عکس خاطره انگیز از پارک ارم تهران در سال 1356...!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
Re: عکس خاطره انگیز از پارک ارم تهران در سال 1356...!
درود
واقعا فرتوره(به فول استاد مرداویز)نوستالوجیکی بود هر چند که بیشتر ما ان زمان وجود خارجی نداشتیم.عنصر خنده و شادی که ان زمان ها به وفور در میان مردم و خصوصا جوانان قابل مشاهده بود امروزه کمتر در میان امثال من جوان یافت می شود!!!
واقعا فرتوره(به فول استاد مرداویز)نوستالوجیکی بود هر چند که بیشتر ما ان زمان وجود خارجی نداشتیم.عنصر خنده و شادی که ان زمان ها به وفور در میان مردم و خصوصا جوانان قابل مشاهده بود امروزه کمتر در میان امثال من جوان یافت می شود!!!

[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

-
- سپاسهای ارسالی: 233 بار
- سپاسهای دریافتی: 251 بار
ضمن تشکر از Mil@d گرامی بابت این عکس...
ولی فکر میکنم مکان بهتر برای ارسال این عکس تاپیک ((تصاويري از تاريخ معاصر)) بود.
forum-f3/topic-t59262-168.html#p243697
ولی فکر میکنم مکان بهتر برای ارسال این عکس تاپیک ((تصاويري از تاريخ معاصر)) بود.

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
pinpin747 نوشته شده:ضمن تشکر از Mil@d گرامی بابت این عکس...
شاید حق با شما باشه ولی بعضی عکس ها خودشون به اندازه یک تاپیک معنا و پیام توشون هست که بعضی هاشو پارسا گفت و من هم تا تصویری خاص نبینم اقدام به ایجاد تاپیک نمی کنم.
بی