افشاگریهای عبدالحمید ریگی در جمع خبرنگاران شبکه ها !!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

افشاگریهای عبدالحمید ریگی در جمع خبرنگاران شبکه ها !!

پست توسط Parsa84 »

افشاگریهای عبدالحمید ریگی در جمع خبرنگاران شبکه ها و خبرگزاریهای خارجی

زاهدان - خبرگزاری مهر: عبدالحمید ریگی برادر سرکرده گروهک تروریستی جندالشیطان در نشست خبری با خبرنگاران شبکه ها و خبرگزاریهای خارجی مستقر در تهران زوایای دیگری از جنایات این گروهک تروریستی و ارتباط آن با سرویسهای جاسوسی آمریکا و غرب را افشا کرد. تصویر 
به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، خبرنگاران شبکه ها و خبرگزاریهای خارجی مستقر در تهران با سفر به سیستان و بلوچستان و بازدید از قتلگاه تاسوکی، در سالن کنفرانس یکی از ادارات کل سیستان و بلوچستان در نشست خبری عبدالحمید ریگی (برادر سرکرده گروهک تروریستی مالک ریگی) و عابد گهرام زهی از اعضای این گروهک که در زاهدان در انتظار اجرای حکم اعدام بسر می برند، شرکت کردند.

عبدالحمید ریگی در این نشست با افشای گوشه ای از جنایات و ارتباطات این گروهک با سرویسهای جاسوسی آمریکا و غرب، به همکاری شبکه تلویزیونی العربیه با این گروهک تروریستی اشاره کرد و افزود: گروهک تروریستی ریگی با واسطه یک عرب تبعه بحرین با این شبکه ارتباط پیدا کردند و در ابتدا با ارسال فیلم جنایاتشان به وی، فیلمهایشان در این شبکه پخش می شد و بعدها به دفتر العربیه در اسلام آباد پاکستان متصل شدند و با ارسال سی دی به دفتر العربیه در اسلام آباد سی دی ها از طریق این شبکه پخش می شد.

وی همچنین از آموزش نیروهای این گروهک در پایگاهی در منطقه ای کوهستانی در مرز افغانستان و پاکستان توسط یک عرب تبعه مصر خبر داد و گفت: گروهک سلاح های خود را از سلاحهایی که از زمان جنگ در افغانستان در این کشور باقیمانده، خریداری می کند و فردی عرب تبار به نام حمزه جوفی تبعه مصر که استاد ساخت بمبهای خطرناک تروریستی است و به صورت مختار و مستقل به تمامی گروه های تروریستی و تندرو در پاکستان و افغانستان آموزش نظامی می دهد، نیروهای مالک ریگی را نیز آموزش می دهد.

برادر سرکرده گروهک تروریستی ریگی ادامه داد: از خصوصیات بارز این عرب، مخالفت سرسخت با جمهوری اسلامی ایران بوده و چون شنیده بود مالک با جمهوری اسلامی ایران جنگ دارد با این گروهک همکاری می کرد.

عبدالحمید ریگی با تشریح جنایات این گروهک و ارتباط آن با آمریکا و دیدارهای مالک و خود وی با نیروهای آمریکایی، خطاب به جوانان و مردم عنوان کرد: در برابر دوربینها این مطالب را بیان می کنم تا کسانی که نمی دانند بدانند و به خصوص جوانان بشوند و مقداری آگاهی آنها بیشتر شود تا فریب نخورند. اگر در زمانی که جذب این گروهک شدم، رسانه ها و بزرگان اطلاع رسانی می کردند، من و دیگر اعضا در دام چنین گروه جنایتکاری گرفتار نمی شدیم و دست به چنین جنایاتی نمی زدیم.

همچنین، این تیم خبری که شامل 25 نفر از نمایندگان شبکه‌های تلویزیون آلمان، آمریکا، انگلستان، ترکیه، ژاپن، لبنان و دیگر کشورها بود، در محل قتلگاه تاسوکی حضور پیدا کردند و از منطقه ای که گروهک تروریستی ریگی در اواخر سال 1384 بیش از 26 نفر از افراد بیگناه و مسافران عبوری را به طرز فجیعی به شهادت رساندند، تصویر و عکس و گزارش تهیه کردند.

خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های خارجی مستقر در تهران همچنین از نمایشگاه کشفیات تجهیزات، سلاح و مواد منفجره ای که از تیم‌‌های تروریستی گروهک ریگی بدست آمده است، دیدن کردند.

حضور در مسجد علی بن ابیطالب (ع) زاهدان و دیدار و گفتگو با خانواده‌های شهدای جنایت انفجار هفتم خرداد ماه سال جاری در مسجد علی‌ابن‌ابیطالب (ع) زاهدان و تهیه گزارش برنامه پایانی سفر یک‌روزه خبرنگاران شبکه ها و خبرگزاریهای خارجی مستقر در تهران بود.

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

Re: افشاگریهای عبدالحمید ریگی در جمع خبرنگاران شبکه ها !!

پست توسط Mardaviz »

درود
باز هم رد پای برادران عرب.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

این برادران عرب اکثر اوقات تنشون خارش داره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

ای کاش در این متن از سر دسته های حمایت کننده مالی و اطلاعاتی این گروهک هم نامی اورده می شد تا دوستان بدانند کشورهای به ظاهر و اسم مسلمان منطقه چه منافقین درنده خویی می باشند

افراد نام برده شده در متن به تنهایی مانع استمرار این گروهک به هیچ وجه نمی توانند باشند نگاهی به گروهک های تجزیه طلب ی که از خارج مرزها هدایت می شدند نظیر مقاومت چچن به رهبری شامیل باسایف(کل مقاومت مردم چچن بدین سان نبود و تنها این تنی چند از رهبران در اواخر کار این گره بدین کونه گشتند) و یا احزاب چپ کرد در اوایل انقلاب نشان می دهند که این گروهک ها برای بقا نیاز به دو عامل اساسی دارند یکی پشتیبانی اطلاعاتی و دیگری حمایت مالی است و یقینا بدون این دو عامل این گروهک ها سریع تجزیه و نابود خواهند شد مصداق ان هم وضعیت فعلی نیروهای مقاومت در چچن می باشد . از کشورهای دخیل در این مورد می توان به عربستان سعودی به عنوان حامی مالی و اطلاعاتی امارات به عنوان حامی مالی و به شکل خفیف تری اطلاعاتی پاکستان به عنوان عامل اطلاعاتی و ایالات متحده به عنوان گاها حامی تسلیحاتی و مالی نام برد (این کمک ها به عنوانی کمک بلاعوض می باشند وگرنه گروهک ها و کشورهای مزدور و حریص زیادی بودند که در مقابل کمک مالی برای این گروهک نقش بازی می کرند) به هر حال هر اتیشی که در منطقه برای ایران عزیز گشوده می شود به دست همین وهابی های منافق و درنده خو می باشد
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود
shola گرامی :razz:
با سپاس از بیان پاره ای از حقایق
مسلما هیچ کس نمی تواند رابطه جندالشیطان و وهابیون سعودی را زیر سوال ببرد.حتی شبکه العربیه هم تبدیل شده است به تریبون رسمی این گروهک شیطانی.
اما در مورد مبارزین چچن :-)
شکی نیست که امروزه یا یا از سالیان قبل ارتباطی تنگاتنگ بین برخی مبارزین چچن و شبکه تروریستی القاعده بوجود امده.نمونه بارز ان هم ارتباط مستقیم با ایمن الظواهری و حتی اقامت کوتاه او در این منطقه جغرافیایی می باشد.
اما ایا ما واقعا می توانیم مدعی شویم که اغاز نهضت مردمی چچن در سال 1994(اگر اشتباه نکنم) در گروزنی که با ان سلاخی وحشیانه نظامیان روس مواجه شد,نیز با القاعده مرتبط بوده است!? :-(
از نظر من پس از سرکوب های وحشیانه روس ها و عدم حمایت ........از این مردم نگون بخت مسلمان گروهی از رهبران رادیکال ان دست به دامان القاعده شدند تا بلکه بتوانند کاری را که مجاهدان افغان با کمک امریکا و اعراب (و البته ایران) بر ضد قوای اشغالگر روس در افغانستان انجام دادند این بار به نوعی دیگر(البته بدون کوچکترین حمایت مادی و معنوی ایران) تکرار کنند.
من در محل تحصیل خود پاره ای دوست روس دارم که اقوامشان به علت ارتشی بودن در این جنگ و سرکوب وحشیانه حضور داشته اند!!
ان چه را که انان برای من تعریف کردند و سپس با کمی تحقیق در اینترنت بر من هویدا شد بس هولناک تر بود از جنایات اشغالگران عراق و افغانستان!! ::sa
امیدوارم بحث مفید و دوستانه و البته منصفانه ای در این زمینه برای اموختن بیشتر از تاریخ و سعی در عدم تکرار ان داشته باشیم
پیروز و سربلند باشید :razz:

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

در ابتدا عارض شوم خدمتتان که من تمام مقاومت چچن را در لوای طالبانیسم و ... نیاوردم در بالا قید کرده بودم که مقاومت چچن از رهبری باسایف به بعد تبدیل به یک گروه صرفا بازی خورده و نقش گیرنده نه از اعراب (که خود خادم چیزی دیگری اند) بلکه به نوعی از ایالات متحده (و نوعی انگلستان رجوع شود به همکاریهای و سفرهای مقامات رده بالای مقاومت به لندن) شده بود و عملا با زیاده خواهی خود باعث نابودی هر چه بیشتر اهداف و مردمانشان شد . این گروه مقاومت( که اصلا لایق نام گذاری به نام مقاومت مردمی چچن نمی باشد) همانگونه که مستحظرید در جنگ دوم چچن عملا از حالت یک نیروی مردمی که برای دفاع از کشورشان و همین طور ازادی خود می جنگید خارج شد و تبدیل به یک نیروی اشغال گر شد که با اشغال عراق و عدم صلاح دید مهره گردانهای اصلیبه ادامکه جنگ در اسیانه میانه این گروه تقریبا متلاشی شد و اکنون تنها سایه ایی از ان موجود می باشد

شاید در ابتدا مقاومت در جنگ اول دارای اهداف والا و مهمی بود اما بعدا با ورود به قول شما نیروهای کمکی القاعده این مقاومت تقریبا به همان راهی رفت که اکنون طالبان به سر می برد
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام
با توجه به اضهارات اين تروريست كثيف -حوادث اخير ايران -واصل مصاحبه با رسانه ها وشرايطي كه ايران به آن مبتلا شده وهمينطور بيانيه اين گروه مبني بر راه اندازي مدرسه ديني(تروريستي)صداي كلنگ قبر دار ودسته ريگي به گوش ميرسه.بايد در آينده نزديك منتظر بود.
آمين :AA:
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

همانگونه که مستحظرید در جنگ دوم چچن عملا از حالت یک نیروی مردمی که برای دفاع از کشورشان و همین طور ازادی خود می جنگید خارج شد و تبدیل به یک نیروی اشغال گر شد

درود
جناب shola بیشتر دراین خصوص توضیح بدهید.(البته بدون غلط املائی)
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

فکر کنم منظور دوست ارجمندمان Mardaviz علاوه بر یک غلط املایی موجود اشتباه من در قرار دادن جملات بود که الان که به نوشته ها نگاه کردم متوجه ان شدم به هر حال باید یه اصلاحیه بدهم جملات ام را اصلاح کنم

منظور من از جمله اشاره شده تبدیل یک نیروی صرف دفاعی( که برای ازادی چچن می جنگی) به نیروی نظامی بود که در فکر اشغال مناطق و سرزمین های دیگری افتاده بود که منجر به جنگ دوم چچن شده بود که با بی دقتی و بی نظمی جملات من این برداشت نادرست القا می شود که نیروهای مقاومت چچنی در خلال جنگ دوم دست به اشغال جایی زده اند که از این بابت از تمامی دوستان عزیز پوزش می خواهمتصویر

جنگ دوم چچن:
جنگ دوم چچن در 2 اگوست سال1999 با حمله نیروهای حافط صلح اسلامی چچن (نیروهای شیخ شامیل) به داغستان برای الحاق داغستان به عنوان بخشی از خاک چچن اغاز شد و در اول اکتبر همان سال با انجام یک سری عملیات بمب گذاری در روسیه به مرحله اجرا در امد که باعث یورش روسها برای دومین بار به طرف گرزونی شد ....

(در صورت خواست می توانم شرح کاملی از جنگ اول و دوم چچن را برای مطالعه دوستان قرار دهم (البته در جای مناسب تر ))
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط boranly »

دراين كه دار ودسته ريگي جانور تشريف دارند شكي نيست.
اما اگر بخواهيم واقع بين باشيم ، نميشه به حرفهاي اينها در مقابل خبرنگاران اعتماد كرد.چون معلوم نيست در داخل بازداشتگاه چطور نگه داري شده اند وشايد بخشي از حرفها واعترافات به آنها ديكته شده است. :-)

:L:L
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

یک نکته . . .

به این سادگی نباید در مورد القاعده صحبت کرد، چون مطرح کنند موجودیت چنین سازمانی خودش هنوز مدرکی دال بر وجودش ارائه نکرده است!

هنوز در خود آمریکا هم وجود چنین سازمانی مقبول همه سیاستمداران نیست و ساختگی بودن آن بیشتر مورد پذیرش
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”