خواهر داشتن شادی و امید میاره...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

خواهر داشتن شادی و امید میاره...!

پست توسط Mil@d »

خواهر داشتن، افراد را شادتر و امیدوارتر می‌کند.
تصویر

تحقیقات جدید نشان می‌دهد خواهر داشتن شما را شادتر و امیدوارتر می‌کند، این در حالی است که داشتن برادر ممکن است این اثر را در شما نداشته باشد.
همچنین این بررسی‌ها نشان می‌دهد خانواده‌هایی که حداقل دارای یک دختر هستند بهتر می‌توانند با مشکلات مواجه شوند و با آنها کنار بیایند.
دختران عشق و علاقه را در بین اعضای خانواده مستحکم‌تر می‌کنند و اعضای خانواده را تشویق می‌کنند بهتر با یکدیگر ارتباط داشته باشند.
دکتر تونی کاسیدی از دانشگاه Ulster که این بررسی را انجام داد در این باره گفت: خواهرها کمک می‌کنند تا اعضای خانواده سلامت ذهنی بهتری داشته باشند.
این بررسی‌ها نشان می‌دهد دخترها اعضای خانواده را به ارتباط بیشتر تشویق می‌کنند این درحالی است که برادرها این گونه نیستند. احساسات بسیار برای سلامت ذهن انسان‌ها مفیدند و داشتن خواهر سبب می‌شود این موضوع در خانواده‌ها بیشتر به چشم بیاید.
همچنین این مطالعات نشان می‌دهد دخترانی که دارای خواهر هستند در زندگی خود باهوش‌تر و مستقل‌ترند و زندگی موفق‌تری دارند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد زمانی که در خانواده‌ای طلاق رخ می‌دهد خواهران بهتر می‌توانند وضعیت موجود را مدیریت کنند و از دیگر اعضای خانواده حمایت بیش‌تری به عمل می‌آورند.
تحقیقات نشان می‌دهد معمولاً پسرهایی که فقط دارای برادر هستند نسبت به دیگر پسرها در مدرسه عملکرد ضعیف‌تری دارند و نمرات پایین‌تری می‌گیرند.
شاید یکی از دلایل این امر آن باشد که پسرها به طور طبیعی تمایل کم‌تری برای گفت‌وگو کردن با دیگران دارند. زمانی که در یک جمع خانوادگی همه بچه‌ها پسر باشند معمولاً چندان جو گفت‌وگو بین اعضای خانواده و این کودکان حاکم نمی‌شود در حالی که وجود دختر در یک خانواده می‌تواند این جو را بشکند.
این تحقیق روی نزدیک به 571 نفر که بین 17 تا 25 سال سن داشتند صورت گرفت و در مورد وضعیت خانوادگی و وضعیت روحی و احساسی اعضای خانواده سؤالاتی از آنها مطرح شد.
در این بررسی‌ها مشخص شد داشتن خواهر باعث می‌شود دیگر فرزندان شادتر و امیدوارتر باشند و نتایج بهتری در مدرسه به دست بیاورند.
وجود خواهر باعث می‌شود ارتباطات بسیاری بین اعضای خانواده صورت بگیرد و خواهر و برادرها از یکدیگر حمایت عاطفی بیش‌تری داشته باشند.

منبع: خبر آنلاین
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

Re: خواهر داشتن شادی و امید میاره...!

پست توسط mahshid-banoo »

البته وجود پسر هم لازمه.
همونطور که دخترها گرما میدن به خونه، پسرها هم برای شلوغی خونه واقعا لازمند وگرنه خونه خیلی سوت کور میشه...

:-)
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

البته وجود پسر هم لازمه.

داغ داشتن یک برادر به دل ما ماند!
اگر تریپ فرزند کمتر زندگی بهتر والدین ما را بر نمیداشت الان یک داداش هم داشتیم که بشه روزی یکبار باهاش کتک کاری کرد :-)
ولی تحقیق بالا مورد تایید بنده نیز هست...خواهر نعمتی است که الحمدلله بهترین و مهربان ترینش را دارم :)
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

داغ داشتن یه خواهر هم روی دل ما ماند !!!
البته من و دادشم به جای میلاد هم با هم کتک کاری کردیم ! الان هم پاش بیفته بازم کتک کاری میکنیم !! ولی احتمال دیگه خیلی کمه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

Mil@d نوشته شده:
البته وجود پسر هم لازمه.

داغ داشتن یک برادر به دل ما ماند!
اگر تریپ فرزند کمتر زندگی بهتر والدین ما را بر نمیداشت الان یک داداش هم داشتیم که بشه روزی یکبار باهاش کتک کاری کرد

خوب با خواهرتون کتک کاری کنیدتصویر
اینو کاملا جدی گفتم!!!
واقعا برای دخترا لازمه تا یاد بگیرن از خودشون دفاع کنن.تصویر
من و برادرم هر از چند گاهی کلی زد و خورد راه میندازیمتصویرالبته همیشه ایشون شروع کننده است.تصویر
با یه لجبازی ساده شروع میشه و با کلی خنده و البته دست های کبود بنده به پایان میرسهتصویر
مثلا برادرم حس لجبازی منو تحریک میکنه که به زور یه وسیله رو ازش بگیرم!! یا اینکه مدام سر به سرم میذاره و اذیت میکنه و میگه اگه میتونی از خودت دفاع و کن! حالا فکر کنید من تمام تلاش خودمو میکنم و در نهایت سرخ و کبود میشم، و ایشون لبخند به لب و اروم تمام حرکات منو مهار میکنه تصویر
البته من دیگه حرفه ای شده ام و تازگیها پیروز از میدان نبرد میام بیرونتصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

واقعا برای دخترا لازمه تا یاد بگیرن از خودشون دفاع کنن.

خودش رزمی کار بوده قبلا!
برادرم حس لجبازی منو تحریک میکنه که به زور یه وسیله رو ازش بگیرم!! یا اینکه مدام سر به سرم میذاره و اذیت میکنه و میگه اگه میتونی از خودت دفاع و کن!

چقدر شبیه منه!
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

پس کسانی هم که خواهر ندارن عقدشونو سر همسرشون خالی کنن ! :grin: آقا تا میتونین با هم بجنگین ! و بزنین توی سرو کله همدیگه ! اینقدر فاز میده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: شيراز
سپاس‌های ارسالی: 337 بار
سپاس‌های دریافتی: 1377 بار

پست توسط ستاره شب تار »

پس خوش به حال داداشای من هست که 5 تا خواهر دارنتصویرتصویر

البته منم اینو قبول دارم توی خونه ای که دختر هست خیلی جو متفاوتی داره با خونه ای که پسر هست کاملا موافقم
با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن

با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: شيراز
سپاس‌های ارسالی: 337 بار
سپاس‌های دریافتی: 1377 بار

پست توسط ستاره شب تار »

mahshid-banoo نوشته شده:البته وجود پسر هم لازمه.
همونطور که دخترها گرما میدن به خونه، پسرها هم برای شلوغی خونه واقعا لازمند وگرنه خونه خیلی سوت کور میشه...

:-)

والله شنیدیم خونه بدون دختر سوت و کوره ولی بدون پسر داریم از شما می شنویمممتصویرتصویراینجوری نیست خونه بدون دختر سوت و کورهتصویر
با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن

با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”