روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 61 بار
سپاس‌های دریافتی: 227 بار

Re: روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

پست توسط L.H »

درود
نگهداری از حیوانات کار خوبیست،البته اگر با طبیعت آنها سازگاری داشته باشد.به بند کردن حیوانات وحشی هر چند دست آموز یعنی گرفتن خو و طبیعتشان.من با نظر naghme عزیز موافقم،اما گاهی بعضی انسانها برای خلوت کردن و نیز پر کردن تنهایی به دوستی با حیوانات راغب می شوند که گاهی محبت و وفاداری را به خوبی از آنها می آموزند. :razz:
پرواز در قفس نمی گنجد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

Re: روش زیرکانه گربه ها برای بازی با احساسات انسانها...!

پست توسط naghme »

درود   عیدتون مبارک تصویر [FONT=Arial,sans-serif]

باز هم عرض پوزش اگه که دیر شده باشه ( متأسفانه تا به الان فرصت مناسب مهبا نشد )

دوست گرامی بار اول که خوندم که اصلاً متوجه پیوستگی و ربط بین نقل قول ها نشدم باز حالا دوباره که خوندم یه چیزهایی متوجه شدم ولی باز هم ربط نقل قول ها رو باهم و در ارتباط به موضوع پست متأسفانه درست متوجه نمی شوم .

Mardaviz نوشته شده:
naghme نوشته شده: اگه آدم نتونه انسان مثل خودشو ، با شعور و احساسات مشابهش همدم خودش کنه اونوقت با یک حیوان می تونه.... نمی دونم والا؟؟

درود بر شما  

آیا شما اینجا به عرض سلام و درود پرداخته اید یا اینکه نقل قول را تأیید کرده اید

..... . و در محافل گوناگون سخن که کم بیاید اغلب وارد حیطه های روان شناسی می شوند؟؟؟؟ ( مثلاً به راحتی به تحلیل شخصیت یکدیگر می پردازند یعنی روان شناسی شخصیت با آن گستردگی و پیچیدگی اش ) و یا دیگری را بیمار روانی می خوانند یا به راحتی به او برچسب می زنند....

و هم چنین
اگه منظورتون اینه که چرا من در تاپیک مربوط به حیوانات بحث روان شناسی رو مطرح کرده ام باید خدمتتون عرض کنم که گویا شما متوجه منظور نقل قول نشده اید همان طور که در پست جناب yasermym گفته ام هر جا که بحث انسان به صورتی در میان باشد صحبت روان شناسی هم به میان می آید زیرا موضوع روان شناسی مطالعه رفتار و فرایند های روانی انسان است و این اشاره اینجانب را با صحبت های بدون منبع علمی بعضی از افراد و یا بعضی از منفعت طلبان که به این وسیله برای خود بازاری گرم کرده اند اشتباه نگیرید .

و بالاخره چقدر لازم که افراد آگاهیشون رو نسبت به روان شناسان و روان شناسی علمی بالا ببرند ؟

؟؟؟

(( من نابینا هستم لطفاً کمک کنید ))

قصد توهین ندارم ولی حاضرم پلاکارد را عوض کنم.
؟؟؟ منظورتون چیه؟ متوجه نشدم
كلمات مثبت را هميشه به كار گيريد .

البته بعد از اینکه بتوانی دوباره و دوباره و دوباره کلمات را بازنویسی کنی.
باز هم متوجه منظورتان نشده ام ؟؟؟

وقتی کلمات نوشته شوند و بعد دوباره نویسی شوند، حداکثر تاثیر را خواهند داشت. پس به یکبار نوشتن راضی نشوید. اهدافتان را یادداشت کنید و بعد دوباره آنها را به زبانی دیگر بازنویسی کنید، صفات انگیزه دهنده به آن اضافه کنید و مختصر و مفیدشان کنید. یک هفته بعد شاید نیاز باشد که باز اصلاحشان کنید. همینطور به این اصلاح کردن ها ادامه دهید.

بنده نیز توصیه می کنم.
؟؟؟؟

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”