ضمن تشکر از پشنهاد ها و راهنمایی های دوستان عزیز

به دوستانی که تمایل به شرکت در این ختم دارند و فعلاً برایشان جزئی باقی نمانده است اطمینان می دهم که بدون شک در برنامه ریزی که نهایتاً فردا بعد از اذان مغرب اعلام می شود
هم این دوستان گرامی
* oweiys *mohammad و هم دیگر دوستانی که تا فردا مغرب اعلام آمادگی نمایند انشاءالله در اجرای ختم که به لطف خداوند متعال پیش می رود شرکت خواهند داشت
هدف اصلی آن است که تمامی دوستان متقاضی در این کار پر فضیلت شرکت کنند نه صرفاً تعداد افراد مشخصیفقط برایم کمی جای تعجب داره

چون در پست ابتدائی گفته بودم که اگر 30 جزء تمام شد ....
naghme نوشته شده:
3- در صورتی که 30 جزء جهت قرائت انتخاب شد و دیگر دوستانی بودند که تمایل به شرکت در ختم داشتند در همین تاپیک یا پیام خصوصی اعلام نمایند که به توافق جزء ها تقسیم شود یا به لطف خداوند و همکاری دوستان ختم دیگری داشته باشیم
در این بخش بیان کرده بودم که اگر 30 جزء به پایان رسید یا به توافق جزء ها تقسیم می شود و یا آنکه اگر متقاضی بود به ختم های بعدی دوم و یا بیشتر هم می رسیم
اکیداً این موردم رو گذاشتم تا در صورت اتمام 30 جزء دیگه دوستان نگران نباشند
نمی دونم... شاید که اینجانب در بیان این بخش باید تاکید بیشتری می نمودم و همچنین باید مستقیم بیان می کردم که فعلاً هماهنگی ها برای ختم بار اول است، فکر کردم که استنباط می شود
خلاصه دوستان اگر که در بیان موردی جایی قصوری بوده اینجانب را عفو بفرمائید

به هر حال تا فردا مغرب... اگر تعداد افرادی که متقاضی جهت قرائت جزء ها بودند به حدی رسید که بیش از یک بار ختم داشته باشیم... متناسب با آن برنامه اعلام می شود
و در غیر این صورت (یعنی اگر تعداد افراد برای بیش از یک ختم کافی نبود)
جزء ها به توافق از بین دوستان که که 3 جزء جهت قرائت دارند من جمله خودم به دوستانی که جزئی ندارند تقسیم خواهد شد و به امید خداوند حداقل یک بار ختم در طی 3 شب قدر خواهیم داشت
پس تقاضا دارم از تمامی دیگر دوستانی که تمایل به شرکت در ختم قرآن شب های قدر که در پیش رو داریم رو دارند و هنوز اعلام نکرده اند لطفاً تا فردا مغرب در این تاپیک یا پیام خصوصی اعلام آمادگی کنند
به امید خداوند برنامه نهایی نیز فردا بعد از مغرب و تا قبل از سحر اعلام خواهد شد با تشکر 
راستی کسب مدال طلای المپیک حمید سوریان رو به همه اعضاء انجمن تبریک میگم راستش اصلاً نمی تونستم که در اولین پستم بعد از این پیروزی تبریکم رو اعلام نکنم

در این المپیک و المپیک های آتی خدا پشت و پناه تمامی ورزشکارانمون باشد