احمدی نژاد: به 'تخریب ها' پاسخ خواهم داد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

احمدی نژاد: به 'تخریب ها' پاسخ خواهم داد

پست توسط sand_fighter »

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران که برای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این کشور نیز ثبت نام کرده است، می گوید به زودی پاسخ تخریب رقیبان انتخاباتی را خواهد دارد.

آقای احمدی نژاد روز چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت (۱۳ مه) پس از جلسه هیأت دولت به خبرنگاران گفت: "قانون منع کرده که یک فرد برای تبلیغ خود دیگران را تخریب کند و این که می بینید دولت پاسخ نمی دهد به این معنا نیست که پاسخ ندارد، بلکه نمی خواهد به این مسائل وارد شود".

او در عین حال گفت که پیش از انتخابات ۲۲ خرداد خواهد گفت که چرا "عده ای" به دولت حمله می کنند و به آن "اتهام" می زنند.

یک روز پیش از آقای احمدی نژاد، آیت الله علی خامنه ای نیز به تندی از انتقادات نامزدهای انتخاباتی از یکدیگر گلایه کرده و گفته بود: "من اوضاع کشور را از همه آقایان بهتر خبر دارم، می دانم که بسیاری از این مطالبی که به عنوان انتقاد در مورد وضع کشور و وضع اقتصاد می گویند، خلاف واقع است".

در برنامه تلویزیونی مفصل توضیح دادم... مواردی که دیوان محاسبات به عنوان تخلف ارائه داد، عمدتا اختلاف نظرهای حسابرسی بود و باید در همان تریبونی که دولت را متهم کردند، نادرست بودن آن را بیان کنند
محمود احمدی نژاد
تقریبا تمام داوطلبان سرشناس نامزدی در انتخابات ایران که خود را رقیب آقای احمدی نژاد می دانند، به تندی از عملکرد دولت او به ویژه در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی انتقاد می کنند.

آقای احمدی نژاد می گوید قصد دارد در جریان تبلیغات انتخاباتی تنها به بیان برنامه های خود و "تشریح علت بداخلاقی ها و تخریب ها علیه دولت" بپردازد.

او در پاسخ به خبرنگاری که از ماجرای اختلاف حساب یک میلیارد دلاری دولت با دیوان محاسبات پرسیده بود، گفت: "در برنامه تلویزیونی مفصل توضیح دادم... مواردی که به عنوان تخلف ارائه دادند، عمدتا اختلاف نظرهای حسابرسی بود و باید در همان تریبونی که دولت را متهم کردند، نادرست بودن آن را بیان کنند".

این در حالی است که نه تنها دیوان محاسبات پس از توضیحات تلویزیونی آقای احمدی نژاد بر موضع خود پافشاری کرد، بلکه در گزارش عملکرد بودجه مربوط به سال بعد هم اعلام کرد که اسناد مربوط به معادل بیش از دو میلیارد دلار دیگر هم از سوی دولت ارائه نشده است.

موسوی: دولت را 'تخریب' نکرده ام، انتقاد کرده ام

عکس از سایت کلمه
در این حال میرحسین موسوی، داوطلب نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ایران از جناح اصلاح طلب، گفته است که انتقاد از دولت را "تخریب" نمی داند.

آقای موسوی که به استان فارس سفر کرده است، سه شنبه شب در جمع خبرنگاران استان فارس گفت: "تخریب به این می گویند که دولت کار زیبایی انجام داده باشد و ما بگوییم کار بدی بوده است، اما الآن چنین چیزی نمی بینیم".

او تأکید کرد که سخنان خود را به هیچ وجه "تخریب" دولت نمی داند.

آقای موسوی گفت: "من به دلیل نقدهایی که دارم به صحنه آمده ام و هیچ دلیلی وجود ندارد که نقدهای خود را مطرح نکنم".

او با اشاره به تبلیغ فعالیت های دولت در شبکه های رادیو و تلویزیونی ایران گفت که دولت به اندازه کافی وسیله در اختیار دارد که عقاید خود را بیان کند و طبیعی است که نامزدهای انتخاباتی از فرصت محدودی که در اختیار دارند برای نقد دولت استفاده کنند.

آقای موسوی گفت: "به نظر من دولت در حال ویران کردن اقتصاد کشور است. من به این مسئله اعتقاد دارم، چرا نباید آن را مطرح کنم؟ من احساس خطر کرده ام و به صحنه آمده ام و باید این احساس خطر را به دیگران هم انتقال دهم".

ادامه انتقادات کروبی از دولت
مهدی کروبی، داوطلب دیگر جناح اصلاح طلب برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ایران نیز به انتقاد از دولت آقای احمدی نژاد ادامه داده است.

او در اهواز در جمع دانشجویان دانشکده نفت این شهر گفت: "کسانی که نسبت به سیاست های دولت اعتراض دارند و معتقدند که کشور در این چهار سال عقبگرد داشته است، حتما باید با قدرت مضاعف برای تغییر وضع موجود تلاش کنند".

آقای کروبی در مورد اظهارات آیت الله خامنه ای در کردستان گفت که رهبر ایران از آنجا که دولت مشغول کار است از آن مثل دولت های قبلی حمایت می کند.

او در مورد تأکید سپاه بر مجاز بودن فعالیت انتخاباتی بخش غیرنظامی بسیج هم گفت: "بسیج باید در انتخابات باشد اما نه اینکه فرمانده بگوید به چه کسی رای دهید و یا به صورت تشکیلاتی در عرصه انتخابات وارد شوند، یا نیروهای بسیج را آموزش دهند که در انتخابات چگونه عمل کنند".

سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران روز پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت گفته بود که بخشی از بسیج که فعالیت نظامی ندارد، جزو نیروهای مسلح محسوب نمی شود و می تواند فعالیت سیاسی کند.

این سخنان اعتراض داوطلبان نامزدی در انتخابات و هواداران آنها را برانگیخت، اما سپاه پاسداران روز سه شنبه ۲۲ اردیبهشت با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که فقط بسیجیان ویژه مشمول مقررات مربوط به نظامیان می شوند و بسیجیان عادی می توانند در احزاب و گروه های سیاسی فعالیت داشته باشند.

bbc
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

Re: احمدی نژاد: به 'تخریب ها' پاسخ خواهم داد

پست توسط atlantik »

در مورد اقای موسوی باید بگم که تا حالا کجا بودند که الان دلش به حال ملت سوخت و اومو به صحنه ..........اگه نقدی هم که به دولت بود (که هست) چرا تا حالا ساکت بودند و هیچ نقدی نمی کردند

و اما حاجی کروبی که قربونش برم جون می ده برای مجله گل اقا ...... یکی نیست به این حاجی بگه تو رو چه کار به دانشگاه ...بابا میری اونجا دانشجوها سوال پیچت می کنن اونوقت میمونی چی جواب بدی و .............

در مورد بسج هم باید بگم که واقعا مظلوم واقع شد چه در جنگ و چه در دوران بعد از جنگ ... همه و همه دارن به اسم بسیج دنبال منافع خودشون میگردند جاهایی که به ضررشون باشه ازش انتقاد می کنند و جاهایی که به نفعشون باشه یه همایش تشکیل می دن و به همشون چفیه میدن
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

حکایت اون دو برادری هست که هر دو شیشه میشکندند ولی وقت رسیدن گزمه ها سنگ فقط دست یکی از اونهاست!

کدام دوره حساب و کتاب دولت با دیوان محاسبات یکی بوده که این دوره نشده! ::ns
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

دوستان همین طور که می دانید این انجمن دارای بیش از صد هزار کاربر است و همه دارای عقاید متفاوت پس لطفا اگر با کسی بد هستید برای خودتان هم که شده ارزش قائل شید و توهین نکنید ( من شخصی رو اسم نبردم و به کسی اشاره نکردم تنها به طور کلی گفتم لطفا حمله نکنید ) :razz: :razz:
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”