هيچ چيز بيل گيتس را خشمگين نمي كند!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

هيچ چيز بيل گيتس را خشمگين نمي كند!

پست توسط Mahdi1944 »

از: موج

بيل گيتس، ثروتمندترين مرد جهان تصميم گرفته است با كاهش نقش و فعاليت‌هاي خود در شركت مايكروسافت از ماه جولاي سال 2008 زمان بيشتري را براي كمك به انجمن‌هاي خيريه از طريق بنياد نيكوكاري "بيل و مليندا گيتس" اختصاص دهد. گيتس در توجيه تصميم خود گفت :قصد بازنشستگي ندارد و فقط مي‌خواهد اولويت‌هاي خود را جابجا كند. او پس از سال 2008 همچنان سمت رياست مايكروسافت را حفظ خواهد كرد و به عنوان مشاور در تصميم گيري‌هاي مهم و پروژه‌هاي كليدي شركت خواهد كرد. سهام مايكروسافت در واكنش به خبر كاهش مسئوليتهاي گيتس دچار تغيير عمده‌اي نشد و به 22 دلار و 7 سنت رسيد.
گيتس به همراه همسرش مليندا در سال 2000 بنياد بيل و مليندا گيتس را كه بزرگترين نهاد خيريه جهان است تاسيس كردند تا به اين ترتيب به برنامه‌هاي تحقيقاتي دانشمندان و مؤسسات خيريه كمك كنند. آن دو تاكنون بيش از 24 ميليارد دلار آمريكا از طريق بنياد گيتس به سازمانهاي غير انتفاعي واگذار كرده‌اند. اساسنامه بنياد گيتس اجازه ميدهد تا به دانشجويان فقير اقليتهاي قومي بورسيه تحصيلي اهدا كنند، از پيشرفت بيماري ايدز جلوگيري كرده و در كشورهاي فقير و جهان سوم طرحهاي جلوگيري از بيماري هاي مرگ آفرين را اجرا كنند.
از اقدامات بنياد گيتس ميتوان به واگذاري 7 ميليارد دلار شامل اهداي يك ميليارد دلار به بنياد كالج سياهپوستان متحد و ريشه كن كردن بيماري فلج اطفال، ديفتري، سرخك، سياه سرفه و تب زرد اشاره كرد. خيرخواهي‌هاي بيل گيتس اگر چه توسط گروهي زير سئوال رفته و از آن با عناويني مانند بخشش تاكتيكي ثروت و حمايت از شركتهاي توليد داروهاي ايدز در آفريقا ياد مي‌كنند اما او توانسته است به همراهي همسرش تا شروع سال 2005 بيش از 29 ميليارد دلار كه يك سوم از كل دارايي‌هاي اوست را به موسسات خيريه اهدا كند.
گيتس در فاصله سالهاي 1978 تا 1984 مجموعاً 6 روز كار را تعطيل كرده و به مسافرت رفته است. عكس او تاكنون 8 بار به عناوين مختلف بر روي جلد نشريه تايم ديده مي‌شود كه آخرين آن در دسامبر سال 2005 بود كه به همراه همسرش مليندا و بونو خواننده گروه U2 به عنوان اشخاص سال اين مجله انتخاب شدند.
از ري اوزي Ray Ozzie مدير فني مايكروسافت و كريگ ماندي Craig Mundie مدير بخش تحقيقات و تعيين استراتژي مايكروسافت به عنوان جايگزين احتمالي بيل گيتس نام برده مي‌شود.
در پي انتشار خبر تغيير در مديريت شركت مايكروسافت، بيل گيتس مصاحبه‌اي را با داني دوتش Donny Deutsch مجري برنامه Big Idea در سالن كنفرانس مايكروسافت با حضور كارمندان شركت انجام داد كه هفته گذشته از شبكه سراسري CNBC پخش شد. او در اين گفتگو به سئوالات متعددي مانند چه عاملي سبب عصبانيت او مي‌شود و يا چقدر پول نقد به همراه دارد پاسخ داد. در يكي از سئوالات داني نظر او را در مورد اين كه پولدارترين مرد جهان است جويا شد و او پاسخ داد ايكاش من ثروتمند نبودم، ثروت هيچ چيز خوبي ندارد. اما در يكي ديگر از سئوالات وقتي گرداننده مصاحبه از او پرسيد آيا حاضر است در ليست ثروتمندان جهان در مقام دوم قرار داشته باشد او گفت نه چون در آن حالت مورد توجه بيشتري هستي. در جواب پرسش نحوه عكس‌العمل مردم نسبت به او، گيتس مي‌گويد مردم مزاحم من نمي‌شوند، گاهي يك نفر امضاي مرا مي‌خواهد كه اين هم كار مشكلي نيست. داني مي‌خواهد بداند گيتس چه كسي را تحسين مي‌كند. او در جواب بدون درنگ مي‌گويد وارن بافت. من از او خيرخواهي، نيك انديشي و انسان دوستي را ياد گرفته‌ام و ادامه مي‌دهد اما حاضر نيستم به هر دليلي مانند ديگر ثروتمندان آمريكايي به طرف سياست كشيده شوم چون سياست را دوست ندارم و مردم هم به من راي نخواهند داد. زندگي من به دور از مسائل سياسي خيلي بهتر است. نشريه فوربس وارن بافت Warren Buffett مدير عامل شركت بركشاير هتاوي Berkshire Hathaway Inc را با داشتن 42 ميليارد دلار دومين فرد پولدار جهان معرفي مي‌كند. داني در مورد رابطه او با ثروتمندان ديگر سئوال مي‌كند. گيتس به شوخي مي‌گويد من كاري به آنها هم ندارم من تنها با خودم نشست و برخاست مي‌كنم.
بيل گيتس، داني دوتش و بيشتر شركت كنندگان در سالن پيراهن بنفش كمرنگ پوشيده بودند. داني به شوخي به ديسيپلين و انضباط مايكروسافت كنايه مي‌زند "اميدوارم در مورد رنگ لباس به كارمندان مايكروسافت دستور نداده باشيد". او در ادامه مي‌گويد، يكي از دوستان مشترك ما روزي درباره شما مي‌گفت موفقيت بيل گيتس ارتباطي با كامپيوتر و تكنولوژي ندارد، اگر او هات داگ هم مي‌فروخت صنعت مواد غذايي را دگرگون مي‌كرد. گيتس جواب مي‌دهد من فكر مي‌كنم اين نظر در مورد من درست نباشد. تجارت كار سختي نيست. علم پيچيده است، بيولوژي پيچيده است، ياد دادن مسائل علمي به ماشين پيچيده است. درست است كه من دوستم را در جواني استخدام كردم تا با هم شركت تجاري كامپيوتر تاسيس كنيم، اما در همان زمان هم من خود را در بخش مهندسي شركت و آينده كامپيوتر مي‌ديدم، اما اگر قرار باشد من امروز وارد تجارت بيسكويت سازي هم بشوم فكر خواهم كرد صنعت بيسكويت سازي در آينده چه خواهد شد و تمام تلاش خود را صرف آينده آن خواهم كرد. مجري برنامه در مورد طرحهاي آينده بيل گيتس اشاره مي‌كند و مي‌گويد او علاوه بر فعاليت‌هاي انسان دوستانه، كمك به بهداشت جهاني و حمايت مالي از دانش آموزان و دانشجويان مستعد و تيزهوش تصميم دارد ارتباط ساكنان جهان را به رايگان با اينترنت برقرار كند. گيتس در مورد بنياد نيكوكاري خود مي‌گويد ما 1400 دبستان و دبيرستان را تحت پوشش داريم و سعي مي‌كنيم در آنها مسائل آموزشي مورد نياز دانش آموزان، تربيت معلم و دبير، سيستم آموزشي و روش تدريس را با تكنولوژي بياميزيم. در پاسخ به پرسش چه عاملي سبب بي‌خوابي او مي‌شود گيتس جواب مي‌دهد فكر اين كه در آينده مايكروسافت بايد در چه زمينه‌هايي فعاليت و سرمايه گذاري كند بيشتر اوقات فكر مرا به خود مشغول مي‌كند. داني در سئوال ديگري مي‌پرسد مي‌دانم عصباني كردن كسي كه 50 ميليارد دلار پول دارد سخت است ولي واقعاً چه چيزي خشم تو را بر مي‌انگيزد؟ او ابتدا از جواب طفره مي‌رود و به مسائلي اشاره مي‌كند كه او را نگران مي‌كنند، اما داني دوباره مي‌پرسد چه عاملي تو را خشمگين مي‌كند؟ گيتس مي‌گويد، تقريباً هيچ چيز! او اين جواب را در بسياري از موارد ديگر هم به كار برده است.
مصاحبه داني دوتش با بيل گيتس با اين سئوال پايان مي‌گيرد كه او در كيف پول سمت چپ شلوارش چه مقدار نقد به همراه دارد. و او به خنده مي‌گويد من بيشتر اوقات با خودم پول حمل نمي‌كنم، اما... و داني از ادامه جواب او جلوگيري مي‌كند شايد به اين خاطر كه جمله ناتمام او را ديگران كامل كنند.
بيل گيتس در رده بندي نشريه فوربس با داشتن 50 ميليارد دلار آمريكا ثروتمندترين شخص جهان است و اين عنوان را از سال 1998 با داشتن 90 ميليارد دلار همچنان در اختيار دارد. او توانست با مديريت خود شركت مايكروسافت را كه 30 سال پيش در شهر آلبوكركي ايالت نيومكزيكو بنيان گذاشته بود به بزرگترين سازنده نرم افزار دنيا تبديل كند. گيتس به دليل كمك‌هاي مالي فراوان به كشورهاي فقير به عنوان يكي از بشردوست ترين افراد جهان شناخته مي‌شود.
بيل گيتس دوران تحصيل ابتدايي خود را در مدرسه خصوصي ليك‌سايد در شهر سياتل گذرانيده است كه براي تحصيل در آن در سال 1967 بايد 5000 دلار پرداخت مي‌شد. در آن زمان هزينه تحصيل در دانشگاه هاروارد 1760 دلار بود. او در اين مدرسه با كامپيوتر آشنا شد و سرانجام با كمك دوستش پال آلن در ابتدا شركت Traf-O-Data را بنيان گذاشت و با استفاده از زبان برنامه نويسي كوبال پرداخت حقوق يك شركت واقع در پورتلند ايالت اورگان را به كامپيوتر واگذار كرد. او هنگام تحصيل در دانشگاه هاروارد به همراه پال آلن و مونته ديويداف زبان برنامه نويسي بيسيك را نوشتند. او پس از ترك تحصيل از هاروارد سيستم عامل داس را به مبلغ 56 هزار دلار به آي بي ام فروخت. بيل گيتس اكنون در خانه‌اي زندگي مي‌كند كه ماليات بر املاك آن در سال 2006 يك ميليون و 250 هزار دلار برآورد شده است. از دارائي‌هاي ديگر بيل گيتس بايد به كلكسيون دست نوشته‌هاي لئونارد داوينچي اشاره كرد كه او آنها را در سال 1994 در يك حراج به مبلغ كمي كمتر از 31 ميليون دلار خريداري كرده است .
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”