سکته ناقص Centralclubs...!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
Re: سکته ناقص Centralclubs...!
باسمه تعالی
سلام
بالاخره برای ما هم قابل دسترس شد این چندوقت اصلاً نشد وارد بشم.
این پیلتر افکن ها هم که هیچ کدوم کار نمیکنن ، یا شایدم ما رو دیپورت کردن چون قیافمون مثل میلاد نبوده
به هر حال خوشحالم از بازگشت سنترال عزیز

سلام

بالاخره برای ما هم قابل دسترس شد این چندوقت اصلاً نشد وارد بشم.
این پیلتر افکن ها هم که هیچ کدوم کار نمیکنن ، یا شایدم ما رو دیپورت کردن چون قیافمون مثل میلاد نبوده

به هر حال خوشحالم از بازگشت سنترال عزیز

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
والا نگاه قیافم نکرد!افتادم به التماس و گریه و قسم جان بچه ام...دیگه آخرش راه داد!گفت برو شب عیدی صفا کن!
رفیق قدیمی و یار غار من یعنی التی جان الان رو به راهه و بولدوزر وار و بی رحمانه هرگونه سد و دیوار و مانعی را تخریب و منهدم می کند!
فقط جمعه شب بنا به دلایل فوق سری

بی
- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
بالام جان ما هم وارد شدیم. ببم بالاخره بعد از 4 روز و نصفی که دسترسی نداشتیمان، تانستیم وارد شیم. البته این چند روز اساسی کار داشتیمان و وقت هم صفر اما هر وقت هم که یه امتحانی می کردیمان نمتانستیم وارد شیم. این لحجه قزوینی هم تقدیم به دوستان شد 
عیدتان هم مبارک باشد

عیدتان هم مبارک باشد

دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
,
در حال به روز رساني کرنل و ديگر اجزاي سرور انجمن بوديم، بابت طولاني شدن فرايند عذر خواهي ميکنم
در حال به روز رساني کرنل و ديگر اجزاي سرور انجمن بوديم، بابت طولاني شدن فرايند عذر خواهي ميکنم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Mil@d, این چیزی که ازش نام بردید چی هست آیا برای همه در دسترس هست یا از دستگاه یا جای خاصی استفاده می کنید
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
morteza_1234m نوشته شده:Mil@d, این چیزی که ازش نام بردید چی هست آیا برای همه در دسترس هست یا از دستگاه یا جای خاصی استفاده می کنید
دوست من با توجه به این که سرور سایت بر پایه لینوکس هست بخشی کوچکی که سیستم عامل باید برای بالا آمدن ازش استفاده کنه رو بهش می گند کرنل یا همون هسته (core) که به علت آپدیت این بخش سایت مدتی قابل دسترس نبود.
موفق باشید.

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
دوستان بررسی کنند تاپیک های سایت برای آنها نیز به کندی باز می شود؟
یک پست را هم میخواستم ویرایش کنم به زحمت صفحه ویراش باز می شد و ناچارا خودم را راحت کردم پست را حذف کردم!...
یک پست را هم میخواستم ویرایش کنم به زحمت صفحه ویراش باز می شد و ناچارا خودم را راحت کردم پست را حذف کردم!...

بی
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
Mil@d نوشته شده:دوستان بررسی کنند تاپیک های سایت برای آنها نیز به کندی باز می شود؟
برای من که سریع باز میشه

[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]