پیام نوروزی اوباما به ایرانیان...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 194 بار

Re: پیام نوروزی اوباما به ایرانیان...

پست توسط آريو »

به نام اهوره مزدا كه پروردگار ما پارسيان است

با درود به دوستان
عمده هدف اين سخنراني بيشتر تحريك احساسات مردم عام بوده.
sand fighter عزيز شما بسيار احساساتي برخورد كرديد اميدوارم با خواندن اين نوشته بتونم نظرتون رو عوض كنم.
هم ميهنان اگه اجازه بدن الان به نقد و تحليل اين چرندهاي اوباما بپردازيم من چند بار ديدم پيامو:
نخست بگم كه اين متن پر شور اوباما كاملن از نظر روانشناسي تاثيرشو روي مردم گذاشته همانطور كه از نوشته هاي بعضي هاتون پيداست.اين متن كم كم 1 هفته روش كار شده
2)تحليل من:نخست در سخنراني اوباما ما ميبينيم كه او باما از لحني استفاده مي كنه كه انگار داره پسرشو نصيحت مي كنه و اين چيزي جز توهين به ايران نيست.
3)استفاده از سخناني براي برانگيختن احساسات مردم ايران:((نوروز تنها بخشي از فرهنگ نام آور شماست))
4)مي خواهد مردم ايران را از هر راه ممكن به امريكاييها پيوند بزند:((شما سال نو خود را همانگونه برگزار مي كنيد كه ما جشن مي گيريم))
5)مشكل ايران را مي خواهد مشكل جهاني نشان دهد:((در صدديم كه يك پيوند سازنده ميان امريكا ايران و جامعۀ جهاني برقرار كنيم))
6)امريكا را پشتيبان صلح نشان مي دهد در عوض ايران را تروريست مي خواند(نقطۀ اوج توهين به مردم و سردم داران ايراني):((اين فرآيند(ايجاد رابطۀ سازنده)با تهديد پيش نميرود.به جاي آن ما خواهان صلح هستيم.............ما مايليم ايران به جايگاه خود در جامعۀ جهاني برسداما اين جايگاه با ترور و جنگ افزار محقق نمي شود(نهايت توهين به يك مردم و حكومت با تروريست خواندن و جنگ طلب خواندن ايران عزيز)
با اين شزايط من متاسفم كه ما اوباما را ميانه رو بخوانيمتصویر
7)از سراسر سخنان اوباما تهديد مي باريد:((براي آينده...........))
در ضمن در آخر هم نوروز را به عربي شاد باش گفت نه به ايراني:((عيد شما مبارك))
اون هم وقتي كه در طول سخنرانيش فقط مي گه:((نوروز))؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اين نظر منه و به هيچ وجه هدف توهين به هيچ كدوم از شما هم ميهنان پارسي مو نداشتم.

پارس هميشه جاويد
  است كه ايران ويران  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: فعلاً توی یک اخترک ساکن هستم
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 417 بار
تماس:

پست توسط absdostan »

اگه از این انجمن 90 درصد خوشم می یومد حالا شد 100 درصد

چون هر کسی می تونه آزادنه حرفش رو بزنه

من از شما می خوام جنبه های مثبت قضیه رو بگیرید

به نظر شما آقای اوباما باید چیکار کنه که به شما بگه ایرانیان رو دوست داره و از پیشرفت ایرانی ها خوشحال می شه

برای سفیر امید که تبریک فرستاد . برای پیشرفت ایران تبریک فرستاد ، برای نوروز هم که تبریک فرستاد

دیگه به نظر شما باید چیکار

این رو هم بگم سیاست امریکا با عوض شدن دولتش عوض میشه امریکا برای منافع خودش هم که شده باید با ایرانی با روی باز صحبت کنه

حالا من فقط دوست دارم به این حرف اوباما که فکر کنم یک روز بعد از سوگندش خورد توجه کنید:

خطاب به مسؤلین ایران گفت " مشتهایتان را باز کنید تا به شما دست بدهیم"
تا کی می خواهیم با این مشت ها توی دهن امریکا بزنیم وه ببینیم روز به روز قوی تر می شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مدیر رسانه‌های اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

نه نه absdostan عزيز
من به شخصه هميشه خواهان رابطۀ ژرف با امريكا مخصوصن اسراييل بودم چون ميدونم اسراييل بسيار به ايران و مخصوصن تمدن ايران علاقه داره و اگه با ايران دوست شه 3برابر امريكا به ايران ميچسبه
دليلتون براي اين كه ميگيد امريكا الان نياز داره با ايران رابطه داشته باشه چيه؟
اما بدونيد سراسر صحبتهاي اوباما توهين محض به مردم وملت ايران بود اينو بايد بفهميم
  است كه ايران ويران  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

آريو نوشته شده:
sand fighter عزيز شما بسيار احساساتي برخورد كرديد اميدوارم با خواندن اين نوشته بتونم نظرتون رو عوض كنم.

اولا شما در جاییگاهی نیستی که بخواهی نظر منو عوض کنی یا بگی من چه طور برخورد کردم این یک.
دومن آقای باراک اوباما اگر توهین اندکی کرد نیازی به گله کردن نیست چون مردم اونجا این گونه فکر می کنند من نمیگم غلطه یا درسته ولی ایشون حالا داره فکر می کنه که با کمال احترام حرف زد !

پست شما سراسر نشان *** شما رو داره ! نیاز به جنگ و دشمنی من پیشنهاد می کنم به یه دکتر روان شناس و روان پزشک خودتو معرفی کن!!!
آخرین ويرايش توسط 1 on MASTER, ويرايش شده در 0.
دلیل: ادبیات نادرست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

sand_fighter، گمون نكنم در مطلبي كه من نوشته بودم، توهين به كسي شده باشه. ولي خوشبختانه در همون چند خطي كه نوشتيد، تونستيد سطح فرهنگتون رو با توهين و گستاخي نشون بديد. من ادب مردم آمريكا رو قبول دارم، عجيبه كه شما "قسمتي از زندگيتون" تو آمريكا بوده، ولي ادب خودتون ؟؟؟.تصویر.
اينجا فرومي براي بحث و تبادل نظره. اگه تحمل نقد رو ندارين، و بلافاصله شروع به خطاب ديگران با نادان و .... ميكنيد، بهتره به فكر چت روم باشيد تا با خيال راحت و بدون قانون، هر چي دلتون خواست بگين. تا الان هم خيلي رعايت كردم...
========

منظور من كشيدن خط بطلان دور رابطه ايران وآمريكا نيست. بر قراري ارتباط مناسب بين ما، حكم انهدام قدرت اعراب در خاورميانه رو داره. اعرابي كه با قدرت نفت، داشتن موقعيت فوق العاده سوق الجيشي نسبت به خليج فارس و تنگه هرمز، و همچنين با داشتن قطب هاي مذهبي (مكه و...)... عرصه يكه تازي خودشون رو فراخ ديدن. طوري كه به روش هاي مختلف ميخوان حكمران منطقه باشن. يكروز نام خليج فارس رو عوض ميكنن، روز ديگه با بوش رقص عربي ميكنن،...
اونها چشم ديدن ايران رو ندارن. در نتيجه با آمريكا روابط حسنه دارن تا به قدرتشون اضافه كنه.
كساني كه حتي به احساسات مذهبي ايران هم توهين ميكنند، نمونه اش اذيت و آزار زائران ايراني و...

اگه مسئله اعراب رو كنار بزاريم، غير از ايران، قدرت مطرح آسيا روسيه و چين باقي ميمونن. خوشبختانه يا بدبختانه! روابط ما با چين بد نيست، نمونه اش ,made in chine روي تمام وسايل زندگيمونه! در ضمن، چين از لحاظ نظامي گري، در منطقه، تقريبا محطاطه و حركت محسوسي نداره، الا در قبال كره...
در نهايت روسيه هست. با اينكه در آسياست، و ظاهراً يجورايي هواي جبهه ايران رو دارن ( كه ندارن)، ولي در پس پرده با آمريكا و اروپا يار گرمابه و گلستان هستن. درسته كه در معاملات نظامي با ايران فعالن، ولي ميدونن تا كجا و چقدر كه واسه خودش حاشيه نسازه. تاريخ هم ثابت كرده كه هميشه در قبال ايران، هميشه يكرنگ بازي نكردن.

بر قراري رابطه با آمريكا، به طرز وحشتناكي قدرت ايران در منطقه رو به معرض نمايش در مياره. در حال حاظر ايران از لحاظ قدرت علمي و نظامي مطرحه. ولي به علت همين فشارها و سياستهاي دوگانه خاورميانه اييها، نميتونه موقعيتش رو، روي شرايط منطقه تثبيت كنه. چون به علت اتحاد نسبي اعراب و قدرت نفتي اونها، هميشه با موضعگيري اروپا و در ادامه آمريكا مواجه شديم.
دقيقتر بگم، ايران پتانسيل بي حد و حصري براي حكمراني و سلطه بر منطقه داره، كه اجازه نميده كشوري در هر زمينه اي دست از پا خطا كنه. خود آمريكا هم اينو ميدونه. اين رو هم بهتر ميدونه كه اگر ايران به تنهايي بتونه از اين پتانسيل استفاده كنه، ديگه فرصتي براي پيشنهاد رابطه نميمونه. اون موقع، پيشنهادشون تبديل به درخواست ميشه.
بنابراين حداكثر سعيش رو ميكنه تا قبل از رسيدن ايران به اين نقطه، رابطه ش رو برقرار كنه تا از منافع اين رابطه استفاده كنه....

سخن بسياره...
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

به نام اهوره مزدا

اولا شما در جاییگاهی نیستی که بخواهی نظر منو عوض کنی یا بگی من چه طور برخورد کردم این یک.
دومن آقای باراک اوباما اگر توهین اندکی کرد نیازی به گله کردن نیست چون مردم اونجا این گونه فکر می کنند من نمیگم غلطه یا درسته ولی ایشون حالا داره فکر می کنه که با کمال احترام حرف زد !

پست شما سراسر نشان روان پریشی شما رو داره ! نیاز به جنگ و دشمنی من پیشنهاد می کنم به یه دکتر روان شناس و روان پزشک خودتو معرفی کن!!!

با درود
من گفتم اميدوارم بتونم نظرتون را دگرگون كنم كه شما شمشير را از رو بستيد تا بدانم از اين به بعد اگر در پستي باز به هم برخورديم از شما انتقاد نكنم چون ممكن است بيش از اين به من توهين كنيد.
من بدون هيچ توهيني وارد شدم و از همه هم در پستم عذر خواهي كردم و نگفتم چگونه رفتار كن هم ميهن گرامي
با اين پستتون منو خراب نكردين وجه خودتون خراب شد چون من اصلن توهيني به شما نكردم اما شما بنده را ديوانه خطاب كرديد كه بسيار سپاس گزارم.تصویرتصویر
من براي خودم متاسفم كه شما طرفداري از بيگانه در برابر هم ميهنتان را پيش گرفتيد در حالي كه در آخر پستم گفتم كه ((اين نظر من بود))با پوزش از شما هم ميهن گرامي كه شوند ناراحتي شما شدم.

پارس هميشه جاويد
  است كه ايران ويران  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: فعلاً توی یک اخترک ساکن هستم
سپاس‌های ارسالی: 105 بار
سپاس‌های دریافتی: 417 بار
تماس:

پست توسط absdostan »

آريو نوشته شده:نه نه absdostan عزيز
من به شخصه هميشه خواهان رابطۀ ژرف با امريكا مخصوصن اسراييل بودم چون ميدونم اسراييل بسيار به ايران و مخصوصن تمدن ايران علاقه داره و اگه با ايران دوست شه 3برابر امريكا به ايران ميچسبه
دليلتون براي اين كه ميگيد امريكا الان نياز داره با ايران رابطه داشته باشه چيه؟
اما بدونيد سراسر صحبتهاي اوباما توهين محض به مردم وملت ايران بود اينو بايد بفهميم

به نظر من مغزهای ایرانی امریکا رو تسخیر کردن ، امریکا شاید در ظاهر به دنبال نفت باشه ولی توی فرودگاههای ما این دانش جویان هستند که دارن میرن کانادا بعد به امریکا . امریکا برای حفظ این مغز ها هم که شده باید چنین پیامی بده . این که گفتی اسرائیل می خواهد روابطش بخاطر تمدن ایران و کمک کورش بزرگ به اونها خوب بشه کاملاً با حرفت موافقم ولی اونها صهیونیست هستند و نه یهود شاید در بینشون کمی یهودی پیدا کنی ولی اونها بدون اجازه صهیونیست ها نمی تونن کاری بکنن.
مدیر رسانه‌های اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط 563 »

ما ايراني ها هميشه و هميشه طالب صلح و دوستي با تمام دنيا هستيم.
ولي متاسفانه 70 ميليون جمعيت ايران بخاطر عقايد شخصي چند نفر و يك گروه كوچك اسير و در زنجير شدند
تازه كشورهاي آمريكا و....... با مردم ايران مشكلي ندارند بلكه با دولت ايران در حال درگيري هستند، اين رو فراموش نكنيم
آقايوني كه انقدر مطمئن صحبت ميكنند و ميگند كه ايراني ها از آمريكا متنفرند و قصد دوستي و آشتي رو ندارند بهتره در سطح ايران يك رفراندوم و همه پرسي برگزار كنند كه نتيجه اون رو فقط تماشا كنند و ببينند كه چي هستش.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

آیو جان من از شما پوزش می طلبم من اندکی ناراحت بودم سر شما خالی شد پوزش مرا بپذیرید
---------------------------------------------------------------
3Masoud خط در مورد من نوشتی کل آبروی سایت رو که بردی هیچ نشون دادی *** من هیچ اسمی از شما نبردم ولی هنوز هیچی نگفته می خواهی دل و روده ما رو بکشی بیرون ! خوب بکش بیرون !
ولي ادب من چی ؟ من حقیقت رو گفتم !
اوه اوه این رعایتت بود رعایت نمی کردی چی می شد ؟؟
---------------------------------------------------------------

ما باید از تاریخ درس بگیریم هرگز روسها دوست خوبی نبودن ولی آمریکایی ها هر کاری کردن اندکی آبادانی هم برای ما آوردن به ما تجهیزاتی دادند تا در جنگ ایران عراق برتری با ما باشه مانند F14 و تاو و کبرا و غیره ما هرکاری کنیم جنگ افزار های آمریکایی (تقریبا 70%) از جنگ افزار های روسی بهتر است وسلام این از این !
اینو گفتم باز هم می گم :
این رو خوب تو گوشت فرو کن با بهتر شدن روابت ایران و آمریکا مردمی که بسیار ضرر خواهند کرد اعراب و اروپایی ها هستن و بیشتر اعراب !

ایران یک منطقه فوقولاده استراتژیک است هیچ کشوری به رقیبش اجازه نمیده ایران رو تسخیر کنه اگر آمریکا بیاد روسیه جلوش رو می گیره اگر اعراب بیان آمریکا جلو شونو می گیره چون هرکسی ایران رو در دست بگیره دیگر هیچ سروری رو بنده نیست ایران مانند معدن طلایی در وسط میدانی از آتش است گوهری ارزشمند است ولی بدست آوردنش هم مشکل
حالا ببین با بهتر شدن روابط با آمریکا چطوری روسها مثل سگ لح لح می زنند تا روابط رو پایدار نگه دارن ! اعراب هم مثل سگ حار همدیگرو گاز می گیرن چون پیاله غذاشون رو دیگه کسی نیست تا پر کنه!
اروپا هم ورشکسته میشه چون کسی نیست تا جنسا شو بشون غالب کنه !
آخرین ويرايش توسط 1 on MASTER, ويرايش شده در 0.
دلیل: ادبیات نادرست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

با درود
absdistan هم ميهن گرامي
با ابخشي از سخنانت موافقم اما فرار مغزها هم اكنون به پايين ترين سطح خودش نسبت به 5 سال پيش رسيده حداقل در مسايل نظامي و مهندسان نظامي
حتا ما در بخش مسايل نظامي بازگشت مغزها را داشتيم
در اين كه دوستي با امريكا شرايط ما را در محافل بين المللي بسيار افزايش مي ده شكي نيست اما ما بايد توجه داشته باشيم كه ناگهان در حين ارتباط با امريكا ضربه نخوريم كه ديگه قابل برگشت نيست.ببينيد بذاريد اين جوري بگم:يه خانه را در چند سال مي سازن اما با 3تا ديناميت در عرض 5 دقيقه ويران ميشه!يه درخت سالها رشد مي كنه اما با يه اره در عرض چند دقيقه ميندازنش!رابطۀ ما با امريكا 30 سال در تاريكي بوده و نميشه در طول مدت رياست اوباما كه چند ماه بيشتر نيست با اين كشور رابطۀ ديپلماسي بقرار كرد؟تصویرپس حتمن امريكا به منفعي مي انديشه كه پس از دوستي با ايران به دست خواهد آورد سپس به مردم و جايگاه ايران
  است كه ايران ويران  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما یاران گرامی

اگر تاپیک قفل نشود تا کجا پیش میروید ؟!