دختری که توسط شیاطین تسخیر شد+عکس و فایل صوتی مراسم جن‌گیری!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

دختری که توسط شیاطین تسخیر شد+عکس و فایل صوتی مراسم جن‌گیری!

پست توسط Parsa84 »

آنه لیز میشل، متولد سال 1952 و فوت شده در 1976. دختری که بسیار از افراد پذیرفتند که او توسط شیاطین تسخیر شده است! تصویر 
در سال 1968 زمانی که او 17سال سن داشت و در دبیرستان مشغول به تحصیل بود، اولین تجربه و تشنج خود را تجربه کرد. پس از آن در 1969 او مورد اولین حمله صرع قرار گرفت. سپس او تحت نظر یک متخصص مغز و اعصاب قرار گرفت و این پزشک تشخیص داد که او بیماری صرع همراه با تشنج رنج می‌برد.
به زودی مشکلات آنه لیز آغاز شد بطوریکه او اعلام می‌کرد اشیا و اجسام اطرافش حرکت می‌کنند، او حتی اعلام کرد که صداهایی را می‌شنود که به او می‌گفت: تو نفرین شده هستی!!
در سال 1973 اعلام شد که او از افسردگی رنج می‌برد.
در سال 1975 عده‌ای اطمینان پیدا کردند که روح او تسخیر شده است، به همین جهت والدین او از ادامه درمان پزشکی صرف نظر کردند و از راه جن گیری برای درمان بهره بردند.
علائم آنه لیز مانند افرادی بود که از اسکیزوفرنی رنج می‌برند اما آنها به درمان پاسخ مثبت می‌دهند اما درمورد او قضیه فرق می‌کرد. تصویر 
اولین بار یک زن مسن تشخیص داد که آنه لیز توسط شیاطین تسخیر شده است، او متوجه شد که آنه لیز از تصویر عیسی(ع) دوری می‌کند و از نوشیدن آب مقدس طفره می‌رود. او همچنین اعلام کرده که بوی بدی مانند بوی جهنم از بدن آنه لیز استشمام می‌کند.
یک جنگیر به ملاقات او می‌آید و متوجه می‌شود که موضوع حقیقت دارد و او تسخیر شده است به همین جهت برای مراسم جن گیری از اسقف اجازه درخواست میکند و پس از چندبار اجازه به وی داده می‌شود. تصویر 
جلسات جن گیری چندین بار صورت گرفت اما دو کشیشی که برای اینکار آمده بودند، نتوانستند این کار را انجام بدهند.
او کارهای عجیب بسیار انجام می‌داد. او به خوردن مگس و عنکبوت عادت کرده بود و حتی ادرار خودش. او کارهای عجیب دیگر نیز انجام می‌داد برای مثال یک بار او به حالت سینه خیز به زیر یک میز رفت و به مدت دو روز مانند سگ واق واق می‌کرد. او اغلب ساعت‌جیغ می‌کشید و این کارها برای او امری عادی شده بود. تصویر 
هنگامی که بدن او تسخیر شد به شدت ضعیف شد و نمی‌توانست غذا بخورد. این تصویر مربوط مراسم جن گیری از وی می‌باشد که به مدت 10ماه ادامه داشت اما نتیجه‌ای در بر نداشت و او روز به روز ضعیف و ضعیف‌تر شد. تصویر 
در سال 1978 تقریبا بعد از گذشت 2سال از مرگ وی، والدین او تصمیم گرفتند که نبش قبر بکنند و تابوت را تغییر دهند. بعدها مشخص شد که علت این امر پیغامی بود که از یک راهبه دریافت کرده بودند، مبنی بر اینکه او احساس میکند که جسد آنه لیز سالم مانده است. پس از نبش قبر مشخص شد که جسد او فاسد شده است. هیچگاه اجازه پخش تصاویر جسد وی صادر نشد. تصویر 
آنه لیز قبل از مرگ و لحظات پایانی عمرش صحبت کرد و از کشیش خواست تا برایش طلب آمرزش کند. او درمورد گناهان جوانان و کشیشان کلیساهای مدرن مطالبی را عنوان کرد.
آنه لیز و سه خواهرش مانند پدرش انسان‌های معتقدی بودند و مذهب کاتولیک داشتند.
درمورد مرگ آنه لیز چهار نفر محکوم شدند. پدر و مادر او و همچنین دو کشیشی که برای مراسم جن گیری تلاش می‌کردند. گویا آنها به 6ماه حبس محکوم شدند چرا که در نگهداری از یک بیمار کوتاهی کرده بودند.
اما نکته آخر و جالبی که مادر او عنوان کرد:
من میدانم که ما کار درستی انجام دادیم چرا که من اثر عیسی مسیح را در کف دستان دخترم دیدم. او مُرد تا بسیاری از مردم باز هم بخدا ایمان بیاورند و فراموش نکنند که نباید گناه انجام بدهند.
می‌گویند در کف دستان آنه لیز مانند کف دستان عیسی مسیح سوراخ شده بود. هنگامیکه عیسی مسیح را به صلیب می‌کشیدند، در کف دستان او سوراخ‌هایی ایجاد کردند.
گویا پس از اتفاقاتی که برای آنه لیز پیش آمد، افراد بسیاری بازهم به خدا ایمان آوردند.

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

Re: دختری که توسط شیاطین تسخیر شد+عکس و فایل صوتی مراسم جن‌گیری!

پست توسط Mardaviz »

درود
دوست من انسان این زمانه از تسخیر سخن نمی راند.تسخیر فقط توسط نفس خودت صورت می گیرد.
موضوع از این قرار بوده:
سال های پیش جمعی دیوانه ی مذهبی در اروپا (فرانسه) به هدف سخن گفتن و ارتباط با نیروی برتر اقدام به تشکیل گروهی می نمایند.اینان افراد را به ویژه دختران جوان را با حبس کردن در مکانی و قرار دادن تحت شدید ترین فشارهای بدنی (از جمله کتک زدن هر 2 ساعت یک بار) و رژیم مخصوص غذایی ویژه ،دختران را به حد یک اسکلت در می آوردند.سپس آنها را پوست کنده و بر روی دستگاه دورانی قرار می دادند و پس از مدتی از وی پرسش هایی می نمودند.
البته برخی تا پایان دوام نمی آوردند و مانند دختر مورد اشاره شما نیمه راه رها می شد.ولی دیگر امیدی به زندگی نداشتند.
اگر مایل بودید فیلمی در این خصوص معرفی می نمایم.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

یک فیلم هالیوودی دقیقآ با همین داستان ساخته شده که شهره آقداشلو توش بازی می کنه و اسمش جن گیری از امیلی رز...
فیلم واقعآ ترسناک هست ودقبقآ تک تک اتفاقها توش رخ میده مثل خوردن عنکبوت و پارس کردن و ...
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پارسا جان معنی این حرفایی که میزنه میدونی شما؟؟؟
من فایل صوتی رو گوش دادم،خیلی وحشتناک بود...

تصویر تصویر تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

samanrossonero :razz:
درود بر شما
من هم چند بار این فایل صوتی را گوش دادم ولی من هم دقیقا متوجه نشدم که این بنده خدا چه می گفت!! :-(
بعضی موارد به نظرم امد که این مرحومه از بعضی لغات المانی استفاده میکنه!! اگرچه ایشون امریکایی بودند! :?
اگر به نکته جدیدی رسیدم باخبرتون میکنم
مرسی بابت توجه و تیزبینی شما :smile:

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

سلام پارسا جان...
من علاقه زیادی به این موضوعات دارم و فیلمش رو هم دیدم...
اتفاقات عجیب تو این دنیا کم رخ نمیده...
موفق باشی..

تصویر تصویر تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mehrdad_dandy »

باید پدر و مادر این طفلک به اعدام محکوم میشدن ، خرافاتی های پست بچشون و الکی الکی به کشتن دادن ، اره اون دختر شیطان زده شده بود اما شیاطینی به نام پدر و مادرش.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

درود بر شما
مسائل مربوط به موجودات لطيف يا بهتر بگوييم غير اورگانيكها يك واقعيت تا قسمتي فراموش شده براي مردمي كشوري همانند ماست كه زماني بسيار با آن دخيل بوديم در اين مورد خاص كه عنوان اين قسمت است اطلاعي ندارم ولي دوستان اگه چشمانتان را كه در ايران از عصر مشروطه و به خاصت انگليس ( يكي از بزرگترين دستندر كاران مباحث فرا زميني از ديرباز تا كنون ) بسته شد به حقايق باز كنيد و اگر حتي به صورت عادي قبول نمينماييد با مراجعه به قرآن كريم متوجه ميشويد كه جن و روح و مشكلات و منافع ( ظاهري ) تماس با اينگونه موجودات واقعيت است نه خرافات خرافات هنگامي است كه همه ي اتفاقات را از زير سر اين موجودات بپنداريم نه پاره اي از آنها آهم به وسيله افرادي خاص :-(
چو ايران نباشد تن من مباد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

درود
بله،نادر را نیز پیش از رسیدن به کرنال عده ای از مرتاضان و جادوپیشگان هند ،می خواستند تبدیل به سوسک و خرفستره نمایند.
به خدا تمام این سخنان از خدانشناسی است.
سال ها پیش از این که واژه انرژی منفی دهان به دهان بگردد ،رمالان و جادوگران و دعا نویسان و........از واژه هایی چون،باد پری،عزازیل.جادو و ادرار کودک و چال کردن و دیوانه وار در قبرستان ها گشتن سخن می راندند.
حال جادوگر از انرژی منفی سخن می راند
دعا نویس از انرژی منفی سخن می راند.
بچه قلندر از انرژی منفی سخن می راند.
درویش چرس کش از انرژی منفی سخن می راند.
.........
در مورد جن نیز توضیحی نمی دهم.
اما همه می گن دیدیم.؟!
پدر بزرگ دوست دوران کودکی بنده نیز ادعا می کرد یکی از اینان را با سنجاق گرفته و سال ها برایش کار کرده.
ـــــــــــــــــــــ
بله اگر یکی از این جن زدگان!به یکی از زبان های باستانی (مانند ،سانسکریت،اوستایی،به ویژه آرامیک)سخن گوید شاید مورد تایید واتیکان قرار گیرد.
هر چند خود بنده نیز در دوران دانشجویی کلمات پهلوی را در خواب مرور می کردم.
بنده خود به نیروهای فراطبیعی معتقدم،ولی هنوز زمان دخالت آنان فرا نرسیده.و از جایی مداخله خواهند کرد که حتا به فکر بزرگان نرسد.
البته نه برای نجات ما مردم دنیا بلکه برای نجات دنیا از دست ما مردمان(این نظر شخصی بنده است)

مرداویز
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود :razz:
از مرداویز گرامی درخواست دارم با توجه به اطلاعات زیادی که دارند در تایپیکی مجزا مطالبی را در مورد جن,تسخیر روح بوسیله نیروهای شیطانی یا همان نفس انسان ونیروهای فراطبیعی ذکر نمایند. :o
خیلی ممنون می شوم اگر این لطف را در حق دوستداران این مباحث بکنید :-)

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پارسا جان من قصد داشتم بخشی راجع به ماورائ الطبیعه بوجود بیارم که پیشنهاد من توسط مدیریت رد شد...
:razz: :razz: :razz:

تصویر تصویر تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

درود بر شما دوستان گرامي
دوستان گرامي با اميد آنكه روزي چشم همگان به حقايق باز شود
درمورد نادر شاه افشار بايد بگويم كه شيخ الاسلام دربار در اونجا بوغ نبوده اند از ديرباز كار مغان و بعد از آن ملايان جلوگيري از بسياري از اين موارد بوده است گرچه كه ادعاهاي دروغين برخي از آنها كه جز ناداني و كوردلي خود چيزي به ارث نبرده بودند به گمراهكردن مردم از حقيقت و بهره كشي از ناداني آن مردم بيچاره بدل گشت ولي بسياري از آنها توانا بوده اند
درمورد موارد ديگر هم ميتوان به هزاران منبع و كتاب و رساله هاي بزرگان عرفان اشاره نمود
حال بينديشيد علت بوجود آمدن بخش ممنوع كتابخانه هاي واتيكان و كتابخانه سلطنتي انگلستان و حتي ......
علوم غريبه و علم اعداد و امثالكم ذالك مسخره وخرافات نيستند
درمورد دراويش امروزيهم كه بسياري از آنها ( بسياري نه همه ) جز هشيش كشيدن و رندانه زيستن و ژست گرفتن چيزه ديگري نميدانند بايد گفت كه درويش كر سالك راه حق باشد هيچگاه جز در موقع لزوم از خود قدرت بروز نميدهد و از آن روي كه ميداند قدرت از خودش نيست بلكه از كرامات حق است بدان نمينازد و سياهي غرور بر دلش راه نميابد .
چو ايران نباشد تن من مباد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”