گزارشات تصویری از کنکور سراسری 88 (حتما" ببینید) ... !!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

گزارشات تصویری از کنکور سراسری 88 (حتما" ببینید) ... !!!

پست توسط CAPTAIN PILOT »

سلام به همه کاربران گرامی و ارجمند تصویر
ابتدا به تصاویر توجه کنید !!! من هم در این بین با شکلک ها در خدمتم تصویر

---------------------------------------------------------------------------------------
کنکور سراسری گروه آزمایشی علوم فنی و ریاضی سال (88)

تصویر
 تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

کنکور سراسری گروه آزمایشی هنر سال (88) 

تصویر
 تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

کنکور سراسری گروه آزمایشی علوم فنی و ریاضی سال (88)  

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

کنکور سراسری گروه آزمایشی هنر سال (88) 

تصویر
 تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر 

تصویر  تصویر  
 امیدوارم از دیدن تصاویر لذت برده باشید   
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

Re: گزارشات تصویری از کنکور سراسری 88 (حتما" ببینید) ... !!!

پست توسط kalafe »

عجب چیزایی اتفاق می افته
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

بازديد معاون اول رييس جمهور و وزير علوم تحقيقات و فناوري از جلسه کنکور سراسري سال 88

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

خیلی جالب بود مخصوصا . ..

تصویر

یادم باشه خستم شد منم این کارو کنم تصویر
تصویر
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

خیلی جالب بود یادش بخیر
 تصویر 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

بالاخره كي اين كنكور حذف ميشه ؟!!! :lol: بچه ها يه نفس راحت بكشن :sad: به نظر من كنكور اصلا معيار خوبي براي سنجش افراد نيست!!!
:shock:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

unknown20 نوشته شده:بالاخره كي اين كنكور حذف ميشه ؟!!! :lol: بچه ها يه نفس راحت بكشن :sad: به نظر من كنكور اصلا معيار خوبي براي سنجش افراد نيست!!!

هیچ زمانی امتحان ورودی (کنکور) امکان حذف ندارد. مقداری فکر کنید که اگر کنکور نباشد با چه معیاری قرار است ظرفیت دانشگاه ها پر شود؟
حتی در زمانی که ظرفیت ها از میزان داوطلبان بیشتر باشد نیز برای اینکه افراد در رشته ها و دانشگاه ها توزیع شوند باید امتحانی برای سنجش توانایی های آنها برگزار شود.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

خدایی به مهر خبر داد:
اعلام نتایج اولیه کنکور در نیمه اول مرداد/ 600هزار کنکوری قبول می‌شوند !

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان اعلام نتایج آزمون سراسری سال 88 گفت: پیش بینی می شود نیمه اول مرداد ماه نتایج اولیه آزمون سراسری سال 88 اعلام شود.

ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: 600 هزار نفر در مجموع رشته های موجود در کنکور سراسری پذیرفته می شوند و جزئیات ظرفیت در روزهای آینده مشخص می شود.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور از افزایش بیش از 15 درصدی ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاههای دولتی و سایر دانشگاهها خبر داد و گفت: پیش بینی می شود ظرفیت پذیرش دانشگاههای دولتی در کنکور 88 بیش از 15 درصد افزایش یابد.
خدایی با بیان اینکه ماراتن کنکور در روزهای 4، 5 و 6 تیر ماه در ایران و 17 کشور خارجی برگزار می شود. ادامه داد: رقابت بیش از یک میلیون داوطلب ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی از صبح روز گذشته با برگزاری آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی آغاز شد.
وی اضافه کرد: تعداد کارتهای صادر شده برای کنکور 88 یک میلیون و 340 هزار کارت بود که از طریق سایت سازمان سنجش توزیع شد و داوطلبان بدون مشکل نسبت به اخذ پرینت آن اقدام کردند.
وی درباره کنکور امسال گفت: آزمون سراسری 1388 در یک مرحله برگزار و سئوالات عمومی و اختصاصی هر یک از گروههای آزمایشی این آزمون به صورت چهار گزینه ای طراحی شد. همچنین برای اولین بار، پلمپ سئوالات کنکور امسال در همان حوزه برگزاری آزمون باز شد که این امر ضریب اطمینان کار را بالا برد.
خدایی اضافه کرد: یک سوم پاسخنامه ها و دفترچه های کنکور امسال شخصی سازی شده بودند و تعدادی که شخصی سازی نشده اند دارای چیدمانهای مختلف بودند.
معاون سازمان سنجش به مهر گفت: سئوالات طراحی شده آزمون سراسری از کتب اعلام شده دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی نظام جدید سالی واحدی طراحی شد و از بخشهای حذف شده سئوالی طرح نشد. در طراحی آنها بخشهای مختلف فصلها، بخشها و مباحث حذف شده از سوی آموزش و پرورش در نظر گرفته شد و از این بخشها سئوالی طرح نشد.
وی ادامه داد: سئوالات آزمون سراسری 88 به روش مفهومی طرح شد بنابراین آن دسته از داوطلبانی که منابع امتحانی را به دقت مطالعه کرده بودند می توانستند به سئوالات پاسخ دهند. همچنین سئوالات کنکور سراسری 88 به روش چهارگزینه ای طراحی شد و برای هر پاسخ صحیح 3 نمره مثبت و برای هر پاسخ غلط به منظور خنثی کردن پاسخ های حدسی و تصادفی یک نمره منفی منظور می شود.
خدایی درباره زمان اعلام نتایج نهایی کنکور 88 نیز به مهر گفت: نتایج نهایی در نیمه دوم شهریور بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود.
معاون سازمان سنجش اضافه کرد: آزمونهای گروه علوم ریاضی و هنر روز گذشته برگزار شد و سئوالات و کلید آنها بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت. کید سئوالات آزمونهای علوم تجربی و زبان نیز امروز بر اساس زمان بندی اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سایت سازمان سنجش منتشر می شود.
کنکور سراسری با رقابت حدود یک میلیون و 300 هزار داوطلب از روز گذشته در کشور و 17 کشور خارجی آغاز شده و فردا با برگزاری آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی به کار خود پایان می دهد.
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

yasermym نوشته شده:
unknown20 نوشته شده:بالاخره كي اين كنكور حذف ميشه ؟!!! :lol: بچه ها يه نفس راحت بكشن :sad: به نظر من كنكور اصلا معيار خوبي براي سنجش افراد نيست!!!

هیچ زمانی امتحان ورودی (کنکور) امکان حذف ندارد. مقداری فکر کنید که اگر کنکور نباشد با چه معیاری قرار است ظرفیت دانشگاه ها پر شود؟

حتی در زمانی که ظرفیت ها از میزان داوطلبان بیشتر باشد نیز برای اینکه افراد در رشته ها و دانشگاه ها توزیع شوند باید امتحانی برای سنجش توانایی های آنها برگزار شود.

اول اين مطلب رو بگم كه هيچ كس نبايد از ادامه تحصيل محروم بشه و به اين دليل كه توي كنكور پذيرفته نميشه سالها وقت خودش و سالهاي مفيد جوانيش رو براي قبول شدن د ر كنكو راون هم با استرس بگذرونه!!و بعد از اين همه زحمت و قبول شدن در كنكورو بعد از سالها درس خوندن د ردانشگاه بيكار هم باشه! و به شغل آزاد روي بياره! و.....بايد افراد براساس سوابق تحصيليشون در چها رسال دبيرستان و همينطور طي يك آزمون ( شبيه كنكور سنجيده بشن . ولي طي اين آزمون بايد مشخص بشه كه هر فردي د رچه رشته اي تحصيل بكنه و اصلا چيزي تحت عنوان عدم پذيرش و رد شدن در آزمون نباشه) . ولي كار اصلي بايد بعداز ورود به دانشگاه آغاز بشه يعني شرايط تحصيلي و وظايف دانشجو به حدي سنگين باشه كه هركسي نتونه يك مدرك دستش بگيره و بدون هيچ تخصصي وارد بازار كار بشه !!!

به اين ترتيب افرادي كه از دانشگاه فارغ التحصيل ميشن داراي تخصص و شايستگي لازم براي به دست گرفتن مشاغل هستند .ميدان كارزار بايد دانشگاه باشه نه كنكور!
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

به نظر من كه كنكور خيلي هم خوبه و كلي هم خوش مي گذره !
مخصوصاً كنكور هنر براي كسي كه نمي دونه كه كنكور هنر 3 تا دفترچه است نه 2 تا ! :o
يك سري از اين عكس ها مال دانشگاه شهيد بهشتي ! يه صندلي هاي جذابي داره كه حيفه توي دانشگاه بمونه خدايي جاشون توي موزه است ! من كه ديدم شاخ در آورده بودم ! :?
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

سلامی دویاره به همه کاربران و دوستان و سروران گرامی تصویر
اول از همه جاداره از یکایک دوستانی که در این تاپیک شرکت فرمودن تشکر و قدردانی کنم و در ادامه نظر شما رو به تصاویر کنکورهای امروز جلب نمایم تصویر
با اجازه شما توضیحاتی هم در بالای تصاویر میدم !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب اینم از کنکور سراسری گروه آزمایشی تجربی

گویا ایشون نمیخواستن هویتشون فاش بشه تصویر

تصویر 

از چهره ها معموله که سوالات مثله آب خوردن بوده تصویر  تصویر 

این عکس دقت بفرماین که اکثریت به یک نقطه خاص خیره شده اند !! به نظر شما چیه ؟!!! تصویر 
 تصویر 

ایشون قبل از کنکور ترسیدن و قصد داشتن رگه دستشونو بزنن که در نیمه راه پشیمون شدن !!! تصویر  تصویر 

!! چه ابهتی !!! تصویر 
 تصویر 

" در مواقع استرس نوشیدن آب بهترین گزینه هستش !! تصویر 
 تصویر 

میگن شبه قبل از کنکور زود بخوابین و پای تلویزیون نشینین !!! تصویر 
 تصویر 

غرق در تفکرات و محاسبات علمی هستند تصویر  تصویر 

چه شباهتی !! تصویر   
 تصویر 

ایشون هم کنکور رو با سیزده بدر اشتباه گرفتن !! تصویر 
 تصویر 

قدیم میگن وقت طلاست تصویر 
 تصویر 

در صد گزینه انتخابی اشتباه است !! تصویرتصویر 
 تصویر 

ایشون هم دمه درب منتظرشون بودن و ترجیح دادن که خانواده بیشتر از این توی آفتاب نمونن !! تصویر 
 تصویر 

این یعنی Finish !!! تصویر 
 تصویر 

هم چشم گذاشتن تا دوستشون قایم شه !!! تصویر 
 تصویر 

تضمین میکنم ایشون حتما" قبولن !! تصویر 
 تصویر 

در پایان خاطر نشان میکنم که اگر بنده حقیر چیزی نوشتم فقط و فقط شوخی بوده و بنده قصد جسارت و یا قرضی نداشته و پیشاپیش از سروران عزیز عذر خواهی میکنم. 

همه ما میدونیم که کنکور یکی از آزمایشات بسیار بزرگ و سرنوشت ساز برای هر شخصی است و من از همینجا برای یکایک این عزیزان و همه کنکوری ها آرزوی موفقیت و دست یابی به مراحل و مدارج بالای علمی میکنم.     موفق و پیروز باشید تصویر  

Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

تصویر

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”