Morteza313 نوشته شده:پارسا ، چه اصراری بر تحریف حرف من داری؟
من چه وقت کره رو قدرتمند و مفرح خوندم ؟
در حیرتم که چقدر ساده و آشکار دروغ می گید؟
وقتی از کره جنوبی نوشتید حتما اعتراضصهای میلیونی به تجارت آزاد با ایالات متحده رو سانسور می کنید و وقتی از ارتششون میگید این حقیقت رو که 80 درصد ناو دوکدو امریکایی سانسور می کنید!
یعنی برای شما که مدعی آزادی هستید اینقدر سخته کسی یه گوشه از حرفتون رو در کنه؟
هر دو این عکسها عکس ایران ماست!
هیچ کدوم واقعیت محض ایران نیست
اما کدوم یکی به واقعیتهای زندگی در ایران نزدیک تره؟
در مورد این نمی تونید دروغ بگید همه ما تو ایران زندگی می کنیم!!!
تقصیر خودت هم نیست،شما از کره قسمت سیاهش رو نشون میدی ، چون قسمت سیاهش رو بهت نشون دادن،
و این تاکتیک استکبار و صهیونیسم بین الملل، به ذهنهایی که فریفته ابهتشونناون چیزی رو که خودشون می خوان نشون میدن و اونها هم بدون نقد بدون سوال هضمش می کنن ،
دولت کره فاسده خودشم عقب موندست ، در این شکی نیست ،
ولی اونچیزی که شما میگی هم نیست!
بزاریم کسی که مطلب رو میخونه قضاوت کنه!
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
درود 
جناب حاج اقا مرتضای عزیز
فقط عکس از ساختمان نشان دادید ولی نگفتید چه کسانی داخل این ساختمان های اسمان خراش به ظاهر شیک (ولی فاقد سیستم تهویه و حتی لوله کشی) اقامت دارند!!!

جوابش خیلی ساده است!!
افسران و ژنرال های این رژیم سرکوبگر و دیکتاتور ماب!!
ولی من در عکس هام مردم رو نشون دادم.مردم قحطی زده روستا ها و یا شهر ها!!
این کشور در مجموع تنها و تنها 2 قشر دارد:
1.سربازان و افسران و ژنرال های حزب (کثیف) کمونیست!
2.
کشاورزان نگون بخت و قحطی زده!کلا در این کشور فلاکت زده(به وسیله افیون حاکمیت فرد بر جامعه و کابوس کمونیست) تنها صنعتی که وجود دارد تولید اسلحه و تکنولوژی 50 سال پیش وارداتی(روسی) اتمی است که جز فلاکت و بد بختی چیزی برای این مردمان نگون بخت نداشته است!!

حاج مرتضای عزیز اصلا می دونید که در این ده کوره (مثلا کشور) چند ده هزار زندانی سیاسی وجود داره?
می دونید کمتر زندانی از زندان های مخوف دوست برادر کیم جونگ ایل زنده بیرون می اید!!?
من یکی از
همکار های پدرم چند سال پیش به این کشور اعزام شدند(کارمند وزارت امور خارجه) تنها پس از چند ماه به دلیل از دست دادن یکی از کلیه های خود و دچار شدن به انواع بیماری عفونی به المان اعزام شدند و تا 3 سال در حین خدمت در حال درمان در بیمارستان های برلین بودند!!!

من می دونم خیلی از دوستان و برادران ناراحت می شوند وقتی که از امثال کره شمالی و سودان و لیبی(تا قبل از مصالحه هسته ای لیبی) و................ انتقاد می شود چرا که ما موشک های اسکاد زمان جنگ رو به برادر(سابق) معمر قذافی و اسلحه های خود را به پدر مرحوم کیم جونگ ایل و ............... مدیون هستیم.

موشک شهاب 3 شاید هرگز بدون کمک فنی کره شمالی ساخته و بعد ها بومی نمی شد.
زیر دریایی غدیر و قایق های تند روی پرتاب کننده حوت بدون کمک نظامی کره شمالی ساخته نمی شد و..........

کلا مشکل ما در متفاوت دیدنمون(نسبت به دنیا و جریانات ان) هست!!
شما لیبرالیسم و دموکراسی خواهی را توطئه دست های پشت پرده صهیونیستی یا جریانات فراماسونری می دانید و من فرد گرایی و بت سازی از رهبران را افت یک جامعه!!
پیروز و سربلند باشید!