سلام خدمت همه دوستان
چند روز پیش دیدار بین یکی از مسئولین کشورمان را با یکی از مسئولین کشور خارجی از صدا وسیما دیدم
فرستاده کشورمان کروات نداشت ولی طرف مقابل کروات بسته بود .
از دوستان میخواهم لطفا محاسن ومعایب کروات را بنویسند.ممنون
کروات
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
Re: کروات
سلام دوست من
من یک بار جایی خونده بودم(راست یا دروغش رو نمیدونم) که کراوات(فرانسوی) نماد صلیب شکسته هستش و شاید به همین علت باشه که ما از اون در دیدارهای بین المللی استفاده نمیکنیم البته لازم به ذکره که یادم میاد فکر کنم پارسال بود که پروازهای هواپیمایی ماهان به اروپا به خاطر نبستن کراوات خدمه هواپیما به مشکل برخورده بود و از سرانجام اون بی خبرم
من یک بار جایی خونده بودم(راست یا دروغش رو نمیدونم) که کراوات(فرانسوی) نماد صلیب شکسته هستش و شاید به همین علت باشه که ما از اون در دیدارهای بین المللی استفاده نمیکنیم البته لازم به ذکره که یادم میاد فکر کنم پارسال بود که پروازهای هواپیمایی ماهان به اروپا به خاطر نبستن کراوات خدمه هواپیما به مشکل برخورده بود و از سرانجام اون بی خبرم
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
Re: کروات
فکر کنم پارسال بود که پروازهای هواپیمایی ماهان به اروپا به خاطر نبستنکراوات خدمه هواپیما به مشکل برخورده بود و از سرانجام اون بی خبرم
ماهان به علت ادعای اروپایی ها مبنی بر «عدم رعايت استانداردهای امنيتی لازم» در لیست سیاه قرار گرفته بود ....

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....