سلام
دوستان لطفا نظرتون در مورد سريال افسانه جومونگ بگيد و اگر سريال را دنبال مي كنيد بيشتر سرنوشت كدوم كاراكتر سريال براي شما اهميت داره
نظرسنجي در مورد سريال جومونگ
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
Re: نظرسنجي در مورد سريال جومونگ
گزینه هیچکدام موجود نیست ؟ 

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
بنده به سریال های دستفروشای تانکی ابوالحسن و بازار شیطون که قیمت هرکدامشان 1000 تومان ناقابل رای میدهم...!
البته MBC persia هم گهگاهی بدک نیست..البته گهگاهی...!
البته MBC persia هم گهگاهی بدک نیست..البته گهگاهی...!
بی

- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
هوالمحبوب
اصلا نمی دونم چرا سریال های چینی انقدر معروف میشن به نظر من سریال های ایرانی خیلی قشنگترن .
اصلا نمی دونم چرا سریال های چینی انقدر معروف میشن به نظر من سریال های ایرانی خیلی قشنگترن .
محیطی دوستانه و بسیار صمیمی برای تقویت باور های دینی .
[HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#00B050][HIGHLIGHT=#92D050][External Link Removed for Guests]
[HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#FF0000][HIGHLIGHT=#92D050][HIGHLIGHT=#00B050][HIGHLIGHT=#92D050][External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
چرا موضوع تايپك عوض مي كنيد بالاخره از سريال هاي كره اي مثل جومونگ خوشتون مياد يانه؟
درد من حصار بركه نيست!درد زيستن با ماهياني است كه فكر دريا به ذهنشان خطور نكرده است!