CentralClubs و مد شدن نژادپرستی های عجیب برخی کاربران...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

CentralClubs و مد شدن نژادپرستی های عجیب برخی کاربران...!

پست توسط Mil@d »

سلام به همه...

راستش گرفتاریهای زندگی شخصی که یکم زودرس به ما تحمیل شده! و همچنین بخش بسیار سنگین و وقتگیر صندلی داغ مجالی برای حضور در سایر مباحث سایت برایم باقی نگذاشته است..و فقط در حد یک خواننده معمولی از کنارش رد میشوم.

ااهل اینگونه تاپیک زدن های اندرزگویانه و نصیحت های پیرزن وارانه هم نیستم...ولی مسئله ای رو اخیرا در سایت به وفور دارم می بینیم که دیگه داره از حد میگذره...توی هر تاپیکی با هر موضوعی کلمه تازی و سوسمارخور و باید نابود کرد و از این حرفا می بینم...کم مونده تو بخش آشپزی هم بگیم این غذاها مال تازیان است.

چند تا نکته بگم..رفقا...به جرات میگم از همه شما کاربران در طول 24 ساعت با عرب جماعت بیشتر در ارتباط هستم..از هر 10 نفری که می بینم 6 نفر عربند..حتی غیر ایرانی و عراقی و کویتی و بحرینی و اماراتی...یک بار هم حسب اتفاق یک وهابی سعودی دیدم که نمیدونم تو اهواز چیکار داشت!

پس لااقل شناختی که از اینا دارم شناختی Face2Face و ملموسه نه اینکه 4 تا مطلب سایتهای به اصطلاح ناسیونالیست و پان ایرانیست و خیلی ادعای وطن پرستی رو بخونم که کیلو کیلو فحش خواهر مادر و ناموسی به عربا میدن...از اون طرف عربا هم جالبن..این برخورد ها رو که می بینند به ما میگن مجوس صفوی رافضی! چقدر باحاله ها...هم ما فحش میدیم هم اونا...تشویییییییییق و کف مرتب به افتخار همه!!! کیلیلیلیلیلیلیلی عروسو آوردن! برو رقص بندریییییییییییییی! هله! ها برووونش! امشوشوشه لیپک لی لی لونه! امشو شوشه یاروم برازجونه!

بنده نسبت به 1 سال پیش خیلی حوصله و دل و دماغم برای مباحثه کمتر شده...ولی اهانت رو هیچوقت تحمل نمی کنم...مخصوصا به کشور و ملیت عزیزم ایران جاوید...شیرخورشید و فروهر و درفش کاویانی برایم نمادی از ناریخ دور این ملک اهوراییست...(اهورا برای من به معنی عام خداوند است و ربطی به زردشت ندارد)

تخت جمشید که می روم و عکس العمل خارجیها را می بینم و با انگلیسی ضایع خودم باشون صحبت می کنم...میبینم که مبهوت این تاریخ و این فرهنگند که واقعا در دنیا بی نظیره..کی بوده که اولین بار مفهوم حقوق بشر که الان شونصد تا سازمان براش تو دنیا هست مطرح کرده...خوب از همین آب و خاک بوده دیگه..کوروش بزرگ و ذوالقرنین...

پس وطن پرستی به زبون نیست که دم و دقیقه هوار بزنیم آی جاوید ایران آی جاوید آریو برزن...آی جاوید فلان...نه رفقا...این مملکت با این حرفا آباد نمیشه...من و شما تا االان چه قدم عملی برای این کشور برداشتیم..جز تایپ اینجور حرفا تو اینترنت ...نه خدایی چیکار کردیم...نه با حرف نمیشه...عملی باید...همین عربا...اصلا همین بحرین خودمون...4 دهه پیش از این کشور جداش کردند ولی الان میخواد بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی و یک شهر مدرن در حاشیه منامه بسازه...ما چیکار کردیم..یعنی از بحرینی که روزی مال ایران بود کمتریم...
ااین حرف رو عربا بهتر از ما میگن..عاش عبدالناصر...عاش قادسیه..عاش العرب البطل (زنده باد عرب قهرمان)...بنده قبلا که وقت داشتم در فرومهای عربی هم فعال بودم..به خدا از ما ایرانیها منطقی ترند...با کمی بحث منطقی از موضع خودشون میان پایین ولی ما انگار نه انگار..گیر نژاد برتر آریایی و از این حرفاییم...

در فتح تیسفون پایتخت آنزمان ایران توسط سعد ابی وقاص و کشتن هزاران مرد ایرانی سعد زرنگی کرد و تو تیسفون موند و بقیه سپاه رو فرستاد برای نبرد بعدی با ایرانیها و خودش موند و هزاران دختر و ثروت و مکنت ایران و شروع کرد تجاوز و غارت و ارضای شهوات ...در تاریخ اومده در بعضی شهرهای ایران سپاه عمر اینقدر ایرانی کشت که کوچه های بعضی شهرها خون مردم مانند جویبار جاری بود و زمین شهر سرخ شده بود...دوست گرامی و تاریخدان سنترالی یعنی آقا مرداویز از بنده مطالعه شون پیرامون مسائل تاریخی بیشتره و میتونن بهتر موضوع حمله اعراب به ایران و قادسیه و نهاوند رو با استنادات محکم و مستدل بیان کنند.پس وارد حیطه تخصصی نمیشم و فقط کدها رو میدم دوستان علاقه مند بروند بخوانند.
ااین چیزا باعث میشه من از عرب متنفر بشم...من حتی اگر کاره ای بودم کمک به حماس و حزب الله رو تعطیل میکردم...چون چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام هست...خودمو گول نمیزنم... ولی دلیل نمیشه بعد از 1400 سال هر موضوعی پیش میاد و هر بحثی میشه فکر انتقام از اون وقایع تلخ باشم...
(نکته:در سالهای 1350 و پیش از قرارداد الجزیره که به صلح ایران و عراق منتهی شده در بین ارتشی ها و خصوصا نیروی هوایی شاهنشهایی این تلقین برای افزایش روحیه داده میشد که باید با حمله به عراق و اشغال اونجا انتقام خونهای ایرانیان در1400 سال پیش رو بگیریم)

ااین حسو من تو خیلی از کاربرا میبینم...متاسفانه فرهنگ مطالعه در کشور ما ضعیفه و همه فقط گیر اینترنت هستند و هر ننه قمری که وبلاگ میزنه و چهار تا پست آاتشی میده چند نفر احساساتی میرن میخوننش و داغ میکنن و میان تو فرومها و داد میزن عرب فلان..عرب بهمان...

در همین کشور خودمون ایران...ما الان چپ و راست میگیم ترک خر..این واقعا حرف زشتیه...آبادان قومیت خاصی در ایران نیست ولی به همراه خرمشهر یک 500 هزار نفری ججمعیت داره که طبق همون اصل لافیسم آبادانی میشه قومیت آبادان! در جایی ببینم نوشته شده آبادانی خر خدای یارو رو در میارم...به شهر و هویت خودم تعصب دارم..گوشت و پوست من از همین گرما و خرما پزونه...اجازه نمیدم یکی که در بهترین نقطه آب و هوایی ایران در حال حال و حول و بهترین زندگیه همچین اهانتی به من و شهری که ثمره خون ده ها هزار شهیده بکنه...خوشبختانه تا الان هم ندیده ام...ولی خوب واقعیتی است...چرا باید بگیم ترک خر..چند تا از بهترین و متخصص ترین کاربران سنترال آذری هستند..بسیار باشعور و فهمیده...ردیف کنم اسماشونو...؟چرا باید بگیم عرب تازی...چند تا از کاربرای بسیار فهمیده هم عربند اسمای اونا رو هم بگم؟ خود بنده بزارید بیشتر معرفی کنم...پدربزرگ مادر من عراقی است و متولد بصره و مادر بزرگ مادر من نیز اهل بغداد است...آیا من تازی محسوب می شوم...جالب است بدانید موقعی که خاندان مادری بنده به ایران مهاجرت کردند از خود ایرانیها وطن پرست تر شدند..در پالایشگاه مشغول شدند و در گرمای 50 درجه کارگری میکردن تا آبادان آباد بشه و ساخته بشه..خاندان پدری بنده نیز مال روستای کره پا از توابع هندیجان در جنوب شرقی خوزستان از از لرهای اون منطقه هستند و شغلشان کشاورزی و دامپروری بوده است...آیا من الان لایق لفظ داهاتی هستم؟ این چه ادبیات سخیفی است که بین ما مد شده؟... و چند تا چیز دیگه که مورد 18+ داره و در سنترال و در حضور جمع و بانوان گرامی نمی تونم بگم.

حالا مثال بارز...چند وقت پیش یک تاپیک زدم تا ثابت کنم عربهای امارات واقعا سوسمار می خورند..خیلی ها متعجب شدند و فکر می کردند اینا فقط حرفه ولی خوب بنده از سالها پیش میدونستم..دیدم جو بحث داغه تاپیک رو انداختیم تو تنور...دیدم نه مثل اینکه ظرفیت بعضی ها خیلی کمه..و سریع از مشرق میزنن مغرب...تاپیک به دلیل اظهاارت عجیب و خنده آور کاربران معلوم الحال قفل شد.

گذشت و بنده سنترال رو رسما به دلیل این جو بچگانه تا مدتی تحریم کردم و تو همون بالاترین فیلتر شده در بین هزاران آتئیست و کمونیست و منافق و تروریست و تجزیه طلب موندم و به مبارزه ه مجازی خودم علیه دشمنان ایران ادامه دادم ...بحث صندلی داغ شد و بنده روی حساب ارادت شدیدی که به شخص آقا مهدی با سجایای اخلاقی منحصر به فرد و صبورانه شون دارم( این حرفا احیانا پاچه خواری نیست...این کشور به امثال مهدی خیلی بیشتر از حرفا نیاز داره...) تحریم رو شکستم و دوباره برگشتم...صندلی داغ وقتگیره و حوصله و دقت میخواد برای همین دیگه کاری به سایر بحثها خصوصا نظامی که عاشقشم ندارم...ولی به درخواست یکی از رفقا از نانسی عجرم خواننده محبوب لبنانی تاپیک زدم...تنها خواننده عربی که فول آلبومشو دارم و صدای دلنشین و زیباشو گوش میدم. دیدیم آقا دوباره شروع شد این تازیه..حمایت از تازیان میکنند..اینا برنامه است..اینا سیاسته..اصلا به بخش هم نگا نمیکنن که اقا تو بخش هنر و موسیقی زده شده نه بخش غیر هنری...یکم تنوع هم تو سایت لازمه ها..نمیشه که همش نظامی و کامپیوتر و از این حرفا...پس مخاطبین عام چه گناهی کردن...خانوم ها که کلا زیاد اهل نظامی نیستند باید برن کجای سایت؟ آقایونی هم که اهل نظامی نیستن کجا برن؟

یکم روده درازی کردم..ولی خوب از مهدی یاد گرفتم که صبور باشم و تا موقعش حرف نزنم ولی دیگه از حد گذشت و بنده این تلنگر رو لازم میدونستم.

یک چیز دیگه هم اضافه کنم اینگونه اهانت ها خیانت به وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران نیز محسوب می شود و آب ریختن به آسیاب زباله هایی همچون پان ترکیست ها و پان عربیستها و پان کردیست ها و پان بلوچیستها و سایر تجزیه طلبان و کسانی که برای تکه تکه شدن لحاف 40 تیکه ایران عزیز ما روزشماری میکنند.

انشالله با درایت و تیزهوشی همه وطن پرستان این آروزی موهوم را به گور خواهند برد.

بعد از خوندن این مطلب میدونم خیلی ها از من بدشون خواهد اومد و شاید فحش های بسیاری در درجات مختلف از فحش معمولی و عادی گرفته تا رکیک به سمت بنده پرتاب خواهد شد ولی اشکال نداره بذار ما قربانی شیم ولی سنترال درست شه...

یا حق.
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

Re: CentralClubs و مد شدن نژادپرستی های عجیب برخی کاربران...!

پست توسط sokuteasemuni »

حرف حساب جوابي جز تشكر نداره! :D
[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 86 بار

پست توسط آريو برزن »

هيچ وقت از موضع خود كوتاه نخواهم آمد بارها گفته ام عربهاي ايران و عربهاي اهواز و خوزستان روي دو چشم همه ايرانيان و من هميشه دهه اول محرم نزد اين مردمان خون گرم هستم و دوستان زيادي دارم اما عربهاي غير ايراني را به دليل اين كه 1)دو سده ما را به شدت عقب انداختند2)در جنگ 8 ساله باز هم ما را عقب انداختند 3)به ما دشنام مي دهند و زبان درازي مي كنند و شيعيان ما را مي كشند و خليج فارس را خليج .... مي خوانند و سه گانه جزيره هاي ايران را از آن خود مي خوانند باز هم بگم
تازيان تا ابد سوسمار خورند
باز هم من اخراج شدم اما باز هم ميام تا توان دارم مشت بر دهان اين تازيان بكوبم تا آنجا كه اهوره مزدا به من توان مي دهد اين تازيان را خواهم كوباند
به وقتش براي ايران كار عملي هم انجام خواهيم داد شك نكنيد چون ما پارسيان از نسل كورش بزرگ هستيم
درود بر ايراني درود بر كورش بزرگ درود بر آريو برزن و دشنام و هزاران لعنت به تازياني كه سر از تن ايراني هايي كه در هنگام انجام مناسك حج هستند جدا مي كنند و كل مي كشند و اونجاست كه بايد بگي كيل كيل عروس آمد دست بزنيد براشون
پس باز هم لعنت به اين تازيان
اهوره مزدا بتابان خورشيد تابان بر ايران
آريايي تو به پا خيز هم چو آرش باز كمان گير
اما اين بار براي قلبت تو نشان گير
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

ضمن تایید سخنان دوست خوب جناب میلاد، باید بگم بنده نیز که امروز وارد انجمن شدم با مسائل عجیبی روبرو شدم. البته یکسری مسائل مورد اشاره دوستمون که چند وقتی بود رو به افزایش بود اما اکنون که نگاه می کنم می بینم علاوه بر مورد های یاد شده مقداری حس ناسیونالیستی بی رویه و مضر در انجمن زیاد شده است.
این رفتارهای ناآگاهانه مایه تاسف بند ه شده است و مرا وادار کرد تا مسائلی را خدمت دوستان عرض نمایم.

در تاپیکی که یکی از عزیزان با عنوان به یغما رفتن تاریخ ایران ! در افسانه جومونگ ایجاد کرده اند عده ای از دوستان با اظهار نظر های تند روانه خود ادامه دهنده این تاپیک هستند. در این مورد لازم دیدم نکاتی را خدمت همه سروران عرض نمایم.
1- چرا عادت کرده ایم تا همه چیز را منحصر به خود بدانیم؟ آیا اگر یک کشوری در سریالی سواره نظام آهنین را نشان داد باید بگوییم این مال ایران بوده و حق نداشتند استفاده کنند؟
2- آیا با نشان دادن چنین چیزی در فیلم و حتی استفاده از بعضی عناصر به ظاهر متشابه با تاریخ ما، ما باید ادعای دزدی تاریخی نماییم؟
3- آیا در فیلم اشاره ای به این نکته کرده است که این سواره نظام اولین بار است که استفاده می شود و آنهم از سوی ارتش هان؟
4- آیا کشور کره دارای تاریخی سراسر درگیری با اقوام همسایه خود نبوده است؟
5- آیا هر درگیری مرزی متعلق به کشور ما بوده است؟

همه شما بخوبی می دانید که کشور کره دارای مساحت کم بوده و در بیشتر زمان های خود در تاریخ تحت سلطه و نفوذ کشورهای بزرگتر و قوی همسایه خود بوده است، زمانی چین، زمانی ژاپن.
آیا در فیلم های کره ای پخش شده جز این نشان داده شده است؟
آیا اگر کشوری اقدام به نمایش تاریخ خود نماید و بخواهد در آن تحت عنوان افسانه مقداری مبارزه و غیرت از خود نشان دهد باید متهم به دزدی فرهنگی - تاریخی شود؟
شاید در این فیلم ها بخواهند مسائلی را هم تحت شرایط کنونی جهان، بصورتی بهتر از آنچه در تاریخ بوده است نشان دهند (مثل وضعیت زنان) اما آیا این حق را ما باید از آنها بگیریم؟
آیا ما باید کوتاهی های خود را به گردن دیگران بیاندازیم.

[HIGHLIGHT=#dbe5f1]اما نکته مهمتر  

دوستان این چه شیوه ای است که هر چه را در جهان می بینیم می خواهیم به نوعی به خود نسبت دهیم و هر خوبی را منحصر به خود نماییم.
آیا این رویه، رویه غربی ها نیست که بدون هیچ پشتوانه تاریخی و علمی اکنون کل جهان را وامدار خود می دانند اما ما را با پیشینه ای عظیم جهان سوم می شمارند؟
آیا ما باید تا ابد تنها به تاریخ خود تکیه نماییم؟

آیا باید تنها به مفاخر علمی و فرهنگی خود تکیه نماییم؟
آیا با تکیه صرف به گذشته و ایجاد انحصار می توانیم پیشرفت نماییم؟
فایده رازی ها، ابوریحان ها، بوعلی سینا ها، فردوسی و مولوی ها و سایر مشاهیر و مفاخر گذشته ما برای ما چیست؟
آیا با حلوا حلوا کردن دهان شیرین می شود؟
آیا اگر رازی الکل را کشف کرد دیگر تمام شد و همه تاریخ علم برای ماست؟
درست است که پیشینیان ما سهم قابل توجهی در پیشرفت علم کنونی بشر داشته اند اما آیا ما باید به آنها اکتفا نماییم؟
آیا مایه شرمساری نیست که ملتی با چنین پیشینه تاریخی، در جایگاه کنونی جهان قرار داشته باشد؟
ما چه زمانی می خواهیم از گذشته درس بگیریم؟
آیا می خواهیم از تاریخ گذشته خود تنها برای پز دادن استفاده نماییم؟
آیا نباید از تاریخ و مفاخر خود برای ایجاد خود باوری استفاده نماییم؟
آیا جز این است که یادآوری این مفاخر تنها سودی که می تواند برای ما داشته باشد ایجاد انگیزه و خود باوری برای حرکت و پیشرفت است؟
آیا نباید کار ما شناساندن تاریخ و مفاخرش به جوانان، آنهم با هدف ایجاد روحیه سلحشوری و خود باوری باشد تا این روحیه یاس و ناامیدی که در صده اخیر در میان ملت گسترش یافته را خنثی نماییم؟
آیا هدف نهایی نباید شعار ما می توانیم باشد؟
اگر اینگونه نباشد و ما به این هدف نرسیم، دیگر چه فایده که ما تاریخی داشته ایم و مفاخری؟
خوب آنها که رفته اند و اکنون نیز که پیشرفت و تکنولوژی در غرب است. اگر دانشمندان ما چند عنصر و ترکیب را کشف و تولید کرده اند، در طول سالیان بعدی که غربیان علم را از ما گرفتند، به مفقیت های بیشتری نائل شدند؟
اگر رازی الکل را کشف کرد بعد از او که هزاران ترکیب در غرب کشف و تولید شده است.

[HIGHLIGHT=#ebf1dd]دوستان بیاییم بجای ایراد گرفتن و متهم کردن این وآن به دزدیدن مفاخر خود، خود ما از گذشته استفاده نماییم. 

فکر می کنید اگر ترکیه مولانا را به خود نسبت دهد چه اتفاقی می افتد؟
آیا می شود کسی را در تاریخ دزدید؟
خوب مولانا برای ترکیه، آیا می توانند اشعارش را بخوانند؟
اگر می توانند مولانا چه گفته است؟
آیا ما حرف های مولانا را قبول داریم؟ اگر مولانا برای ترکیه است و حرف های او را قبول دارند پس ما همه یک چیز را قبول داریم. اگر یک ایده و یک تفکر را داشته باشیم آیا جدایی مرزهای مجازی باید باعث جدایی ما از هم شود.

آیا علی (ع) چون در مکه بدنیا آمده فقط برای اعراب است؟
چرا اکنون ما به عنوان قلب جهان شیعه و داعیه دار تشیع هستیم؟ مگر امامان شیعه در ایران متولد شده اند؟
آیا به صرف تولد شخصی در جایی آن فرد دیگر در انحصار محل سکونت خود است؟
آیا جز این است که ما بدلیل قبول داشتن تفکرات و مرام و رفتار آن عزیزان است که پیرو آنها هستیم؟
نمی دانم شاید عده ای ناسیونالیست افراطی حتی بگویند ما با امامان هم نباید کار داشته باشیم و باید فقط به تاریخ کهن خود افتخار کنیم، اما من می گویم ما باید به هر آنچه باعث تعالی خود و جامعه مان می شود تمسک جوییم، چه تاریخ و چه دین.

اگر تمامی کشورها، مفاخر ما را برای خود بدانند هم نباید ناراحت شد، ناراحتی آنجاست که ما از مفاخر خود یا بی خبریم و یا استفاده ای نمی نماییم.

امارات بوعلی را دزدید - فلان کشور فردوسی را - فلان جا رازی را و... ، خوب با آنها چه می خواهند بکنند؟
آیا تاریخی که در طی هزاران سال پرخطر به دوره و عصر ارتباطات و اطلاعات رسیده است می تواند در این دوره دزدیده شود؟
آیا اگر ما خود تاریخ خود را بدانیم با نسبت دادن شخصیت های ما از سوی کشورهای دیگر به خود چیزی از ما کم می شود؟
آیا این تایید کننده حقانیت تفکرات و منش ایرانیان در طول تاریخ نیست؟
حال ما باید چه کنیم؟
آیا اگر ما با کسب روحیه خود باوری به علوم و تکنولوژی های روز دنیا دست پیدا کنیم، بیشتر نمی توانیم وارثان خوبی برای مشاهیر خود باشیم؟
[HIGHLIGHT=#f2dcdb]در نهایت  
آیا توهین به ملت ها و قومیت ها، جزء سوابق پیشینیان ما بوده است؟
آیا اعراب نیز باید ما را متهم به مجوس بودن کنند؟

با ادامه این روند چه چیزی می توان بدست آورد؟

آیا این راه را سرانجامی متصور است؟

در نهایت از دوستان خود می خواهم که نگاه انحصار گرایانه خود را وسعت بخشند، که اگر خود را وارثان تاریخ کهن این سرزمین می دانید بدانید که نگاه انحصارگرایانه، در تاریخ این ملت جایی نداشته است و پیشینیان ما برخلاف دزدان غربی، انسان های روشنفکری بوده اند که همواره دستاوردهای خود را در معرض استفاده دیگران قرار می داده اند.  

از توهین به دیگران بپرهیزید که خداوند فرموده است:  

[HIGHLIGHT=#d7e3bc]"ان اکرمکم عندالله اتقیکم"   
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط arya.great »

چه بحث جالبی.واقعا به موقع بود تا موافق و مخالف حرفش رو بزنه و بعد یه نتیجه گیری کلی ازش بگیریم.

به علت حجم زیاد بحث نمی دونم دقیقا از کجا شروع کنم ولی خواهش می کنم از همه ی دوستان که حتما این پست من رو بخونن.

بهتره اول در رابطه با این نژاد پرستی که خیلی ها بحثش رو می کنن ولی حتی نمی دونن دقیقا چیه صحبت کنم.
متاسفانه برای این اکثر انسان های آگاه!!از نژاد پرستی بیزارند چون هنوز تفاوت این عبارت رو با عبارت تبعیض نژادی درک نکردند.توضیح میدم.
بر میگردیم به گذشته.1400 سال پیش هنگامی که ایران به دست اعراب فتح شد قوانینی رو در کشور وضع کردند.مثل یک عرب سهم بیشتری از بیت المال دارد.اگر یک ایرانی سوار بر اسب بود و یک عرب رو میدید باید اسب خود را به عرب می داد تا ابتدا اون کارش را انجام دهد.ایرانی در ارث بردن از عرب محروم بود و..........به این می گن تبعیض نژادی.
اما نژاد پرستی یعنی حفظ و مواظبت از نژادی که از لحاظ هوش و قدرت در درجه ی بالاتری است.فیلسوفان بزرگی همچون افلاطون و سقراط و... به این مسئله ی نژادی اشاره کردند و الزام حفظ اون رو از الایش به نژاد پایین تر گوشزد کردند.(جمهور افلاطون)(تاریخ فلسفه)
دقیقا نام اون فیلسوف را در ذهن ندارم ولی گفته بود:جواب می خواهی؟به طبیعت نگاه کن.
ما این نصیحت ایشون رو آویزه گوش میکنیم.به طبیعت نگاه میکنیم.از شما میپرسم.چطور شما برای خرید یک اسب یا یک سگ به نژاد اون توجه میکنین.به پدر و مادر اون توجه می کنیین.از خرید برخی حیوانات به اصطلاح میکس شده(یعنی حیوانی که از نژاد مختلف به وجود آمده(بیشتر اوقات پاینتر)) خودداری میکنید.و همه به این موضوع واقفید یک نژادی که سالم مونده و با نژاد پایینتر آمیزش نکرده بسیار کار آمد تره ولی چرا این موضوع رو به انسان که ژنتیک اون از همین قاعده پیروی می کنه نسبت نمی دید؟
در حقیقت نژادان که برترند وقتی این قضیه ی بدیهی رو نقض میکنند مانند آن شیری میمانند که در جنگل با صدای بلند فریاد میزند.ما همه خرگوشیم.هیچ فرقی بین حیوانات نیست.در حالی که همه می دانند مسئولیت حکمرانی بر جنگل با شیر است.
طبیعتا از اونجایی که نادان به مثال و دانا به مفهوم مثال توجه می کنه امیدوارم دوستان فکر نکند من دارم می گم ما با حیوانات برابریم و.....
در یک جامعه ی نژاد پرست همه چه نژاد پایینتر چه بالاتر با یکدیگر زندگی می کنند و از حقوق مساوی برخوردارند ولی همه می دانند چه کسانی باید نظم را برقرار کنند و جامعه رو به سوی پیشرفت راهنمایی کنند.و میدانند این مسئولیت خطیر را چه کسانی از عهده ی انجامش بر می آیند.همه می توانند دین خود را داشته باشند و همه می توانند با حقوق شهروندی یکسان زندگی کنند ولی حق خراب کردن نژاد رو که هم خیانت به اون فرزند و هم خیانت به کشورشان است رو ندارند.

امیدوارم همه فرق حکومت نژاد پرست رو با حکومتی که تبعیض نژادی انجام میدهد رو فهمیده باشند.

اما در رابطه با اینکه نباید فکر کنیم که سرزمین های گذشته رو پس بگیریم یا امپراطوری تشکیل بدیم یا اصلا فکر کنیم که می تونیم نژاد برتر رو حاکم کنیم و فساد رو از بین ببریم.در جواب این دوستان باید جمله ی سقراط رو بگم که گفت اگر ما یک تابلوی منحصر به فرد و عالی که تصویر یک انسان را نمایش می دهد ترسیم کنیم ولی نتوانیم ثابت کنیم که چنین کسی در دنیای خارج موجود است آیا از ارزش این تابلو کم میشود؟

شاید از این عقاید من خیلی ها خوششون نیاد و حتی برخی دوستان من که هم عقیده با من هستند از ترس سرزنش چیزی نگویند ولی من عقایدم رو می گم و به این معتقدم که" هم رنگ دیگر کسان شدن باور هیچ یک از بزرگان نبوده است".

امیدوارم این پست من حذف نشه چون اینها فقط عقاید من بوده.
اما در آخر با صدای بلند فریاد می زنم.
جاویدان ایران
جاویدان ژنرال آریو برزن.
چون حس غرور و بزرگی به من می ده.

پایان.
[FONT=System]آنان که آزادی را فدای امنیت می کنند نه شایسته گی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را وبدان که بردن همه چیز نیست ولی تلاش برای بردن چرا. 
[FONT=System]"ما قدرت برتر هستیم" 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
عقايد شما در اين انجمن فاقد اعتبار بوده و چه نژادپرستي و چه تبعيض نژادي از نظر ما مردود هست

از اين تاريخ به بعد، هر کاربري در هر مقامي از الفاظي مانند تازي، سوسمارخور و امثال چنين مزخرفاتي که توهين به قشر، گروه يا نژاد خاصي محسوب شود در هر بحثي و با هر توجيه، دليل و شرايطي اخراج خواهد شد (اين قانون از گذشته وجود داشته و از اين به بعد با قدرت بيشتري اعمال خواهد شد)
همچنين استفاده از علائم و نام اشخاص منفور تاريخ مانند هيتلر و امثال اون نيز مجاز نخواهد بود، هر فردي هم با اين قانون نميتونه خودش رو هماهنگ کنه، قبل از اخراج خودش براي خود شخصيت قائل شده و اين انجمن رو ترک کنه

ما ميتونيم از گذشته درس بگيريم و به درسهايي که گرفتيم افتخار کنيم و با اون آينده‌ي خودمون رو بسازيم، نه اينکه در گذشته گير کنيم و آينده‌ي خود را هم نابود کنيم، در اين صورت شک نداشته باشيد روزي خواهد رسيد که انسانيتي در وجود ما يافت نخواهد شد و اون روز از حيوان پست‌تر خواهيم بود، حتي اگر از نژاد پاک آريايي باشيم!

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط arya.great »

جناب Mahdi 1944:
1.تا حالا فکر می کردم یک انجمن مکانی است برای ابراز عقاید مختلف (تا اونجایی که باعث ف/ی&ل%ت*ر شدن نشه)ولی گویا اشتباه می کردم.اینجا هر کسی هر پستی داد بقیه باید به به چه چه رو را بندازن.
2.من یه نازی نیستم و بارها گفتم که از اینکه آلمان باخت خوش حالم چون پیروزی اون به حال ایران هم مفید نبود ولی اینکه من از آرمشون استفاده کردم به این دلیل بود که اون ها در قرن اخیر جنبش بی نظیر و پیش رفت چشمگیری رو انجام دادند که از نظر من تحسین بر انگیز بود و می خواستم بگم اگر آنها توانستند ما هم می توانیم چنین پیشرفت کنیم.من در قوانین سراسری انجمن ندیدم که استفاده از علائم دیگران یا چهره ی به نظر شما منفوری مثل هیتلر منع قانونی داشته باشه.لطفا قوانین رو مطالعه کنید.شما اگر هم این نظر رو داشتید باید در پیغام به من اطلاع می دادید نه اینکه به طور سرخود به حریم کاربران دیگر تجاوز کنید و تصویر کابری من رو حذف کنید.
3.نصیحت شما رو با جان ودل می پذیرم.من دیگه در این انجمن فعالیت نمی کنم.من خودم خوزستان متولد شدم(بختیاری هستم)گرچه وقتی از اونجا رفتیم من بچه بودم.هموطنان ترک خودم رو هم به شدت بهشون علاقه دارم چون از خیلی از خصوصیاتشون مثل غیرت و جوانمردیشون خوشم میاد.ولی متاسفانه که نه افتخار میکنم که در مورد اعراب نمی تونم ساکت باشم.پس به نصیحت شما عمل می کنم.خواهشا نام کاربری بنده رو حذف بفرمایید.
4.رک بگم در این دو سال که عضو این انجمن بودم از خیلی ها خوشم اومد و از خیلی ها حالم بهم می خورد.گروه دوم که بماند ولی گروه اول جناب مرداویز بود که از وطن پرستیشون خوشم اومد.جناب HRG با اون پست ها و جملات زیبا.(البته پیشنهاد میکنم یکم خشن تر باشید) :-)
آقای مستر با اون لطفی که در حق بنده کردند /دریا سالار میلاد عزیز که همش سعی داره دیگران ازش راضی باشن :razz: فقط یه چیز دیگه که باید به ایشون بگم اینه که میلاد جان"بزرگی انسان به شدت احساسات والا نیست بلکه به مدت زمان آنهاست".
5.جناب مهدی..کسی که حال رو در اختیار داره گذشته رو زیر نگین داره و کسی که گذشته رو در اختیار داره آینده رو زیر نگین خودش داره.به هرحال باید دید آینده از آن کیست.
باز هم خواهش میکنم نام کاربری بنده رو حذف کنید.البته نه به صورت کاربر اخراج شده.

جاویدان ایران
جاویدان نام ژنرال آریو برزن.
[FONT=System]آنان که آزادی را فدای امنیت می کنند نه شایسته گی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را وبدان که بردن همه چیز نیست ولی تلاش برای بردن چرا. 
[FONT=System]"ما قدرت برتر هستیم" 
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 29 بار

پست توسط جت لی »

میلادجان بابت مطلب روشنفکرانه ات تبریک می گم درضمن ازاینکه ریشه ات هندیجانیه خوشحالم چون من هم هندیجانیم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

چی بگم هر چی بگم مثل تف سر بالاست
آخرین ويرايش توسط 1 on shola, ويرايش شده در 0.
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

درود

سخنی از برخی کاربری (به قول ما بچه های تهرون «حالی به حالی» پیش آمد که بنده باید سخنی چند برانم:

«آقا میلاد از اینکه نژاد پرستی و باستان گرایی مفرط در این دهکده جهانی نخ نما شده کاملن مورد تایید بنده است.و اگر هر از گاهی واژه آریا به کار برده می شود نه از نقطه نظر نژادی بلکه فقط به عنوان یکی از گروههای زبانی نام برده می شود.اکنون ایرانیان به خودآگاهی ملی رسیده اند(که نمونه اش جنبش سره نویسی است که برخی این سره نویسی را به تمسخر می گیرند ولی ما باز هم سکوت می کنیم) که همان وحدت دولت و سرزمین است و این مهمترین ارزشی است که به یک ضرورت تبدیل می شود،خود آگاهی ملی نیز بدون به حساب آوردن ذهنیت ملی قابل درک نیست.و این ذهنیت ملی ما ایرانیان مولود سرنوشت تاریخی مان بوده.

هر ذهنیت ملی ما بخشی از خودآگاهی ملی ماست و برای ما ارزش احساس می شود ولی همین ویژگی های ذهنیتی ما ممکن است از سوی ملت های همجوارمان که پیشینه تاریخی و مذهبی دیگری دارند،ضد ارزش تلقی شود.

با اینکه ملت با اخلاق ایران هرازگاهی توهین اعراب به ایرانیان را می بینند و می شنوند ولی باز سکوت اختیار می کنند.

حال بیاییم تاریخ روابط اعراب و ایرانیان را درطول روابطشان بسنجیم و قضاوت عادلانه ای به میان نهیم.تاریخ روابط ایران و اعراب پر است از خیانتها نسبت به ایران و ایرانی (که به عنوان نمونه در شرح سقوط اصفهان به آن اشاره نمودم).

ولی این باز هم دلیلی نمی شود که ما همه اعراب را به یک چشم بنگریم.

البته در مورد واژه «تازی» باید خاطر نشان شود که این واژه نباید توهین تلقی شود زیرا ایرانیان در زمان ساسانیان بیشتر با قبایل طی در ارتباط بودند و به همین دلیل واژه تازی برگرفته از طی می باشد.(البته نظرات دیگری نیز بیان شده و مشهورترین همین نگره می باشد).

(بگذریم از اینکه برخی می خواهند با هدفی توهین آمیز از این واژه استفاده بنمایند)

البته بنده مخالف سددرسد کاربرد واژه سوسمار خور از سوی برخی هستم زیرا توهین به ملیت می باشد و در همه جای دنیا با این گونه الفاظ برخورد جدی می شود .ولی آیا اعراب نیز اینگونه اند؟به مانند ما می اندیشند؟و یا هنوز نیز مجوسیم؟

البته اگر اینقدر در طول تاریخ از واژه آریا سواستفاده نمی گردید این مشکلات نیز پیش روی ما قرار نمی گرفت.بنده بارها گفته ام و باز می گویم :«تنها مورد مجاز استعمال واژه آریا ،اقوام هندو ایرانی زبان هستند و نه ژرمن ها»

البته اینکه هویت برخی از کاربران عرب در این سایت مورد توهین واقع می شود ،بنده با اینان همسو نیستم.

بنده بارها در این سایت توهین به ایرانیان و زبان پارسی را دیدم و سکوت کردم.هنگامی هم که عاجز از گفتگو و بحث می شوند،با این حربه ها به میدان می آیند.(که آقا جان توهین شده)

و یا تاپیک های مربوط به زبانشناسی را می خواهند به نوعی منحرف نمایند.(با پیش کشیدن واژه عجم).آنهم از سوی کسانی که کوچکترین آگاهی در این امر ندارند.هنگامی که مقاله ایی علمی ارسال می شود،اینان خاموشند.ولی در ارسال موضوعات شبهه افکنانه استاد هستند.(سری به پستهایشان بزنید).

تنها اندیشه شان ضایع کردن کسانی هست که بااینان همسو نیستند.گهی ایران پرستند و گهی ایران ستیز.(البته در جامه ایران دوستی)

اکنون نیز این واژه سوسمارخوران به میدان آورده شده.(و با این روشها می خواهند جو دوستی و محبتی که در این سایت است به نوعی برهم زنند).البته بنده بیشتر از آن دسته کاربرانی دلگیرام که نام میهن پرست را به یدک می کشند و خالی از سواد.و اینان با به کاربردن بیهوده الفاظ ضد عربی این جو را برانگیخته می نمایند.و استدلالهایشان نیز دشمن شاد کن و انباری. بنده به برخی از اینان در پیام های خصوصی در این باره بارها تذکر داده ام که از به کار بردن چنین الفاظی خودداری نمایند.و اگر در موضوعی علمی ندارند.بحث ننمایند.و اگر در این سایت به نوعی به عرب زبانان سایت از جمله میلاد توهینی از سوی برخی روا شده.بنده از سوی اینان از شما پوزش می طلبم.

به هر روی بودند اعراب میهن پرستی که برای این آب و خاک جنگیدند و شهید شدند.

(و همچنین بایا است افرادی که نه تنها به اعراب بلکه به ایران و فرهنگ ایرانی توهین روا می دارند،از انجمن به در شوند.بنده برای آشنایی کاربران با سابقه سکونت اعراب درایران. مصمم شدم مقاله ای با عنوان سابقه تاریخی توطن و سکونت اعراب در ایران بنگارم).

و در مورد آقای یاسر میم ،دوست گرامی ام باید بگویم که دوست من

با بخشی از سخنانتان همسو هستم،ما ادعایی نداریم که هرچه هست از ایرانیان است.و کسانی هم که این امر را تبلیغ می نمایند،بدون شک یا ناآگاهند و یا ایران ستیز. ولی دوست من

تا به حال کشورهای آسیای میانه و قفقاز را گشته ای و با اندیشمندانشان گفتگو کرده ایی؟

آیا تا به حال نسخه های جعلی اشعار ترکی منتسب به خاقانی،نظامی ،و مولوی را دیده ایی؟

آیا تا به حال ترجمه سالنامه های چینی دوره امپراتوری هان را در مورد ایرانیان و سغدیان ایرانی تبار خوانده ایی؟

آیا تا به حال دست نوشته های مانویان آسیای میانه را و گستردگی فرهنگ ایرانی در آسیای دور را خوانده ایی؟

آیا تا کنون در احوال امپراتوری کوشانیان مطالعه ایی داشته ایی؟

آیا تاکنون در مورد گسترده گی فرهنگ ایرانی در چین مطالعه ای داشته ایی؟

آیا تا کنون کتب رومیان و سالنامه های چینیان را در مورد جامه های رزم ایرانیان و سوار نظام سنگین اسلحه چیزی خوانده ایی؟

آیا تاکنون در مورد حکومت هندو پارتی چیزی شنیده ایی؟

می خواهم بدانم اگر دانشمندان ایرانی را از دانشمندان اسلامی کسر نمایی چه چیزی حاصل می شود؟

آیا تاکنون در از بکستان به شما گفته اند که پورسینا یک ازبک ترک بوده؟

(با اینکه این اندیشمندان به همه ملل متعلقند)

آیا تا کنون در شب عروس مولانا در ترکیه به شما گفته اند که مثنوی در حقیقت ترجمه ای از کتاب ترکی ایشان است؟

آیا تاکنون آن کاتالوگهایی که در ازبکستان.ترکیه.آران.ترکمنستان.قزاقستان.به مسافرین می دهند تا با مفاخر ملی شان آشنا شوند دیده ایی؟

آیا تا کنون با یک پان ترک و یا با یک پان عرب گفتگویی داشته ایی؟
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

اگه کسی با دقت نوشته های میلاد را بخوند متوجه شیطنت های بکار رفته در ان میشود ومن متعجبم که چرا دوستان فقط چشم هایشان کار می کنه

به هر حال توهین به هیچ قومی روا نیست مگر انکه ان قوم سبب ان کار شود
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

کسی که باد بکارد طوفان درو می کند
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”