Negar.int,
البته من سوالی مطرح نکرده بودم
برای معافیت کفالت هیچ نیازی نیست که درس تموم شده باشه (در سایت نظام وظیفه هم ذکر شده) دوستان خودم الان دارن درس میخونن و معافی گرفتن
منبع
من در لینک منبع شما پیرامون این موضوع مطلبی مشاهده نکردم.
البته ممکن است برخی بعد از دیپلم نسبت به دریافت معافی اقدام کنند و بعد ادامه تحصیل داده باشند و الان دانشجو باشند و کارت معافیت هم داشته باشند، اما اگر در حال تحصیل بخوان معافی بگیرن امکانش نیست. این را با پرسش از سازمان نظام وظیفه منطقه خود متوجه خواهید شد.
البته بنده مسیر قانونی را شرح میدم، قطعاً در کشوری که از X تا Y اون بدون داشتن صلاحیت تحصیل میکنند و ...، ممکن است شما نیز به افرادی برخورد کنید که در حین داشتن معافیت تحصیل معافیت دیگری هم گرفته باشند اما این مسیر قانونی موضوع نیست.
يه سوال ديگه اينجا پيش مياد كه: اولا شما مطمئنيد كه ميشه هم دانشجو بود و هم سربازي رفت؟ چون يه بار واسه اين سوا رفتم نظام وظيفه و يك ستوان دو ايي كه اونجا بود به من گفت كه نمي تونم هر دو (سربازي و تحصيل ) رو با هم انجام بدم.
دوما اگر بخام دفترچه ارسال كنم،مستلزم اين نيست كه اول برم معافي تحصيليم رو باطل كنم؟
امکانش هست. اگر پیام نور باشید. در غیر اینصورت باید اول برید خدمت سربازی بعد اونجا از واحد خودتون مجوز تحصیل را بگیرید که کمتر صادر میشه.
اما اگر در شیوه پیمانی باشید که از روز استخدام شما امکان استفاده از مزایای یک فرد که خدمتش را گذارنده برخوردار هستید به غیر از خروج از کشور.
البته قبول دارم فاصله آن چه که در کشور جاری هست تا قانون ها زیاد هست، و ممکن هست که فردی که قرار پاسخگوی شما در سازمان نظام وظیفه منطقه شما باشه بی اطلاع از این قوانین باشه برای همین لازمه خیلی حساب شده عمل کنید.