جنجال بیلبوردهای زنان زییا در انتخابات لبنان !!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

جنجال بیلبوردهای زنان زییا در انتخابات لبنان !!

پست توسط ganjineh »

با نزدیک شدن به زمان انتخابات پارلمانی در لبنان، نصب بیلبوردهای تبلیغاتی حاوی تصاویر زنان جوان با عباراتی تحریک آمیز موجب به راه افتادن یک جار و جنجال انتخاباتی در این کشور شده است.

 تصویر 
خبرگزاری فرانسه از بیروت گزارش داد: "در حالی که به زمان انتخابات لبنان نزدیک می‌شویم سراسر خیابان‌های این کشور مملو از بیلبوردهای پررنگ و لعابی است که با سوء استفاده از تصاویر زنان جوان، بازی با کلمات و بهره گیری از عبارات تحریک آمیز درصدد جذب آرا به نفع کاندیدای موردنظر هستند".
یکی از پوسترهایی که بیشترین جر و بحث را در میان لبنانی‌ها دامن زده و واکنش گروه‌های حقوق زنان را به دنبال داشته، تصویر صورت یک زن است که با نگاهی فریبنده به یک دوربین می‌نگرد و در پایین این بیلبورد به زبان فرانسوی نوشته شده: «Sois belle et vote» (زیبا باشید و رای بدهید).

به گفته معترضان، این پوستر تبلیغاتی صرفاً بازی با یک عبارت فرانسوی است که در اصل به صورت «Sois belle et tais-toi» (زیبا باشید و خفه شوید) می‌باشد، اما ستاد انتخاباتی طرفدار ژنرال میشل عون، یک رهبر مسیحی مخالف، با جابجایی کلمات این عبارت را به شکل «زیبا باشید و رای دهید»، درآورده است.

این بیلبورد خشم شدید گروه‌های مدافع حقوق زنان را در یک کشور فرانسوی زبان برانگیخته و این در حالی است که «سامی‌سعب» طراح این پوستر با دفاع از آن می‌گوید: "هدف این پوستر، فریاد زدن همه زنان لبنانی است و می‌خواهد بگوید: زنان لبنانی! شما کجا هستید؟ زیبایی کافی نیست. هر آگهی تبلیغاتی که جر و بحث را دامن بزند خود یک موفقیت است. این هدف ماست".

به علاوه ستاد انتخاباتی میشل عون یک میان برنامه تلویزیونی نیز تهیه کرده که در آن یک زن با ظاهری فریبنده برای عون تبلیغ می‌کند.

زنان لبنانی واکن‌ های مختلفی به این تبلیغات داشته اند به طوری که برخی آن را حامل یک پیام فمینیستی و مثبت دانسته و برخی دیگر نیز معتقدند که شان زنان با این تبلیغات زیر سئوال می‌رود.
به نوشته فرانس پرس، زنان "زشت" لبنانی نیز به این تبلیغات معترض شده و می‌گویند: "آیا شهروندی و حق رای فقط مختص زنان زیباست و زنان زشت از این قاعده مستثنی هستند؟!"

گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”