توهين شبكه تلويزيوني الجزيره به امام علي (ع)
شبکه تلویزیونی عربی زبان "البراعم" که فقط برای کودکان برنامه پخش میکند و از زیر مجموعههای شبکه خبری الجزیره قطر است، روز گذشته برنامهای پخش کرد و در آن مولای متقیان علی أبی طالب(علیهم السلام) را مورد اهانت قرار داد.
به گزارش شیعه آنلاین، در همین راستا پایگاه خبری "الجوار" پس از اعلام این خبر نوشت: در این برنامه تلویزیونی، که خشم شدید شیعیان را بر میانگیزد، در اقدامی وقیحانه نام یک گوسفند را هم نام امام اول شیعیان قرار داده بودند.
بدون شک اینگونه اهانت ما را به یاد توهین وقیحانهای که دو سال پیش در کشور دانمارک به پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) رخ داد و خشم شدید و اعتراض مسلمانان جهان را برانگیخت، میاندازد.
از همین رو بر مسئولان و دست اندرکاران شبکه الجزیره قطر و شبکه تلویزیونی "البراعم" واجب است که این مسأله را به سرعت مورد بررسی قرار داده و از تمام پیروان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) عذرخواهی کنند و تدابیر لازم برای پیشگیری از وقوع مجدد چنین اشتباهاتی را اتخاذ کنند، زیرا بدون شک چنین برنامههایی که باعث ایجاد فتنه میان شیعه و سنی میگیردد، فقط دل دشمنان اسلام را شاد خواهد کرد.
مسئولان و دست اندرکاران شبکه الجزیره قطر و شبکه تلویزیونی "البراعم" همچنین باید بدانند که اگر چنین خبری به گوش مراجع تقلید شیعیان و پیروان اهل بیت(ع) برسد، بدون شک در برابر آن ساکت نخواهند ماند.
توهین بی سابقه الجزیره به امام علی
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
Re: توهین بی سابقه الجزیره به امام علی
این سیاست یک بام و دو هوای قطری ها آنها را منفور خواهد کرد اگر العربیه دست به چنین کاری میزد تعجبی نداشت اما در مورد الجزیره قابل تامل است 

خون من نثار درختان تنومندد ای وطن/باشد که چتر عشقشان و رنگ خدایی شان، همه جای تو را فرا گیرد

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
روی اسم ها زیاد حساس نباشید...
قداست و بزرگی مربوط به سرشت انسان هست نه نام...
صبوری پیشه کنید،برای اماراتی ها علی یک اسم هست مثل خسرو،در باغ وحش مشهد اسم یک شیر خسرو بود و مربی او را خسرو صدا میزد...
آیا این اهانت به کی خسرو یا خسروپرویز بزرگ هست؟؟
من باید یقه اش را می گرفتم؟؟؟
صبور باشید و بگذارید هر چه می خوانند با آن زبان خشن عربی بکنند...
صبوری پیشه کنید،برای اماراتی ها علی یک اسم هست مثل خسرو،در باغ وحش مشهد اسم یک شیر خسرو بود و مربی او را خسرو صدا میزد...
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
samanrossonero نوشته شده:روی اسم ها زیاد حساس نباشید...
باید ببینیم شخصیت علی(ع) یک شخصیت معمولی است که اینگونه با ان بازی شود؟ خوب شما یک لحظه فکرش را بکنید ببینید اگه شما مثلا روی گربه تان اسم یکی از شخصیت های مشهور اعراب (در همین طیف) را قرار دهید(به صورت رسانه ایی) انها چه برخوردی خواهند داشت ایا انها هم همین حرف امروز شما را خواهند گفت ؟ موضوع چیزی بیشتر از یک سوتفاهم و یا یک نام گذاری ساده است که شما فکر می فرمایید
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
مگر اسمش رو گذاشته بودند علی ابن ابی طالب خدایی نکرده؟؟؟؟
علی بین اعراب اسم رایجی هست...
من متوجه نمیشم چون طرز فکرم متفاوت هست با شمکا و خیلیهای دیگه...
من فکر می کنم ایرانی بودن خودش یک دنیا افتخار هست...
من نظرم رو گفتم،به هیچ وجه حاضر نیستم با اعراب در بیفتم سر هر چیزی...
اعراب ما رو به چشم انسانهایی می بینند که همه چیز از اونها داریم و به واسطه دین اونها ست هر چیز که داریم...
بزار هر کار می خوان بکنن چون ما خودمون رو هر کاری بکنیم اونها محل هم نمیدن...
در ضمن علی (ع) خلیفه چهارم اهل سنت هست،پس ما نباید کاسه داغتر از آش بشیم و مسئله رو مذهبی کنیم.
علی بین اعراب اسم رایجی هست...
من متوجه نمیشم چون طرز فکرم متفاوت هست با شمکا و خیلیهای دیگه...
من فکر می کنم ایرانی بودن خودش یک دنیا افتخار هست...
من نظرم رو گفتم،به هیچ وجه حاضر نیستم با اعراب در بیفتم سر هر چیزی...
اعراب ما رو به چشم انسانهایی می بینند که همه چیز از اونها داریم و به واسطه دین اونها ست هر چیز که داریم...
بزار هر کار می خوان بکنن چون ما خودمون رو هر کاری بکنیم اونها محل هم نمیدن...
در ضمن علی (ع) خلیفه چهارم اهل سنت هست،پس ما نباید کاسه داغتر از آش بشیم و مسئله رو مذهبی کنیم.
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
دوست عزیز این یه تحرک و هجمه فرهنگی مذهبی است اگر ما امروز از خودمان واکنش نشان ندهیم مطمین باش فردا روزی وجود داره که همین افراد گستاخ تر شدند و حتی نام کامل علی بن ابیطالب (ع) را به سخره می گیرند
در ضمن من نیز به ایران اعتقادات دین و مذهب خود یکجا افتخار می کنم و همانگونه که وقتی سخن از خلیج... به وسط میاد همگی ما ناراحت و عصبانی می شویم اینجا نیز همین حالت را باید داشته باشیم انگار که دشمن به مذهب ما توهین کرده و در صدد تخریب و توهین به شخصیت ما برامده
در ضمن من نیز به ایران اعتقادات دین و مذهب خود یکجا افتخار می کنم و همانگونه که وقتی سخن از خلیج... به وسط میاد همگی ما ناراحت و عصبانی می شویم اینجا نیز همین حالت را باید داشته باشیم انگار که دشمن به مذهب ما توهین کرده و در صدد تخریب و توهین به شخصیت ما برامده
آخرین ويرايش توسط 2 on shola, ويرايش شده در 0.
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
نمی دانم چرا ،شیعه آنلاین فقط به دنبال اهانت ها می گردد.
دوست عزیز دیگری توهینی به اسلام و پیامبر را در سرود فلان تیم انگلیسی یاد آور شده بود، ایشان هم شیعه آنلاین را منبع فرموده بودند.
البته نه ایشان و نه شیعه آنلاین از آنم سرود خبر داشتند.
دوست عزیز دیگری توهینی به اسلام و پیامبر را در سرود فلان تیم انگلیسی یاد آور شده بود، ایشان هم شیعه آنلاین را منبع فرموده بودند.
البته نه ایشان و نه شیعه آنلاین از آنم سرود خبر داشتند.