کاری فرو گذار نشدن از اون زمانی که رونالد ریگان در میان عموم و در یک برنامه تلوزیونی مردم ایران رو "وحشی" خطاب کرد ، تا گرفتن جون صدها دانشمند و محققمون که همین امروز هم داخل و خارج از مرزها ادامه داره ،

کشورهای زیادی بودن که با ما مشکل داشتن ، نمونش کشورهای حاشیه خلیج ، و کار به جایی رسیده بود که علنا زمان جنگ باهاشون در گیر میشدیم ، با شرط عذر خواهی ( هرچند غیر مستقیم ) و حفظ عزت ملت ایران دوباره روابط بر قرار شد،

میلاد جان ، از ظلمهای ایالات متحده به این مملکت هممون اگاهیم ، بعد از اینهمه جنایت ، ایا برات قابل قبوله که یک رییس جمهور بیاد و بگه که ملت ایران با ید بفهمه کجاست و چه جایگاهی داره و باید از ترور و خشونت فاصله بگیره ؟ ایا ملت ایران یک ملت خونخوار یا فاقد درک و شعوره که کسی که وارث اونهمه جنایت در حقشه بیاد و باهاش اینطور سخن بگه ؟

این طور حرف زدن در قبال این ملت یعنی اینکه کارهایی که پیشینیان من کردند ، حقتون بوده من بعد هم باید گنده تر از این رو در حقتون انجام بدم!

ایا اوباما به این مسائل اگاه نیست ؟ چرا، دوست عزیز من سیاست پیچی ده تر از این حرفهاست،

رابطه با امریکا خوبه به شرط پاسخگوییشون در قبال تمام جنایاتشون و احترام به این ملت ،

در قبال دو سطر تعریف و تمجید از اونچه که مربوط به تاریخ ملت ایران میسه ، در این بیانیه دوسطر توهین به حال ملت ایران می بینیم ،

هیچ عاقلی دست دوستی به طرف یک جانی دراز نمی کنه که درحال توهین بهشه

ایا در صورت بروز فرصت احتمال تکرار دوباره جنایات نیست؟

باز هم میگم ، ارتباط با ایالات متحده خوبه اما وقتی که اول از ملت ایران عذر خواهی کنن و بعد به ملت ما احترام بزارن ، نه اینکه همون ابتدا با پند و اندرز و اتهامات واهی اغاز کنند
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

من هم خیلی دلم میخواد باور کنم که روابط رو به بهبودی است ولی
اگه اوباما هم در چنین وضعیتی در موضع قدرت بود باز عید رو به ما تبریک میگفت
این پیام فقط یک اقدام سیاسی در قبال ایران بود و بس حنای اینها دیگه باسه ما رنگی ندارد

البته اینها همش نتیجه مقاومت وایستادگی ملت عزیز ایران است
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط sinohe330 »

اول سلام
دوم سال نو و نوروز به همه ایرانیهای همه جای دنیا مبارک البته به کوریه چشم کسانی که میخواستن این عید سنتی رو از ما ایرانیان بگریند

من میخواستم یک نکته ای که به ذهنم رسی بگم و اون یه سواله که از همه دوستان دارم

آیا اوباما یا دولت امریکا هیچ احتیاجی داشت که همچین تصمیمی بگیرند که به دولت و ملت ایران عید رو تبریک بگن ؟
آیا اگر اوباما مثل رییس جمهورهای قبلیه امریکا هیچ حرکتی راجع به عید باستانیه ما نمیکرد اتفاقه خاصی میافتاد ؟
آیا ما همان ایرانی هایی نیستم که با تمام بدیهایی که عراقی ها در حقمون کردن الان براشون دلسوزی میکنیم؟
آیا به نظره شما امریکایها خیلی بدتر از ظلمه عراق رو با ما کردن؟ البته منکر این نیستم که همون اونها بودن که عراق رو ساپورت میکردن

به غوله یکی از دوستان اوباما توپ رو انداخت تو زمین ما به نظره شخصیه من الان مشکل دولت ما بیشتر از قبل شده که چطور با این مسله برخورد کنن
من خودم جایی زندگی میکنم که همسایمون یه امریکایی هست شاید باورتون نشه که چقدر با احترام برخورد میکنن با ما همینطور هم ما با اونا
الان وقتشه که ما ایرانی بودن خودمون رو نشون بدیم البته با احتیاط زیاد باید روابط رو خوب کنیم
دولت امریکا بعد از سی سال خیلی خوب فهمیده که ما عربها نیستم که هرطور خواست با ما برخورد کنه اونها خوب فهمیدن که با ایران باید با توجه به تمدن 2500 سالش برخورد کرد
و خوب میدونن که ایران زیره باره حرفه زور نمیره و اینکه خوب فهمیدن که اگه با احترام برخورد کنن فرهنگ ایرانی جوری هست که با احترامه بشتر جواب میده

خیلی حرف زدم
ولی یک پیش بینی هم دارم و اون اینکه
روزی رو میبینم که روابط دو کشور خوب بشه
ایران یکی از قطبهای بزرگ دنیا میشه و خیلی از کشورها باید به نظر ایران احترام بزارن
و روزی رو میبینم که ایران در کنار امریکا حق وتو داره و کشورهایی مثل امارات به خودشون اجازه نمیدن که به ایران با بی ادبی حرف بزنن

نوروزتان پیروز
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 77 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط rayneso »

سلام

من نمي دونم که اينبار اقاي اوباما البته تيمش چه خوابي براي ما ايراني ها ديدن؟
چند وقت جمهوري خواهان سره کوچه و بازار قالتاق بازي در ميارن الانم موقع سيرک بازي دموکراتهاست!
به نظر من الان اگر بخواهيم با امريکا رابطه برقرار کنيم خيلي زوده و بسيار خوشبينانه
توي اين چند سال بعد از انقلاب و حتي قبلش ديديم که چه کارهايي از جانب اونها انجام شده
اين خيلي مسخره هستش که الان حرفي از رابطه بزنيم

تنه مرد و نامرد هر دو يكيست ، روزگار بايد گذشت تا بداني مرد كيست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 29 بار

پست توسط Mr.MehDi »

به نظر من اگر روابط ما با آمریکا برقرار بشه و البته دوستانه باشه سرعت رشد ما چندین برابر میشه.
چون برقراری رابطه با آمریکا مثل برقراری رابطه با کل غرب هست.البته نه رابطه ای مثل الان که بین این همه تحریم ها فقط انگار سفارت خونه ها بازهستند .
در پست های بالایی هم دوستان به ظلم هایی که آمریکایی ها در قبال ما کردن پرداختند.
ولی من اینو میگم که چرا هنوز که رابطه ای برقرار نشده ما دم از پرداخت مطالباتمون و عذر خواهی و اظهار ندامت آمریکایی ها در قبال رفتارشون در این 30 سال رو میزنیم؟
به نظر من ما باید اول روابطمون عادی بشه اونوقت با اونها مذاکره کنیم و اشتباهاتشون رو بهشون متذکر بشیم و در این حالت ممکنه که اونها حتی اظهار ندامت هم بکنن.
البته در کل به نظر من راهی جز برقراری روابط برای ما و آمریکا نیست.به قول معروف دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط Pars Man »

Darya salar MILAD نوشته شده:دوستان چه خوبه که روز عیدی همه با خوشبینی به این پیام بنگریم...ویدئور را کامل نگاه کنید..اوباما به فارسی عید را با ما تبریک گفت...
رسم ایرانی این است که کسی اگر از در مهر وارد شد ما نیز با او با مهر سخن بگوییم...

اختلافات سیاسی را بگذاریم به عهده مسئولین کشور...خوشبختانه تا این لحظه با استقبال مواجه شده و امیدوارم بزودی روابط برقرار بشه...

دوستان بیشا زا هر کسی دشمنان ایران از برقراری روابط ناراحتند...

این اواخر را پیگیری کنید..اسراییل و امارات و عربستان و ...همگی ته دلشان غمباد گرفته اند که ایران و امریکا دارند به هم نزدیک می شوند.

چقدر ***هستند کسانی که با یک جمله مهر و محبت زود ***میشوند و به عملکرد هیچ توجهی نمیکنند یا یکی از دوستان گفته بود که اگه دست چدنی به طرفمون دراز بشه باید اونو بگیریم .اگه یکم فکر کنی میبینی که اون دست مچتو خورد میکنه
چرا چشمانتان رو باز نمیکنید از قدیم گفته ان گربه برای رضای خدا موش نمیگیره
چطوری میشه حرفاشونو قبول کرد در حالی که در پیام تبریک مارو در کنار تروریستها قرار میدن
خدارو شکر رهبری داریم که با هوش و درایت و با تجربه عمل میکنند
اگه یکی از شما ها رو مسئول بزارن کشور رو به باد فنا میدید
خدا لعنت کنه کسانی رو که نون این ملت رو میخورن و از پشت بهش خنجر میزنن
آخرین ويرايش توسط 1 on MASTER, ويرايش شده در 0.
دلیل: ادبیات نادرست !!!
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

,

نشون دادی خالی از شعور هستی و ذره ای ادب در حرف زدن نداری...

تو چیکاره ای که اینطور با من صحبت میکنی...؟

برو بذار باد بیاد عمو!
  بی  
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”