نماينده مجلس: نمايندگان «دو دو» نكنند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

نماينده مجلس: نمايندگان «دو دو» نكنند

پست توسط safoleslamy »

نماينده مردم بجنورد در مجلس شوراي اسلامي، سكوت ديگر نمايندگان را هنگام تذكر خواستار شد.
به گزارش واحد مركزي خبر، گرامي‌مقدم در تذكر شفاهي پيش از آغاز دستور جلسه علني امروز مجلس شوراي‌اسلامي گفت: قطع سخن ناطق، مراعات نكردن سكوت و هرگونه تهمت‌، توهين و ايرادگيري شخصي ممنوع است و مشمول مجازات‌ها‌ي مندرج در آيين‌نامه مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه زماني كه برخي نمايندگان در موافقت يا مخالفت با موضوعي سخن مي‌گويند, برخي ديگر از نمايندگان در مخالفت با آن نماينده‌از گويش جديد دو دو استفاده مي‌كنند، افزود: اين گويش پژواك هو، هو دارد كه سبب خدشه دار شدن جلسات علني مجلس مي‌شود.

اين نماينده همچنين با اشاره به تشنج ديروز مجلس كه بر اثر قطع تذكراعلمي، نماينده مردم تبريز ايجاد شد، عملكرد باهنر، رئيس جلسه ديروز مجلس شوراي اسلامي را محرك مسئله ديروز دانست.

ابوترابي، رئيس جلسه امروز مجلس نيز فرياد نمايندگان را در زمان تذكر يانطق ديگر نمايندگان نامناسب دانست.

وي در پاسخ به تذكر اين نماينده، با بيان اينكه براي عمل كردن به برخي موضوعات آيين نامه به نطق 10 يا 5 دقيقه‌اي نياز است، افزود: زماني كه رئيس جلسه تشخيص دهد تذكر نماينده در چارچوب تذكر قابل‌طرح نيست، مي‌تواند سخنان نماينده را قطع كند.
1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”