توانایی های انسان و چند سوال(لطفا شرکت کنید)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

توانایی های انسان و چند سوال(لطفا شرکت کنید)

پست توسط Eagle_of_sky »

سلام و خسته نباشید به تمام دوستان سنترالی .
چند سوال داستم که هر چقدر جامع تر توضیح بدید بیشتر سپاسگزارتون میشم.

1-آیا خواستن توانستن است؟

2-آیا توانایی های آنسان محدود است؟

3-آیا اسنان به هر چه بخواهد میتواند برسد؟(با کمک فکر و ذهن و ...)

خواهشنمدم نظرات خودتان را اعلام کنید.هرچند کوتاه و یا بلند.

(استاد با شما هستم . میخونی و بدون نظر میری؟ نظر رو بده... تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

Re: توانایی های انسان و چند سوال(لطفا شرکت کنید)

پست توسط shola »

البته عرض کنم:

ج 1- بله البته من نه به حرف به قول معروف به عمل کار براید

ج2- من به شخصه توانایی های انسان رو ناشناخته میدانم و اگر هم محدودیتی است به خاطر عدم شناخت توانایی های انسان است نه عدم توانایی (البته در امور ماورا رو هم ما شاهیدیم که یک انسان با نام محمد که بهترین درود های انسان بر او باد با خواست و کمک خدا تواست حتی بر امور ماورا هم وارد شود)

ج3- به نظرم انسان با سعی و تلاش و پشتکار به هر چه بخواهد می تواند برسد اما اینجا یه مشکل هست بنام نقص نسبی دانش انسان که معتقدم انسان با کمک خدا حتی می توانه بر نقص نسبی خود نیز فارغ ایید نمونه خواستید جناب (پور سینا)
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود

دوست عزیز انسانها یه سری تواناییها و مهارت ها دارن و یه سری محدودیت و همینطور انگیزه برای انجام کارها.

مثلا کسی نمیتونه 1000 کلمه در دقیقه رو تایپ کنه ولی میتونیم 60 کلمه در دقیقه رو تایپ کنیم.
با توجه به حدود انسانی و دامنه شناخت محدودیتها میتونیم تصمیمات درستی بگیریم.

حدود انسانی می تواند به سه حوزه اصلی حسی، واکنشی و پردازش ذهنی تقسیم بشه.

محدودیت های حسی شامل دو بخش مرزهای حسی و کمبودهای حسی می شود.
مرزهای حسی مثل: حداقل نوری که میشه دید، کوچکترین حرفی که با اطمینان میشه خواند و ضعیف ترین صدایی که شنیده میشه.
کمبودهای حسی مثل افرادی که انواع عیوب بینایی را دارند.مثلا اغلب افراد از عینک استفاده می کنند که اگر این نقص شخصی برطرف نشه فعالیتش افت پیدا میکنه. یا مثل کور رنگی که در 8 درصد اقایان و 1 درصد خانمها به شکلی وجود دارد.

دو محدودیت مشترک عملکردی واکنشگر، دستیابی و توانایی کاربر است.
عدم دستیابی به کلید چراغ جلوی اتومبیل هنگام استفاده از کمربند ایمنی موضوع حدود دستیابی رو روشن میکنه.

حدود پردازش ذهنی: شاید مشکل ترین محدودیتها از لحاظ شناسایی محدودیتهای مربوط به مغز (حدود پردازش ذهنی) باشند.
دو مجموعه از محدودیت ها زوان واکنش و دقت هستند.
معمولا افراد سریع العمل در شرایط ایده ال می توانند طی 200 میلی ثانیه نسبت به محرک بینایی عکس العمل نشان دهند. زمان واکنش با نوع گیرنده مورد استفاده تغییر می کند. اگر فردی در کاری متبحر باشه زودتر هوشیار میشه. یا برای کارای پیچیده زمان واکنش طولانی تر میشه.
دقت به فعالیت بستگی دارد. بنظر میرسه که رابطهای بین سرعت و دقت وجود دارد. وقتی مهارتها برای بار اول یاد گرفته می شوند انجام دو یا چند کار در یک لحظه مشکله ولی بعد از ایجاد مهارت مردم میتونن کارهای شگت انگیزی در یک لحظه انجام بدهند. تخمین های زمانی به طور قابل ملاحظه ای به فعالیتی که طی فاصله زمانی انجام میشن بستگی دارند.

محدودیت های انسانی ثابت نبوده و نسبت مستقیم با تفاوتهای بلند مدت و کوتاه مدت دارند.چنین محدودیت هایی نه تنها با بالا رفتن سن تغییر میکنند بلکه هر روز و هر ساعت در حال تغییرند.
تفاوت های افراد اعم از فیزیولوژیکی و استدلالی و مهارت بدنی و ... هم باید در نظر گرفته بشه.

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی هرچند اندک کرده باشم.

تصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 61 بار
سپاس‌های دریافتی: 227 بار

پست توسط L.H »

سلام
با توجه به تجربه هایی که در رسیدن و نرسیدن به هدفهای کوتاه و بلند مدتم داشتم،سوال اول را می توان به گونه دیگری هم طرح کرد:چرا گاهی خواستن توانستن نیست؟
داشتن هدف یعنی تصمیم به حرکت برای رسیدن.اما به هر هدفی از راههای گوناگون می توان رسید.ولی اینکه ما کی و چگونه به هدفمان برسیم،باید میزان ارزشگذاری خود را برسی کنیم.مثلا از راههای مختلفی می توان به پول دست یافت،اما فقط یکی از آنها می تواند مسبب آرامش وشادی درونی شود.
اینکه برای هدفی تلاش کرده ونرسیده ایم یعنی رسیدن به آن هدف با ارزشهای درونی ما تضاد دارد.مغز به ترتیب ارزشگذاری برای هدفها برنامه ریزی می کند و تمام موقعیتها ی هماهنگ با برنامه اش را به سمت خود جذب می کند.
_روح وابسته به جسم و جسم وابسته به روح است.توانایی جسم محدود و توانایی روح نا محدود است. و روح می تواند جسم را تحت الشعاع خود قرار دهد.
_هر هدف یا خواسته بهایی دارد،و برای دانستن آن بها باید از طبیعت و قوانینش کمک گرفت.
همواره شاد باشید.
پرواز در قفس نمی گنجد
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Eagle_of_sky »

واقعا از دوستان فرهیخته ای چون
  , و   , و  . , تشکر میکنم و خیلی خوشحالم که دوستانی همچون شما چنین اطلاعاتی گرانمایه و ارزشمندی رو در اختیار من قرار دادید.
تمامی فرمایشات شما درست است .
من نظری دارم که میگویم : در زمان های گذشته پرواز کردن (بدون وسیله) را امری تحقق نیافتنی میدانستند و میگفتند که انسان نمیتواند پرواز کند و هر کسی هم که مخالف بود و میگفت میشود اورا دیوانه خطاب میکردند.
حال با پیشرفت علم و شناخت توانایی های انسان شخصی همچون دیوید کاپرفیلد(اگه اشتباه نکنم) یا در مستندی دیدم فرد آفریقایی که تمامی اینها حقیقت دارند از زمین بدون کمک هیچ وسیله ای بلند میشوند و پرواز میکنند یا حتی دیوید کاپرفیلد از دیواری به عرض 8 متر عبور میکند.

ببینید آیا انسان هرچه را بخواهد میتواند بدست آورد؟

برای شما مثالی میزنم (مربوط به رشته ورزشی خودم).
در رشته ورزشی ما مربیان میگویند حتما و حتما برای قهرمانی باید از سنین کودکی و نونهالی این ورزش را شروع کنند و اگر شخصی بخواهد از 17-18 سالگی این ورزش را شروع کند هیچگاه نمیتواند فکر قهرمانی را در سر بپروراند و نکات کلیدی را فرا بگیرد.
من با یکی از مربیان در این باره اختلاف نظر هم پیدا کردم و به او گفتم خواستن توانستن است.
وی گفت خواستن همیشه توانستن نیست و اکنون نمیشود فردی که از 18 سالگی شروع کرده به قهرمانی فکر کند.
من گفتم چرا نمیشود اگر کسی واقعا بخواهد میشود .
""""ذهن و فکر انسان معجزه میکند"""" . (در این باره اگر کتابی سراغ دارید بگویید) .من شنیده ام قوانینی درعالم طبیعت وجود دارد که معجزه میکنند قوانینی چون:
1-قانون جاذبه ذهن
2-قانون عمل و عکس العمل.
و قوانین ناشناخته و یا کم شناخته ای وجود دارند که مرتبط با توانایی های روحی و ذهنی انسان است.
مثالی میزنم:
شما در ذهن خود میگویید :چند روزه از حسن خبری نیست>> چند دقیقه یا ربع ساعت بعد حسن را می بیند . آمیختهای بود از حس ششم و نیروی جاذبه ذهن.
(یک خواهش=اگر چنین مطالبی را سراغ دارید در اختیار بنده قرار دهید)
.اگر اون شخص واقعا بخواهد و با علم حرکت کند میشود.
ببخشید شاید کمی یاوه سرایی یا اضافه گویی هم کرده باشم.
اما خوشحال میشوم از نظرات مفیدتان استفاده کنم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط L.H »

در با ره ی موضوعاتی که نام بردید کتا بهای زیادی هست اما من فکر می کنم اگر کتاب (قدرت بی پایان نو شته ی آنتونی رابینز)را مطا لعه کنیدبه پاسخ بسیاری از سوالات خود درباره نحوه ی عملکرد ذهن خواهید رسید.اما در مورد مثالی که زدید،برای یک مربی راحتتر آن است که با ورزشکار کم سن و سال کار کند چرا که ذهن و جسم او مانند صفحه ی سفیدی است که به راحتی می توان واژه ی قهرمان را روی آن حک کرد.اما این شرایط کاملا ایده ال است.یعنی شروع به تمرین حرفه ای از 6 سالگی و خاتمه ی آن (بسته به نوع ورزش)در 20-25 سالگی.ولی کم نیستند ورزشکارانی که تا سنین خیلی بالا تر در ورزش حرفه ای موفق بوده اند.
پرواز در قفس نمی گنجد
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Eagle_of_sky »

با تشکر از دوست عزیز  . ,
آیا به نظر شما (دیدگاه شخصی تان) یک فرد که از سن 17-18 سالگی شروع کرده نمیتواند در یک رشته ورزشی موفق شود و یا حتی به قهرمانی فکر کند ؟
آیا اینقدر تفاوت فاحش هست که به ان فکر نکند؟
و میخواستم درباره
L.H نوشته شده:سلام
_روح وابسته به جسم و جسم وابسته به روحاست.توانایی جسم محدود و توانایی روح نا محدود است. و روح می تواند جسم راتحت الشعاع خود قرار دهد.
.

بیشتر برام توضیح بدید تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

پيشنهاد ميكنم كتاب "كيمياگر" نوشته پائولو كوئيلو رو مطالعه كنيد
در روح و جان من میمانی ای وطن
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Eagle_of_sky »

سلام به همه دوستان.
چه عجب   , را دوباره زیارت کردیم(البته در وب)
الان درباره کتاب پائولو کوئیلو تحقیق میکردم .
نظرات متعددی بود یکی میگفت دید منو نسبت به زندگی عوض کرد و دیگری میگفت کپی از شاهنامه و .... هست.
راستی ما خودمون هم کتاب آموزنده زیاد داریم چرا کسی سراغ این کتابها را نمیره.
(در ضمن از بحث اصلی هم منحرف نشیم)
سراغ شاهنامه و .... خیلی دیگر.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

ببین دوست عزیز واقعیت اینه که روح انسان دارای جنبه های مختلفی هست که بشر تابه امروز تنها برخی از اونها رو کشف کرده.مثلا میگم شاید با کمی تمرکز و تقویت روح بتونی کارای خارق العاده انجام بدی.ببینید دوستان تو این دنیای ماشینی که وقتی صبح پاتو از خونه میزاری بیرون تا شب با هزار تا مشکل دست وپنجه نرم میکنی مسلما روح انسان فرسوده و بیمار میشه و قدرت انجام کارای عجیب و قریب رو از دست میده.ببینید این بحث ها خیلی فلسفی و پیچیده هست و تو یه همچین جایی نمیشه همه چیز رو گفت.راستش تا همین حد بگم که من یه استادی دارم تو روستای پدریمون تو ساری که ما هر تابستون میریم اونجا.این ادم که تو رشته فلسفه تحصیل کرده چندسالی میشه که از این دنیای ماشینی دل کنده و اومده تو روستا و یه جای دورافتاده زندگی میکنه راستش وقتی پای حرفاش میشینی چیزهایی رو میگه که فراتر از درک یک انسان قرن 21 هست.به قول امریکایی ها که روح سالخورده ای داره وقتی ازش می پرسی که چرا اومده تا ریاضت بکشه بهت میگه که ریاضت اوج لذت هاست.به قول خودش که میگه فکر میکنم که هرشب تو بهشت می خوابم.راستشو بخاید به نظر من انسان میتونه که حتی از روی زمین بلند شه وجاذبه رو شکست بده اما تنها افرادی خاص که روحشون رو باعبادت و ریاضت صیقل دادن به این توانایی ها میرسن وافراد گنه کاری مثل من شاید بهتر باشه به همون دلشوره های ماشینی بپردازن.بچه ها هرروز این دنیا کثیف تر وپست تر میشه و به تبع اون زندگی انسانها هم تغییر میکنه.ببینید یکی مثل شمس تبریزی با ریاضت و تقوا به چنان درجه ای نزد خدا میرسه که حتی میتونه معجزه کنه.طوری که یکی مثل مولانا رو شیفته ی منشش میکنه و در اخر هم مولانا دیوانه میشه.دوستان اگه روزی بتونید به هوا وهوس خودتون به تمام لذت های این دنیا پشت کنید و تو یه شبی بی خبر با یه کوله بار از گناه و معصیت دلو به جاده ها بزنید اون روز روز بیدار شدن انسانیت و روح حق گرای ادمه.روزی که تمام سلول های بدن جلا پیدا میکنن و اون موقع است که میتونید انتظارات زیادی از روحتون داشته باشید.بچه ها دیدید که بعضی موقع ها ادم یه اتفاقی براش میفته و احساس میکنه که قبلا هم یه همچین اتفاقی رو دیده.خوب در این باره نظریه های زیادی رو دادن اما به اعتقاد من روح انسان میتونه از زمان عبور کنه و به اینده بره اما این عمل ارادی نیست و تنها بعضی وقت ها در خواب این اتفاق میفته.حالا یه سوالی دارم بچه ها به نظر شما با کمی تمرکز نمیشه این قابلیت روح رو کنترل کرد و به طور ارادی اینده رو دید.به خدا قسم یه بار با یکی از دوستام تو کوچه بحث میکردیم که از یه جایی از حرفا فهمیدم این ماجرا رو قبلا دیدم بعد به دوستم همون جمله ای رو گفتم که قبلا دیده بودم اما وقتی اون میخواست جوابمو بده من ماجرا کامل یادم اومد وحرفی رو که میخاست بگه گفتم.تا چند لحظه هر دوتامون خیره مونده بودیم اما واقعیت این بود که اون ماجرا قبلا توسط روح من دیده شده بود.بگذریم بچه ها این مسائل خیلی پیچیده تر از این حرفاست
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط L.H »

Eagle_of_sky نوشته شده:با تشکر از دوست عزیز L.H,
آیا به نظر شما (دیدگاه شخصی تان) یک فرد که از سن 17-18 سالگی شروع کرده نمیتواند در یک رشته ورزشی موفق شود و یا حتی به قهرمانی فکر کند ؟
آیا اینقدر تفاوت فاحش هست که به ان فکر نکند؟
و میخواستم درباره
L.H نوشته شده:سلام
_روح وابسته به جسم و جسم وابسته به روحاست.توانایی جسم محدود و توانایی روح نا محدود است. و روح می تواند جسم راتحت الشعاع خود قرار دهد.
.

بیشتر برام توضیح بدید تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

من نگفتم امکان پذیر نیست!در مقایسه، شرایط کمی سختتر است ولی شدنی ست.البته با پشتکار بسیار زیاد،علاقه ی زیاد به تمرین،رقابت و رشته ی ورزشی و داشتن یا کسب کردن روحیه ی قوی و اطلاعات به روز شده و مربی مسلط و متعهد و مطا لعه نحوه ی زندگی قهرمانان ورزشی و شبیه سازی آن تا حد امکان.
تا وقتی که روح قوی و پر انرژی ست محال است جسم مطابعت نکند و با لعکس.
پرواز در قفس نمی گنجد
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

به نظر من :
1. همیشه خواستن به توانستن ختم نمیشه بستگی به موضوع درخواستی داره (نمونش مرگه که آدمها نمیخوان بمیرن ولی میمیرن)
2و 3. بعضی چیزها رو به تنهایی نمی توان بهشون رسید و باید جمعی از انسانها برای رسیدن به هدف تلاش کنند (اختراعات و اکتشافات) و بعضی چیز ها هم حتی با وجود همکاری میان انسانها از توان آدمی برای رسیدن بهشون خارج هستن (چیز های غیر مادی)

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”