ميخوام سربازي رو دور بزنم، كي مي تونه كمكم كنه؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: ديوار به ديوار خونه همسايه
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
ميخوام سربازي رو دور بزنم، كي مي تونه كمكم كنه؟
سلام
من الان دانشجو مقطع كارشناسي ام و ميخوام در حين تحصيل كارت معافيم رو بگيرم و به اصطلاح سربازي رو دور بزنم.
از دوستان مي خام كه اگه كسي ميتونه بهم كمك كنه و راه حل جلو پام بذاره.
مشخصات من:
متولد شهريور 68
تك پسر
سن پدر زير 50 سال
bmi=22
وضعيت الان: معافيت تحصيلي (دانشجو پيام نور)
من الان دانشجو مقطع كارشناسي ام و ميخوام در حين تحصيل كارت معافيم رو بگيرم و به اصطلاح سربازي رو دور بزنم.
از دوستان مي خام كه اگه كسي ميتونه بهم كمك كنه و راه حل جلو پام بذاره.
مشخصات من:
متولد شهريور 68
تك پسر
سن پدر زير 50 سال
bmi=22
وضعيت الان: معافيت تحصيلي (دانشجو پيام نور)
يا مهدي ادركني
- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 48 بار
Re: ميخوام سربازي رو دور بزنم، كي مي تونه كمكم كنه؟
تنها راهش قتل ابوی گرامیه که برای این کار قبلش باید درخواست معافیت روانی بدی که حتما معاف میشی
هیچ راه درستی وجود نداره عزیز مگر اینکه درس رو ادامه بدی تا اینکه 7 یا 8 سال دیگه قوانین جدیدی مصوب بشه که انشاالله شما هم بتونی معافیت بگیری

هیچ راه درستی وجود نداره عزیز مگر اینکه درس رو ادامه بدی تا اینکه 7 یا 8 سال دیگه قوانین جدیدی مصوب بشه که انشاالله شما هم بتونی معافیت بگیری
-
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 752 بار
داداش بهترين راه اينه که بري خدمت سربازيتو انجام بدي وراحت کني خودتو.الان هرکار بخواي بکني فقط ميگن کارت پايان خدمت.با اين چيزايي که شما از خودت گفتي هيچ راهي نداري جز بستن ساک سربازي!!!البته خدارو چي ديدي شايد يه قانوني اومد وشمارو معاف کرد!!!!!!!!!!
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
- تماس:
اگر پدرت خدایی نکرده مشکل قلبی یا چیزی داشته باشن که بتونی براشون گواهی از کار افتادگی جور کنی و تحصیلت رو هم تا جایی که پدرت برسه به سن بالای 50 سال(طبیعیه که بستگی به سن پدرت داره) ادامه بدی می تونی معاف بشی یعنی قانون 59 سال برای معافیت کفالت در صورت از کارافتادگی پدر میتونه سن پدر کمتر باشه، یکی از اقوام نزدیک 3-4سال پیش همینطوری معافی گرفت.
با تشكر از كليه دوستان كه راهنمايي كردن.
فكر كنم با اين حرفاي شما كم كم دارم متقاعد ميشم كه برم خدمت مقدس سربازي رو انجام بدم.
فكر كنم با اين حرفاي شما كم كم دارم متقاعد ميشم كه برم خدمت مقدس سربازي رو انجام بدم.

يا مهدي ادركني
- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
نه بابا ، یه دفعه بچه نشی پاشی بری سربازی ها ، به نظر من برو دکتر بگو چشمها ت ضعیفه بعدش یه کم سر کیسه را شل کن تا حل بشه 

[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
MeaN5990,
از نظر قانونی تو هیچ راهی که الان معافی بگیری نخواهی داشت. چون فعلاً در حال استفاده از یک نوع معافی هستی. اگر بخوای که الان هر نوع معافی دیگه را داشته باشی باید معافت تحصیلی خودت را اول باطل کنی، این هم یک ریسک هست چون ممکن بعد معاف نشی و مجبور بشی بری خدمت و معافیت موقت تحصیلی خودت را هم از دست بدی.
طبق قانون، متقاضی معافیت باید مشمول خدمت باشد (آماده به اعزام)، در موارد دیگر که مشمول در حال گذرندان دوران معافیت موقت خود میباشد (مثلاً معافیت به خاطر شکستگی، معافیت تحصیلی و ...) امکان پیگیری معافیت از هیچ نوع را نخواهد داشت.
اما اگر قصد رفتن به خدمت و تحصیل همزمان را داری راه های متفاوتی در اختیار تو خواهد بود:
چون پیام نور هستی که راحت میتونی دفترچه خدمت را ارسال کنی، هر شهرستانی که بیوفتی دانشگاه پیام نور خودت را به نزدیکترین شهرستان منتقل کن، برای امتحانات هم بهت مرخصی خواهند داد.
یا مثلاً بری استدامی پیمانی 4 ساله بشی. البته اینکه 4 سال بخوای بری خدمت شاید بد باشه اما اینکه نیمه وقت هست و از طرف دیگه حقوق و مزایا هم داری و امکان تحصیل و کار هم داری شاید قابل توجه باشد.
اگر بتونی بری بسیج عضو بشی، بعد به عنوان نیروی بسیج وارد سپاه بشی و سربازی تعهدی خودت را آغاز کنی. این نوع سربزای حدوداً 10 سال و سالانه یک ماه خواهد بود. باقی ماه های سال شما مانند یک فرد که کارت پایان خدمت دارد در جامعه آزاد خواهی بود غیر از مورد خروج از کشور.
راه های زیاد دیگری هم هست.
اما در این مورد که الان بخوای اقدام به اخذ معافیت کنی حتی اگر فرزند شهید باشی و ... چون معافیت تحصیلی داری امکانش نیست و باید اول این را باطل کنید.
به هیچ وجه به افرادی که پیشنهادهای غیر قانونی میدهند توجه نکن، البته اگر دوست داری آینده خودت را خراب نکنی.
از نظر قانونی تو هیچ راهی که الان معافی بگیری نخواهی داشت. چون فعلاً در حال استفاده از یک نوع معافی هستی. اگر بخوای که الان هر نوع معافی دیگه را داشته باشی باید معافت تحصیلی خودت را اول باطل کنی، این هم یک ریسک هست چون ممکن بعد معاف نشی و مجبور بشی بری خدمت و معافیت موقت تحصیلی خودت را هم از دست بدی.
طبق قانون، متقاضی معافیت باید مشمول خدمت باشد (آماده به اعزام)، در موارد دیگر که مشمول در حال گذرندان دوران معافیت موقت خود میباشد (مثلاً معافیت به خاطر شکستگی، معافیت تحصیلی و ...) امکان پیگیری معافیت از هیچ نوع را نخواهد داشت.
اما اگر قصد رفتن به خدمت و تحصیل همزمان را داری راه های متفاوتی در اختیار تو خواهد بود:
چون پیام نور هستی که راحت میتونی دفترچه خدمت را ارسال کنی، هر شهرستانی که بیوفتی دانشگاه پیام نور خودت را به نزدیکترین شهرستان منتقل کن، برای امتحانات هم بهت مرخصی خواهند داد.
یا مثلاً بری استدامی پیمانی 4 ساله بشی. البته اینکه 4 سال بخوای بری خدمت شاید بد باشه اما اینکه نیمه وقت هست و از طرف دیگه حقوق و مزایا هم داری و امکان تحصیل و کار هم داری شاید قابل توجه باشد.
اگر بتونی بری بسیج عضو بشی، بعد به عنوان نیروی بسیج وارد سپاه بشی و سربازی تعهدی خودت را آغاز کنی. این نوع سربزای حدوداً 10 سال و سالانه یک ماه خواهد بود. باقی ماه های سال شما مانند یک فرد که کارت پایان خدمت دارد در جامعه آزاد خواهی بود غیر از مورد خروج از کشور.
راه های زیاد دیگری هم هست.
اما در این مورد که الان بخوای اقدام به اخذ معافیت کنی حتی اگر فرزند شهید باشی و ... چون معافیت تحصیلی داری امکانش نیست و باید اول این را باطل کنید.
به هیچ وجه به افرادی که پیشنهادهای غیر قانونی میدهند توجه نکن، البته اگر دوست داری آینده خودت را خراب نکنی.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
- تماس:
Negar.int,
البته من سوالی مطرح نکرده بودم
برای معافیت کفالت هیچ نیازی نیست که درس تموم شده باشه (در سایت نظام وظیفه هم ذکر شده) دوستان خودم الان دارن درس میخونن و معافی گرفتن
البته من سوالی مطرح نکرده بودم
برای معافیت کفالت هیچ نیازی نیست که درس تموم شده باشه (در سایت نظام وظیفه هم ذکر شده) دوستان خودم الان دارن درس میخونن و معافی گرفتن
با تشكر از دوست عزيز Negar.int
يه سوال ديگه اينجا پيش مياد كه: اولا شما مطمئنيد كه ميشه هم دانشجو بود و هم سربازي رفت؟ چون يه بار واسه اين سوا رفتم نظام وظيفه و يك ستوان دو ايي كه اونجا بود به من گفت كه نمي تونم هر دو (سربازي و تحصيل ) رو با هم انجام بدم.
دوما اگر بخام دفترچه ارسال كنم،مستلزم اين نيست كه اول برم معافي تحصيليم رو باطل كنم؟
يه سوال ديگه اينجا پيش مياد كه: اولا شما مطمئنيد كه ميشه هم دانشجو بود و هم سربازي رفت؟ چون يه بار واسه اين سوا رفتم نظام وظيفه و يك ستوان دو ايي كه اونجا بود به من گفت كه نمي تونم هر دو (سربازي و تحصيل ) رو با هم انجام بدم.
دوما اگر بخام دفترچه ارسال كنم،مستلزم اين نيست كه اول برم معافي تحصيليم رو باطل كنم؟
يا مهدي ادركني
tondar ، mohsen57
تشكر ويژه دارم از اين دو دوست عزيز.(tondar ، mohsen57 :zz)
تشكر ويژه دارم از اين دو دوست عزيز.(tondar ، mohsen57 :zz)

يا مهدي ادركني