با نام و یاد یزدان نیکی دهش و با سلام خدمت تمامی خوزستانی های عزیز و کسانی که نوروز خود را در خوزستان به سر می برند.
در نظر دارم با این تاپیک و با همکاری تمام بچه های خوزستانی که در این انجمن عضو هستند به معرفی آثار باستانی و نقاط گردشگری خوزستان بپردازیم. اگر تو هم موافقی یه پاسخ برای این پست بفرست.
دست در دست هم دهیم به مهر با سد های دز و کرخه و آباره عباس خان(پل صیحه) اندیمشک ، پل باستانی و آرامگاه سبزقبا و سد علی کله دزفول ، آرامگاه دانیال نبی و کاخ داریوش بزرگ و چغازنبیل زیبای شوش ، آبشارها و بند میزان و پل بند میزان و آسیاب های سیکای شوشتر ، آتشکده سر مسجد و آژیرهای قدیمی و معبد برد(سنگ) نشانده مسجد سلیمان ، شیرهای سنگی و کتیبه عیلامی کوه فره و سد و نیروگاه بزرگ کارون سه ایذه ، رباط حضرت سلیمان و منجیق و منطقه گردشگری مال آقا امامزاده عبداله باغملک ،رود مارون و پل کسری و محوطه باستانی ارجان بهبهان ، سد جره دوره ساسانی و قلعه دا و دختر و بقعه زیبای زاهدون رامهرمز ، پل سفید و پل هفتم و بازار و دانشگاه جندی شاپور اهواز ، مسجد رانگونی ها (اهل سنت) و اروند رود و پالایشگاه بزرگ و موزه و مناطق کارکنان شرکت نفت آبادان ، ساختمان هلال احمر (کاخ سابق شیخ خزعل) و پل و مسجد جامع به یادماندنی و شهدای عزیز خرمشهر ، تالاب بین المللی و نخلستانها و نهر شادگان و نخلستانها و اسکله هندیجان ، دشت سوزیانا یا خوزستان را در سال 88 با شوق و علاقه بیشتری به ایرانیان و مسافرین نوروزی نشان دهیم. "من مهمان نوروزی نیستم ولی مهمانان نوروزی را دوست می دارم"
بچه های خوزستان بیان داخل!! معرفی خوزستان
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: فعلاً توی یک اخترک ساکن هستم
- سپاسهای ارسالی: 105 بار
- سپاسهای دریافتی: 417 بار
- تماس:
بچه های خوزستان بیان داخل!! معرفی خوزستان
مدیر رسانههای اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
Re: بچه های خوزستان بیان داخل!! معرفی خوزستان
سلام دوستان
از جاهای دیدنی ابادان میشه گفت که هیچ. چرا؟ الان میگم خدمتتون
به این علت میگم هیچ که جاهای دیدنی زیادی که بخواد به چشم بیاد نداره و اون مکانهایی روکه هم داره به همت مدیران ابادان همیشه تعطیله و از مراکز خرید هم میتونم به خیابان پهلوی (ته لنجی) خیابان پرویزی و زند(امیری) و پاساژ مرکزی روبروی بازار ماهی فروشان و روبروی اسکله ابادان در انتهای خیابان دبستان نام ببرم
از جاهای دیدنی ابادان وقدیمی اون میتونم به مسجد رنگونیهااشاره کنم:
این مسجد در سال 1921 میلادی در زمان پهلوی اول ساخته شده است که سبک معماری ان شبیه به معماری شبه قاره هند میباشد در پیشانی بنا نقش کنده وجود دارد که با بسم الله الرحمن الرحیم و با ذکر خلفای راشدین در قاب چپ خاتمه میابد این مسجد مربوط به کارگران هندی و بنگلادشی ساکن در ابادان بوده است
از جاهای دیدنی ابادان میشه گفت که هیچ. چرا؟ الان میگم خدمتتون
به این علت میگم هیچ که جاهای دیدنی زیادی که بخواد به چشم بیاد نداره و اون مکانهایی روکه هم داره به همت مدیران ابادان همیشه تعطیله و از مراکز خرید هم میتونم به خیابان پهلوی (ته لنجی) خیابان پرویزی و زند(امیری) و پاساژ مرکزی روبروی بازار ماهی فروشان و روبروی اسکله ابادان در انتهای خیابان دبستان نام ببرم
از جاهای دیدنی ابادان وقدیمی اون میتونم به مسجد رنگونیهااشاره کنم:
این مسجد در سال 1921 میلادی در زمان پهلوی اول ساخته شده است که سبک معماری ان شبیه به معماری شبه قاره هند میباشد در پیشانی بنا نقش کنده وجود دارد که با بسم الله الرحمن الرحیم و با ذکر خلفای راشدین در قاب چپ خاتمه میابد این مسجد مربوط به کارگران هندی و بنگلادشی ساکن در ابادان بوده است
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
درود
کشتید مارو با این آبادانتون.(شوخی)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همه تون رو دوست داریم.چون دوست داشتنی هستید.به غیر از میلاد
کشتید مارو با این آبادانتون.(شوخی)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همه تون رو دوست داریم.چون دوست داشتنی هستید.به غیر از میلاد

Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise
- تماس:
عزیز آقای jamal_khodamam خیلی ممنون از این پاسخت
از اندیمشک درودی خوزستان ، دروازه پاریس و طلاییه خوزستان شروع می کنم . گفتم دروازه پاریس چون رضا شاه کبیر گفته بود خوزستان را بهتر از پاریس می کنم و سر در پاسگاه شوش این سخن رضا شاه نوشته شده بود " یا خوزستان را آباد می کنم یا زیر خرابه های شوش می میرم" . که به راستی تا توانست آبادش کرد.
اندیمشک شمالی ترین شهر استان خوزستان می باشد. این شهرستان همجوار شهرستان های دزفول و شوش است . یافته ها و نشانه های زندگی مردمان پیش از تاریخ، دوران پارینه سنگی ،نو سنگی و سپس کوچ نشینی و روستا نشینی عیلامی ها 5000 تا 3000 سال پیش نمایانگر پیشینه بسیار کهن این سرزمین است .
سد مخزنی دز
نخستین سد از رشته سد های چند منظوره است که بر روی رودخانه دز در 20 کیلومتری شمال شرقی شهرستان اندیمشک ساخته شده.
عملیات اجرایی این سد در بهمن ماه 1388 شروع و در 23 اسفند ماه 1341 با عنوان "سد محمد رضا شاه پهلوی" توسط یکی از شرکت های بزرگ ایتالیایی به بهره برداری رسید.
اهداف طرح: کنترل سیلاب ها و تنظیم آب جهت مصارف آبیاری و تامین نیروی لازم جهت تولید برق
*** نکته قابل توجه این می باشد که این سد تا قم هم برق رسانی می کند.
نوع سد : بتنی دو قوسی - جدار نازک - ارتفاع از پی: 203 متر - عرض در بالا 5/4 متر - عرض در پی 27 متر - طول تاج: 212 متر - حجم کل دریاچه پشت سد: 3460 میلیون متر مکعب در تراز 350متر.
این سد زمانی بلندترین سد خاور میانه به حساب می آمده.
دز اندیمشک
از اندیمشک درودی خوزستان ، دروازه پاریس و طلاییه خوزستان شروع می کنم . گفتم دروازه پاریس چون رضا شاه کبیر گفته بود خوزستان را بهتر از پاریس می کنم و سر در پاسگاه شوش این سخن رضا شاه نوشته شده بود " یا خوزستان را آباد می کنم یا زیر خرابه های شوش می میرم" . که به راستی تا توانست آبادش کرد.
اندیمشک شمالی ترین شهر استان خوزستان می باشد. این شهرستان همجوار شهرستان های دزفول و شوش است . یافته ها و نشانه های زندگی مردمان پیش از تاریخ، دوران پارینه سنگی ،نو سنگی و سپس کوچ نشینی و روستا نشینی عیلامی ها 5000 تا 3000 سال پیش نمایانگر پیشینه بسیار کهن این سرزمین است .
سد مخزنی دز
نخستین سد از رشته سد های چند منظوره است که بر روی رودخانه دز در 20 کیلومتری شمال شرقی شهرستان اندیمشک ساخته شده.
عملیات اجرایی این سد در بهمن ماه 1388 شروع و در 23 اسفند ماه 1341 با عنوان "سد محمد رضا شاه پهلوی" توسط یکی از شرکت های بزرگ ایتالیایی به بهره برداری رسید.
اهداف طرح: کنترل سیلاب ها و تنظیم آب جهت مصارف آبیاری و تامین نیروی لازم جهت تولید برق
*** نکته قابل توجه این می باشد که این سد تا قم هم برق رسانی می کند.
نوع سد : بتنی دو قوسی - جدار نازک - ارتفاع از پی: 203 متر - عرض در بالا 5/4 متر - عرض در پی 27 متر - طول تاج: 212 متر - حجم کل دریاچه پشت سد: 3460 میلیون متر مکعب در تراز 350متر.
این سد زمانی بلندترین سد خاور میانه به حساب می آمده.

دز اندیمشک
مدیر رسانههای اجتماعی | طراح گرافیک | طراح وب[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
اتفاقا یه مدتیه من توی شهرمون با یه فرانسوی آشنا شدم که برای مدتی توربین های شرکت نفت رو سرویس کنه یواش یواش دارم بهش می قبولونم که فرانسه یه قسمتی از آبادان بوده که بعد از جنگ جهانی دوم ازش جدا شده (دیگه یواش یواش داره باورش میشه) 

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
ta.abad,
راستش اول گفتم دوستان گفتن از آثار تاریخی آبادان بگیم اما وقتی از سد ها صحبت شد به نظرم مناسب اومد از دیدنی ترین دیدنی های جنوب بگم.
به نظر من پالایشگاه آبادان و منطقه ویژه ماهشر جایی هست که حداقل هر ایرانی (ترجیحاً اهل کار فنی و عملی
) یک بار آن را ببیند.
البته بزرگی این مجموعه شاید باعث شود دیگر کارخانه ها پیش چشم شما کارگاه آید. انبوه پتروشیمی ها در یک نقطه متمرکز. البته این منطقه با هیچ کجا قابل قیاس نیست، من عسلویه و دیگر مراکز صنعتی را دیده ام اما این منطقه واقعاً ویژه است برای آنان که اهل فن باشند.

راستش اول گفتم دوستان گفتن از آثار تاریخی آبادان بگیم اما وقتی از سد ها صحبت شد به نظرم مناسب اومد از دیدنی ترین دیدنی های جنوب بگم.
به نظر من پالایشگاه آبادان و منطقه ویژه ماهشر جایی هست که حداقل هر ایرانی (ترجیحاً اهل کار فنی و عملی

البته بزرگی این مجموعه شاید باعث شود دیگر کارخانه ها پیش چشم شما کارگاه آید. انبوه پتروشیمی ها در یک نقطه متمرکز. البته این منطقه با هیچ کجا قابل قیاس نیست، من عسلویه و دیگر مراکز صنعتی را دیده ام اما این منطقه واقعاً ویژه است برای آنان که اهل فن باشند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
شوشتر و آبشارهاش هم جالب هستند ...
دزفول هم که خوبه . هم هواش خوبه هم اینکه الان نمایشگاه نیروی هوایی برپاست .
دزفول هم که خوبه . هم هواش خوبه هم اینکه الان نمایشگاه نیروی هوایی برپاست .
تانگردی آشنا زين پرده رمزی نشنوي ..........گوش نامحرم نباشد جای پيغام سروش
من در Power House ([External Link Removed for Guests])
من در Power House ([External Link Removed for Guests])
- تماس:
شوش ، کهنترین شهر جهان در حدود چهار هزار سال پیش از میلاد مسیح به عنوان کانون مذهبی ساکنان دشت اطراف ، بنیان نهاده شد . نخستین کسی که ویرانه های باستانی شوش را باز شناخت بنجامین بن جناح ، خاخام کلیمی بود که بین سالهای 1163 و 1173 میلادی برای بررسی وضع کلیمیان در ایران به سر می برد .
هنگام زیارت آرامگاه دانیال نبی یکی از پیامبران بنی اسرائیل که به دست کورش بزرگ آزاد شد ، از تپه های باستانی شوش نیز دیدن کرد . عملیات اکتشاف باستان شناسی در شوش از سال 1850 میلادی آغاز گردید و چندین مرتبه ادامه یافت که حاصل آن کشف آثار با ارزش و شکوهمندی از تمدن و فرهنگ اقوام عیلامی ، هخامنشی و ... بوده است .
شهر در زمان بزرگترین امپراتوری ایران ، هخامنشیان یکی از چند پایتخت این امپراطوری بوده است . زمانی که اسکندر به این شهر حمله می کند مردم شوش با مهربانی از او استقبال می کنند و این خود سبب می شود اسکندر عاشق فرهنگ و مهمان نوارزی ایرانیان شود.
آثار باستانی و زیارتی ،تفریحی که در شوش می باشد می توان به : چغازنبیل ، آرامگاه دانیال نبی ، قلعه شوش ، موزه شوش، کاخ شائور ، تپه ی باستانی آکروپل ، کاخ آپادانا و مجموعه ی هفت تپه اشاره کرد .
.jpg)
یکی از هشت بنای ثبت شده ایران در فهرست آثار جهانی میراث فرهنگی(یونسکو)
.gif)
حضرت دانیال نبی پیامبر هم دوره کورش

لعاب دار کاخ داریوش بزرگ در شوش که امروزه در موزه لوور پاریس نگهداری می