با درود به دوستان
عمده هدف اين سخنراني بيشتر تحريك احساسات مردم عام بوده.
sand fighter عزيز شما بسيار احساساتي برخورد كرديد اميدوارم با خواندن اين نوشته بتونم نظرتون رو عوض كنم.
هم ميهنان اگه اجازه بدن الان به نقد و تحليل اين چرندهاي اوباما بپردازيم من چند بار ديدم پيامو:
نخست بگم كه اين متن پر شور اوباما كاملن از نظر روانشناسي تاثيرشو روي مردم گذاشته همانطور كه از نوشته هاي بعضي هاتون پيداست.اين متن كم كم 1 هفته روش كار شده
2)تحليل من:نخست در سخنراني اوباما ما ميبينيم كه او باما از لحني استفاده مي كنه كه انگار داره پسرشو نصيحت مي كنه و اين چيزي جز توهين به ايران نيست.
3)استفاده از سخناني براي برانگيختن احساسات مردم ايران:((نوروز تنها بخشي از فرهنگ نام آور شماست))
4)مي خواهد مردم ايران را از هر راه ممكن به امريكاييها پيوند بزند:((شما سال نو خود را همانگونه برگزار مي كنيد كه ما جشن مي گيريم))
5)مشكل ايران را مي خواهد مشكل جهاني نشان دهد:((در صدديم كه يك پيوند سازنده ميان امريكا ايران و جامعۀ جهاني برقرار كنيم))
6)امريكا را پشتيبان صلح نشان مي دهد در عوض ايران را تروريست مي خواند(نقطۀ اوج توهين به مردم و سردم داران ايراني):((اين فرآيند(ايجاد رابطۀ سازنده)با تهديد پيش نميرود.به جاي آن ما خواهان صلح هستيم.............ما مايليم ايران به جايگاه خود در جامعۀ جهاني برسداما اين جايگاه با ترور و جنگ افزار محقق نمي شود(نهايت توهين به يك مردم و حكومت با تروريست خواندن و جنگ طلب خواندن ايران عزيز)
با اين شزايط من متاسفم كه ما اوباما را ميانه رو بخوانيم

7)از سراسر سخنان اوباما تهديد مي باريد:((براي آينده...........))
در ضمن در آخر هم نوروز را به عربي شاد باش گفت نه به ايراني:((عيد شما مبارك))
اون هم وقتي كه در طول سخنرانيش فقط مي گه:((نوروز))؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اين نظر منه و به هيچ وجه هدف توهين به هيچ كدوم از شما هم ميهنان پارسي مو نداشتم.
پارس هميشه جاويد