CC در CCU
امکان ورود تنها با IP غیر ایرانی!
سکته ناقص Centralclubs...!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سکته ناقص Centralclubs...!
سلام
همانطور که دوستان عزيز شاهد هستند اخيرا سايت مشکلات فراواني داشته که علت اون براي برخي دوستان روشن شده، به هر حال بعد از يک دوره بهينه سازي و بازنويسي بخشهاي زيادي از انجمن، همچنين انتقال سايت به سرور قويتر انشاالله مشکلات به کلي حل خواهد شد
با توجه به تغييرات گسترده در سيستم انجمن، لطفا دوستان عزير اگر در جايي پيغام خطايي مشاهده کردند اعلام بفرماييد تا بررسي و رفع شود
هر چند علت مشکلات کوتاهي ما نبود، اما به هر حال بابت اشکالات اخير از همهي دوستان عذر خواهي ميکنم
موفق باشيد
همانطور که دوستان عزيز شاهد هستند اخيرا سايت مشکلات فراواني داشته که علت اون براي برخي دوستان روشن شده، به هر حال بعد از يک دوره بهينه سازي و بازنويسي بخشهاي زيادي از انجمن، همچنين انتقال سايت به سرور قويتر انشاالله مشکلات به کلي حل خواهد شد
با توجه به تغييرات گسترده در سيستم انجمن، لطفا دوستان عزير اگر در جايي پيغام خطايي مشاهده کردند اعلام بفرماييد تا بررسي و رفع شود
هر چند علت مشکلات کوتاهي ما نبود، اما به هر حال بابت اشکالات اخير از همهي دوستان عذر خواهي ميکنم
موفق باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
بله مشکل شدید بود !
البته دیگه زمانش رسیده بود از روی این سرور کوچ کنید ! خسته شدیم از بس با پیام متاسفیم انجمن به طور موقت غیر فعال است مواجه شدیم !
البته دیگه زمانش رسیده بود از روی این سرور کوچ کنید ! خسته شدیم از بس با پیام متاسفیم انجمن به طور موقت غیر فعال است مواجه شدیم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
انتقال سايت به سرور قويتر
و البته تبعات مالی قویتر...! که به علت خضوع خاص مهدی که در کمتر پسری دیدم یا بهتر بگم تا الان اصلا ندیدم هیچگاه بروز داده نمی شود!
بی

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
خـــــــــــداوندا شـــــــــــر هر چه بلاست به خصوص Forbidden را برای همیـــــــــشه از سر سایت ما دور گردان 

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- محل اقامت: ارومیه
- سپاسهای ارسالی: 12686 بار
- سپاسهای دریافتی: 11782 بار
- تماس:
[External Link Removed for Guests]
یکم اسفند 1388 ساعت 22:30
یکم اسفند 1388 ساعت 22:30
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!

- سپاسهای ارسالی: 1586 بار
- سپاسهای دریافتی: 1194 بار
- تماس:

این سکته به سایت من هم سرایت کرده. استاد مهدی چطوری این مشکل را حل کردید
SOS SOS SOS
F1 F1 F1
.

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
ممنون از رفع مشکل سایت روز افتتاح جماران هرچی میادم یه پیغام تبریک به دوستان بدم سنترال بسته بود باز نمی شد 2بار خیلی نارخت بودم یکی 2سال پیش که مدتی فیلتر شده بود ودیگری چند روز پیش بود
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
دوستان همگی باید با هم بخوانیم شعر معروف خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از سنترال محافظت بگردان Mahdi1944رو به لطف خودت نگهدلر امین یا رب العالمین

که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
یاسرعرفات