روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

پست توسط Mil@d »

گربه ها احساسات انسان را به بازی می گیرند!

محققان دانشگاه ساسکس اعلام کردند گربه ها با توجه به احساسات انسان هنگام نیاز نوعی صدای التماس مانند از خود ایجاد می کنند تا انسان را برای فراهم آوردن نیاز خود ترغیب کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، مطالعات جدید نشان می دهد گربه ها به خوبی قادرند از احساسات انسان نسبت به خود برای دستیابی به خواسته هایشان مانند غذا استفاده کنند.
محققان در دانشگاه ساسکس اعلام کردند گربه ها با زیرکی تمام می توانند احساسات انسانها را برای دستیابی به خواسته هایشان به بازی بگیرند. این جاندارن نوعی صدای گریه مانند را با صدای مخصوص خود ترکیب کرده و به این شکل صاحب خود را برای تهیه غذا بر می انگیزانند.
به گفته دانشمندان امکان بی توجهی انسان به این صوت ترکیبی که حالتی کاملا التماسی دارد، بسیار مشکل خواهد بود و راندن گربه از خود در این موقعیت نیز کاری بسیار سخت خواهد بود. محققان همچنین این رفتار در گربه ها را که از لحن گریه مانند در دستیابی به خواسته های خودشان استفاده می کنند، به عنوان رفتاری کاملا زیرکانه که مقاومت انسان در برابر تن دادن به درخواست آنها نسبت به شرایط معمولی بسیار کمتر است، یاد می کنند.
آزمایشها بر روی تعدادی افراد مختلف که برخی از آنها حتی تجربه نگهداری از گربه ها را نداشته اند نشان می دهد که صوت ترکیبی گربه ها در انسان ناخشنودی بیشتر و سرعت واکنش بالاتری به وجود می آورد. زمانی که صوت گریه از این اصوات برداشته شد محققان مشاهده کردند سرعت پاسخگویی انسان در برابر صوت به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد.
بر اساس گزارش ای بی سی، این رفتار بیشتر در میان گربه های خانگی که به تنهایی با مالک خود زندگی می کنند دیده می شود و گربه هایی که در محیطهای شلوغتر یا با چند گربه دیگر در حال زندگی هستند، کمتر از این رفتار استفاده می کنند.

تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

Re: روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

پست توسط Mil@d »

این پست رو اسپم حساب نکنید! :-)

دقت نظر Mohammad 1985 و دیگر دوستان گربه دوست در سنترال را روی متن و عکس این خبر را در ذهن خود مجسم کنید! :razz:
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط 563 »

ای پدر سوخته های نیم وجبی چه کارایی که بلد نیستند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

درود
بنده در دوران دبیرستان ،گربه ای داشتم به نام "آزیتا" و چند سالی این گربه را به بهترین نحوی مراقبت نمودم.(با اینکه پدرم مخالف سرسخت نگهداری این گربه بود و می گفت هر وقت صبح ها می خوام برم سرکار این گربه جلوی من میاد ،اون روز رو بد میارم.)
به هر حال پس از مدت ها ،باوجود بهترین زندگی ،همان دغدغه بی وفاییش گُل کرد و به یک باره ناپدید شد.(گربه صفتی).
(احساساتش بخوره تو سرش)
می گویند گربه به سگ طعنه می زند که تو با وجود با وفائی ات،غریب آزاری.و من با وجود بی وفائی ام ،غریب دوست نباشم ،غریب آزار نیستم.و این به بی وفائی ام می ارزد.

در برخی از نواحی (به ویژه در آذربایگان) از گربه آزاری وحشت دارند،و معتقدند که این امر عواقب شدیدی به دنبال دارد.(حکایت های بسیاری در این خصوص شنیده ام)
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

بله واقعا گربه ها موجودات باهوشی هستن ! این محقق های دانشگاه واقعا زحمت کشیدن !!! اینو که منم میدونستم ! مردآویز جان گربه ها اصلا موجودات دستور پذیری نیستن ولی اینکه گربه شما یه دفعه ناپدید شده احتمالا مشکل دیگری پیش اومده چون اونها به این راحتی قلمرو خودشونو ترک نمی کنن.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

خیلی جالب و در عین حال عجیبه که چطور انسان ها دوست دارند که حیوان در کنار خودشون نگه دارند تصویر
اونم گربه، سگ،و....تصویر بازم بریم سراغ پرندگان ( مرغ عشقی، طوطی، قناری...) می شه یه جورایی باهاش سرگرم شد اما..
من حرفم اینه  

آخه تا انسان هست آدم چرا حیوان 4 پا رو همدم خودش کنه تصویر 

اگه آدم نتونه انسان مثل خودشو ، با شعور و احساسات مشابهش همدم خودش کنه اونوقت با یک حیوان می تونه.... نمی دونم والا؟؟ تصویر
البته بدون شک این ها تفسیر های روان شناسی راضی کننده ای داره تصویرتصویر   
یادم باشه ابن سوال رو در صندلی داغ مطرح کنم  

یه مثل قدیمی هست که میگه بابا: 

با کبوتر، باز با باز  

کن چند مدت دیگه بشه  

با آدم و گربه با....  

آدم ها هم برن پی کار خودشون دیگه هم و با هم بودن رو می خوان چی کار ---- تصویرفکر کن ابنجوری چقدر بد میشهتصویر 

خواهشمند هستم که به افرادی که حیوان نگه می دارند توهینی نشود این فقط نظر و کنجکاویم بود نه خذایی نکرده بی احترامی به کسیتصویر 
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

ما که حیوانی نگه داری نمی کنیم ! ولی خوب علاقه به حیوانات مگه بده ؟ :?
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

Mohammad 1985 نوشته شده:ما که حیوانی نگه داری نمی کنیم ! ولی خوب علاقه به حیوانات مگه بده ؟ :?

دوست گرامی اشتباه نکنید
علاقه به حیوانات رو زیر سوال نبردم
اتقاقاً موجودات بسیار دوست داشتنی هستند البته در سطح خودشون تصویر
من خودم خرگوش و زرافه فعلاً به ذهنم رسید که خیلی ازشوت خوشم میات
یه خصوص زرافه
یکی از آرزوهامه که از نزدیک ببینمشون تصویر
اصلاً کاملاً منطقی است که موجودات دوست داشتنی هستند چون شرایط دوست داشتن رو دارند
اما مسأله اینجانب اینجاست که تا چه حدی؟
به اندازه یک همدم
مسآله حل نشده ام بیشتر دلیل نگهداریشون هستتصویرتصویر ( در بعضی مواقع مثل یک عضو خانواده تصویر)
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

naghme نوشته شده: اگه آدم نتونه انسان مثل خودشو ، با شعور و احساسات مشابهش همدم خودش کنه اونوقت با یک حیوان می تونه.... نمی دونم والا؟؟

درود بر شما

..... . و در محافل گوناگون سخن که کم بیاید اغلب وارد حیطه های روان شناسی می شوند؟؟؟؟ ( مثلاً به راحتی به تحلیل شخصیت یکدیگر می پردازند یعنی روان شناسی شخصیت با آن گستردگی و پیچیدگی اش ) و یا دیگری را بیمار روانی می خوانند یا به راحتی به او برچسب می زنند....

و هم چنین
و بالاخره چقدر لازم می دونی که افراد آگاهیشون رو نسبت به روان شناسان و روان شناسی علمی بالا ببرند ؟

(( من نابینا هستم لطفاً کمک کنید ))

قصد توهین ندارم ولی حاضرم پلاکارد را عوض کنم.

كلمات مثبت را هميشه به كار گيريد .

البته بعد از اینکه بتوانی دوباره و دوباره و دوباره کلمات را بازنویسی کنی.
وقتی کلمات نوشته شوند و بعد دوباره نویسی شوند، حداکثر تاثیر را خواهند داشت. پس به یکبار نوشتن راضی نشوید. اهدافتان را یادداشت کنید و بعد دوباره آنها را به زبانی دیگر بازنویسی کنید، صفات انگیزه دهنده به آن اضافه کنید و مختصر و مفیدشان کنید. یک هفته بعد شاید نیاز باشد که باز اصلاحشان کنید. همینطور به این اصلاح کردن ها ادامه دهید.

بنده نیز توصیه می کنم.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

در برخی از نواحی (به ویژه در آذربایگان) از گربه آزاری وحشت دارند،و معتقدند که این امر عواقب شدیدی به دنبال دارد.

البته گربه آزاری به گربه کشی فرق داره ولی یک موردی هست که با دیدن این پست مرداویز به ذهنم رسید...
والا حقیقتش رو بخواهید یکی از همکاران پدر بنده با تفنگ 5.5 تاکنون چندین گربه که قصد حمله به محل نگهداری جوجه های و مرغ و خروسهایش را داشته اند قتل عام نموده است ولی چیزی که ندیده ام عواقب بوده است!

از همه سرحال تر است و احتمالا باز هم در کاهش و کنترل جمعیت گربه ها فعال خواهند بود!
  بی  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 53 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار

پست توسط APQ120 »

این هم گربه خونه ما که از بچگی یعنی آبان سال 87 تو خونه ما بوده؛ (عکس از پشت توری درب ورودی گرفته شده) :
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط spart »

من كه گربه ها رو خيلي دوست دارم اينم كه ميگيد گربه موجود بي وفايي بله بعضي ها اين جوري اند ديكه كاريش نميشه كرد البته ما هم نبايد انتظار داشته باشيم يك موجود زنده فقط واسه ما باشه پس زندگي وعلايق خودش چي اينم عكسي از گربه خونه مامان بزرگم كه خيلي گربه دوست داشتني بود
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”