چرا مراسم تویل سال88 با سال های دیگه تفاوت چشمگیر داشت؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

چرا مراسم تویل سال88 با سال های دیگه تفاوت چشمگیر داشت؟

پست توسط shola »

به نظر دوستان چرا لحظه تحویل سال شبکه های سیما با ازان و یه بی حالیعجیب اغاز سال را اعلام کردن ایا به خاطر غزه بود و یا شاید به دلیلبیماریهمسر امام ؟

به نطرم هر چی که دلیلش بود کار خوبی نکردن دیگه شبکه های بیگانه واقعابیگانه با فرهنگ اصیل ایران با اب و تابی این کار رو میکنند که بیاببین

این کارها فقط باعث کدورت مردم میشه. (لااقل دلیلش میگفتن)
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: چرا مراسم تویل سال88 با سال های دیگه تفاوت چشمگیر داشت؟

پست توسط Mil@d »

واقعا بدترین مراسم ممکن رو برای سال تحویل در نظر گرفتند...

این کار جز زده کردن مردم از مسائل مذهبی هیچ نتیجه ای به دنبال نداره...سال تحویل سرد--یخ--بی روحی داشتند..خدا پدر مادر BBC رو بیامرزه..با اینکه اونا اهداف خودشون رو پشت قضیه دارن ولی سال تحویل شاد و زیبایی گرفتند..اگه ماهواره نبود ناراحتی روحی میگرفتم جان خودم...

صدا و سیما امسال شوروشو در اورد و مطمئنا خاطره بدی از خود بین ملت برجا گذاشت و شک نکنید بسیاری از مردوم سال تحویل را از صدا و سیما را نگاه نخواهد کرد.
  بی  
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 430 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

پست توسط kaveh606 »

اگر کمی صبر بدید زمان انتخابات ریاست جمهوری جبران میکنند انشاالله
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خیلی خیلی مزخرف بود ! مخصوصا پخش اذان ! بابا هر چیزی یه جایی داره ! من همون 5 دقیقه وقتی هم که به تلوزیون خودمون اختصاص دادم ازش پشیمون شدم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

ولی بر عکس شما من از هر دوشون بدم میاد
ولی بازم به تلویزیون خودمون لاقل دو تا سریال جالب و قشنگ میذاره ولی ماهواره هاتبرد یک کانال درست حسابی پیدا نمی کنی برای همین من کلا ماهواره را چرخوندم روی نیل ست و از کانالهای mbc استفاده می کنم
هم سانسور می کنند و میشه خانوادگی نگاه کرد و هم خیلی فیلمای جالبی میذاره ( بعضی وقتا)
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

متاسفانه من از شبکه 3 داشتم سالم رو تحویل میکردم ( با فرزاد حسنی جون ) . اصلا آغاز سال 1388 اعلام نشد و من یک لحظه به خودم شک کردم و گفتم شاید ساعت تحویل سال رو تو تقویم اشتباه نوشتن . زدم کانال های دیگه دیدم بابا سال تحویل شده و من هنوز تو سال 87 سیر میکنم . به نظرم ضرغامی شورش رو در آورده اون از سریال های مسخره ماه رمضان . اون از پوشش وحشتناک خبری جنگ های اطراف و پخش صحنه های دلخراش و اینم از سال جدید . بهتون قول میدم من یکی آخر یا دیوونه میشم و یا با توجه به اسم سال از گرسنگی می میرم .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

, کاملاً درست گفتید.

راستش فکر کنم این عملکرد ضعیف را باید به شکلی بازتاب داد که تکرار نشود. نه آنکه آخر ایام کلی هدیه بدن به هم دیگه که رسانه ملی امسال چه خوب فلان کرد.

اعتراضات باید به شکل روشن و فراگیر باشد اما هوشمندانه. امسال تبلیغات فراوانی برای برنامه های نوروزی صدا و سیما شد که تا حدی من را تعجب زده کرده بود. اما اکنون با گذشت این مدت متوجه علت آن همه تبلیغات شدم، ایشان دست پیش دادند که پس نیوفتند.

من چون عید را تنها هستم تلوزیون تقریباً همش روشن هست (تصویر در تصویر) همیشه 2 کانال هست که صدای یکیش کم و من هم که پای رایانه، اما نکته جالب این بود من یکی از شبها که بیدار موندم ساعت 2 - 3 بود که مراسم نوحه خوانی البته حواشی نه خود مراسم را نمایش داد که واقعاً تعجب زده رفتم تو تقویم ببینم شهادت کسی نیست؟ اما چیزی پیدا نکردم!

اگر فردا نگند شورش راه انداختی، به نظر من باید این موضوع را در پیش چشم همگان قرار دهیم از اطرافیان خود مانند خانواده، دوستان و فامیل آغاز کنید. به این ترتیب زمانی که جامع نسبت به موضوع جلب نظر کند قطعاً اثر بخشی خواهد داشت.

من که بیشتر سر کار هستم و پای تلوزیون نیستم زیاد، اما این که بودجه برنامه سازی عید نوروز اینطور به هدر رود و شاید در آن اختلاصی نیز صورت گرفته باشد، در سالی که صرفه جویی نام دارد بسیار اثرات منفی خواهد داشت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

بنده که پس از این سال تحویل مزخرف کاملا تلویزیون را تحریم کرده ام...

تو این 2 روز هرکی که دیدم با خشم از صداوسیما حرف میزد...البته اکثرا سال تحویل رو از اونور آبی ها دیده بودند.

به هر حال اگر شکی هم داشتم دیگر مطمئن شدم صداوسیما با آداب و سنن کهن و 7 هزارساله ایرانی دشمنی دارد.

ولی هیچگاه نوروز کم رنگ نخواهد شد...چون سنتی است که امانت دست ماست و باید به نسلهای آینده نیز برسد.همانگونه که گذشتگان به ما رساندند.
  بی  
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

یک نکته!
من صدای شلیک توپ را هنگام سال تحویل نشنیدم!! :-o
آیا واقعا پخش نشده است؟!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

و یه نکته خیلی مهم دیگه اینه که متاسفانه چند ساله به طور کاملا برنامه ریزی شده دارن یه سری سنتهای قدیمی رو از بین میبرن ! نمونه اش اینه که امسال سال گاو هست که اصلا هیچ اشاره ای بهش نمیشه قبلا اینگونه نبود .
تلوزیون ایران مدتهاست که از طرف من تحریم شده ! این جمله رو عینا مینویسم تا اونهایی که می دونم میان اینجاها سر میزن بخونن ( چرا که خیلی رو سایتهای اینترنتی نظارت میشه )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

نه دوست عزیزم امسال اصلا نه توپی در کردن و نه اغاز سال یک هزارو سیصدو هشتادوهشت رو اعلام کردن بر خلاف سال های قبل

ماجرای ما شده مثل کسی که گوهر داره رو تمنای ان از دیگری میکند
ار مدیر این بخش می خواهم که این تاپیک را قفل کنند چون دلم واقعا نمی خواد باعث ایجاد کدورت یک ایرانی با رسانه ملی دست اندرکاران ان شوم.
موفق باشیدshola
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

البته لازم هست بنده یک مسئله را اینجا تفکیک کنم، اینکه همسر امام فوت کرده اند، قطعاً موجب تاثر بسیاری از مردم ایران شده است. و قابل قبول است که تا حدودی مراعاتی صورت گرفته باشد.

اما عدم تولید برنامه های نوروزی مناسب، مربوط به حداقل 4 ماه قبل از نوروز میباشد که قطعاً هیچ اطلاعای از چنین واقعه ای وجود نداشته.

من فکر میکنم این یک کاهلی توسط تعدادی از مسئولین است نه یک سیاست. از جمله اینکه آبت الله خامنه ای و همینطور خمینی که رهبران انقلاب بوده اند با این سنت مخالفت نداشته اند. از افرادی که تفاوت های بسیاری در نقطه نظراتش با این افراد دیده میشود مطهری است که وی به صراحت در چند کتاب با وجود ستودن فرهنگ ایرانی اما نوروز و برخی از آیین هایی از این دست را ضد اسلام میدانست که البته مانند دیگر نقطه نظراتش با مخالفت آیت الله خمینی و آیت الله خامنه ای شد.

من فکر میکنم کاهلی مسئولین را نباید به پای سیاست زد. بر خلاف تصور بسیاری از افراد آیت الله خامنه ای بسیار به فرهنگ و تاریخ ایران علاقه مند هستند اما مصلحت اندیشی از بیان مستقیم نظرات ایشان را منع کرده است که قابل قبول هم هست.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”