شقایق و نگار در تهران با هم ازدواج می کنند
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
شقایق و نگار در تهران با هم ازدواج می کنند
درخواست ازدواج با دختري که پسر شد
دو دختر که از 12 سال قبل با يکديگر دوست هستند در ماجرايي نادر با تغيير جنسيت يکي از آنها تصميم گرفتند با يکديگر ازدواج کنند.
به گزارش خبرنگار ما اين دو نفر که شقايق و نگار نام دارند دوستي شان از دوران تحصيل در مقطع راهنمايي آغاز شد. آن زمان هر دو از شاگردان ممتاز کلاس شان بودند و به تدريج با طي کردن مدارج تحصيلي در کنکور شرکت کردند و از قضا هر دو در يک دانشگاه در يکي از شهرستان هاي شمالي کشور پذيرفته و مشغول به تحصيل شدند. شقايق و نگار به خاطر دوستي ديرينه شان علاقه زيادي به همديگر داشتند و اين علاقه و وابستگي در بين ساير دانشجويان زبانزد بود. تحصيل اين دو به پايان رسيد و هر دو با مدرک فوق ديپلم فارغ التحصيل شدند و به تهران بازگشتند. مدتي پس از بازگشت نگار فکري به ذهنش خطور کرد که باعث تغيير سرنوشتش شد. او علاقه عجيبي به تغيير دادن جنسيت اش داشت. نگار پس از مدتي تحقيق و کنجکاوي در اين باره تصميم خود را قطعي کرد و تحت عمل جراحي قرار گرفت و از آن پس نامش را به اردشير تغيير داد. اين ماجرا نه تنها باعث پايان يافتن دوستي شقايق با نگار که حالا نامش اردشير بود نشد بلکه علاقه آنها را به يکديگر بيشتر کرد.
اردشير که اوايل نگاه هاي مردم عذابش مي داد از همراهي شقايق دلگرم مي شد. اين دو دوست ديرينه در ادامه تصميمي عجيب گرفتند. آنها که شيفته هم بودند مصمم شدند با يکديگر ازدواج کنند. پدر شقايق که از تصميم دخترش باخبر شده بود در حالي که نگران سرنوشت او بود با اين تصميم مخالفت و سعي کرد هر طور شده رابطه او و دوستش را پايان دهد اما موفق به اين کار نشد. در چنين شرايطي شقايق تصميم گرفت از راه قانوني خواسته اش را دنبال کند. او چند روز قبل به شعبه 262 مجتمع قضايي خانواده رفت و با ارائه دادخواست اجازه ازدواج از قاضي عليرضا صداقتي خواست تا به او و اردشير اجازه دهد به عقد هم دربيايند. او گفت؛ من و اردشير از دوران نوجواني با هم هستيم و به خوبي يکديگر را مي شناسيم. اين شناخت مي تواند ما را خوشبخت کند و من با وجود مخالفت پدرم مي خواهم با اردشير ازدواج کنم. به دنبال اظهارات اين دختر قاضي پدر او را به دادگاه دعوت کرد تا وي علت مخالفتش را با اين وصلت مطرح کند.
صبح ديروز در جلسه يي که با حضور شقايق و پدرش برگزار شد قاضي صداقتي ضمن تشريح مراحل پرونده از پدر شقايق خواست نظرش را درباره ازدواج دخترش با اردشير بيان کند. اين مرد اصلي ترين علت مخالفت اش را ترس از آبرويش اعلام کرد و گفت؛ طي سال هاي گذشته اردشير که آن زمان نامش نگار بود رفت و آمدهاي زيادي به خانه ما داشت و همه همسايه ها و فاميل او را به عنوان يک دختر مي شناسند اما حالا او تغيير جنسيت داده و يک پسر است. من نمي توانم شاهد اين باشم که دوست دخترم که تا حالا يک دختر بوده از اين به بعد دامادم باشد. در اين جلسه وقتي پافشاري هاي شقايق ادامه يافت سرانجام پدرش با تعيين يک شرط به ازدواج او با اردشير رضايت داد. اين مرد گفت تنها به شرط اينکه از نظر پزشکي اردشير مشکلي نداشته باشد حاضرم دخترم را به عقد او دربياورم. به اين ترتيب قاضي صداقتي با ارسال نامه يي به پزشکي قانوني از متخصصان اين سازمان خواست با معاينه دقيق اردشير اعلام نظر کنند آيا ازدواج او با شقايق از نظر پزشکي مشکلي به همراه خواهد داشت يا خير؟ هم اکنون شقايق و اردشير در انتظار نتايج آزمايش ها هستند تا بعد از آن پاي سفره عقد بنشينند.
[External Link Removed for Guests]
دو دختر که از 12 سال قبل با يکديگر دوست هستند در ماجرايي نادر با تغيير جنسيت يکي از آنها تصميم گرفتند با يکديگر ازدواج کنند.
به گزارش خبرنگار ما اين دو نفر که شقايق و نگار نام دارند دوستي شان از دوران تحصيل در مقطع راهنمايي آغاز شد. آن زمان هر دو از شاگردان ممتاز کلاس شان بودند و به تدريج با طي کردن مدارج تحصيلي در کنکور شرکت کردند و از قضا هر دو در يک دانشگاه در يکي از شهرستان هاي شمالي کشور پذيرفته و مشغول به تحصيل شدند. شقايق و نگار به خاطر دوستي ديرينه شان علاقه زيادي به همديگر داشتند و اين علاقه و وابستگي در بين ساير دانشجويان زبانزد بود. تحصيل اين دو به پايان رسيد و هر دو با مدرک فوق ديپلم فارغ التحصيل شدند و به تهران بازگشتند. مدتي پس از بازگشت نگار فکري به ذهنش خطور کرد که باعث تغيير سرنوشتش شد. او علاقه عجيبي به تغيير دادن جنسيت اش داشت. نگار پس از مدتي تحقيق و کنجکاوي در اين باره تصميم خود را قطعي کرد و تحت عمل جراحي قرار گرفت و از آن پس نامش را به اردشير تغيير داد. اين ماجرا نه تنها باعث پايان يافتن دوستي شقايق با نگار که حالا نامش اردشير بود نشد بلکه علاقه آنها را به يکديگر بيشتر کرد.
اردشير که اوايل نگاه هاي مردم عذابش مي داد از همراهي شقايق دلگرم مي شد. اين دو دوست ديرينه در ادامه تصميمي عجيب گرفتند. آنها که شيفته هم بودند مصمم شدند با يکديگر ازدواج کنند. پدر شقايق که از تصميم دخترش باخبر شده بود در حالي که نگران سرنوشت او بود با اين تصميم مخالفت و سعي کرد هر طور شده رابطه او و دوستش را پايان دهد اما موفق به اين کار نشد. در چنين شرايطي شقايق تصميم گرفت از راه قانوني خواسته اش را دنبال کند. او چند روز قبل به شعبه 262 مجتمع قضايي خانواده رفت و با ارائه دادخواست اجازه ازدواج از قاضي عليرضا صداقتي خواست تا به او و اردشير اجازه دهد به عقد هم دربيايند. او گفت؛ من و اردشير از دوران نوجواني با هم هستيم و به خوبي يکديگر را مي شناسيم. اين شناخت مي تواند ما را خوشبخت کند و من با وجود مخالفت پدرم مي خواهم با اردشير ازدواج کنم. به دنبال اظهارات اين دختر قاضي پدر او را به دادگاه دعوت کرد تا وي علت مخالفتش را با اين وصلت مطرح کند.
صبح ديروز در جلسه يي که با حضور شقايق و پدرش برگزار شد قاضي صداقتي ضمن تشريح مراحل پرونده از پدر شقايق خواست نظرش را درباره ازدواج دخترش با اردشير بيان کند. اين مرد اصلي ترين علت مخالفت اش را ترس از آبرويش اعلام کرد و گفت؛ طي سال هاي گذشته اردشير که آن زمان نامش نگار بود رفت و آمدهاي زيادي به خانه ما داشت و همه همسايه ها و فاميل او را به عنوان يک دختر مي شناسند اما حالا او تغيير جنسيت داده و يک پسر است. من نمي توانم شاهد اين باشم که دوست دخترم که تا حالا يک دختر بوده از اين به بعد دامادم باشد. در اين جلسه وقتي پافشاري هاي شقايق ادامه يافت سرانجام پدرش با تعيين يک شرط به ازدواج او با اردشير رضايت داد. اين مرد گفت تنها به شرط اينکه از نظر پزشکي اردشير مشکلي نداشته باشد حاضرم دخترم را به عقد او دربياورم. به اين ترتيب قاضي صداقتي با ارسال نامه يي به پزشکي قانوني از متخصصان اين سازمان خواست با معاينه دقيق اردشير اعلام نظر کنند آيا ازدواج او با شقايق از نظر پزشکي مشکلي به همراه خواهد داشت يا خير؟ هم اکنون شقايق و اردشير در انتظار نتايج آزمايش ها هستند تا بعد از آن پاي سفره عقد بنشينند.
[External Link Removed for Guests]
بی

-
- سپاسهای ارسالی: 962 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
Re: شقایق و نگار در تهران با هم ازدواج می کنند
هوالمحبوب
امام صادق (ع) 119 مورد رو از علائم ظهور امام زمان (عج) شمردن که یکی از اون 119 مورد این است که زنان با زنان ازدواج نمایند .
از منابع عمدش هم می شه به موارد زیر اشاره کرد .
. بحار، ج ۵۲، ص ۱۰۱ تا ۱۲۲ اثباهٔ الهداهٔ ، ج ۷، ص ۸۶
۲. المجالس السنیه ، ج ۵، ص ۳۹۸
۳. بحار، ج ۵۲، ص ۲۵۶ به بعد
سایت مناجات
یا علی
امام صادق (ع) 119 مورد رو از علائم ظهور امام زمان (عج) شمردن که یکی از اون 119 مورد این است که زنان با زنان ازدواج نمایند .
از منابع عمدش هم می شه به موارد زیر اشاره کرد .
. بحار، ج ۵۲، ص ۱۰۱ تا ۱۲۲ اثباهٔ الهداهٔ ، ج ۷، ص ۸۶
۲. المجالس السنیه ، ج ۵، ص ۳۹۸
۳. بحار، ج ۵۲، ص ۲۵۶ به بعد
سایت مناجات
یا علی

همراه با اعتقادات ، در عصر ارتباطات [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
,
در رابطه با ازدواج زن با زن نظر خاصی ندارم
ولی همانطور که میدانید بحث تغییر جنسیت کاملا مشروع است
اولین کسی که شرعا و با فتوای امام خمینی این کار را انجام داد خانم مریم خاتون ملک آرا در سال 1365 بوده است.
به جستجویی کوتاه به تفصیل درباره این موضوع مطالبی خواهید یافت.
در رابطه با ازدواج زن با زن نظر خاصی ندارم
ولی همانطور که میدانید بحث تغییر جنسیت کاملا مشروع است
اولین کسی که شرعا و با فتوای امام خمینی این کار را انجام داد خانم مریم خاتون ملک آرا در سال 1365 بوده است.
به جستجویی کوتاه به تفصیل درباره این موضوع مطالبی خواهید یافت.

بی

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
جناب ذاکر فکر نمی کنم این به ربطی به مورد مطرحی شما داشته باشه ! بلکه همجنس بازی رو شامل میشه که الان در بعضی کشورها قانونی و رسمی شده
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
اگه اينطور باشه هر دو نفر بايد داراي كرومزوم x باشند . حتي اگر از نظر فيزيكي يكدوم مرد شده باشه.

-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
ازدواج!!!!!!!!!!
شاید ظاهرا پسر شود ولی آیا کرومزم ها و DNA ها نیز تغییر خواهند کرد!!
البته مراجع این کار را برای غرق نشدن این گونه بیماران در منجلاب فساد کرده اند
اما بحرحال هوای نفس و تمایلات جنسی هست که در هر عصر به بهانه ای تن ضعیف آدمی را اسیر هوسی می کند!
شاید ظاهرا پسر شود ولی آیا کرومزم ها و DNA ها نیز تغییر خواهند کرد!!
البته مراجع این کار را برای غرق نشدن این گونه بیماران در منجلاب فساد کرده اند
اما بحرحال هوای نفس و تمایلات جنسی هست که در هر عصر به بهانه ای تن ضعیف آدمی را اسیر هوسی می کند!

-
Mohammad 1985 نوشته شده:جناب ذاکر فکر نمی کنم این به ربطی به مورد مطرحی شما داشته باشه ! بلکه همجنس بازی رو شامل میشه که الان در بعضی کشورها قانونی و رسمی شده
به نظر شما همجنس بازی با ازدواج یکیه ؟
اگه امام صادق منظورش همجنس بازی بود کلمه ی ازدواج رو به کار نمی برد .
یا علی

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
تمام کسانی که به صورت قانونی تغییر جنسیت میدن بنا به قانون جمهوری اسلامی می توانند با جنس مخالف خود ازدواج کنند باز هم می گم لطفا کمی در مورد پست خود فکر منید و تحقیق بعد پست بفرستید در بعضی از کشورهای اروپایی ازدواج دو هم جنس آزاده برادر ذاکر ازدواج دوست خوبمون هم Mohammad 1985 همین رو گفت گفت می تونند ازدواج کنند شما یا پست رو نخوندی یا متوجه نمی شی ازدواج هم جنس بازان هم وجود داره

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
لطفا بحث رو به بيراهه نکشونيد!
لطفا بحث رو به بيراهه نکشونيد!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
چشم

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 337 بار
- سپاسهای دریافتی: 1377 بار
مگه وقتی میخوان تغییر جنیست بدن نباید یه سری علایم رو داشته باشن که بتونن با عمل جراحی این تغییر جنیست رو انجام بدن مثلا نگار که الان اردشیر هست چه علایمی داشته که رفته به راحتی تغییر جنیست داده؟ یا از اول دو جنسی بوده؟
یعنی اینکه دختر شدن یه پسر یا پسر شدن یه دختر به این راحتی نیست این باید یه علایمی در بدنش وجود داشته باشه که دست به همچین کاری بزنه
البته نمیدونم بازم شاید من دارم اشتباه می کنم 
یعنی اینکه دختر شدن یه پسر یا پسر شدن یه دختر به این راحتی نیست این باید یه علایمی در بدنش وجود داشته باشه که دست به همچین کاری بزنه
البته نمیدونم بازم شاید من دارم اشتباه می کنم 
با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
چند وقت پیش در یوتیوب مستند خیلی جالبی دیدم از گروه بی بی سی در مورد زنها و مردهایی که در ایران با جراحی خواهان تغییر جنسیتشون هستن .
جالب اینجاست که زندگی سه مرد تا چند ماه بعد از جراحی که تغییر جنسیت داده بودن رو نشون میده
یکی پدرش چند وقت بعد چندین بار سعی میکنه اون رو با مرگ موش بکشه که البته هر بار فقط کار بچه بیچاره ش به بیمارستان میکشه
یکی دیگه به خاطر طرد شدن از خانواده برای امرار معاش مجبور به تن فروشی و فاحشگی میشه و خودش اذعان میکنه
فقط یکی از اونها با پسری ازداوج میکنه و میشه گفت تا حدودی موفق میشه .
ولی به هر حال هر سه تای اونها جلوی دوربین اذعان میکردن از کاری که کردن به شدت پشیمون بودن .
نکته جالب دیگه اینه که خرج عمل اینها حدود دو تا چهار هزار دولار میشه که نصف هزینه رو خود دولت ایران قبول میکنه .
سعی میکنم لینک هاش رو پیدا کم و بذارم
جالب اینجاست که زندگی سه مرد تا چند ماه بعد از جراحی که تغییر جنسیت داده بودن رو نشون میده
یکی پدرش چند وقت بعد چندین بار سعی میکنه اون رو با مرگ موش بکشه که البته هر بار فقط کار بچه بیچاره ش به بیمارستان میکشه
یکی دیگه به خاطر طرد شدن از خانواده برای امرار معاش مجبور به تن فروشی و فاحشگی میشه و خودش اذعان میکنه
فقط یکی از اونها با پسری ازداوج میکنه و میشه گفت تا حدودی موفق میشه .
ولی به هر حال هر سه تای اونها جلوی دوربین اذعان میکردن از کاری که کردن به شدت پشیمون بودن .
نکته جالب دیگه اینه که خرج عمل اینها حدود دو تا چهار هزار دولار میشه که نصف هزینه رو خود دولت ایران قبول میکنه .
سعی میکنم لینک هاش رو پیدا کم و بذارم
در روح و جان من میمانی ای وطن