خارجی ها
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
خارجی ها
پدرم همیشه می گوید: این خارجی ها که الکی خارجی نشده اند، خیلی کارشان درست بوده که خارج راهشان داده اند. البته منم میخواهم درسم را بخوانم، پیشرفت کنم، سیکلم و بعد به خارج بروم. ایران با خارج خیلی فرغ دارد. خارج خیلی بزرگتر است. من چیزها راجب به خارج میدانم. تازه دایی دختر عمه ی پسر همسایه مان در آمریکا میکند. برای همین هم پسر همسایه مان آمریکا را مثل کف دستش میشناسد. او میگوید خارج آدمهای قوی کشور را اداره می کنند. مثلن همین آرنولد که رعیس کالیفرنیا شده . ما خودمان در یک فیلم دیدیم که چطوری یک نفره زد چند نفر را لت و پار کرد و ... البته آن قسمتهای بی تربیتی فیلم را ندیدیم اما دیدیم که چقدر زورش زیاد ، بازو دارد این هوا. خارجیها خیلی پرزور هستند و همه شان بادی میل دینگ کار . ما اصلن ماهواره نداریم. اگر هم داشته باشیم، فقط برنامه های علمی آن را نگاه . تازه من کانالهای ناجورش را قلف کرده ام تا والدینم خدای نکرده از راه به . این آمریکاییها برخلاف ما، آدمهای خیلی مهربانی هستند و دائم همدیگر را بقل و بوس میکنند. اما در فیلمهای ایرانی حتا زن و شوهرها با سه متر فاصله مینشینند. در اینجا اصلن استعداد ما کفش نمیشود و نخبه های علمی کشور فرار مغزها کنند. اما در خارج کفش میشوند. مثلن این بیل گیتس با اینکه اسم نشان میدهد که از یک خانواده کارگری بوده اما تا میفهمند که نخبه است به او بودجه میدهند و او هم برق را اختراع میکند. پسر همسایه مان میگوید اگر او آن برق را اختراع نکرده بود؛ شاید ما الآن مجبور بودیم شبها توی تاریکی تلویزیون کنیم. از نظر فرهنگی ما ایرانیها خیلی بی جمبه هستیم. ما خیلی تمبل و تن و حتی هفته ای یک روز را هم کلاً تعطیل کرده ایم. پسر همسایه مان میگوید كه جمعه ها تعطیل نیست. وقتی شنیدم نزدیک بود از تعجب شاخدار شوم. ما ایرانیها ضاتن کیون پایینی داریم. مثلن پدرم همیشه به من میگوید تو به خر گفته ای زکی. ولی تیزهوشان هستند. پسر همسایه مان میگفت در آمریکا همه بلدند انگلیسی صحبت ، حتا بچه کوچولوها هم انگلیسی بلدند. ولی اینجا متعسفانه مردم کلی کلاس زبان و آخرش هم بلد نیستند یک جمله ی ساده مثل I lav u . واقعن جای دارد. این بود انشای من.
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان