اهواز - خبرگزاری مهر: رطوبت بسیار بالای هوا در شهرهای جنوبی خوزستان باعث شده شهروندان استان خوزستان به خصوص روزه داران با مشکل مواجه شوند.
به گزاش خبرنگار مهر در اهواز، رطوبت بالای هوا که از روز گذشته شدت گرفت باعث افزایش شدید عرق کردن کردن رهگذران شده و انگار هر رهگذر از حمام به شکلی کاملا خیس مستقیما وارد خیابان شده است.
وضعیت هوای شرجی پیش آمده در خوزستان به گونه ای است که حتی در پیشرفته ترین سوناهای بخار نیز کسی نمی تواند اینگونه عرق کند و از شر چربیهای زائد راحت شود اما این وضعیت اکنون در خیابانهای خوزستان به راحتی قابل دستیابی است.
در عین حال رئیس اداره هواشناسی آبادان رطوبت امروز هوا در شهرهای آبادان و خرمشهر را 100 درصد اعلام شده است.
سعید ابراهیمیان علت وقـوع این پدیده را تـقویت نـسبی زبانه کم فشار مستقربر روی استان خوزستان و شکلگیری جهت جریانات فصـلی بـیـان کرد و گفت: این امر باعث افزایش رطوبت در استان خوزستان به ویژه در شهرستانهای آبـادان و خرمشهر شده است.
ابراهیمیان افزود: بیشترین رطوبت در شهرهای آبادان و خرمشهر در شبانه روز گذشته 98 و کمترین 39 درصد بود.
پیشبینی می شود این وضع تا اواخر وقت روز چهارشنبه در شهرهای جنوبی استان ادامه داشته باشد.
[External Link Removed for Guests]
رطوبت 100 درصدی هوا در خوزستان,سونای رایگان در خیابان!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
رطوبت 100 درصدی هوا در خوزستان,سونای رایگان در خیابان!
[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Re: رطوبت 100 درصدی هوا در خوزستان,سونای رایگان در خیابان!
وضعیت هوای شرجی پیش آمده در خوزستان به گونه ای است که حتی در پیشرفته ترین سوناهای بخار نیز کسی نمی تواند اینگونه عرق کند و از شر چربیهای زائد راحت شود اما این وضعیت اکنون در خیابانهای خوزستان به راحتی قابل دستیابی است.
بشتابید که تا 1 ماه دیگر این سونای رایگان برقرار است

نیازی به عمل خاصی نیست فقط 1 دقیق کولر را خاموش کنید.بقیه اش را بگذارید به عهده آب و هوا!
و انگار هر رهگذر از حمام به شکلی کاملا خیس مستقیما وارد خیابان شده است.
خود بنده امروز 6 بار حمام رفتم!(استعاره از 6 بار زیر کولر نبودن)
رطوبت امروز هوا در شهرهای آبادان و خرمشهر را 100 درصد
شدیدا تکذیب میشه!

100 را رد کرده ایم!لطفا روش محاسباتی را اصلاح نمایند!
بی