اخبار اختصاصی سنترالیها از انتخابات در شهرشان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

شور و حال انتخاباتی تو شهرتون چطوره؟

عالی
47
80%
متوسط
9
15%
ضعیف
3
5%

مجموع رای گیری: 59

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

Re: اخبار اختصاصی سنترالیها از انتخابات در شهرشان

پست توسط padshah »

مرکز هدايت آشوب خياباني در شمال پايتخت
مرکز هدايت و پشتيباني آشوبگري اراذل و اوباش در تهران شناسايي شد .

به گزارش ايرنا،‌ گزارشهاي دريافتي حاکي است مجموعه تحرکات آشوب طلبانه طي 24 ساعت گذشته در تهران از يک مرکز درشمال پايتخت هدايت شده است .
براساس اين گزارش ها اتاق هدايت و حمايت آشوب طلبان از سوي مصطفي تاج زاده و محسن امين زاده اداره مي شود .
اين دو نفر ماموريت تشکيل جلسات اخذ تصميم و اجراي آن براي برهم زدن نظم پايتخت و آرامش شهروندان تهران را برعهده دارند .
از جمله دستور کار اصلي اين مرکز فتنه، شايعه پراکني وسيع با استفاده از شبکه هاي ماهواره اي و اينترنتي و نيز سازماندهي اراذل و اوباش براي ايجاد ناآرامي هاي خياباني و فراهم کردن امکانات لازم براي اوباش اجاره اي يا تحريک شده است .
درهمين رابطه زهرا رهنورد همسر ميرحسين موسوي در گفتگو با چند رسانه بيگانه وجود اتاق فرماندهي آشوب را تلويحا تاييد کرده و گفت،‌ اقدامات اصلي ستاد موسوي در روزهاي آينده دراين مرکز برنامه ريزي مي شود .
اين کانون فتنه گري صبح امروز ضمن سازماندهي 3000 تن از اراذل و اوباش اجاره اي و توجيه آنها از نظر محتواي شعارهايي که بايد سردهند،‌ خبرنگاران و تصويربرداران چند رسانه بيگانه را جهت پوشش خبري و تصويري تحرکات آشوبگرانه اوباش تحت عنوان جنبش اعتراضي (!) به نتيجه انتخابات به صحنه کشاندند تا بدين ترتيب خوراک تبليغاتي براي دشمنان قسم خورده ملت و کشور فراهم آيد .
همين مجموعه به مديريت سياسي يک نامزد انتخابات مشغول است تا به محوريت راديکاليزم کور عليه آرامش مردم وکشور تبديل شود،‌ به نحويکه بدون اطلاع خود وي‌، اما از قول او بيانيه ها و پيام هاي تند و تحريک آميزي را تنظيم و منتشر مي کنند .

اصلي مير حسين و هاشمي داره براي مردم كاملا رو  
  تنها چيزي كه براشون مهم نيست ارامش و امنيت و پيشرفت كشور  
  بر شما خائنين بادتصویر 
آخرین ويرايش توسط 1 on padshah, ويرايش شده در 0.
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

پليس امنيت عمومي ناجا:

[HIGHLIGHT=#e5b9b7]طرفداران كانديداها از هر گونه تجمع و اقدام خلاف قانون خودداري كنند   

خبرگزاري فارس: پليس امنيت عمومي نيروي انتظامي در اطلاعيه‌اي اعلام كرد: هرگونه تجمع، راهپيمايي، راه‌اندازي كارناوال و ... بدون مجوز قانوني ممنوع است و طرفداران كانديداها از هر گونه تجمع و اقدام خلاف قانون خودداري كنند.  

تصویر 

به گزارش خبرگزاري فارس، پليس امنيت عمومي ناجا در اطلاعيه خود آورده است: برابر قانون انتخابات و پيرو مصاحبه خبري جانشين فرماندهي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران هرگونه تجمع، راهپيمايي، راه‌اندازي كارناوال و ... بدون مجوز قانوني ممنوع بوده و نيروي انتظامي برابر وظايف ذاتي خود با هرگونه فعاليت غيرقانوني به شدت برخورد مي‌كند.
بر اساس اين اطلاعيه، شايسته است ستادهاي كانديداها ضمن حفظ هوشياري به حاميان و طرفداران خود اعلام كنند كه از هرگونه تجمع و اقدام خلاف قانون خودداري كنند.
بديهي است مسئوليت عواقب مربوط به اين امر بر عهده كانديداها و روساي ستادهاي انتخابات آنان است.

[External Link Removed for Guests]
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

الان ته دلم خوشحالم كه احمدي نژاد واقعآ 24 مليون راي نياورده.
دوستان بدانيد كه اين يك كودتاي سياسيت.
چطور يك هفته قبل از انتخابات رجانيوز دقيقآ همين آمار رو داد و گفت احمدي نژاد 24 تا راي مياره.
درصد بقيه هم دقيقآ درست پيش بيني كرده بود.

من هم تنها چند درصد اشتباه پیش بینی کرده بودم. این مربوط به تقلب در انتخابات نیست.

بیشتر مربوط به تنگ نظری هواداران میرحسین میباشد. ایشان به آن اندازه حقیقت را باور کردند که با چشم خود میدیدند.

من صبح رای گیری هم طی صحبتی که با میلاد کردم بهش گفتم 70% درصدی باید احمدی نژادی باشند، اما میلاد قبول نداشت.

ضمناً اگر الان 70% نشد به علت عدم حضور عده ای مثل مادر و مادربزرگ من بود که البته احمدی نژادی هم بودند.

من آمار سرتاسری کشور را نسبتاً درست تخمین زدم. ضمناً آن صندوقی هم که در شمارش آن بودم به شکل عجیبی بیانگر همین درصدها بود.

بنده قبلاً اشاره کردم، برخی دوستان تنها مانع بر سر انتخاب درست خود را غرور قرار دادند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

هاشمی با این مصوبه مجمع دیگه داره حال همه رو بهم میزنه!

کاملا معلومه که هاشمی به هیچ وجه من الوجوه از امکانات دولتی برای منافع شخصیش استفاده نمی کنه ،

ای خدا

فردا صبح حکم عزل این رو هم بشنیم یه حال اساسی ببریم.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

رجا به یه چیز با حال اشاره کرد ، رای کروبی از ارای باطل هم کمتر بود!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Fast Poster
Fast Poster
محل اقامت: network
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط snifferman »

جان با نمک تر اینکه رای احمدی نژاد تو اردستان از واجدین شرایط بیشتر بود منبع تابناک :???:
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط hgfg »

فریبکاری تابناک!!!

تیتر خبر:
از 29 هزار واجد شرایط 31هزار نفر رأی دادند!

متن خبر:
فرماندار شهرستان اردستان گفت: در این شهرستان 100 درصد واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات شركت كردند.
محمدحسین قاسم‌زاده امروز در گفت‌وگو با فارس در اردستان با بیان اینكهانتخابات در این شهرستان در فضای بسیار آرامی برگزار شد، اظهار داشت: درشهرستان اردستان 29 هزار و 573 نفر واجد شرایط رأی دادن بودند كه یك هزارو 486 نفر آنان برای نخستین بار رأی خود را به صندوق انداختند.
ویافزود: پس از شمارش تمام آرای گرفته شده در شهرستان محمود احمدی‌نژاد 72درصد آرا، میرحسین موسوی 1/27 درصد آرا، محسن رضایی 1/2 دهم درصد آرا ومهدی كروبی 1/1 دهم درصد آرا را به دست آوردند.
فرماندار اردستان با اشاره به آرای بالای محمود احمدی‌نژاد در شهرستانتصریح كرد: چون احمدی‌نژاد چهره صددرصد مردمی و مكتبی بود و همچنین درعرصه سازندگی و توسعه كشور و حفظ حیثیت نظام در صحنه‌های خارجی تلاش زیادیكرد، مورد توجه دوباره مردم قرار گرفت و مردم با رأی بالا دوباره وی رابرگزیدند.
قاسم‌زاده خاطرنشان كرد: مردم شهرستان اردستان به دلیل فرهنگبالای خود و پیروی از فرمان مقام معظم رهبری در این دوره از انتخابات حضورچشمگیر و بی‌سابقه‌ای داشتند، به گونه‌ای ‌كه صددرصد مردم در انتخاباتمشاركت كردند.
تعداد كل آرای گرفته شده در حوزه‌های انتخابیه شهرستان اردستان، بالغبر 30 هزار و 903 نفر است كه این اختلاف آرا با توجه به تعداد واجدانشرایط رأی دادن در شهرستان، به دلیل قرار گرفتن اردستان در مسیر ترانزیت وحضور كارخانجات صنعتی و شركت‌های پیمانكاری در شهرستان است. 

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

تصویردرود بر ایران و ایرانی تصویر

دوستان هر دو دسته چه اصول گرا و چه اصلاح طلب رو به خواندن صلوات و نوشیدن یه پارچ اب خنک دعوت می کنم

حالا که همه ارام شدید می خواستم یه مطلب کوچیک رو عرض کنم : اقایان خانوم ها انتخابات تمام شد( کاری به برنده و بازنده ندارم که

چه برنده و چه بازنده در هر حال خود مردم و ملت هستن نه اشخاص و احزاب ) در صورت هر گونه تخلف دوستان نامزد از من و شما به فکرتر و

پیگیر تر هستن پس صرف تهمت و اختلال از طرف کسایی که در شمارش ارا نقشی نداشتن و صرف نرسیدن به نتیجه مطلوب رو دلیلی بر این

گونه حرف ها می بینند از نظر اخلاقی جایز نیست

همیشه فرهنگ بالای ایرانی خود و میراث ارزشمند تاریخ خودمون صحبت ها کردیم اما ایا تا جایی این موارد رو ارزش می دونیم که در جهت مطلوب ما هستن؟

برای برگرداندن فرهنگ اصیل خودمون ایا وقتش نیست که از خودمون شروع کنیم ؟ ایا وقتش نیست فرهنگ بالای ندانستن و سخن نگفتن

رو در زندگی مان تجلی ببخشیم ؟
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

:razz: خدایا عذاب این کافران و خائنان رو بیشترکن...
اگر من فرمانده نیروی انتظامی بودم یکی از این ها سالم خونه نمیرفت! قانون گریزی و قانون گرایی رو کاملا دیدم!!!
امیدوارم نیروی انتظامی با تمام قدرت با این اوباش برخورد کنه...تا بیعضی ها بفهمن اینجا مثل اسرائیل و غزه هرکی هرکی نیست و هر احمق تازه به دوران رسیده ای نمیتونه مانور قدرت بده!
میدونم بچه های نیروی انتظامی از پس این عده قلیل برمیان اگر نیان تازه اول عشقه!! میشه لشکر 10 سیدالشهدا که کارتخصصی اون حفظ امنیت تهران در مواقع بسیار حساس هست رو هم دید! البته امیدوارم اون صحنه ها رو شاهد نباشم!

برخی اقایون امر بهشون مشتبه شده که میشه اینجا انقلاب مخملی و از این جور کارا کرد! خدا نکنه رهبری دخالت کنه و از مردم بخدا حضور پیدا کنن و اتش خشم ملت گریبان اقای ایکس و ایگرگ رو بد میگیره!

البته دوسته خوبم این رو نگفته که رجا نیوز پیش بینی این وحشی بازی ها و بچه بازی ها از قبل تدارک دیده شده!
---------------------------
فکر کنم تا 24 ساعت اینده اوضاع به روال عادی برگرده :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

دیگه فکر کنم کم کم با پایان انتخابات و مشخص شدن نتیجه نهایی باید بحثهای انتخاباتی رو تموم کنیم و امیدوارم سنترال و کلا کشور هر چه سریعتر به حالت عادی برگرده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

انتخابات 10همين دوره ي رياست جمهوري

[HIGHLIGHT=#000000]سفارت    [HIGHLIGHT=#000000]  [HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#000000]   [HIGHLIGHT=#000000]   اتاوا.كانادا

20 الي 30 تن از منافقين در حال جيغ زدن و دعوت به عدم شركت در انتخابات

حضور خبرگزاري هاي مختلف كانادا (اين گروه خبري فرانسه بود)

تلاش يك منافق جهت ترساندن ايرانيان از راي دادن با تصوير برداري از انان(كه من ازش عكس گرفتم خودش بدتر ترسيد)

تيم خارجي كه تحويل گرفتن وسايل ممنوعه داخل سفارت را بر عهده داشته

بنده ي حقير بعد راي دادن

حضور گسترده ي ايرانيان در راي گيري

صف طولاني ايرانيان (با اينكه كار راي گيري داخل سفارت با سرعت انجام مي شد ولي اين صف لحظه به لحظه بيشتر مي شد)

سالن راي گيري در داخل سفارت ايران (عكاسي مجاز نبود ما با خواهش و تمانا تونستم بگيرم )

صف طولاني ايرانيان جلوي سفارت ايران

و حسن ختام ....
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط Maysam_b_e »

دوستان همه توجه كنن كه با پايان انتخابات بحث هاي انتخاباتي هم بايد تموم شه من تبريك ميگم به عزيزاني كه با اينكه كانديداي مورد نظرشون راي نياورد اما نتيجه رو قبول كردن اين نشون از درك بالاي سياسي اين افراد داره و براي بعضي از افراد هم متاسفم كه هنوز نتونستن با اين مساله كنار بيان وبا بهانه تراشي ها و بعضي وقت ها با اتهامات بي اساس دارن همون راهي رو ميرن كه دشمناي اين مردم انتظار دارن بعضي از دوستان حامي آقاي احمدي نژاد هم لطفا از زدن پست هاي تحريك كننده خودداري كنن مهمترين پيام انتخابات اتحاد ملت ايرانه اميدوارم دوستان بيشتر رعايت كنن باتشكر.
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”