CentralClubs و مد شدن نژادپرستی های عجیب برخی کاربران...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: CentralClubs و مد شدن نژادپرستی های عجیب برخی کاربران...!

پست توسط yasermym »

Mardaviz نوشته شده:درود

سخنی از برخی کاربری (به قول ما بچه های تهرون «حالی به حالی» پیش آمد که بنده باید سخنی چند برانم:

«آقا میلاد از اینکه نژاد پرستی و باستان گرایی مفرط در این دهکده جهانی نخ نما شده کاملن مورد تایید بنده است.و اگر هر از گاهی واژه آریا به کار برده می شود نه از نقطه نظر نژادی بلکه فقط به عنوان یکی از گروههای زبانی نام برده می شود.اکنون ایرانیان به خودآگاهی ملی رسیده اند(که نمونه اش جنبش سره نویسی است که برخی این سره نویسی را به تمسخر می گیرند ولی ما باز هم سکوت می کنیم) که همان وحدت دولت و سرزمین است و این مهمترین ارزشی است که به یک ضرورت تبدیل می شود،خود آگاهی ملی نیز بدون به حساب آوردن ذهنیت ملی قابل درک نیست.و این ذهنیت ملی ما ایرانیان مولود سرنوشت تاریخی مان بوده.

هر ذهنیت ملی ما بخشی از خودآگاهی ملی ماست و برای ما ارزش احساس می شود ولی همین ویژگی های ذهنیتی ما ممکن است از سوی ملت های همجوارمان که پیشینه تاریخی و مذهبی دیگری دارند،ضد ارزش تلقی شود.

با اینکه ملت با اخلاق ایران هرازگاهی توهین اعراب به ایرانیان را می بینند و می شنوند ولی باز سکوت اختیار می کنند.

حال بیاییم تاریخ روابط اعراب و ایرانیان را درطول روابطشان بسنجیم و قضاوت عادلانه ای به میان نهیم.تاریخ روابط ایران و اعراب پر است از خیانتها نسبت به ایران و ایرانی (که به عنوان نمونه در شرح سقوط اصفهان به آن اشاره نمودم).

ولی این باز هم دلیلی نمی شود که ما همه اعراب را به یک چشم بنگریم.

البته در مورد واژه «تازی» باید خاطر نشان شود که این واژه نباید توهین تلقی شود زیرا ایرانیان در زمان ساسانیان بیشتر با قبایل طی در ارتباط بودند و به همین دلیل واژه تازی برگرفته از طی می باشد.(البته نظرات دیگری نیز بیان شده و مشهورترین همین نگره می باشد).

(بگذریم از اینکه برخی می خواهند با هدفی توهین آمیز از این واژه استفاده بنمایند)

البته بنده مخالف سددرسد کاربرد واژه سوسمار خور از سوی برخی هستم زیرا توهین به ملیت می باشد و در همه جای دنیا با این گونه الفاظ برخورد جدی می شود .ولی آیا اعراب نیز اینگونه اند؟به مانند ما می اندیشند؟و یا هنوز نیز مجوسیم؟

البته اگر اینقدر در طول تاریخ از واژه آریا سواستفاده نمی گردید این مشکلات نیز پیش روی ما قرار نمی گرفت.بنده بارها گفته ام و باز می گویم :«تنها مورد مجاز استعمال واژه آریا ،اقوام هندو ایرانی زبان هستند و نه ژرمن ها»

البته اینکه هویت برخی از کاربران عرب در این سایت مورد توهین واقع می شود ،بنده با اینان همسو نیستم.

بنده بارها در این سایت توهین به ایرانیان و زبان پارسی را دیدم و سکوت کردم.هنگامی هم که عاجز از گفتگو و بحث می شوند،با این حربه ها به میدان می آیند.(که آقا جان توهین شده)

و یا تاپیک های مربوط به زبانشناسی را می خواهند به نوعی منحرف نمایند.(با پیش کشیدن واژه عجم).آنهم از سوی کسانی که کوچکترین آگاهی در این امر ندارند.هنگامی که مقاله ایی علمی ارسال می شود،اینان خاموشند.ولی در ارسال موضوعات شبهه افکنانه استاد هستند.(سری به پستهایشان بزنید).

تنها اندیشه شان ضایع کردن کسانی هست که بااینان همسو نیستند.گهی ایران پرستند و گهی ایران ستیز.(البته در جامه ایران دوستی)

اکنون نیز این واژه سوسمارخوران به میدان آورده شده.(و با این روشها می خواهند جو دوستی و محبتی که در این سایت است به نوعی برهم زنند).البته بنده بیشتر از آن دسته کاربرانی دلگیرام که نام میهن پرست را به یدک می کشند و خالی از سواد.و اینان با به کاربردن بیهوده الفاظ ضد عربی این جو را برانگیخته می نمایند.و استدلالهایشان نیز دشمن شاد کن و انباری. بنده به برخی از اینان در پیام های خصوصی در این باره بارها تذکر داده ام که از به کار بردن چنین الفاظی خودداری نمایند.و اگر در موضوعی علمی ندارند.بحث ننمایند.و اگر در این سایت به نوعی به عرب زبانان سایت از جمله میلاد توهینی از سوی برخی روا شده.بنده از سوی اینان از شما پوزش می طلبم.

به هر روی بودند اعراب میهن پرستی که برای این آب و خاک جنگیدند و شهید شدند.

(و همچنین بایا است افرادی که نه تنها به اعراب بلکه به ایران و فرهنگ ایرانی توهین روا می دارند،از انجمن به در شوند.بنده برای آشنایی کاربران با سابقه سکونت اعراب درایران. مصمم شدم مقاله ای با عنوان سابقه تاریخی توطن و سکونت اعراب در ایران بنگارم).

و در مورد آقای یاسر میم ،دوست گرامی ام باید بگویم که دوست من

با بخشی از سخنانتان همسو هستم،ما ادعایی نداریم که هرچه هست از ایرانیان است.و کسانی هم که این امر را تبلیغ می نمایند،بدون شک یا ناآگاهند و یا ایران ستیز. ولی دوست من

تا به حال کشورهای آسیای میانه و قفقاز را گشته ای و با اندیشمندانشان گفتگو کرده ایی؟

آیا تا به حال نسخه های جعلی اشعار ترکی منتسب به خاقانی،نظامی ،و مولوی را دیده ایی؟

آیا تا به حال ترجمه سالنامه های چینی دوره امپراتوری هان را در مورد ایرانیان و سغدیان ایرانی تبار خوانده ایی؟

آیا تا به حال دست نوشته های مانویان آسیای میانه را و گستردگی فرهنگ ایرانی در آسیای دور را خوانده ایی؟

آیا تا کنون در احوال امپراتوری کوشانیان مطالعه ایی داشته ایی؟

آیا تاکنون در مورد گسترده گی فرهنگ ایرانی در چین مطالعه ای داشته ایی؟

آیا تا کنون کتب رومیان و سالنامه های چینیان را در مورد جامه های رزم ایرانیان و سوار نظام سنگین اسلحه چیزی خوانده ایی؟

آیا تاکنون در مورد حکومت هندو پارتی چیزی شنیده ایی؟

می خواهم بدانم اگر دانشمندان ایرانی را از دانشمندان اسلامی کسر نمایی چه چیزی حاصل می شود؟

آیا تاکنون در از بکستان به شما گفته اند که پورسینا یک ازبک ترک بوده؟

(با اینکه این اندیشمندان به همه ملل متعلقند)

آیا تا کنون در شب عروس مولانا در ترکیه به شما گفته اند که مثنوی در حقیقت ترجمه ای از کتاب ترکی ایشان است؟

آیا تاکنون آن کاتالوگهایی که در ازبکستان.ترکیه.آران.ترکمنستان.قزاقستان.به مسافرین می دهند تا با مفاخر ملی شان آشنا شوند دیده ایی؟

آیا تا کنون با یک پان ترک و یا با یک پان عرب گفتگویی داشته ایی؟

دوست گرامی، فکر می کنم شما خوب به حرف های بنده توجه نفرمودید.
بنده گفتم که زمانی که ما از تاریخ خود استفاده درست ننماییم و همانطور که آقا مهدی نیز فرمودند ما در تاریخ گیر نماییم دیگر چه سودی برای آینده ما خواهد داشت؟
آیا ایالات متحده همانند ما دارای تاریخی غنی است؟ اما همین کشور اکنون به ابرقدرتی در جهان می پردازد. مهم اکنون و آینده جامعه ما است.
فکر می کنید اگر ما اکنون ابرقدرت بودیم دیگر کسی به خود اجازه می داد تا مشاهیر ما را به اسم خود نماید و آیا افتخار نمی کرد که بگوید من هم زمانی با ایران بودم؟
در هر صورت با به اسم خود کردن دانشمندان و تاریخ سازی هیچ کس به جایی نمی رسد، ما که خود دارنده واقعی آن مشاهیر هستیم در چنین وضعی از خود باوری به سر می بریم (هرچند رو به بهبود است) حال دیگران با ثبت اسامی به کجا خواهند رسید. هرچند که اگر به این واسطه پیشرفتی هم داشته باشند لایق آنند.
دوست گرامی، آیا اعتقاد ندارید که هدف اصلی بزرگان این سرزمین تعالی بشریت بوده است؟
پس بیایید ما خود به داشته خود آگاه شویم و استفاده نماییم، حالا هر کس هم می تواند از این نعمات استفاده نماید.
آیا مولانا برای تفکراتش است که ما به او اهمیت می دهیم یا چیز دیگری است؟ سپاسگذار خواهم بود اگر این پرسش بنده را پاسخ دهید.
همچنین اگر در استدلال هایی که بنده داشته ام ایرادی می بینید بهتر است موردی بفرمایید تا بدانیم تفاوت در کجاست.

موفق باشید.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط 563 »

از میلاد جان بخاطر مطلب قشنگشون تشکر میکنمتصویرتصویر و باید بگم من و آذری های آذربایجان هم از چنین چیزی رنج می بریم،  
تنها دلیلش هم فقط و فقط آذری بودنمون و ترک بودنمون هست که باید چپ و راست جملهء ((ترک خر)) و ((ترک الاغ)) رو در همه جای این مملکت بشنویم، نمیدونم دوستان چقدر من رو میشناسند یا با من آشنایی دارند اما یه بار دیگه میخوام خودم رو معرفی کنم من محمد 18 ساله ساکن آذربایجان غربی، شهرستان خوی هستم، نمیخوام زیاد وقتتون رو بگیرم اما باید چندتا مسئله بسیار مهم رو که من رو خیلی آزار میده مطرح کنم در جایی که من زندگی میکنم حس ترک بودن و جدایی و نفرت از فارسها در بین مردمش به طور خیلی وحشتناکی زیاد شده و در کل در آذربایجان همه خواستار جدایی ار ایران و فارسهای!!! هستند، این به معنی این هستش که از هر 10 نفر در ((آذربایجان غربی و شرقی)) 7 نفر آرزو و رویای الحاق به جمهوری آذربایجان و تشکیل آذربایجان بزرگ رو دارند که هر روز به تعداد این افراد افزوده میشه این افراد از همه رنگ و از همه نوع هستند از شهردار، فرماندار، ارتشی، سپاهی، بازاری، دانش آموز دانشجو، معلم، نماینده های شهرهای ترک نشین در مجلس شورای اسلامی تا و ............ بگیرید تا آخر
اینجا بیشتر مردم در آینده ای نزدیک از تظاهرات چند صد هزار نفری در شهرهای بزرگ آذربایجان صحبت میکنند همین چند روز پیش توی شهرمون بعضی از دیوارهای دبستان های ابتدایی و دبیرستاها دخترانه و پسرانه مملو از شعارهای چرت و پرت پان ترکان شده بود: این شعارها عبارتنداز:
AZERBAYCAN BIR OLSUN MARKAZI TABRIZ OLSUN آذربایجان یکی بشه مرکزش تبریز بشه
YASHASIN BUYUK TORAN زنده باد توران بزرگ
و در کنار این شعارها هم نمادی از ستاره و ماه کشیده شده بود
این پان ترکان ترکیه پرست گستاخی رو به جایی رسوندند که نقشه تصرف نقاط حساس تیریز اعم از فرودگاه، نیروگاههای برق، پاسگاههای کوچک، گروگان گرفتن اشخاص مهم رژیم جمهوری اسلامی ایران، تخریب و مسدود کردن بزرگ راهها و جاده های اصلی، و ........... روی وب سایت هاشون قرار دادن جالب تر از این بالایی ها این هست که هیچکدومشون حتی یک بار هم در طول این چند سال فیلتر نشدند گویی برای بعضی چیزها آمادگی و زمینه سازی میشه!!!
این حرکتهای مرموز از اواخر دوران آقای خاتمی در آذربایجان غربی و شرقی شروع شد تا اینکه در 4 سال اخیر شدت بی سابفه ای گرفت
وقتی از این افراد سوال میکنی چرا میخواید از ایران جدا بشید میگن میخوایم از مشکلات کشور ایران خلاص بشیم و مثل ترکیه و جمهوری آذربایجان آزاد باشیم و به زبان مادریمون تحصیل کنیم! غافل از اینکه وقتی دارن از بارون فرار میکنن توی راه به تگرگ خواهند خورد.
خلاصه در بین مردم اینجا بر اثر تبلیغات رسانه های ترکیه و آذربایجان و وب سایت های این کشورها نفرت تعجب برانگیزی داره علیه ایران و فارسها شکل میگیره و کسی هم کاری نمیکنه انگار نه انگار
(( طرز کار این وب سایتهای پان ترک ))
وب سایت های مهم پان ترکی از ترکیه اداره میشند و با عواملشون توی ایران سایتهای جدیدی رو راه اندازی میکنند و عضو گیری میکنند بعدا چند تا از این وب سایتها متحد میشند و وب سایتی واحد رو تاسیس میکنند و طبیعتا عضوهای این سایتها هم یکی میشند و جمعیت قابل توجهی رو شکل میدند که خیلی خطرناک هستش
من و تعدادی از آذری ها وبلاگهایی ضد این وب سایت های پان ترکی تاسیس کردیم اما نمیدونم چقدر جلوی وب سایتهای تمام عیار این افراد و گروههاشون تاثیر گذار باشه
این آدرس وبلاگ من هستش که تازه تاسیسش کردم iran-azerbaycan-ir.blogfa.com
این موضوع خیلی مهمتر از مسئله بلوچ ها یا کردها و عربها در ایران هست علتش هم معلومه چون آذری ها دومین جمعیت ایران رو تشکیل میدند و با کوچکترین شورشی این تانکر پر از بنزین منفجر میشه امیدوارم مسئولین چاره ای برای این گونه مشکلات اندیشده باشند

حواس سازمان اطلاعات باید خیلی جم باشه این افراد خیلی پیشرفت کردن تا اونجایی که پرچم آذربایجان غربی و شرقی هم آماده شده

امیدوارم مدیران این سایت از جمله آقا مهدی کامنت من رو پاک نکنه تا حداقل اونهایی که از اوضاع آذربایجان و گروههای تحت حمایت ترکیه در اینجا باخبر نیستند خبر دار بشند
به عنوان یک هموطن و یک برادر کوچک از همهء ایرانی ها درخواست کمک میکنم.
آدرس چند سایت پان ترکی :

به کوری چشم تمام پان ترکان و دشمنان ایران و اسلام: من هم یک آذری آریایی ایرانی هستم و خواهم بود
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

من معزرت می خوام این حرف رو می زنم ولی عاقلانه است چیزی رو که مال ماست بگیم نه چون می خوایم جهان گل و بلبل شه تصویر
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

دوست عزیز 563 مطالبی رو مطرح کردند که خیلی مهم به نظر می رسه . واقعا با این جریانات تجزیه طلب که از هر طرف می خواهند ایران رو پاره پاره کنند چه کار باید کرد؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

Mahdi1944 نوشته شده: . ,
عقايد شما در اين انجمن فاقد اعتبار بوده و چه نژادپرستي و چه تبعيض نژادي از نظر ما مردود هست

از اين تاريخ به بعد، هر کاربري در هر مقامي از الفاظي مانند تازي، سوسمارخور و امثال چنين مزخرفاتي که توهين به قشر، گروه يا نژاد خاصي محسوب شود در هر بحثي و با هر توجيه، دليل و شرايطي اخراج خواهد شد (اين قانون از گذشته وجود داشته و از اين به بعد با قدرت بيشتري اعمال خواهد شد)
همچنين استفاده از علائم و نام اشخاص منفور تاريخ مانند هيتلر و امثال اون نيز مجاز نخواهد بود، هر فردي هم با اين قانون نميتونه خودش رو هماهنگ کنه، قبل از اخراج خودش براي خود شخصيت قائل شده و اين انجمن رو ترک کنه

ما ميتونيم از گذشته درس بگيريم و به درسهايي که گرفتيم افتخار کنيم و با اون آينده‌ي خودمون رو بسازيم، نه اينکه در گذشته گير کنيم و آينده‌ي خود را هم نابود کنيم، در اين صورت شک نداشته باشيد روزي خواهد رسيد که انسانيتي در وجود ما يافت نخواهد شد و اون روز از حيوان پست‌تر خواهيم بود، حتي اگر از نژاد پاک آريايي باشيم!

موفق باشيد

اقا مهدي.عزيز من.من كوچكتر از اوني هستم كه اين حرف رو بزنم.ولي يه كم داري تند ميري.يه كوچولو تجديد نظر كن.اين كه ميگي استفاده از علائم و نام اشخاص منفور تاريخ مانند هيتلر و امثال اون نيز مجاز نخواهد بود يه كم زيادي سختگيرانه هست.من هم معتقدم بايد به هر قوم و ملتي احترام گذاشت و لي بعضي الفاظ رو نميشه به كار نبرد.
من به دليل عقايد و نظراتم چند ماه پست نزدم و فقط نظاره گر بودم.چون معمولا پست هام به قفل شدن منتهي ميشن.(شرمنده ديگه.در بعضي موارد يه كم افراطيم.
يا علي باي
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز گرامی.به خصوص اقا میلاد برای زدن این تاپیک از دوستان خواهش میکنم مطالب من رو کامل بخونن.
راستش تو این مدت که تو سنترال عضو بوم تو تمام انجمن ها مطالب رو می خوندم و چیزی که واقعا جالب بود تنفر عجیب کاربران از کشور های عربی بود.که گاهی واقعا بدجور به اون ها توهین میکردن که به نظر من در شان یک ایرانی اریایی و به خصوص یک شیعه محب علی نیست که این طور صحبت کنه .چون ما با این طرز صحبت کردن واقعا چه فرقی با همون عربها یا اون اسراییل نژاد پرست داریم.
درسته دوستان وقتی می بینیم که زمان حمله اعراب به ایران در بسیاری از شهرها به دستور خلیفه حکم تجاوز همگانی به زن های ایرانی به اسم اسلام و حکم خلیفته ا...داده شد قلبمون به درد میاد .من وقتی میبینم که زمان حمله صدام به ایران 20000هزار نیروی مصری وده ها هزار نیروی عربستانی وسایر کشور های عربی در ارت صدام وجود داشت دلم به درد میاد.وقتی میبینم که حتی به زنان و کودکان ما در مرز ها رحم نشد قلبم به درد میاد وقتی جنایات شیمیایی این اعراب از خدا بیخبر خود فروخته رو میبینم تمام وجودم اتیشی میشه و جالبه همین فلسطینی که حتی براشون اشک میریزیم زمان جنگ به صدام نیرو داد و اهل سنت اونجا ایران شیعه رو از اسرائیل هم بدتر می دونستند
پس خواهش میکنم که بعضی از دوستان طرف این بی غیرت های خود فروخته رو نگیرن که به خدا قسم مایه شرم ما مسلمون ها شدند
وقتی پادشاه عربستان کنار بوش و پرز جام شراب میگیره چطور می تونیم ساکت بنشینیم وقتی اون حسنی مبارک بی رگ وریشه که اولین میزبان نتانیاهو هست رو مبینیم وقتی میبینیم گدر گاه رفح رو مصری ها می بندند وقتی کشته شدن زنان و کودکان بی گناه فلسطینی رو با بمب هایی که از پول عربستان ساخته میشه رو می بینیم چطور ساکت بنشینیم. دوستان بعضی زخم ها هیچ وقت درمان نمیشن. زخم 8ساله ما تا قیام قیامت هم درمون نمیشه غم از دست رفتن 36000 هزار دانش اموز شهید غم از دست رفتن هزاران جوان این مملکت غم تکه تکه شدن کودکان ما توبمبارون ها غم خرمشهر. غم ابادان سردشت چزابه کارون غم سوختن روی مین های اتش زا تو شب عملیات غم مفقود العسر شدن جوانانی که حتی تو این دنیا یه قبر درست حسابی هم ندارن و مادراشون باید به غربت فرزندانشون بگریند هیچ وقت از قلب ما پاک نخواهد شد.
به خدا الان اشک تو چشمام جمع شده شاید چون شاعرم خیلی احساساتی باشم بگذریم.دوستان کم کم میخوام مطلب رو جمع کنم با این توضیحات :به نظر من به جای توهین به تمام اعراب به اون دولت های بی بخار و بی غیرتشون توهین کنیم شاید بهتر باشه چون من که به دوتا کشور عربی سفر کردم میدونم که مردمشون هم حداقل ته وجودشون از بی غیرتی دولتشون واقعا شرمنده اند و واقعا هرچه که ما نزد دولت های عربی بی هویت منفور شدیم نزد تمام مردم ازاد این کره خاکی و مردم عرب سر افراز شدیم و واقعا حداقل این خواسته رو دارم که به اعراب شیعه به اسم وطن پرستی توهین نکنیم چون ما همه دیوانه حسینیم و یا دتون باشه که حسین هم حداقل به اسم عرب بود و چطور برای یک ارمان والا قیام کرد و همین الان هم حزب الله لبنان که همشون شیعه هستن به عنوان خط مقدم ایران و اسلام با اسراییل میجنگهدر حالی که سربازاشون عربن.و حماس هم داره با دست خالی میجنگه پس از این به بعد دوستان به عنوان ایرانی و نژاد اریایی به تمام اعراب تو هین نکنیم اما دولت هاشون رو به بدترین توهین ها ببندیم و من تا ابد رو این حرفم باقی می مونم به هر قیمتی پس بلند بگید مرگ بر امریکا مرگ بر اسراییل مرگ بر مبارک و مرگ بر اون پادشاه عربستان که اسمش رو فراموش کردم خدا رو شکر
راستی 536 عزیز افتخار میکنم که در کنار یک ایرانی وتقعی مثل تو فعالیت دارم و لی این طور ها هم که میگی نیست مردم اذربایجان تا ایران ایرانه با غیرت اذریشون در کنار ما ایستاده اند و اگه جنگی بشه باز هم اولین نفر در جبهه حاضر خواهند بود و این ترکیه هم داره پاش رو ازگلیمش دراز تر میکنه چون عقده ای هست ودر تا ریخ میان اریان و یونان باستان و بعدا امپراطوری روم و لگد مال میشده و به عنوان کسی که ترک نیستم ولی اذری رو مثل زبون مادری صحبت میکنم به همه قول میدم که این گربه همیشه گربه باقی خواد موند
و دوستان یه حدیث از پیامبر بگم که میگه عشق به وطن از عشق به خداوند میاد
شرمنده که سرتون رو درد اوردم با تشکر یک ایرانی مسلمون و وطن پرست
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

563 نوشته شده:

به کوری چشم تمام پان ترکان و دشمنان ایران و اسلام: من هم یک آذری آریایی ایرانی هستم و خواهم بود

درود بر تو
آن آذری تبارانی که مطالعه عمیق در سیر تاریخ آذربایگان و زبان آذری(فهلوی) و چگونگی ورود زبان ترکی به آذربایگان می نمایند،بسیار مورد ستایش بنده هستند.
(دوست من تاریخ عثمان پاشا و سفرنامه اولیا چلبی را حتمن نگاهی بینداز تا با زبان مردم تبریز و طرز نگاه عثمانی ها به آذریان آشنا شوی)
به این سایت نیز مراجعه کن [External Link Removed for Guests]
و در پایان بایا ست که این پرچم ساختگی پان ترکان و دنباله روهای چهرگانی را حذف نمایی.
yaşıyasan
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

یک چیز می گم فقط برای دوستانی که فکر می کنند نژاد پرستند !
اگر قرار بود نژادی رو خدا برتر از بقیه خلق کنه یا به کسی سروری دهد ! تمامی انسان ها رو خودش خلق نمی کرد تمامی ما بنده ی بک خداییم و همان مقداری که خداوند یک اسراییلی زاده -سیاه پوست-عرب - زرد پوستو... رو دوست داره همان مقدار هم یک ایرانی رو دوست داره همه ی ما با هم برابریم و در آخرت همه را به یک چشم نگاه می کنند نه این که چون فلانی آریایی است و فلانی عرب تفاوتی قاءل بشن پس بیایید به جای مرگ بر فلان و مرگ بر فلانجا گفت بگوییم :
زنده باد دنیا زنده باد بشریت
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

تجزیه ازربایگان. سیستان و کردستان همش مربوط به طرح خاورمیانه بزرگ و استراتژی لیلیپوتی بود که بحمدلله با شکست اسراییل از حزب الله نسخه اش پیچیده شد دوستان وزارت اطلاعات وسازمان های ضد اطلاعاتی ارتش وسپاه بیکار نشستن که این جوجه پانترکیسم ها هر غلطی دلشون خواست بکنن من خودم5سال پیش در ازربایگان غربی درس می خوندم اون قدری که ان زمان این مسایل داغ بود الان نیست باورکنید که خطری احتمالی این مناطق همیشگی ایران رو تهدید نمیکنه و اگه خبری هم باشه مسیولین از من و شما به فکر ترند پس لطفا دل هموطنانتان رو خالی نکنید

اینها نهایت زورشون رو بزنن یه چیزی مثل کموله ها بشن البته مدل ترکی اون. زیاد ناراحت نباشید و اگاهانه زندگی کنید
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

فکر ميکنم ادامه اين تاپيک ضرورتي نداشته شدن جز ....
قفل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”