درخواست ازدواج

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

درخواست ازدواج

پست توسط Mohammad 1985 »

بخش طنز نداریم ؟!
ولی به هر حال ...
در خواست ازدواج
دوستان سلام با توجه به اینکه اخیرا بعضی ها به بنده ایراد گرفته اند کههیچ کس منتظر تو نمی منه و از این جور حرفها لازم دیدم توضیحاتی ارائه کنم.
بدون هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب !
اینجانب پسری هستم ؟؟ ساله بسیار زیبا ( در حد تیم ملی ) بسیار متشخصبسیار خر پول خوش سخن دارای املاک و ماشینهای گوناگون و جورواجور از همهرنگ ! بیزار از سیگار و مواد مخدر متنفر از رفیق بازی فوق لیسانس شیمی ودکترای زبان کارشناسی ارشد کامپیوتر یه هفت هشتا مدرک دکترای افتخاری همدارم که چهارتاش رو از آکسفورد خریدم !
دارای کمالات زیاد محاسنم اونقدر هست که نمیشه همش رو نوشت شوخ طبع خوش سخن خلاصه به قول معرف یه دختر کش به تمام معنا !
البته اینجانب قصد ازدواج نداشتم ولی با توجه به اینکه تمام دخترهایی کهمنو میبینن برای ازدواج التماس می کنن به من و همچنین درخواستهای مکررانجمن دختران دم بخت انجمن دخترتان مجرد سازمان حمایت از دختران ترشیدهانجمن ازدواج دختران انجمن خر کردن پسران مجرد برای ازدواج و انجمن تورخدا ازدواج کنید بالاخره از خر شیطان پیاده شدم و در حال حاضر آمادهازدواج هستم .
یاد آوری میکنم اینجانب دارای یک فروند اسب سفید دنده اتوماتیک فوف آپشن هستم که با آن به خواستگاری مشرف خواهم شد .
از کلیه دخترانی که درخواست ازدواج با اینجانب را دارند تقاضا میشود مدارکخود را تا حداکثر 20 خرداد ماه به دبیر خانه انجمن ارسال کنند .
مدارک کامل باشد همراه با دو قطعه عکس تمام رخ و نیم رخ ( بدون آرایش صافکاری و نقاشی )
و تمام مواردی که فکر می کنید لازمه من بدونم ! ( هر چی که فکر می کنید که می تونه دل منو به دست بیارید بفرستید ! )
تذکر مهم : مهلت فوق مثل قرعه کشی بانک نیست که 20 بار تمدید بشه پس همین الان اقدام کنید .
به هیچ وجه به درخواستهایی که بعد از تاریخ فوق ارسال بشه جواب داده نخواهد .
مدارک ارسالی باز گرداننده نمی شود .
نکته : با توجه به اینکه فقط و فقط یک نفر انتخاب خواهد شد از دلبستگی بی مورد و غش و ضعف خوداری کنید ! ( ما اینجا آب قند نداریم )
از سیریش بازی خودداری کنید فکر نکنید چون زلیخا بالاخره به یوسف رسید شما هم به من میرسین !
و دیگر هیچ !
همینجا به کسی که انتخاب میشه تبریک میگم پیوندمان مبارک ! :d
ای بابا بازم که نشستی داری در و دیوار نگاه میکنی ! پاشو سریع مدارک رو آماده کن شانس فقط یه بار در خونه آدم رو میزنه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”