اگر ما واقعن خواستار نام خليج فارس بوديم اگر....!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 194 بار

اگر ما واقعن خواستار نام خليج فارس بوديم اگر....!!!!

پست توسط آريو »

به نام اهوره مزدا

بزرگترين و پر هزينه ترين پروژه معماري طول تاريخ ايران پروژه برج ميلاد است.
خب حالا اينجا يك پرسش پيش مياد كه چرا برج ميلاد؟چرا يك نام عربي بر بزرگترين پروژه عمراني تاريخ ايران كه در تمام دنيا شناخته شده است؟!!!!!
اگر ما واقعن خواستار برگشت هويت اصلي نام خليج فارس بوديم نام اين مجموعه و برج را پروژه خليج فارس مي گذاشتيم آنوقت چه مي شد؟
خب معلومه در همه جاي دنيا وقتي مي خوان چهارمين برج بلند مخابراتي دنيا رو صدا كنن مي گن برج خليج فارس.وقتي مي خوان مسخره كنن مي گن ايرانيا 15 سال دارن برج خليج فارس را ميسازن.وقتي ميخوان نخستين گردهمايي شهرداران شهرهاي آسيايي را در سالن همايش برگزار كنن در همۀ اخبارها ميگن اين گردهمايي در سالن همايشهاي برج خليج فارس برگزار شد.وقتي گردشگران خارجي براي بازديد چهارمين برج بلند مخابراتي جهان بيان به هم ميگن بريم به برج خليج فارس سر بزنيم.در مراسم افتتاحيه كه خبرش از تمام دنيا مخصوصن كشورهاي عربي پخش خواهد شد ميگن برج خليج فارس در ايران افتتاح شد.و گفتن اين نام خود به خود در محافل دنيا رواج پيدا خواهد كرد.
حالا همۀ اين قضايا را در رابطه با تونل پيشرفته و طولاني توحيد در نظر بگيريد با طول 2 كيلومتر و200 متر.اما متاسفانه باز نام عربي

برج ميلاد(شايد خليج فارس)
[External Link Removed for Guests]

تونل توحيد(شايد خليج فارس)
[External Link Removed for Guests]

پارس هميشه جاويد
  است كه ايران ويران  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 38 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

Re: اگر ما واقعن خواستار نام خليج فارس بوديم اگر....!!!!

پست توسط ba1357 »

سلامتصویر
نمیخوام بگم طرح بدیه اما اینها که برای بدست آوردن دل عربها به خود خلیج فارس میگن خلیج ( غیر از عربها که نامردا می گن خلیج عربتصویر ) در اونصوررت میگن برج خلیج یا تونل خلیج
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

سلام
نمیخوام بگم طرح بدیه اما اینها که برای بدست آوردن دل عربها به خود خلیج فارس میگن خلیج ( غیر از عربها که نامردا می گن خلیج عرب ) در اونصوررت میگن برج خلیج یا تونل خلیج

اصلن مهم نيست عربها چي بگن مهم اينه كه در اين صورت جامعه جهاني مجبوره كه اين برج را خليج فارس نام ببره يا اصلن بهش وجود خارجي نده كه خيلي مسخرست.و خود عربها هم مجبورن چه بخوان چه نخوان اين برج را برج خليج فارس بنامن يا تونل را مگه اينكه يك كاري بكنن كه فقط عربها ميكنن اونم اينه كه بردن اين نام را جرم اعلام كنن كه بازم نميتونن.به هر حال ما كه فقط در حد حرف در اين انجمن ميگيم خدا كنه اون بالاييها به يادش بيفتن.تصویر
  است كه ايران ويران  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

آريو,

آریو جان، پروژه ستاره خلیج فارس شیراز را دیدی؟ اون از برج میلاد بسیار عظیم تر خواهد بود چون مخاطبان بیشتری دارد. بزرگترین مجموعه تجاری و تفریحی در خاورمیانه خواهد بود.

چند وقت پیش یک استعلام برای سیستم امنیتی اون فرستادیم که چند هزار دوربین مدار بسته براش در نظر گرفته بودیم، هر چند کار را به دلایلی که نفهمیدیم دادن به یک شرکت تهرانی. اما خودش بیانگر عظمت پروژه هست!

در مورد میلاد هم دوستان زبان شناس بهتر میداند که عربی نیست. از شما هم بعید است که اینطور قضاوت داشته اید. میلاد نام یکی از پهلوانان شاهنامه میباشد!

بر خلاف تصور عام که میلاد ریشه عربی دارد اینطور نیست.
میلاد مترادف است با مهرزاد و مهرداد. مهرداد و مهرزاد به معنای داده خورشید و زاده خورشید هست. میلاد به معنای فرزند پسر خورشید است.

مثلاً اگر روز تولد امام رضا (ع) را میگن میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت، منظور از اختر ستاره هست که فرزند خورشید است!

" تولد " یک لغت عربی است که از ریشه " ولد " گرفته شده است. همانطور که میدانید در عربی ما هر اسم، فعل و ... که از یک ریشه ایجاد کنیم در نهایت باید دارای سه حرف اصلی آن باشد.

حال آنکه " میلاد " تنها دارای حروف "ل" و "د" است. این نظر دستور زبان عربی به این معناست که میلاد برگرفته از ولد نمیباشد. ضمناً استفاده آن در روز تولد نیز روشن شد به معنای احترام گذاشتن است و خود میلاد هرگز معنی تولد را نمیدهد.

و برای فرد وطن دوستی چون شما که قطعاً بیش از من به شاهنامه ارادتمند هستید، روشن ترین برهان استفاده فردوسی از این نام به عنوان نام اصیل ایرانی است. پهلوان میلاد پدر پهلوان گرگین است.

در نهایت اگر با اعراب ارتباط داشته باشید خواهید دید که اصلاً با لغت " میلاد " بیگانه هستند و برایشان یک لغت عربی یا وابسته به ریشه عربی نیست.

من خودم طی صحبت با یک دوست لبنانی (آدلینا) وقتی سعی داشتم نامم را شرح بدم گفتم از ریشه ولد که او مرا متوجه اشتباه خودم کرد گفت میلاد از ریشه ولد نمیتواند باشد و من را به تحقیق واداشت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

negar.int جان اگر فقط با يك عرب لبناني سخن گفتيد كه خودتم ميدوني كه عرب لبنان با ساير عربها بسيار متفاوت است.اما من حرف شما با تمام احترام مي پذيرم چون در مسايل زبان شناسي اصلن تجربه ندارم.
بله پروژه خليج فارس را ديدم و بسيار زيبا است و مي دانم كه سرعت اجرايش بالاترين سرعت عملياتي در ايران را دارد.اما برج ميلاد چيز ديگريست و اين را همه ميدانند.
مرا بسيار خشنود كرديد از اينكه گفتي ميلاد واژه اي عربي نيست چون من در زبان شناسي مهارتي ندارم.
با سپاس فراوان

تصویر

تصویر

تصویر
  است كه ايران ويران  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

راستی این پروژه خلیج فارس که تمام میشه...؟

اگه گذرم شیراز خورد لااقل تنظیم کنم با افتتاحش..!
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Darya salar MILAD,

راستش ما اینقدر منتظر موندیم که این پروژه مثل همه پروژه های ایران بین کار لنگ بمونه که خسته شدیم اما انگار جدا سرعت کار و البته کیفیت اون خیلی بالاست. قیمت واحد هاش هم که نجومی هست.

طبق آخرین خبرم، ساخت شهربازی مسقف شروع شده و این یعنی حداقل 60% از کار انجام شده. خبری شد بهت می گم!

- - - -
آریو جان، درست هست که عربی کشور های مختلف تا حدود زیادی فرق داره، اما بیشتر در تلفظ و لهجه هست نه دستور زبان. من دوستان عرب دیگر کشور ها مثل مصر و ... را متوجه شدم که با نام من غریبه هستند. تصویر

البته من هم قبول دارم کلاً میلاد ها چیز دیگه ای هستند
برج میلاد یک چیز دیگه هست!
بیمارستان میلاد ...
Darya salar MILAD تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

با پوزس فراوان دوباره؟
Negar.int خودت 100% مي داني كه تمام واژه ها در شاهنامه پارسي نيستند .در واقع از 100 واژه تنها 4 واژه تازي است آيا اين واژۀ ميلاد جزو آن 4 واژه نميباشد.البته مي دانم بيشتر نام شخصيتهاي داخل شاهنامه نامي پارسي ميباشد اما مي خواستم از شما بپرسمتصویر
  است كه ايران ويران  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

, جان

در فارسی بودن میلاد تردید نداشته باش، تو سایت عربی بگرد گر میلاد عربی هست باید در یکی از این سایت ها نام میلاد را مشاهده کنید چه به عنوان اسم چه به عنوان یک لغت!

در مورد شاهنامه هم شیطنت نکن، باز میخوای دوستان القاب خاص به بنده دهند، در مورد شاهنامه شما وطن دوستان اصیل بهتر میتوانید ابراز نظر داشته باشید. :D
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

والا شما مسلمن بيش از بنده دربارۀ شاهنامه دست به نقد زده ايد
من بسيار بسيار بسيار از گوش دادن به شاهنامه با صداي اسطوره اي لذت مي برم چون حس ميهن پرستي را چندين برابر در من افزايش ميده

ز سالش چو يك پنجه اندر كشيد - سه فرزندش آمد گرامی پديد
به بخت جهاندار هر سه پسر - سه خسرو نژاد از در تاج زر

واي واي چه مي كنه اين سخنان در دل من
و درود بر فردوسي نيك انديش و پارسي
به هر حال چشم شك نمي كنم تصویرتصویر
  است كه ايران ويران  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

آريو,

اتفاقاً اشاره خوبی داشتی، شاهنامه بیشتر شنیدنی هست تا خواندنی.

اثرش بهتر پدیدار میشه تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

به خدا اگر ایران قدرت دریایش دو برابر حال حاضر بود عربها جرات فکر کردن به چنین چیزی رونداشتن چه برسه بخوان بگن خلیج عربی

خلیج فارس همیشه خلیج فارس مسماند
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”