راه اندازی تونل وحشت هوایی در ایران...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

راه اندازی تونل وحشت هوایی در ایران...!

پست توسط Mil@d »

همه ی ما کم و بیش تجربه ای از تونل و قطار وحشت و دیگر سرگرمی های مهیج و بعضا ترسناک شهر بازی ها رو داریم اما کم کم و در مراجعات بعدی میزان ترس ما کمتر و کمتر می شود و دیگر آن جذابیت سابق را نخواهد داشت اما بشنوید از راه اندازی یک شهربازی ترسناک که بی شک در هر بار استفاده از آن میزان ترس شما بیشتر و بیشتر می شود.
به تازگی مسئولین یک شرکت هوایی که سابقا از هواپیماهایش برای جابه جایی مسافرین استفاده می کرد تصمیم گرفته اند تا شرکت را تغییر کاربری داده و با استفاده از اندک هواپیماهای باقی مانده ی خویش، دلهره آورترین و ترسناک ترین شهربازی هوایی دنیا را در ایران راه اندازی کنند.
در این شهربازی شما ابتدا یک مقصد را انتخاب کرده و سپس سوار هواپیما می شوید، خلبان با انجام حرکت های ترسناک از روی زمین بلند می شود، شما بایستی انتظار هرگونه پیشامدی را داشته باشید، شاید در همان دقایق نخست هواپیما سقوط کند، شاید در لحظه ی بلند شدن دماغه ی هواپیما به سطح زمین برخورد کند، شاید در هوا منفجر شود و شاید هم در هنگام نشستن از باند خارج شده و به مانعی برخورد نماید، جهت ایجاد ترس و هیجان بیشتر هیچ گونه وسیله ی نجاتی در اختیار مسافرین قرار داده نخواهد شد.
مسئولین این شرکت در نظر دارند تا شما رو با نوع جدیدی از هیجان و ترس آشنا کنند پس بشتابید تا این تجربه ی گرانبها و بی نظیر را از دست نداده باشید. بهای بلیط ها نیز مناسب می باشند، پیشنهاد من این است که برای بار اول مسیر تهران-بندرعباس یا بلعکس را انتخاب کنید، قریب به دو ساعت هیجان و ترس در انتظار شما خواهد بود و بهای بلیط آن نیز تنها هفتاد هزار تومان ناقابل است.

گامرون
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 105 بار

Re: راه اندازی تونل وحشت هوایی در ایران...!

پست توسط CAPITANIII »

داداش ضایع کردی کل ایرلاینارو. :::P
من يک آشغال به تمام معنا هستم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

آقا اینقدر بدبین نباشین، از دو هفته پیش تعداد کشته های سوانح هوایی کاهش چشمگیر 90% داشته است بدین تربیت که هفته گذشته 150 نفر در سانحه هوایی کشته شدند و در این هفته 16 نفر که این خود پیشرفت و تعالی ما را نشان می دهد.
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

حالا همین جوری تو ایران کم هواپیما سقوط می کنه این ها می خوان بیشترش کنند!
 [External Link Removed for Guests] 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

درود
قریب به دو ساعت هیجان و ترس در انتظار شما خواهد بود

اگه میشه نوع هواپیماشم انتخاب کرد،اون وقت من ترجیح می دم توپولف سالدات های روس سوار شم.
چند وقت پیش یکی از طنز نگاران ایرانی با الهام از یکی آوازهای کودکان ،شعری به این مضمون ساخته بود:
یه تو پولف دارم قل قلی ه(یه توپ دارم....) سرخ و سفید و آبی ه (پرچم مالادس های روس)،می زنم زمین هوا میره ،نمی دونی تا کجا می ره.تصویر.
البته باقی اون رو نتونستم بشنوم ولی احتمالن باید این طور باشه:
من این توپول رو نداشتم،جعبه سیاهو نوشتم،پاپام به من عیدی داد،یه توپول قِلمزی داد.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”