دوستي!!!!!!!!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

دوستي!!!!!!!!!!!!!

پست توسط azeRilA »

با سلام خدمت همه ي دوستان تصویر

داستان زير قشنگ ترين داستاني بود كه من خوانده بودم تصویر :

يكي بود يكي نبود، يك بچه كوچيك بداخلاقي بود. پدرش به او يك كيسه پر ازميخ و يك چكش داد و گفت هر وقت عصباني شدي، يك ميخ به ديوار روبرو بكوب.
روزاول پسرك مجبور شد 37 ميخ به ديوار روبرو بكوبد. در روزها و هفته ها ي بعدكه پسرك توانست خلق و خوي خود را كنترل كند و كمتر عصباني شود، تعدادميخهايي كه به ديوار كوفته بود رفته رفته كمتر شد. پسرك متوجه شد كهآسانتر آنست كه عصباني شدن خودش را كنترل كند تا آنكه ميخها را در ديوارسخت بكوبد
بالأخره به اين ترتيب روزي رسيد كه پسرك ديگر عادت عصبانيشدن را ترك كرده بود و موضوع را به پدرش يادآوري كرد. پدر به او پيشنهادكرد كه حالا به ازاء هر روزي كه عصباني نشود، يكي از ميخهايي را كه در طولمدت گذشته به ديوار كوبيده بوده است را از ديوار بيرون بكشد
روزها گذشتتا بالأخره يك روز پسر جوان به پدرش روكرد و گفت همه ميخها را از ديواردرآورده است. پدر، دست پسرش را گرفت و به آن طرف ديواري كه ميخها بر رويآن كوبيده شده و سپس درآورده بود، برد
پدر رو به پسر كرد و گفت: « دستتدرد نكند، كار خوبي انجام دادي ولي به سوراخهايي كه در ديوار به وجودآورده اي نگاه كن !! اين ديوار ديگر هيچوقت ديوار قبلي نخواهد بود
پسرموقتي تو در حال عصبانيت چيزي را مي گوئي مانند ميخي است كه بر ديوار دلطرف مقابل مي كوبي. تو مي تواني چاقوئي را به شخصي بزني و آن را درآوري،مهم نيست تو چند مرتبه به شخص روبرو خواهي گفت معذرت مي خواهم كه آن كاررا كرده ام، زخم چاقو كماكان بر بدن شخص روبرو خواهد ماند. يك زخم فيزكيبه همان بدي يك زخم شفاهي است.

تصویر تصویر 

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

Re: دوستي!!!!!!!!!!!!!

پست توسط azeRilA »

وقتيسارا دخترك هشت ساله اي بود , شنيد كه پدر و مادرش درباره برادر كوچكترشصحبت ميكنند. فهميد كه برادرش سخت بيمار است و آنها پولي براي مداواي اوندارند . پدر به تازگي كارش را از دست داده بود و نميتوانست هزينه جراحيپرخرج برادر را بپردازد . سارا شنيد كه پرد آهسته به مادر گفت : فقط معجزهمي تواند پسرمان را نجات دهد .
سارا با ناراحتي به اتاق خوابش رفت و اززير تخت قلك كوچكش را درآورد. قلك را شكست , سكه ها را روي تخت ريخت وآنها را شمرد . فقط 5 دلار . بعد آهسته از در عقبي خانه خارج شد و چندكوچه بالاتر به داروخانه رفت . جلوي پيشخوان انتظار كشيد تا داروساز به اوتوجه كند ولي داروساز سرش شلوغ تر از آن بود كه متوجه بچه اي هشت ساله شود.

دخترك پاهايش را به هم زد و سرفه ميكرد , ولي داروساز توجهينميكرد . بالاخره حوصله سارا سر رفت و سكه ها را محكم روي شيشه پيشخوانريخت .

داروساز جا خورد , رو به دخترك كرد و گفت : چه ميخواهي ؟دخترك جواب داد : برادرم مريض است , ميخواهم معجزه بخرم . داروساز با تعجبپرسيد : ببخشيد !؟ دخترك توضيح داد : برادر كوچك من , داخل سرش چيزي رفتهو بابايم ميگويد كه فقط معجزه ميتواند او را نجات دهد , من هم ميخواهممعجزه بخرم , قيمتش چند است ؟ داروساز گفت : متاْسفم دختر جان , ولي مااينجا معجزه نميفروشيم .

چشمان دخترك پر از اشك شد و گفت : شما رابه خدا , او خيلي مريض است , بابايم پول ندارد تا معجزه بخرد اين هم تمامپول من است . من كجا ميتوانم معجزه بخرم ؟ مردي كه گوشه ايستاده بود ولباس تميز و مرتبي داشت , از دخترك پرسيد : چقدر پول داري ؟

دختركپول ها را كف دستش ريخت و به مرد نشان داد . مرد لبخندي زد و گفت : آه چهجالب , فكر ميكنم اين پول براي خريد معجزه برادرت كافي باشد ! بعد بهآرامي دست او را گرفت و گفت : ميخواهم برادر و والدينت را ببينم , فكرميكنم معجزه برادرت پيش من باشد .

آن مرد , دكتر آرمسترانگ فوقتخصص مغز و اعصاب در شيكاگو بود .فرداي آن روز عمل جراحي روي مغز پسرك باموفقيت انجام شد و او از مرگ نجات يافت . پس از جراحي , پدر نزد دكتر رفتو گفت : از شما متشكرم , نجات جان پسرم يك معجزه واقعي بود , ميخواهمبدانم بابت هزينه عمل جراحي چقدر بايد پرداخت كنم ؟دكتر لبخندي زد و گفت :فقط 5 سنت !
تصویر تصویر تصویر تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 962 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط hasan_21 »

آقا دمت گرم داستان دومی رو خیلی وقت بود دنبالش می گشتم .
یا علی :razz:
همراه با اعتقادات ، در عصر ارتباطات [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ممنون از شما ، اما قبلا در تاپيکي به نام داستانهاي کوتاه ارسال شده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”