Morteza313 نوشته شده:اینجا هتل اناتای در شهر کومگانگ کره شمالیست:
منتشر کننده عکسها هم یک اژانش سیاحتی بلغاری برای تورهای توریستی برای کره شمالیست از این منبع:
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]در ضمن یجایی هم فرموده بودید پیونگ یانگ شبها خاموشی می زنن و صبح رژه میرن و ...
شبهای پیونگ یانگ:
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]حالا نقل قول فلان کس شما رو باور کنیم یا عکسها رو ؟!؟!؟!
قبول کنید که تاریخ مصرف ادعاهای
رنگی گذشته!
شما می خوای قبول نکن، ولی بهتون قول میدم سنترال ایران پراود نیست ، اینجا بچه ها با حر مطلبی از بالا رو برو میشن ، فکر دارن ، نقد می کنن ،
اینجا سنتراله ، قانون بقا درش صداقته!
اینکه می گید چون کره کمک کرده حمایت می کنی ،
خوب اینکه من از کره حمایت می کنم خودش حرف کذبیه:
دولت کره فاسده خودشم عقب موندست ، در این شکی نیست ،
در مورد شهاب من مستنداتش رو گذاشتم غیر قابل رد هم هست که ایران در این پروژه از کره جداشد ، اما فکر می کنید فقط کره ایها به ما کمک کردند ، این برادرای اختونگ پاختونگ شما فکر می کنید به ما کمک نکردن؟
میدونید اصلا لیزر نظامی از کجا وارد مملکت شد؟
کمک کردن که کردن وظیفشون بوده، کم کردن که زیاد نکردن،
نه دلیله که مثل شما سیاه نماییشون کنیم و نه اینکه تا عرش برین بالاشون ببریم ،
حالا میل خودتونه میخواید این چند خط رو درک کنید می خواهید هم به قول یارو ملال!
درود 
حاج مرتضای گرامی و به قول خودتون اخوی

خیلی با خودم کلنجار رفتم که یک جوابیه بنویسم یا که نه تا اینکه الان وسط نصفه شب موقعی که همتون در شهرهای
(هنوز) روشن ایران خوابید و
مردم نگون بخت کره شمالی در شهرهای تاریک و سرد خود.................. تصمیم گرفتم چند خطی بنویسم حال قضاوت با خود بر و بچ سنترال.

1.همان طور که از اول هم تاکید کردم و می کنم شما تنها عکس 4 تا ساختمون و برج رو نشون می دی ولی کوشن و کجان این ادم هاش! می دونی کجان?تو دل عکس هایی که من و استاد رضا قرار دادیم.............یا در حال تعظیم به
بت گرامی جناب حضرت کیم جونگ ایل(ایشون در حال حاضر در صدر دیکتاتور های دنیا قرار دارند(البته تا این لحظه))!! و یا در هر حال حمالی و عملگی به سبک قرون وسطی در روستا ها و شهر های کوچک عقب افتاده.
2.تمامی اون مطالبی که من درباره این کشور نوشتم از روزنامه ورزشی بود که مجوز ان از طریق وزارت فرهنگی صادر شده که وزیر ان بوسیله ................... انتخاب می شود و به قولی در دایره خودی هاست!!

منابع من نه رادیو فردای صهیونیستی بود و نه بی بی سی استعماری و نه
ایران پراود پر از بر و بچ نو اندیش و لیبرال رنگی!!!در ضمن تمامی مطالبی که من از ایران پراود در سایت قرار می دم حالت سرگرمی و طنز گونه و تنها برای عوض کردن جو خشک و خسته کننده سنترال هست و لا غیر!!

3.من بر عکس شما هیچ گاه دنبال داد و بیداد و هیاهو نیستم.
مطلبم را می گذارم و می رم پی کارم و هیچ اصراری هم بر درست بودن ان ندارم و در پاره ای از موارد :
ان چیز را که عیان است چه حاجت به بیان است. 
4.در زمینه اون هتل زیبا و قشنگ شما باز هم مثل مطالب دیگرتون با صرفا 2 تا عکس از فلان ساختمان(که اصلا ممکن هست محل عیش و نوش خانواده حاکم و افسران عالی رتبه باشه و گاهی هم برای توریست هایی که در واقع وجود خارجی ندارند استفاده بشن) قصد در نرمال نشون دادن کشوری داره که در تقریبا همه موارد از اخر اوله!!(مثل مسائل پرداخته شده بوسیله شما در مورد نیروی هوایی که ار نظر ریاضی مانند اثبات یک قضیه با ارائه تنها یک یا چند مثال ناچیز و جزئی است)

5.من در حال ترجمه چند مطلب از سایت های
المانی و انگلیسی در مورد این کشور هستم و سعی می کنم به صورت تکه تکه ان را در سایت قرار دهم(علارغم این که این زبان ها استکباری و مولفان ان احتمالا اغراض پلید صهیونیستی خود رو هم در ان وارد نمو ده اند).
شرمنده که به زبان بلیغ و گویای عربی و کره ای یا احیانا چینی و خاله خرسه ای (همون روسی) اشنایی زیادی نداشته یا اصلا ندارم!! مگر نه حتما از این منابع 100% موثق مطلب خود رو ترجمه می کردم.
6. این اقایان به اصطلاح اختونگ پاختونگ هم که من اصلا احساس برادری با هاشون نمی کنم فقط و فقط به پول و منافع مالی فکر می کنند(به خصوص در شرایط فعلی) و بدشون نمی اد ساده ترین چیز ها رو در بازار سیاه به ما دولا پهنا قالب کنند!!
هر جفتشون هم پدر سوخته تر از همدیگر(چه غربی ها و چه شرقی ها) ولی این غربی ها لاقل برای مردم خودشون مثل بعضی ها جهنم درست نکردند!! 
7.در مورد موشک شهاب و زیر دریایی غدیر و نهنگ و قایق های تند رو و.............هم دیگه عالم و ادم می دونند که در اصل همشون کجایی بودند ولی پس از مدتی تلاش متخصصین داخلی بومی شدند!!
من هم فقط همین رو می گم که ای ایها الناس لاقل بیام اینو ازشون یاد بگیریم!! هر چند بعدش می شیم رنگی یا گول خورده یا حتی خائن!!
راستی این هم یک عکس از یک کوه معروف و مکان سیاحتی در کشور
عمو کیم جونگ!!
این یکی رو هم داشته باشید و نگید این
پارسا چقدر همه چیز رو در مورد
برادر های کمونیست تیر ه و تار می بینه!!!

اینطور که بوش میاد حالا حالا ها با این
برادر های نحیف کره شمالیمون و
رهبر تپل مپلشون کار داریم!!
تا پست بعدی و بحث های اتی بدرود........................