چقدر شكر گزاريم!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

چقدر شكر گزاريم!!!!!!

پست توسط ebrahim13552000 »

[HR] [url=<A]<A[/url]
[External Link Removed for Guests]
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که لباسهایم کمی برایم تنگ شده اند. این یعنی غذای   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  خوردن دارم.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که در پایان روز از خستگی از پا می افتم. اين يعنی   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  كار كردن را دارم.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که باید زمین را بشویم و پنجره ها را تمیز کنم. این   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  خانه ای دارم.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  ریخت و پاش های بعد از مهمانی      [COLOR=#NaNNaNNaN]  کنم . این یعنی من در      [COLOR=#NaNNaNNaN]  بوده ام.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که در جایی دور جای پارک پیدا کرده ام. این یعنی هم   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  رفتن دارم   [COLOR=#NaNNaNNaN] 

[COLOR=#NaNNaNNaN]  اتومبيلی برای سوار شدن.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که سروصدای همسایه را می شنوم. این یعنی من توان شنیدن دارم.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که این همه شستنی و اتو کردنی دارم. این یعنی من   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  پوشیدن دارم.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که هر روز صبح با صدای زنگ ساعت بیدار می شوم. این   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  هنوز زنده ام.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را   [COLOR=#NaNNaNNaN]  گاهی اوقات بیمار میشوم ...که باعث   [COLOR=#NaNNaNNaN]    [COLOR=#NaNNaNNaN]  خاطر بیاورم که اکثر اوقات سالم و سلامت هستم.   
 [COLOR=#NaNNaNNaN]  را شکر که خرید هدایای سال نو جیب من را خالی می کند. این یعنی عزیزانی دارم که می توانم برایشان هدیه بخرم.   
 و به قول یکی از دوستان : 
   بودم از اينكه كفش نداشتم، تا اينكه مردي را در خيابان ديدم كه پا   
   حرف آخر      :  
 شکر نعمت ، نعمتت افزون کند کفر، نعمت از کفت بیرون کند 

منبع:يه جاي كوچيك براي دانلود موبايل 
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”