اخبار اختصاصی سنترالیها از انتخابات در شهرشان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

شور و حال انتخاباتی تو شهرتون چطوره؟

عالی
47
80%
متوسط
9
15%
ضعیف
3
5%

مجموع رای گیری: 59

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

اخبار اختصاصی سنترالیها از انتخابات در شهرشان

پست توسط Mil@d »

اختصاصی سنترالیها از انتخابات در شهرشان 

سلام به همه سنترالیها...دوستان تبلیغات انتخاباتی هم تمام شد رفت و دیگه طبق صحبتی که با مدیریت داشتم از این به بعد انجمن به روال عادی خودش برمیگرده...فقط آخرین تاپیکی که مربوط به انتخابات هست همین تاپیکه و فارغ از جنجالهای سیاسی و حرفهایی که توی تاپیکهای قبلی زدیم میخوایم از حال هوای روز رای گیری و حاشیه انتخابات در شهر خودمون بگیم...هرکاربری که تمایل داشت مارو از اخبار و دیده های خودش در شهرش محروم نکنه تا انشالله تاپیک خوبی بشه.

خوب چون شروع تاپیکه و شب انتخاباته من یکم از حال و هوای دیشب و امشب میگم...دیشب رفته بودم ستاد تو چهار امیری..فاصله ستاد محمود و میرحسین فقط 40 متره ولی اصلا و ابدا درگیری پیش نیومد...
هرکی تو حال خودش بود...

من همانطور که قبلا گفتم هیچکدام از این 4 نفر رییس جمهور آرمانی من نیست ولی خوب با سنجیدن بسیاری مسائل که این تاپیک جای مطرح کردنش نیست تصميم به انتخاب خودم گرفتم.

فضای شهر به شدت انتخاباتی است و از صبح امروز که تبلیغات ممنوع شد روش تبلیغی به حالت اس ام اس و نفر به نفر و همچنین انداختن سی دی از بالای درب حیاط به دورن منزل رسیده است!
هرکسی را می بینم میخواد رای بده و تحریمی خیلی کمه شاید از هر 10 نفر 2 نفر!

فردا شرکت گسترده ای رو پیش بینی میکنم و طبق معمول من هم در ساعت آخر رای گیری میرم رای میدم...!

بقیه دوستان هم فارغ از بحث های سیاسی که تو این 20 روز داشتیم فقط و فقط دیده های خودشون از شور و حال انتخابات تو شهرشون رو بنویسن...

خواهش میکنم بحث سیاسی نکنیم و بیشتر جنبه گزارش نویسی داشته باشه تا یک حالت تاپیک خبری اختصاصی داشته باشیم...

دوستانی هم که میتوانند عکس و فیلم از دیده های خود بگیرند و برای سایر دوستان در تاپیک قرار دهند...

رای گیری فردا ساعت 8 صبح آغاز میشه و هرکی هرچی دید بیاد اینجا بنویسه...

یا علی...
  بی  
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: اخبار اختصاصی سنترالیها از انتخابات در شهرشان

پست توسط Present »

خیلی خوب بود من الان ساعت 11:50 دقیقه برگشتم خونه و ساعت 11 ده دقیقه کم رفته بودم حوضه خیلی شلوغ بود اونم در محله ما و جایی که دوتا حوضه متفاوت کنار هم موجود می باشد حدود 50 دقیقه تو صف بودم و یک چیزی حدود 25 دقیقه آفتاب خوردم دخلم اومد
به دوستان بگم در شیراز اگر کسی می خواهد به طرف بلوار سفیر برود بهتره که نرود چون خیلی معطل میشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

با بررسي‌اي که داشتم، فکر ميکنم اين دوره ميزان شرکت در انتخابات بي سابقه خواهد بود انشاالله
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Mahdi1944 نوشته شده:با بررسي‌اي که داشتم، فکر ميکنم اين دوره ميزان شرکت در انتخابات بي سابقه خواهد بود انشاالله

حدس من هم همینه..البته رکورد دست 2 خرداد با 83 درصد مشارکت است...(29 میلیون رای دهنده به 33 میلیون واجد شرایط)
جوی که من می بینم احتمال شکستن این رکورد را بسیار محتمل کرده است.
حضور مردم عالی است و حوزه ها نیز بسیار شلوغ :-)

البته افرادی مثل من که بعد از ظهر رای خواهند داد بسیار بیشتر از کسانی هستند که صبح رای می دهند. :-)
نکته بسیار مهم تر حضور گسترده تحریمی هایی است که چند سالی است با صندوق قهر کرده اند...!تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
  بی  
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 407 بار

پست توسط hadi021 »

تهران كه صندوق ها شلوغه. ايشاالله با حضور همه ما برنده اين انتخابات ايرانه و اشك غربي ها درمياد. من حدس ميزنم تو بعضي از مدارس برگه هاي راي تموم بشن.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط pashmaloo3516 »

مشاركت در مشهد عالي ست . برخلاف انتخابات قبل اين بار مشهدي ها حضور گسترده اي دارند . در چند ستادي كه من سر زدم تا خلوتش رو پيدا كنم حداقل 45 دقيقه اي بايد منتظر بشويد :razz:
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

من کلان 10 دقیقه انتظار کشیدم که نسبت به 4 سال پیش توی شهر ما تقریبا زمان انتظارم در صف 10 برابر شده بود :grin:

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

من نیز صبح به اتفاق پدر برای نخستین بار در انتخابات شرکت کردم.

با هدف حمایت از نظام جمهوری اسلامی :razz:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

مشارکت مردم بینظیر بود. من از روی کنجکاوی به بسیاری از شعبه های منطقه ی شهرک غرب و سعادت اباد سر زدم. حتی مدارسی که در کوچه های فرعی واقع شده بودند و هیچ کس به جز معدود افراد محلی از وجود انها اطلاع نداشتند هم بسیار شلوغ بود. خود من بیش از یک ساعت و نیم در صف بودم. امسال واقعا شرکت مردم فوق العاده بود. نکته ی مهم حضور تحریمیها بود. در این دوره تحریمیها با قدرت بسیار به صحنه امده بودند و هیچ چیز حتی صفهای طولانی هم نتوانست اونها رو از رای دادن منصرف کنه.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

دوستان بنده نیز تحریم و قهر چندین و چند ساله خود را با نانتخابات شکستم و برای دومین بار شناسنامه ام مهر خورد!

آبادانیها معمولا در گرمای 40 درجه روز بیرون نمی ایند و به جایش شب جبران می کنند و 2 برابر میریزن تو خیابون...نزدیک به 20 دقیقه توی صف بودم...حضور واقعا در تاریخ 30 ساله انقلاب بی نظیر است و علی الخصوص کسانی را که دیدم اکثرا تحریمی بودند و این دوره تشخیص داده بودند که باید رای دهند.

این نکته جالبی بود که خیلی به چشمم خورد..دوست داشتم از صف رای گیری چند تا عکس بگیرم که نزدیک بود دستگیر شوم و با مخ زنی ولم کردند ^:)^

به هر حال این ماجراجویی نیز به خیر گذشت ::ss

به همه ایرانیان این حضور تاریخی رو تبریک میگم..نشون دهنده وحدت ملی آحاد ایرانیان بود و در تاریخ جاودان خواهد ماند

:razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz:
:razz: :razz:
:razz:
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

پست توسط parsa-63 »

در برلین هم نسبتا شور و حال بی سابقه ای نسبت به 4 سال قبل حکم فرما بود.حتی خیلی از عناصر مخالف حکومت(اپوزیتسیون)تصمیم به مشارکت گرفته بودند و خیلی از بچه ها که تا حالا شناسنامشون سفید بود هم در انتخابات شرکت کردند!! :D :smile:
البته جاتون خالی,یه 30-40 نفر از بر و بچ الاف مجاهد(منافق)هم جلوی سفارت جمع شده بودنو حسابی با الفاظ پر از لطف و محبت امیزشون رای دهنده ها رو استقبال می کردن!! :::P ::ns
حیف که موبایل همراهم نبود وگرنه چند تا عکس از حال و هوای انتخاباتی اینجا میگرفتم!! :sad:
امیدوارم انتخابات سالم و با حداکثر مشارکت باشه چون فقط در اینصورت بهترین فرد از صندوق میاد بیرون!! :AA:
:razz:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: kiev-ukraine
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 265 بار
تماس:

پست توسط IRANIANLEV »

بنده برای اولین بار در عمرم در سن 28 سالگی رفتم رای دادم
استقبال از انتخابات در تمامی 30 سال بعد از انقلاب در خارج از کشور بینظیر وخیره کننده بود
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”