جاتون خالی دیشب در محضر حاج آقا دانشمند بودیم
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
جاتون خالی دیشب در محضر حاج آقا دانشمند بودیم
جاتون خالی دیشب در محضر حاج آقا دانشمند بودیم عجب بحث های تند و شیرین و طوفانی می کرد واقعا جاتون خالی
دوستان شیرازی هم اگر دوست داشتن میتونن امشب دوشنبه برن خیابان قآنی کهنه و مسجد نبی اکرم و ایشون و سخنرانیش رو از نزدیک ببینند آدم لرزه به تنش میفته با حرفهاش اصلا انگار هر چی همون موقع از ذهنت میگذره اون میفهمه و دقیقا دست میذاره روش
از این بحث ها که بگذریم بحث به قرآن رسید و از یک استاد تو دانشگاهی از ایران اشاره کرد ( نام دانشگاه رو نبرد ) که داخل سخنرانیش اومده و اینکه داخل قرآن گفته شده حضرت نوح 900 سال عمر کرده رو زیر سئوال برده و گفته که این حرف قرآن کنایه است خیلی عصبانی بود از دست این استاد و ظاهرا این استاد دانشگاه یکی ،دوتا اشتباه دیگه هم کرده بوده که حالا یادم نیست چی گفت چون دو ساعت سخنرانی بود
دوستان نمیدونن این استاد کی بوده ؟
دوستان شیرازی هم اگر دوست داشتن میتونن امشب دوشنبه برن خیابان قآنی کهنه و مسجد نبی اکرم و ایشون و سخنرانیش رو از نزدیک ببینند آدم لرزه به تنش میفته با حرفهاش اصلا انگار هر چی همون موقع از ذهنت میگذره اون میفهمه و دقیقا دست میذاره روش
از این بحث ها که بگذریم بحث به قرآن رسید و از یک استاد تو دانشگاهی از ایران اشاره کرد ( نام دانشگاه رو نبرد ) که داخل سخنرانیش اومده و اینکه داخل قرآن گفته شده حضرت نوح 900 سال عمر کرده رو زیر سئوال برده و گفته که این حرف قرآن کنایه است خیلی عصبانی بود از دست این استاد و ظاهرا این استاد دانشگاه یکی ،دوتا اشتباه دیگه هم کرده بوده که حالا یادم نیست چی گفت چون دو ساعت سخنرانی بود
دوستان نمیدونن این استاد کی بوده ؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

-
Re: جاتون خالی دیشب در محضر حاج آقا دانشمند بودیم
دوستان کسی میدونست حاج آقا منظورش از این استاد دانشگاه با کی بود؟

- سپاسهای ارسالی: 101 بار
- سپاسهای دریافتی: 251 بار
- تماس:
دانشمند واقعا عالمي است كه فقط كتاب بار ميكند و از محتويات كتاب چيزي نميداند
[FONT=Arial Narrow]خفته در خوناب غم ياران من
اي دريغ از غرش شيران تنگستان من
اي دريغ از غرش شيران تنگستان من

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
. ,
پس بگو چرا در جبهه میرحسین همه دانشمند و فیلسوف خلاصه یه چیزی تو همین مایه ها هستند.
ایشان اینطور این واژگان را تعریف میکنند.
اما از این که به ابوعلی سینا و فارابی توهین کردند و در سخنرانی خودشون ایشان را دانشمند ایرانی خواندند بسیار دلگیر شدم.
پس بگو چرا در جبهه میرحسین همه دانشمند و فیلسوف خلاصه یه چیزی تو همین مایه ها هستند.
ایشان اینطور این واژگان را تعریف میکنند.
اما از این که به ابوعلی سینا و فارابی توهین کردند و در سخنرانی خودشون ایشان را دانشمند ایرانی خواندند بسیار دلگیر شدم.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 58 بار
شما میدونید این اقای ظاهرا دانشمند چگونه یکپارچگی ایران زمین رو به بازی گرفتن?

چگونه به بقیه قوم های ایرانی به خصوص سنی های ایران و قوم بلوچ توهین میکنن!!?

امثال این علما هستند که باعث می شن خون اشامانی چونان عبدالمالک ریگی بهانه برای تمامی کارهای کثیف و رذیلانشون پیدا کنن!!
فقط به ویدئوی زیر از سایت یوتوب توجه کنید.قضاوت با وجدان بیدار و اگاه خودتون

همیشه پیروز و اگاه باشید!

چگونه به بقیه قوم های ایرانی به خصوص سنی های ایران و قوم بلوچ توهین میکنن!!?

امثال این علما هستند که باعث می شن خون اشامانی چونان عبدالمالک ریگی بهانه برای تمامی کارهای کثیف و رذیلانشون پیدا کنن!!
فقط به ویدئوی زیر از سایت یوتوب توجه کنید.قضاوت با وجدان بیدار و اگاه خودتون

همیشه پیروز و اگاه باشید!

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
افرادی هستند که فقط دنبال فتنه هستند، اصطلاحاً در جامعه ایشان را به بنی اسرائیل میشناسند
افرادی هستند که فقط دنبال فتنه هستند، اصطلاحاً در جامعه ایشان را به بنی اسرائیل میشناسند

Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
آقا وقتی من و شما ارزه نداریم مثل اون باشیم چرا الکی به طرف هزار جور بد و بیرا می بندیم

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
بییند هر جا سخن حق شنیدین هرچند خلاف نظرتون بود قبول کنید گوینده هر کسی بود و هر جا سخن غیر منطقی و غیر عقلی شنیدین قبول نکنین حالا هر کسی بود حتی پیامبر خدا ! ( البته پیامبر خدا سخن غیر منطقی نمیزنه این یه مثال بود )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
منم تمام افکارش رو تائید نمی کنم ولی اگر مرجع تقلید نداشتم حتما به عنوان مرجع تقلید انتخابش می کردم البته مرجع خودم بهتر و سر تره
از افکاری که از ایشون قبول ندارم برای مثال زدن ریش وسیبیل با تیغ هست که دیشب تو برنامه ی سخنرانیش بازگو کرد و 20 الی 30 در صد هم ریش و سیبیل هاشون رو با تیغ زده بودن حتی یکی از بادی گاردهای ایشون
از افکاری که از ایشون قبول ندارم برای مثال زدن ریش وسیبیل با تیغ هست که دیشب تو برنامه ی سخنرانیش بازگو کرد و 20 الی 30 در صد هم ریش و سیبیل هاشون رو با تیغ زده بودن حتی یکی از بادی گاردهای ایشون

-
منم تمام افکارش رو تائید نمی کنم ولی اگر مرجع تقلید نداشتم حتما به عنوان مرجع تقلید انتخابش می کردم البته مرجع خودم بهتر و سر تره
از افکاری که از ایشون قبول ندارم برای مثال زدن ریش وسیبیل با تیغ هست که دیشب تو برنامه ی سخنرانیش بازگو کرد و 20 الی 30 در صد هم ریش و سیبیل هاشون رو با تیغ زده بودن حتی یکی از بادی گاردهای ایشون البته من نمیدونم چرا این فیلم هایی که تو یوتوب میذارید رو من نمیتونم ببینم اگر لینک مستقیم تو سایت رو بذارید بهتره
از افکاری که از ایشون قبول ندارم برای مثال زدن ریش وسیبیل با تیغ هست که دیشب تو برنامه ی سخنرانیش بازگو کرد و 20 الی 30 در صد هم ریش و سیبیل هاشون رو با تیغ زده بودن حتی یکی از بادی گاردهای ایشون البته من نمیدونم چرا این فیلم هایی که تو یوتوب میذارید رو من نمیتونم ببینم اگر لینک مستقیم تو سایت رو بذارید بهتره

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 58 بار
چشم دوست گرامی.
من چند لینک از سخنرانی های معروف ایشان رو اینجا قرار می دم.اگه موفق به باز شدن نشیدین به من بگید داخل مگا اپلود یا رپید شر اپلودشون کنم!!
در ضمن منم از بعضی حرفای ایشون واقعا استفاده کردم ولی اونجا که بحث به خطر انداختن امنیت ملی و تخریب دیگر قومیت های ایرانی هست هیچ خطایی قابل بخشش نیست!!!
سخنرانی معروف زنده باد خروس!!!
این هم لینک مستقیم:
[External Link Removed for Guests]
یک سخنرانی اموزنده و قابل اعتنا از این شیخ بامزه!حتما نگاه کنید می فهمید همه انسانها درون پاکی دارن!!
این هم لینک مستقیم:
در مورد بعضی مداح نماها!!!
لینک مستقیم:
این هم یه سخنرانی اموزنده و کوتاه از شیخ:
لینک مستقیم:
و این هم لینک ویدئوی مربوط به توهین به بزرگترین اقلیت مذهبی در ایران زمین!!

اگه مورد استقبال قرار گرفت من می تونم باز هم لینک ها و ویدئوهای بیشتری در اختیار شما قرار بدم
پیروز باشید!
من چند لینک از سخنرانی های معروف ایشان رو اینجا قرار می دم.اگه موفق به باز شدن نشیدین به من بگید داخل مگا اپلود یا رپید شر اپلودشون کنم!!
در ضمن منم از بعضی حرفای ایشون واقعا استفاده کردم ولی اونجا که بحث به خطر انداختن امنیت ملی و تخریب دیگر قومیت های ایرانی هست هیچ خطایی قابل بخشش نیست!!!

سخنرانی معروف زنده باد خروس!!!

این هم لینک مستقیم:
یک سخنرانی اموزنده و قابل اعتنا از این شیخ بامزه!حتما نگاه کنید می فهمید همه انسانها درون پاکی دارن!!

این هم لینک مستقیم:
در مورد بعضی مداح نماها!!!
لینک مستقیم:
این هم یه سخنرانی اموزنده و کوتاه از شیخ:
لینک مستقیم:
و این هم لینک ویدئوی مربوط به توهین به بزرگترین اقلیت مذهبی در ایران زمین!!

اگه مورد استقبال قرار گرفت من می تونم باز هم لینک ها و ویدئوهای بیشتری در اختیار شما قرار بدم
پیروز باشید!