با سلام .
دوستان اگر اشتباه نکنم ؛ ساعت سایت یک ساعت عقب می باشد ؛ می خواستم اطلاع یابم که شما نیز با چنین مشکلی مواجه هستید ؛ اگر مشکل از طرف من می باشد ؛ لطفا راهنمایی نمایید ؛
با تشکر
مشکل با ساعت انجمن
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
مشکل با ساعت انجمن
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
Re: مشکل با ساعت انجمن
بله برای من هم یک ساعت عقب تر است، ولی علت را نمی دانم.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل با ساعت انجمن
,
ساعت کلي انجمن درست هست، اما کاربران عضو شده خودشون مسئول تنظيم ساعت در مرکز کنترل کاربري بر اساس محل زندگي خود هستند، شما زمان رو تابستاني انتخاب نکرده بوديد، براتون تنظيم کردم، الان فکر ميکنم ساعت براي شما درست نمايش داده بشه
ساعت کلي انجمن درست هست، اما کاربران عضو شده خودشون مسئول تنظيم ساعت در مرکز کنترل کاربري بر اساس محل زندگي خود هستند، شما زمان رو تابستاني انتخاب نکرده بوديد، براتون تنظيم کردم، الان فکر ميکنم ساعت براي شما درست نمايش داده بشه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد