بازی های جذاب دست جمعی بدون نیاز به وسایل

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

بازی های جذاب دست جمعی بدون نیاز به وسایل

پست توسط osilatoria »

سلام به همه ی دوستان

برای همه ی ما زمان هایی پیش میاد که با دوستان و خانواده میگذرونیم . بازی کردن دسته جمعی یکی از بهترین و لذت بخش ترین کارهاییه که میشه انجام داد و ازین زمان به بهترین شکل استفاده کرد .

هدف من از این تاپیک اینه که بیاین بازی های دسته جمعی که به وسایل و مکان خاص نیاز نداره رو به هم معرفی کنیم . من خودم شروع می کنم و دوست دارم دوستان ادامه بدن . مرسی .

پانتومیم

یکی از قشنگ ترین و خنده دار ترین بازی هایی که میشه تو این مواقع انجام داد بازی پانتومیم هست. افراد به دو گروه تقسیم میشن . یکی از گروه ها یه کلمه انتخاب می کنه و به یک نفر از افراد گروه مقابل میگه . این فرد با اجرای پانتومیم باید در زمان مشخص افراد گروه خودش رو به کلمه مورد نظر برسونه و به همین ترتیب گروه بعدی . . .

اگر سایر دوستان همکاری کنن بازی های جذاب دیگه ای هم معرفی میشه . تصویر
 تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

Re: بازی های جذاب دست جمعی بدون نیاز به وسایل

پست توسط Mardaviz »

درود
یکی از تفریحات بنده با بچه محل های پیشین و قدیمی ،همین اجرای پانتومیم بود.
ولی سوژه ها و سوتی های دیگر بچه محل هارا به صورت پانتومیم اجرا میکردیم ،و طرف باید نام فرد مورد نظر را زود میگفت.[یادش بخیر]
از بازی های دیگر مان هفت سنگ.انزلی.لی لی.گرگم به هوا.و.....
ولی شوربختانه بنده دیگر در کوچه پس کوچه های پایین شهر تهرون این بازیها را مشاهده نمیکنم.چه برسد به بالای شهر.
(بچه های آن دوران با وجود کتک خوردن های بسیار چه در مدرسه و چه در خانه و پرسه زدن در کوچه پس کوچه ها، به دکتر و مهندس و.... تبدیل شدند.ولی اکنون چه؟)
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

هفت سنگ

پست توسط The Passenger »

بغير از اينهايي كه شما فرموديد، من از «هفت سنگ»، «مشاعره» و «اسم، فاميل» خاطرات خيلي شيريني دارم، چون هميشه منجر به خنده و شادي همه ميشد.

دوتايي كه عرض شد كه نياز به توضيح ندارند، ميماند هفت سنگ؛
افراد به دو گروه مساوی تقسیم شده و هر کدام یکی از بازیکنان خود را به عنوان سردسته و رهبر برمی گزینند. یک گروه در فاصله ی معینی از محل هفت سنگ، که روی هم چیده شده اند قرار می گیرند تا به نوبت با توپ تنیس سنگها را مورد هدف قرار داده و بزنند.
گروه دوم نیز در پشت هفت سنگ، منتظر نتیجه اند تا هرگاه توپ پرتاب شده توسط گروه اول به هفت سنگ برخورد نکرد، فوراً جایشان را با آن گروه عوض کنند. ولی اگر برخورد کرد و آرایش آنها را برهم زد، توپ را بردارند و با پاسکاری و هدف گیری سعی کنند نفرات گروه اول را با توپ بزنند که اگر اصابت کند، از دور بازی اخراج می شود.
و همچنین نفرات گروه اول در هر فرصتی که به دست آورند به سراغ سنگها می روند تا انها را روی هم بچینند و یک امتیاز بگیرند و مشخص است که برای انجام چنین کاری، یکی از دوستان بایستی خود را به خطر انداخته و یارش را در مقابل ضربات توپ پوشش دهد و چنانچه اگر باز هم مورد ضرب توپ قرار گرفت و از بازی اخراج شد، دیگری کار را به اتمام می رساند ولی اگر دیگر بازیکنی نمانده باشد، بازی تمام و در دور بعدی جای و نقش گروه ها عوض می شود.
در پایان، گروهی که زودتر 7 امتیز را کسب نماید برنده است.
این بازی در شکل دیگری با شرایط فوق درون یک دایره ی بزرگ اجرا می شود. در مرکز همین دایره، دایره ای کوچکتر که محل چیدن هفت سنگ است رسم شده است، همه ی بازیکنان در خارج از دوایر هستند. بعد از برخورد توپ گروه اول با سنگها و ریختن آنها، یکی از افراد گروه دوم، تمامی اعضای گروه اول را در داخل دایره تعقیب می کند تا آنها را با دست بزند و مانع از چیدن سنگها روی هم شود و هرگاه خسته شد، نفر بعدی، مسئولیت تعقیب را به عهده می گیرد.

توضيحات «هفت سنگ» برگرفته از بخش «بازيهاي سنتي ايراني» وب سايت [External Link Removed for Guests]
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: بازی های جذاب دست جمعی بدون نیاز به وسایل

پست توسط Solver »

من هم خاطرم هست ماه رمضان همیشه در کوچه ما هفت سنگ برقرار بود آن هم از ساعت 9 شب تا 12 و گاهی دیرتر که چون دختر و پسر با هم بودیم (بزرگترینمان 14 ساله بود فکر کنم) خانوده ها قدری نگران میشدند اما خوب جواب میداد. یه مدت هم ماه محرم ::ss بعد از مراسم سینه زنی برقرار بود که به دلایل مشخص خیلی زود نه تنها پایدار نبود که همان شب های رمضان هم از ما گرفت.

از جمله بازیهای دیگر من با هم سن و سالان خودم که البته ساده نیز بودند:

یه قول - دو قول | که البته فکر کنم سنگش را نباید وسیله به حساب آورد.

از بازی های جالب توجه و اختصاصی من و کودکانی که اطراف من بوده اند: فرمانده بازی :o

روش بازی:
طفلک ها دختر و پسر باید به خط میشدند و من فرمانده اونها بودم و تا اجازه نمیدادم کسی کاری نمیکرد البته این را اول بلد نبودند و تجربی به دست آوردند که باید حرف گوش کنند :grin: .

خلاصه اینها دنبال من تو این کوچه و کوچه روبرو رژه میومدن، و تلاش من این بود که یکی حرف من را گوش نکنه تا بقیه را دستور بدم که اون را جریمه کنند. :grin:

البته خداییش خوب انجام میدادم چون چند نفر از کوچه های دیگه هم جذب این ارتش کرده بودم. قرار بود بریم بندرعباس را بگیریم که البته بعد از کلی خط خطی کردن نقشه برادر بزرگم کلاً این ماجرا ها منتفی شد و ارتش ما فقط گاهی مخفیانه تشکیل میشد با اهدافی که قدری ناپسند تر بود (شکستن شیشه، زنگ زدن و فرار و ... ^:)^ :o )

به هر حال اگر کسی خواست آموزش های جامع را خواهم داد. :::P
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”