کشور عجیب کره شمالی
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
Re: کشور عجیب کره شمالی
این فرق کشورهای غرب گرا با شرق گرا هست ! ( کره جنوبی و شمالی ! ) بدبختا یکی از بدبخترین کشورهای دنیا هستن ! ارتش شکست ناپذیرشون منو کشته !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
درود
با سپاس از "پارسا"
کیم ایل سونگ که پیشتر جیره خور روس های دم دمی مزاج ،در دوره شوروی بود ،دارای پیشینه ای نامعلوم است،دیاکونوف در کتاب گذرگاه های تاریخ می گوید:پس از بازنشستگی بنده در نروژ سمت بنده را بدیشان دادند و کسی نمی دانست این فرد کیست.
البته لازم به یادآوری است روس ها عده زیادی از ساکنان آسیای دور و سیبری را گرداوری و به کره شمالی کوچاندند و سپس به جهانیان به عنوان جمعیت کره شمالی چپاندند.
جنگ بین کره شمالی با حمایت روس ها و کره جنوبی با حمایت آمریکا که رهبران کره شمالی در پیرامون آن مانور می دهند ،به وارونه ی ادعایشان ،شروع کننده جنگ بودند.
با سپاس از "پارسا"
کیم ایل سونگ که پیشتر جیره خور روس های دم دمی مزاج ،در دوره شوروی بود ،دارای پیشینه ای نامعلوم است،دیاکونوف در کتاب گذرگاه های تاریخ می گوید:پس از بازنشستگی بنده در نروژ سمت بنده را بدیشان دادند و کسی نمی دانست این فرد کیست.
البته لازم به یادآوری است روس ها عده زیادی از ساکنان آسیای دور و سیبری را گرداوری و به کره شمالی کوچاندند و سپس به جهانیان به عنوان جمعیت کره شمالی چپاندند.
جنگ بین کره شمالی با حمایت روس ها و کره جنوبی با حمایت آمریکا که رهبران کره شمالی در پیرامون آن مانور می دهند ،به وارونه ی ادعایشان ،شروع کننده جنگ بودند.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise
- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
با سپاس از شرکت دوستان گرامی به خصوص سرور مرداویز بابت نکات ظریف
چند عکس دیگر که برگرفته از سایت تابناک هستند.......
مردم دوچرخهسوار را مشاهده ميكنيد که در حال رفتن به كارخانه هستند.

اين هم نماد كمونيستي كشور كره شمالي.

كشاورزي و روستا نقشي اساسي در پيكره جامعه كره دارد.

ساختمانهاي بدون تزيينات؛ در كره به دليل نوع حكومت كمونيستي، كمتر هزينه صرف تجملات و تزيينات ميشود.

چند عکس دیگر که برگرفته از سایت تابناک هستند.......

مردم دوچرخهسوار را مشاهده ميكنيد که در حال رفتن به كارخانه هستند.

اين هم نماد كمونيستي كشور كره شمالي.

كشاورزي و روستا نقشي اساسي در پيكره جامعه كره دارد.

ساختمانهاي بدون تزيينات؛ در كره به دليل نوع حكومت كمونيستي، كمتر هزينه صرف تجملات و تزيينات ميشود.

[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

- تماس:
ادامه تصاویر گویای شوربختی یک ملت بزرگ حاصل از واردات محصولات ورشکسته سیاسی روسیه!!!! 
تقريبا تمام كرهشماليها، هماندازه و همهيكل هستند.

سفر درونشهري براي رفتن به محل كار در كره شمالي؛ تقريبا همه مردم يا كارگرند يا نظامي.

ژنرال های فاسد کره شمالی غرق در تمام مواهب!!!

از کمونیسم تا بت پرستی و جنازه پرستی یک جانی قاتل!!!

تقريبا تمام كرهشماليها، هماندازه و همهيكل هستند.

سفر درونشهري براي رفتن به محل كار در كره شمالي؛ تقريبا همه مردم يا كارگرند يا نظامي.

ژنرال های فاسد کره شمالی غرق در تمام مواهب!!!

از کمونیسم تا بت پرستی و جنازه پرستی یک جانی قاتل!!!

- تماس:
200 هزار زندانی سیاسی در زندانهای کره شمالی به سر میبرند
حدود 200,000 زندانی سیاسی در زندانهای کره شمالی نگهداری میشوند؛ این در حالی است که دنیای خارج اطلاع کمی از وضعیت اسفناک آنها دارد.
به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، یک انجمن وکلای کرهای اعلام کرد اطلاعات به دست آمده از نجاتیافتگان و گاردهای سابق این زندانها حاکی از آن است که غذایی که در طول روز به زندانیان داده میشود اکثراً شامل غلات و نمک است که همین امر سبب از دست رفتن دندانهای آنها میشود.
اکثر این زندانیان مجبورند روزانه بین 12 تا 15 ساعت کار کنند تا این که در اثر بیماریهای مربوط به سوء تغذیه جان خود را از دست میدهند.
آنها با یک دست لباس زندگی خود را سر میکنند، صابون ندارند، از جوراب و لباس زیر محروم هستند و اغلب تا سن 50 سالگی جان خود را از دست میدهند.
این در حالی است که بنا بر گفته روزنامه واشنگتن پست، عکسهای ماهوارهای با کیفیتی که در اینترنت وجود دارند، وجود اردوگاههای کار گسترده در کوههای کره شمالی را تایید میکند.
یک مامور امنیتی این کمپها که به کره جنوبی گریخته است در این باره میگوید: «این سیستم برده داری، دقیقاً کنار دست ما قرار دارد. گروههای حقوق بشری قادر به توقف آن نیستند. کره جنوبی نمیتواند آن را متوقف کند. ایالات متحده باید این موضوع را به میز مذاکره بکشاند».

حدود 200,000 زندانی سیاسی در زندانهای کره شمالی نگهداری میشوند؛ این در حالی است که دنیای خارج اطلاع کمی از وضعیت اسفناک آنها دارد.
به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، یک انجمن وکلای کرهای اعلام کرد اطلاعات به دست آمده از نجاتیافتگان و گاردهای سابق این زندانها حاکی از آن است که غذایی که در طول روز به زندانیان داده میشود اکثراً شامل غلات و نمک است که همین امر سبب از دست رفتن دندانهای آنها میشود.
اکثر این زندانیان مجبورند روزانه بین 12 تا 15 ساعت کار کنند تا این که در اثر بیماریهای مربوط به سوء تغذیه جان خود را از دست میدهند.
آنها با یک دست لباس زندگی خود را سر میکنند، صابون ندارند، از جوراب و لباس زیر محروم هستند و اغلب تا سن 50 سالگی جان خود را از دست میدهند.
این در حالی است که بنا بر گفته روزنامه واشنگتن پست، عکسهای ماهوارهای با کیفیتی که در اینترنت وجود دارند، وجود اردوگاههای کار گسترده در کوههای کره شمالی را تایید میکند.
یک مامور امنیتی این کمپها که به کره جنوبی گریخته است در این باره میگوید: «این سیستم برده داری، دقیقاً کنار دست ما قرار دارد. گروههای حقوق بشری قادر به توقف آن نیستند. کره جنوبی نمیتواند آن را متوقف کند. ایالات متحده باید این موضوع را به میز مذاکره بکشاند».

- تماس:
ادامه تصاویر گویای یک ملت شوربخت در دام همیشه پهن کمونیسم!!!! 

پوشیدن شلوار برای زنان کره شمالی یک جرم می باشد!!شاید در یونیفورم نظامی هر لحظه باید اماده سرکوب باشند!!!!?

ارتش همیشه اماده!!!

موشک های میلیون دلاری عامل گرسنگی و مرگ کودکان بی گناه!!!

پوشیدن شلوار برای زنان کره شمالی یک جرم می باشد!!شاید در یونیفورم نظامی هر لحظه باید اماده سرکوب باشند!!!!?

ارتش همیشه اماده!!!

موشک های میلیون دلاری عامل گرسنگی و مرگ کودکان بی گناه!!!

- تماس:
پروپاگاندا با کارگردانی کیم جونگ ایل و بازیگری ژنرال های حاکم.
محصول مشترک کمونیسم زرد کشاورزی چین و سرخ کارگری بلشویسم!!!

محصول مشترک کمونیسم زرد کشاورزی چین و سرخ کارگری بلشویسم!!!

- تماس:
ادامه........

-
- سپاسهای ارسالی: 233 بار
- سپاسهای دریافتی: 251 بار
ببخشید ین عکس اخر در پست اخر منظورش چی هست؟
با تشکر
با تشکر
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت
هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت
دوزخ از تیرگیء حال درون تو بود
گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت
هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت
دوزخ از تیرگیء حال درون تو بود
گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت
- تماس:
به نظر من این یک نقاشی اغراق گونه از رفتار نظامیان امریکایی در قبال شهروندان کره شمالی در هنگام جنگ دو کره بود!
هنگامی که پس از حمله کمونیست ها امریکایی ها برای توازن قوا و حفظ کره جنوبی وارد عمل شدند و باعث بی ثمر شدن حمله بلشویست ها به کره جنوبی شدند.
جنگی که میلیون ها انسان رو به کام مرگ برد تنها به خاطر صدور کمونیسم به گوشه گوشه گیتی!!
این جور پروپاگاندا ها صرفا مصرف داخلی داشته چرا که خود این رژیم با حدود 200 هزار زندانی سیاسی وحشیانه ترین رفتار را روا داشته و هیچ کس خبری از داخل زندان های مخوف این کشور ندارد!!!

جنگی که میلیون ها انسان رو به کام مرگ برد تنها به خاطر صدور کمونیسم به گوشه گوشه گیتی!!

این جور پروپاگاندا ها صرفا مصرف داخلی داشته چرا که خود این رژیم با حدود 200 هزار زندانی سیاسی وحشیانه ترین رفتار را روا داشته و هیچ کس خبری از داخل زندان های مخوف این کشور ندارد!!!

- تماس:
دانستنی ها در مورد کره شمالی!!
درپی سیلهای متعدد وبروز قحطی و خشگسالی در دهه نود درحدودششصد هزارنفر جان خودرااز دست دادند.
جامعه کره شمالی جامعهای به شدت طبقاتی و برپایه روابط خویشاوندی وارتباطات سیاسی است.
شهروندان کره شمالی اجازه عبورومرور آزاد چه درداخل وچه سفر به خارج از کشور راندارند.
پناهندگان کره شمالی داستانهایی مبتنی بر بهره کشی بدنی، سقط جنین وبچه کشی در زندانهای کره شمالی نقل میکنند.
کره شمالی دیکتاتورترین کشور جهان در فهرست دموکراسی واحد اطلاعات اکونومیست است.
در کره شمالی جشنوارهایی پرهزینه به نام بازیهای توده در تجلیل از رهبر این کشور برگزارمیشود که به مدت شش شب پیاپی درهفته وبه مدت دوماه برگزار میشود.دراین نمایشها صد هزارشرکت کننده ازجمله رقاصها وژیمناستها به اجرای نمایش میپردازند.

درپی سیلهای متعدد وبروز قحطی و خشگسالی در دهه نود درحدودششصد هزارنفر جان خودرااز دست دادند.

جامعه کره شمالی جامعهای به شدت طبقاتی و برپایه روابط خویشاوندی وارتباطات سیاسی است.

شهروندان کره شمالی اجازه عبورومرور آزاد چه درداخل وچه سفر به خارج از کشور راندارند.
پناهندگان کره شمالی داستانهایی مبتنی بر بهره کشی بدنی، سقط جنین وبچه کشی در زندانهای کره شمالی نقل میکنند.
کره شمالی دیکتاتورترین کشور جهان در فهرست دموکراسی واحد اطلاعات اکونومیست است.
در کره شمالی جشنوارهایی پرهزینه به نام بازیهای توده در تجلیل از رهبر این کشور برگزارمیشود که به مدت شش شب پیاپی درهفته وبه مدت دوماه برگزار میشود.دراین نمایشها صد هزارشرکت کننده ازجمله رقاصها وژیمناستها به اجرای نمایش میپردازند.

- تماس:
چند عکس گویای دیگر از این ملت نگون بخت و حاکمان مستبد که تنها قطره ای هستند از اقیانوس بیداد و ستم در این زمانه غریب!!!