اعتياد به اينترنت، نوجوان چيني را راهي بيمارستان كرد!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

اعتياد به اينترنت، نوجوان چيني را راهي بيمارستان كرد!

پست توسط Parsa84 »

رسانه هاي دولتي در چين گزارش كرده اند كه يك پسر چهارده ساله كه براي ترك اعتيادش به بازي هاي اينترنتي توسط والدين خود به اردوگاهي انضباطي فرستاده شده بود، در اين مركز به شدت كتك خورده و مجروح شده و اكنون در بيمارستان بستري است.
جراحات اين نوجوان جدي و از ناحيه ريه و كليه بوده است.
موسس اين اردوگاه، كه به سبك نظامي اداره مي شود، به بي بي سي گفت مسئولان اين مركز از كتك زدن به عنوان ابزاري براي انضباط بچه ها استفاده مي كنند. تصویر 
اين موسسه كه در استان سيچوان، در جنوب غربي چين واقع است، در حال حاضر تعطيل است.
اوايل ماه اوت يك پسر نوجوان ديگر كه در اردوگاهي مشابه به شدت كتك خورده بود، در اثر جراحتي كه بر او وارد شد، درگذشت. اين حادثه باعث خشم عمومي مردم در چين شد.
در حالي كه دولت چين هشدار داده است كه اعتياد به اينترنت در ميان كودكان اين كشور رو به گسترش بوده است، برخي از والدين چيني براي ترك اعتياد فرزندانشان و بازپروري آنها، به اين دست از اردوگاه ها متوسل شده اند.
اما گزارشگران مي گويند كه اين اردوگاه ها ثبت نشده اند و نظارت بر آنها ضعيف است.
تخمين زده مي شود كه 10 ميليون كودك چيني به بازي با بازي هاي اينترنتي معتاد هستند.

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: اعتياد به اينترنت، نوجوان چيني را راهي بيمارستان كرد!

پست توسط CAPTAIN PILOT »

Parsa84, دوست عزیز تصویر

ممنون بابت مطلب زیبایی که قرار دادید تصویر و در ادامه آن از شما و سایر دوستان عزیز هم کسب اجازه مینمایم تا بخشی از تجربیاتی که از 2 سفر به این کشور در رابطه با خلق و خوی و سطح فرهنگی مردم بدست آوردم را بازگو نمایم !

1- فکر میکنم قبلا" هم به این موضوع اشاره داشتم که متاسفانه در این کشور وظایف سخت و طاقت فرسایی هم چون کارگری و باربری بیشتر بر روی دوش زنان هست ! و مردان عمدتا" ترجیح میدهند با یکدیگر به گفتگو و قمار بپردازند تصویر

2- یکی از عواقب همین خوش گذرانی های لحظه ای تربیت نادرست و ناقص فرزندان در خانواده های چینی میباشد که متاسفانه یکی از ریشه های عمده روی آوردن جوانان چینی به اعتیاد (چه از نوع مخدر و چه اینترنتی) همین است !

3- بنده به کرات مشاهده کردم که فرزندان فرمانبرداری چندانی از والدین خود ندارند و به نوعی خودسرانه عمل میکنند که یکی از نتایج آن هم میتواند تاسیس اینچنین مراکز بازپروری شبه نظامی در چین باشد تصویر

4- متاسفانه اکثر بچه ها (مخصوصا" پسران) در پکن بعد از مدتی از درس خواندن سر باز میزنند و به تفریحاتی همچون ولگردی و خوش گذرانی روی می آورند که از این بابت در مدت 1 ماهی که در آنجا بودم کاملا" مطمئن هستم که بیش از نیمی از پسران به همین شکل هستند

5- اما مورد جالب درباره دختران است که بر خلاف پسران در پکن علاقه بیشتری نصبت به تحصیل و سرنوشت خود دارند و از این حیث براستی جلوتر از ما هستند تصویر

6- در سایر شهرها (بجز پایتخت) قشر کثیری از مردم در فقر زندگی میکنند که از همین رو نمیتوان انتظاز چندانی از لحاظ فرهنگی از این دسته داشت.

7- با اینکه کشور به صورت کمونیستی اداره میشود اما براستی اینچنین نیست ! مثلا" اگر بخواهیم بر روی یکی از شعارهای کمونیست که میگوید "همه در یک سطح" تحقیق کنیم میبینیم که دقیقا" همه پولداران در یک سطح و همه فقیران هم در یک سطح معیشتی زندگی میکنند !

8- اما در عوض مردمانی بی آلایش (قدیمی ترها) و ساده هستند و برایشان مهمان غزیبه و آشنا تفاوت چندانی ندارد

خب فکر کنم دیگه زیادی گفتم ! تصویر

موفق باشید تصویرتصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود فراوان من بر شما دوست ارجمند رامین :razz:
بسیار سپاسسگزار به خاطر توضیحات روشنگرانه شما.
این چینی ها کلا ملت عجیبی هستند. :-)
زمانی که در کالج میال خارجی ها بودم یک دوست چینی داشتم به نام رو ان.
وقتی بعضی وقت ها با او به صحبت می نشستم و در باره کشورش با او صحبت می کردم بیشتر و بیشتر به روبوت و ماشین بودن انها پی می بردم. :ch:
اگرچه به علت سیستم اموزشی فوق العاده در چین که کودکان را از 5 سالگی در مدرسه می نشاند و حتی به انها علم سیاست می اموزد و هم چنین اشنایی نسبتا کامل بیشتر محصلان چینی به مباحث انفورماتیک,ریاضیات و هم چنین زبان انگلیسی,از نظر من یک نوع پوچ بودن در زندگی بیشتر چینی ها کاملا مشهود است و ان هم از نظر من خالی بودن محض از نظر دینی و ایدئولوژیکی می باشد به طوریکه حتی دوست چینی من وقتی با این سوال من متوجه شد که چه تصوری از خدا داری ناگهان مغزش error زد و مجبور شد یک restart اساسی انجام بده. :grin:

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

جراحت جدي به خاطر بازي كامپيوتري

مادر نوجواني كه اخيرا به خاطر بازي اعتياد وار با بازي هاي اينترنتي مجروح و راهي بيمارستان شده، مي گويد كه پسرش بارها توسط مدير اردوگاه و همچنين ديگر دانش آموزان اين مركز كتك خورده است.
موسس اين اردوگاه به بي بي سي گفت تا زماني كه كتك زدن به عنوان تنبيه خارج از اندازه نباشد، روشي خوب براي كنترل كردن بچه هاي ناآرام است.
اما به گفته مايكل بريستو، گزارشگر بي بي سي در پكن، ظاهرا اين بار تنبيه خارج از اندازه بوده است و مدير اردوگاه دستگير شده است.
نوجوان ديگري كه به تازگي در اثر جراحات در اردوگاهي ديگر كشته شد، پانزده سال سن داشت.
توجه عمومي در چين به سرنوشت دو نوجواني كه توسط والدينشان براي ترك اعتياد به بازي هاي اينترنتي به اردوگاه فرستاده شده بودند، گسترده بوده است.
چين بيشترين شمار كاربران اينترنت در جهان را دارد. شمار كاربران اينترنت در اين كشور بالغ بر سيصد ميليون نفر است.

خبرنامه ایرانیان انگلستان

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”