طرح تغيير نقشه جغرافيايي ايران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662 من اين کتاب رو به طور کامل خوندم، ايشون به منابع اسلامي دسترسي داشتند و بر همين اساس پيشگوييهايي رو انجام داده که تا به حال اشتباه نبوده، در مورد انقلاب ايران، جنگ ايران و عراق، عراق و غول سه شاخ (آمريکا و .....)
من به گفته‌هاي ايشون اعتماد زيادي دارم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

نمي خواهد ذهنتونو به اين حرفها منحرف كنيد ...

اينم لينك نقشه ايران ... پاينده باد ايراني درود بر ايران :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

1- من نيز به پيش گوييهاي نوستر آداموس تقريبا اعقاد دارم ولي نه 100% اما مساله مهم اين هست که آينده را خود ما
ميسازيم نه گذشتگان و به همين جهت بايد خودمان تلاش کنيم تا دوباره امپراطوري ايران را تشکيل دهيم.
اين پيش گوييها حتي اگر راست هم باشند باز 100% قطعيت ندارند چون ميتوان آينده را تغيير داد. شايد با يک اشتباه به
ظاهر کوچک ايران از ايني هم که هست کوچکتر بشه و شايد با يه زکاوت و تدبير هوشمندانه بتوان تمام 5 قاره را تصرف کرد.
بايد خودمان تلاش کنيم و صرف به پيش گويي توجه کردن مانند قضيه ... و اف-7 ها ميشه که ميخان با صلوات اف-22 را شکار کنن؟!
2- در واقع اگر به تاريخ مملکتمون نگاه کنيم ميبينيم که اگر ايران مثل گذشته بود بايد مساحتش تقريبا 10 ميليون ميشد که
متاسفانه الان شده 1.6 ميليون! اين 8.4 ميليون چرا از دست رفته و چگونه ميتوان دوباره بدست آورد مهم است وگرنه اگر
به مساحت فعلي قناعت کنيم شايد اينم تبديل بشه به چندصد هزار و بعدا ايران از روي نقشه محو بشه!
هميشه افکار جاه طلبانه هست که کشورها را به سوي پيشرفت سوق ميدهد نه تفکرات ميانه رو و متعادل يا کندرو.
اگر بخايم که تا 20 سال ديگه اولين قدرت جهان بشيم و حسابي تلاش کنيم حداقلش اين ميشه که اگر اول نشديم ميشيم
دوم يا سوم و بالاخره جزو 5 قدرت اول خواهيم بود ولي اگر بخوايم که قدرت دهم بشيم شايد يه دفعه به رتبه 50 سقوط کنيم!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”