کشور عجیب کره شمالی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: کشور عجیب کره شمالی

پست توسط Parsa84 »

درود تصویر
تصاویری گویا و واضح از کشور پیشرفته , قدرتمند و مرفه(از قول بعضی از دوستان و حضرات) کره شمالی!! تصویر
(در ضمن به زودی سعی خواهم کرد با کمک دوستان در تایپیکی جدا به بررسی کشور(احتمالا صهیونیستی یا امپریالیستی) کره جنوبی(هم نژادان و خواهر برادران جنوبی گرفتار در لیبرالیسم و دموکراسی به ظاهر غربی) بپردازم!!) تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
و این هم عکسی از رهبر با بصیرت و اگاه این کشور مرفه, جناب برادر کیم جوگ ایل!!!! تصویر

تصویر

.
.
.
.
.
.
.
.
.
حال قضاوت با شما و وجدان بیدار یا شاید خاموشتان!!! تصویر 
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

با درود به دوست گرامي آقا پارسا
يكي از دوستان من كه چند سال پيش گذرش به ايران كشور بدبخت افتاد خاطرات جالبي را نقل مي‌كرد. وي مي‌گفت:

1) مردم كره شمالي علاقه زيادي براي ديدن فيلمهاي غربي و به ويژه آمريكايي دارند اما اين فيلمها قاچاق هستند و ديدن آنها از نظر مقام رهبري و حزب كمونيست كره شمالي جرم سنگيني است. اما بازهم شبكه‌هاي قاچاق فيلم فعاليت خود را انجام مي‌دهند. دولت نيز براي كنترل اين امر، به يك ترفند دست مي‌زند. اول اينكه دستگاههاي ويدئوي VHS تنها متعلق به دولت هستند و فقط به مردم اجاره داده مي‌شوند و دوم اينكه براي كنترل نحوه استفاده از اين دستگاهها، شبه نظاميان حزب كمونيست وارد مجتمع‌هاي مسكوني مي‌شوند و به يكباره برق آن جا را قطع مي‌كنند. در اين حال فيلم VHS درون ويدئو مي‌ماند و بدين ترتيب معلوم مي‌شود كه چه كساني از آرمان‌هاي حزب و رهبري تخطي مي‌كرده‌اند!

2) اما به جز اين، هواپيمايي كره شمالي كه گويا تنها به ارابه مرگ يعني توپولف 154 مجهز است فقط به چين و روسيه پرواز خارجي دارد!

3) مردم بايد هرجا عكس يا مجسمه رهبرشان را ديدند و يا از كنارش عبور مي‌كردند به سمت آن تعظيم كنند!

اين هم از تصاوير مسخره و البته بسيار بزرگي كه در جاي جاي خيابانها و ميدانهاي شهر پيونگ يانگ ديده مي‌شود:

اين هم خشم مردم كره جنوبي از رهبري و حزب كره شمالي كه به صورت آتش زدن پرچم كره شمالي پديدار شده است:

مقام معظم رهبري كره شمالي:
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط iran_f14 »

مردم كره جنوبي دارند چوب مبارزه با دشمن فرضي را ميخورند . تفكر دشمن پروري به اينجا ميرسه ولي به كجا ختم ميشه با خداست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط AHMADI_MNO »

الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام من اطلاعات زيادي در باره اوضاع داخلي كره شمالي ندارم اما معتقدم در مورد اين كشور ومعرفي آن اجحاف شده .توكشورهاي غربي ايران را به گونه اي معرفي ميكنند كه گوئي همه جاي ايران بياباني ومردم آن بدوي وبيابان گرد بوده ونا امني وجنايت به حديست كه نبايد به زنده ماندن تا غروب آفتاب اميدوار بود.كشوري عقب مانده و...
وبه ساير مسائل توجه نميكنند
در مورد كره شمالي هم همينطور .اين كشور اگر چه از لحاظ حكومت غير دمكراتيك است اما به هيچ وجه عقب مانده نيست .اخباري هم كه توسط سايتهائي مانند ايزوسيتا .رويانوستي وخبر گذاري هاي كره جنوبي و... منتشر ميشوند غير معتبر هستند وانگيزه هاي سياسي در آنها كاملا مشهود است .چيزي شبيه سايتهاي تابناك وفرارو وصداي امريكا و...
كشور كره شمالي در سال 1984 با فشارهاي بين المللي مجبور شد كار ساخت رآكتور اتمي بومي خود را متوقف كند كه اين پروژه نشان از سطح تكنولوژي آن در دهه هشتاد ميباشد .
هرچند كه به دليل تحريمهاي شديد چند ساله وخيانت روسها از نظر تامين مواد غذائي وسوخت دچار مشكل شده است .
راستي من بعضي از عكسهاي مربوط به كودكان قحطي زده كره شمالي را قبلا در مورد ويتناميها و.... ملل ديدم .ظاهرا چند بار مصرف هستند.
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

حسن2568 نوشته شده:سلام من اطلاعات زيادي در باره اوضاع داخلي كره شمالي ندارم اما معتقدم در مورد اين كشور ومعرفي آن اجحاف شده .توكشورهاي غربي ايران را به گونه اي معرفي ميكنند كه گوئي همه جاي ايران بياباني ومردم آن بدوي وبيابان گرد بوده ونا امني وجنايت به حديست كه نبايد به زنده ماندن تا غروب آفتاب اميدوار بود.كشوري عقب مانده و...
وبه ساير مسائل توجه نميكنند
در مورد كره شمالي هم همينطور .اين كشور اگر چه از لحاظ حكومت غير دمكراتيك است اما به هيچ وجه عقب مانده نيست .اخباري هم كه توسط سايتهائي مانند ايزوسيتا .رويانوستي وخبر گذاري هاي كره جنوبي و... منتشر ميشوند غير معتبر هستند وانگيزه هاي سياسي در آنها كاملا مشهود است .چيزي شبيه سايتهاي تابناك وفرارو وصداي امريكا و...
كشور كره شمالي در سال 1984 با فشارهاي بين المللي مجبور شد كار ساخت رآكتور اتمي بومي خود را متوقف كند كه اين پروژه نشان از سطح تكنولوژي آن در دهه هشتاد ميباشد .
هرچند كه به دليل تحريمهاي شديد چند ساله وخيانت روسها از نظر تامين مواد غذائي وسوخت دچار مشكل شده است .
راستي من بعضي از عكسهاي مربوط به كودكان قحطي زده كره شمالي را قبلا در مورد ويتناميها و.... ملل ديدم .ظاهرا چند بار مصرف هستند.

دوست عزیز من در کانادا و آمریکا زندگی کردم نمی خوام بگم اصلا این طوری نیست که شما گفتی ولی تعداد 1 یا دو کانال خیلی توند رو این طوری ایرانو نشون میده که یه مشت رد نک داهاتی گاو چرون اونارو نگاه می کنه اصلا هم اینطوری نیست حتی یکی از دانشگاه های تاریخ شناسی آمریکا در کالیفرنیا شبکه ای داره که در آن قسمتی مربوط به تاریخ ایران و فرهنگ غنی اون است اصلا عشق می کنی این شبکه رو می بینی کدام یک از شبکه های ما از فرهنگ و هنر مردم آمریکا چیزی پخش می کنه ؟ همیشه مردم ایران رو یک مردم (نه حکومت) دمراتیک آزادیخواه نشون می دن (از قبل از انتخابات) مردم آمریکا بسیار فهمیده و خون گرمند بسیار عاشق به کشورشون ولی تلویزون ما چی نشون می ده ؟ فرهنگ آمریکا ضعیف در حال شکست و مردم 24 ساعت نارضی از حکومت لیبرال و نظام سرمایه داری و اینکه هر لحظه آمریکا داره در افغانستان و عراق شکست می خوره

واقع گرا باشیم
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

با شما موافقم
من هم نگفتم همه .منظور من هم برخي شبكه ها بود اما اين نوع تبليغات با توجه به مسائل روانشناسي كه افراد به طور معمول خبرهاي بد را دوست دارند چندين بار بشنوند اما خبرهاي خوب را فقط يك بار(البته نه همه مردم)
اين نوع تبليغات تاثير خاص خودش رو راره .
چندي پيش يك مهندس هلندي از طرف شركت مطبوع خود به شركتي كه يكي از دوستان در آنجا شاغل بود وامتياز توليد محصولات آنرا گرفته بود آمد .به رسم ميهمان نوازي با حضور دوست من ومهندس هلندي ومديران شركت تو يك رستوران به صرف شام...
اون هلندي به دوست من گفته بود(تنها24 ساعت بعد از ورود به ايران)دخترم تماس گرفته وميگه هنوز زنده اي
اين موارد كم نيستند
در مورد كره شمالي هم من شخصا اين با سيستم حكومتي واقتصاد كاملا بسته آنها مخالفم اما به هيچ وجه بحث فلاكت وقحطي وعقب ماندگي را قبول ندارم.مشكل كره شمالي كمبود منابع طبيعي و سوخت ميباشد.در غير اينصورت از لحاظ اقتصادي مشكل مهمي ندارند.
فراموش نكنيم در زمان جنگ كره شمالي جزو معدود كشورهائي بود كه به ايران كمك كرد وحتي ايران را تشويق به خود كفائي در توليد تسليحات مورد نياز كرد .هرچه قدر هم كه بد باشند از برخي كشورها مانند روسيه .اسرائيل .و.... شرافتمندترند
اگر رهبر كره شمالي سياست اقتصادي درهاي باز مانند چين وبا حفظ سيستم حكومتي را در پيش بگيرد بسياري از مشكلات اقتصادي آن حل ميشود .
البته اين به معني تاييد حكومت چين نيست
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

پارسا ، چه اصراری بر تحریف حرف من داری؟
من چه وقت کره رو قدرتمند و مفرح خوندم ؟
در حیرتم که چقدر ساده و آشکار دروغ می گید؟
وقتی از کره جنوبی نوشتید حتما اعتراضصهای میلیونی به تجارت آزاد با ایالات متحده رو سانسور می کنید و وقتی از ارتششون میگید این حقیقت رو که 80 درصد ناو دوکدو امریکایی سانسور می کنید!

یعنی برای شما که مدعی آزادی هستید اینقدر سخته کسی یه گوشه از حرفتون رو در کنه؟

هر دو این عکسها عکس ایران ماست!
تصویر

تصویر

هیچ کدوم واقعیت محض ایران نیست
اما کدوم یکی به واقعیتهای زندگی در ایران نزدیک تره؟
در مورد این نمی تونید دروغ بگید همه ما تو ایران زندگی می کنیم!!!

تقصیر خودت هم نیست،شما از کره قسمت سیاهش رو نشون میدی ، چون قسمت سیاهش رو بهت نشون دادن،
و این تاکتیک استکبار و صهیونیسم بین الملل، به ذهنهایی که فریفته ابهتشونناون چیزی رو که خودشون می خوان نشون میدن و اونها هم بدون نقد بدون سوال هضمش می کنن ،

دولت کره فاسده خودشم عقب موندست ، در این شکی نیست ،
ولی اونچیزی که شما میگی هم نیست!

بزاریم کسی که مطلب رو میخونه قضاوت کنه!

ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 97 بار

پست توسط chahzool »

متاسفانه بعضي از دوستان خوشبختي رو فقط زندگي كردن تو ي آمريكا و اروپا و اسرائيل ميدونن ببينيد دوستان خيلي امثال مردم كره شمالي رو بدبخت فرض نكنيد به قول بعضي دوستان اينها فقط تبليغات رسانه هاي غربيه من نزديكي مرز افغانستاني زندگي ميكنم كه هفت -هشت ساله كه آمريكا دموكراسي رو به قول خودشون آورده تو كشورشون -به خدا وضع زندگي اين مردومو اگه ببينيد گريه تون مي گيره بچه هاي 15-16 ساله رو ميبيني كه چند كيلو ترياك پشتشونه و ميان ايران اغلبشونم كشته ميشن(اگه بعضي دوستان به اين قاچاقچيان نگن ايران داره كودكان 15-16 ساله رو ميكشه و حقوق بشرو ناديده مي گيره!!!) بعضياشون كه زنده دستگير ميشن وقتي ازشون مي پرسي چرا با اين وضع قاچاق ميارين ايران ميگن از اين كه گرسنه باشيم كشته بشيم بهتره و جالب اينجاست كه اسلحه هايي كه حمل مي كنن اهدايي برادران آمريكايي هستش .سوال من اينه اين آمريكاييها چطور يه اسلحه مثلا كالشينكف رو ميتونن بهشون بدن ولي غذا و لباس نميتونن بهشون بدن؟تو رو خدا يكم انصاف داشته باشيد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 97 بار

پست توسط chahzool »

يه چيز ديگه:هيچ مي دونيد از وقتي آمريكا اومده داخل افغانستان كشت خشخاش چند برابر شده؟و اينم بگم دوستان هر كشوري مثل كره جنوبي كه اوضاع مردمشون خوبه و پيشرفته اند فقط به همت مردم خودشونه و بس نه حضور آمريكاييها .در ضمن در جواب اون دوستاني كه ميگن كره شمالي از نظر تكنولوژي عقب مانده است مي گم مگه خود دستيابي به فن آوري انرژي هسته اي (من عموما مخالف بمب هسته اي هستم)مگه پيشرفت نيست؟هيچ ميدونين غرب با سلاح هسته اي ساخت ايران هيچ مشكلي نداره و اگه الان زمان شاه بود يقينا خودشون بهمون مي دادن مشكل اونا دستيابي ما به اين تكنولوژييه چند شب پيش كه من بي بي سي فارسي رو نگاه ميكردم خود كارشناسشون گفت كه درست كردن ساخت 10 سايت هسته اي جديد توسط ايران فقط بلوفه ولي ديدين كه رسانه هاي غربي چه بلوايي درست كردند؟عزيزان خود غربيا مي دونن ايران اهل ساخت بمب هسته اي نيست اونا فقط و فقط مخالف پيشرفت ايران هستند
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

Morteza313 نوشته شده:پارسا ، چه اصراری بر تحریف حرف من داری؟
من چه وقت کره رو قدرتمند و مفرح خوندم ؟
در حیرتم که چقدر ساده و آشکار دروغ می گید؟
وقتی از کره جنوبی نوشتید حتما اعتراضصهای میلیونی به تجارت آزاد با ایالات متحده رو سانسور می کنید و وقتی از ارتششون میگید این حقیقت رو که 80 درصد ناو دوکدو امریکایی سانسور می کنید!

یعنی برای شما که مدعی آزادی هستید اینقدر سخته کسی یه گوشه از حرفتون رو در کنه؟

هر دو این عکسها عکس ایران ماست!
تصویر

تصویر

هیچ کدوم واقعیت محض ایران نیست
اما کدوم یکی به واقعیتهای زندگی در ایران نزدیک تره؟
در مورد این نمی تونید دروغ بگید همه ما تو ایران زندگی می کنیم!!!

تقصیر خودت هم نیست،شما از کره قسمت سیاهش رو نشون میدی ، چون قسمت سیاهش رو بهت نشون دادن،
و این تاکتیک استکبار و صهیونیسم بین الملل، به ذهنهایی که فریفته ابهتشونناون چیزی رو که خودشون می خوان نشون میدن و اونها هم بدون نقد بدون سوال هضمش می کنن ،

دولت کره فاسده خودشم عقب موندست ، در این شکی نیست ،
ولی اونچیزی که شما میگی هم نیست!

بزاریم کسی که مطلب رو میخونه قضاوت کنه!

درود تصویر
جناب حاج اقا مرتضای عزیز
فقط عکس از ساختمان نشان دادید ولی نگفتید چه کسانی داخل این ساختمان های اسمان خراش به ظاهر شیک (ولی فاقد سیستم تهویه و حتی لوله کشی) اقامت دارند!!! تصویر
جوابش خیلی ساده است!!
افسران و ژنرال های این رژیم سرکوبگر و دیکتاتور ماب!!
ولی من در عکس هام مردم رو نشون دادم.مردم قحطی زده روستا ها و یا شهر ها!!
این کشور در مجموع تنها و تنها 2 قشر دارد:
1.سربازان و افسران و ژنرال های حزب (کثیف) کمونیست!
2.کشاورزان نگون بخت و قحطی زده!
کلا در این کشور فلاکت زده(به وسیله افیون حاکمیت فرد بر جامعه و کابوس کمونیست) تنها صنعتی که وجود دارد تولید اسلحه و تکنولوژی 50 سال پیش وارداتی(روسی) اتمی است که جز فلاکت و بد بختی چیزی برای این مردمان نگون بخت نداشته است!! تصویر
حاج مرتضای عزیز اصلا می دونید که در این ده کوره (مثلا کشور) چند ده هزار زندانی سیاسی وجود داره?
می دونید کمتر زندانی از زندان های مخوف دوست برادر کیم جونگ ایل زنده بیرون می اید!!?
من یکی از همکار های پدرم چند سال پیش به این کشور اعزام شدند(کارمند وزارت امور خارجه) تنها پس از چند ماه به دلیل از دست دادن یکی از کلیه های خود و دچار شدن به انواع بیماری عفونی به المان اعزام شدند و تا 3 سال در حین خدمت در حال درمان در بیمارستان های برلین بودند!!! تصویر
من می دونم خیلی از دوستان و برادران ناراحت می شوند وقتی که از امثال کره شمالی و سودان و لیبی(تا قبل از مصالحه هسته ای لیبی) و................ انتقاد می شود چرا که ما موشک های اسکاد زمان جنگ رو به برادر(سابق) معمر قذافی و اسلحه های خود را به پدر مرحوم کیم جونگ ایل و ............... مدیون هستیم. تصویر
موشک شهاب 3 شاید هرگز بدون کمک فنی کره شمالی ساخته و بعد ها بومی نمی شد.
زیر دریایی غدیر و قایق های تند روی پرتاب کننده حوت بدون کمک نظامی کره شمالی ساخته نمی شد و.......... تصویر
کلا مشکل ما در متفاوت دیدنمون(نسبت به دنیا و جریانات ان) هست!!
شما لیبرالیسم و دموکراسی خواهی را توطئه دست های پشت پرده صهیونیستی یا جریانات فراماسونری می دانید و من فرد گرایی و بت سازی از رهبران را افت یک جامعه!! تصویر
پیروز و سربلند باشید! تصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

پست توسط pinpin747 »

من فکر میکنم بهتره اقا مرتضی یک بار بدون توجه به نام و امضا و اواتار نویسندگان تاپیک این تاپیک رو مطالعه کنند.
از دیگر نکات قابل توجه این کشور اینه که ارتش خلق کره شمالی(KPA) شامل 5 نیرو میباشد.فرمانده کل قوا هم کیم جونگ ایل است.بودجه سالانه ارتش 6 بیلیون دلار امریکا هست.
اموزش در این کشور رایگان و تا مقطع راهنمایی اجباری است.دانشگاه معروف این کشور دانشگاه کیم ابل سونگ است.
خیلی دوست دارم بدونم بودجه ای که صرف بهداشت و اموزش در این کشور میشه چه قدره؟
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”