تست تمركز (اگه بتوني نابغه اي)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: تست تمركز (اگه بتوني نابغه اي)

پست توسط Solver »

,

در مورد چه چیز توضیح میخواین ؟ :?
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

Negar.int تصویر

احتمالا" منظور Eagle_of_sky عزیز همین کامیکازه ها بوده !! ولی نگار جان تا اون جایی که من یادمه توی فیلم چیزه دیگه ای نشون میداد تصویر !!! یعنی هواپیماها خودشون میرفتن توی دودکش ناوها نه اینه از توی یکی دیگه بپرن !! تصویر ولی بازم هرچی شما بگی

ممنون و متشکر تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

بله البته، ژوخه های کامیکازه پیش از ساخت هواپیماهای ویژه عملیات انتهاری از همون هواپیماهای یک ملخه استفاده می کردند.

اما این هواپیما ها پر از مواد منفجره بود و البته هیچ سیستم رادار و بیسیم و ... هم نداشت و کنترل آن هم بسیار دشوار بود و خلبان ابزار کمی برای هدایت به سمت هدف داشت (این هواپیماها فاقد موتور بودند در برخی موارد و تنها با همان اینرسی که پرتاب میشدند و استفاده از بالها و فشار هوا به سمت هدف میرفتند.

من زیاد در موردشون اطلاعات ندارم. دوستان در بخش هوا و فضا باید بهتر بدونند. من همینطوری به ذهنم رسید که چون خیلی سریع اون مربع را به دیواره رسوندم بگم مناسب کامیکازه هستم!

وگرنه من از وسایل جنگی و جنگ ها تنها در حد اطلاعات تاریخی سر در میارم. :o
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”