يك سؤال‌‌‌‍(اگه تنها بودي)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

شايد اگه يه ادم ريسك پذيري بودم
و اهل ماجراجويي كمكش مي كردم
ولي در غير اين صورت همون جور كه قبلا گفتم و دوستان گفتن با به وجود امدن شرايط بعدي
و اينكه چه جور بي گناهيمون را اثبات كنيم
از خير كمك مي گذرم :-(
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

فكر مي‌كنم ارزش نجات جان يك انسان قابل مقايسه و برابر با اهميت احتمالات نباشه، مي‌شه از دست ملامتهاي احتمالي ديگران فرار كرد اما از دست وجدان هرگز نمي‌توان فرار كرد، فكر نمي‌كنم بتونم بي تفاوت رد بشم، هر چند عضو حلال احمر هم نيستم و ....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: بغل خونه همسايمون
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار
تماس:

پست توسط arian »

فكر مي‌كنم ارزش نجات جان يك انسان قابل مقايسه و برابر با اهميت احتمالات نباشه، مي‌شه از دست ملامتهاي احتمالي ديگران فرار كرد اما از دست وجدان هرگز نمي‌توان فرار كرد،

اقا مهدي حرف شما كاملا متين و درسته اما اين احتمالات اگه بوجود بيان باعث دردسر ميشه
تا حالا به معني کلمه مادر دقت کردي
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

arian ممكنه
سر بيگناه تا پاي دار مي‌ره اما بالاي دار نمي‌ره، اما از وجدان نمي‌شه فرار كرد، از طرفي اولي احتمال است و ضعيفتر و دومي قطعي هست و قوي‌تر
شما كدام رو انتخاب مي‌كنيد :-(
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط arian »

من كمك كردن رو ترجيح ميدم بلاخره ما هم خدايي داريم شايد من هم يه روزي در چنين شرايطي احتياج به كمك داشته باشم
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط safoleslamy »

آقا مهدي و آرين خان هر دوتشون راست ميگن و من باهاشون موافقم ولي با آقا مسعود موافق نيستم

ببينيد من نميخواهم چون خودم عضو هلال احمر هستم هي از اونجا تعريف کنم ولي هر چي باشه اونجا به آدم چيزهايي رو ياد ميدن تا از بدتر شدن حال مصدوم جلوگيري کنيم و نزاريم حالش بدتر بشه :-) (و به نظرم بايد همه اين کار هارو بلد باشن چون روزي ميشه که فقط به خاطر ندونستن يک CPR ساده خداي نکرده يکي رو از دست ميدين :sad: ) شما اگه در هلال احمر دوره دیده باشی بهتون یدونه کارت شناسایی میدن که وقتی اوضاع بیریخت شد میتونی اون رو به افسر مربوطه تو بیمارستان یا هر جای دیگه که گیر افتادی نشون بدی تا فوری دست از سرت بردارن :grin:

بنا براين آقا مسعود شما که ميگي کمکش ميکنم و ميبرمش کنار ديوار و... اگه مثلا سر در نياري که مشکل طرف چي هست احتمالا با يک حرکت دادن شما طرف قطع نخاع بشه و بعدا ميتونه حسابي درد سر ساز بشه که نگو و نپرس :grin: در اين مواردي بهترين حالت اين هست که به 115 خبر بدي ولي اگه ميدوني که مشکل چي هست و به خودت هم ايمان داري که ميتوني کمکش کني بسم ا.. :-)

ولي اين رو بدونيد هر مشکلي هم براتون از بابت کمک کردن به مصدوم براتون پيش بياد بالاخره حل ميشه نگران نباشيد :-) و هميشه اين رو به خاطر داشته باشين که خدايي نکرده شايد يک روز هم خودمون به اين مشکل دچار شديم و اونوقت هم نبايد انتظار کمک از طرف ديگران رو داشته باشيم :-) :razz:
1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط arian »

دوست عزيز safoleslamy جواب شما قانع كننده هست موضوع اينكه كسي كه احتياج داره جنس مخالف شماست :-(
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

باور کنيد من از خدامه که کمک هاي اوليه ياد بگيرم، يعني عضو هلال احمر بشم ولي خب تا حالا فرصتش پيش نيومده يا اينکه اومده و من از دستش دادم....
ولي خب تو اون موقعيت تنها چيزي که به فکر آدم ميرسه اينه که کمک کنه....حالا به هر نحوي شده...
همينجا قول ميدم در اولين فرصت برم دنبال هلال احمر......قول ميدم........

از حرف آقا مهدي هم خيلي خوشم اومد..........از وجدان نميشه فرار کرد... :smile:
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط safoleslamy »

ايول آقا مسعود

آرين ببين تو اون لحظه تو نميتوني فرقي بين دختر و پسر بزاري و بايد بري کمکش

يک بار يکي از دوستام تعريف ميکرد که داشتن توي خيابان داه ميرفتند که يهو يک دختر که شوهر و پدرش هم کنارش بودند ميخوره زمين(سکته مغزي) و دهنش شروع يه کج شدن ميکنه
در اين حين يک مرد ميان سال مياد و شروع ميکنه فک اون دختر رو درست کردن که با مخالفت شديد پدر و شوهرش مواجه ميشه ولي دست بر نميداره و کارش رو ميکنه تا آمبولانس مياد/ وقتي ميرسند مسگن کي کمکش کرده همه ميگن اين آقا
مامور 115 ميگه اگه اين کارو اين آقا نکرده بود الان براي هميشه دهن اون دختر کج ميموند

در اين هنگام دوستم ميگه پدر دختر افتاده بود پاي اون مرده و داشت پاهاش رو ميبوسيد که جون دختر من رو نجات دادي
در حالي که تا چند دقيقه قبل داشت باهاش درگير ميشد که به دختر من دست نزن :-)

آره آرين
1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: essi8689@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 188 بار
تماس:

پست توسط essi10 »

من فقط به اون دسته عزيزاني كه نمي خواستند كمك كنم يه چيزي ميگم اگر عزيز ترين كس خودتون اونجا بود چي
يا اگر خودتون جاي اون بوديد چي دوست نداشتيد كمك بهتون بشه
صد در صد بله
و در مورد خلق الله بايد اينطور باشه به جايي كه به دردسرش فكر كني به ثوابش فكر كن
رحم کن تا شب بی جنبش بی حوصلگی پشت این پنجره خالی قابم نکنه
دارم از فکر رسیدن به تو آباد میشم ،تو بیا که باد ولگرد خرابم نکنه
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”