مرد انگليسي پس از جراحي مغز، لهجه ايرلندي پيدا كرد!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

مرد انگليسي پس از جراحي مغز، لهجه ايرلندي پيدا كرد!

پست توسط Parsa84 »

يك مرد اهل «يورك‌شاير» انگلستان درست ساعاتي پس از به هوش آمدن در بخش ICU بيمارستاني در اين منطقه و پس از انجام جراحي مغز، لهجه ايرلندي پيدا كرد!
به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از خبرگزاري شينهوا، رسانه‌هاي انگلستان يادآور شدند: در يك رويداد عجيب، يك مرد اهل يورك‌شاير در انگلستان پس از انجام جراحي مغز در بيمارستان سلطنتي «هالم‌شاير» در انگلستان به يك‌باره لهجه‌اش از انگليسي به ايرلندي تغيير كرده است.
اين در حاليست كه «ماري» ـ نامزد «كريس گرگوري» ـ در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي انگلستان تصريح كرد: هنگامي كه «كريس» در اتاق ICU به هوش آمد، متوجه شدم به لهجه ايرلندي آواز مي‌خواند و لهجه انگليسي خودش را به طور كامل فراموش كرده است. از اين موضوع در جا خشكم زد، چون اصلا چنين چيزي امكان نداشت، چرا كه شوهر من هرگز در ايرلند قوم و خويشي نداشته و حتي به آنجا سفر هم نكرده است.
پزشكان معالج اين مرد نيز خاطر نشان كردند كه به احتمال زياد بر اثر فشارهاي رگ‌هاي مغز حين عمل، چنين اتفاقي افتاده است.
«ماري» در ادامه تاكيد كرد: بنا به گفته پزشكان معالج «كريس»، وي هرگز ديگر قادر نيست به لهجه انگليسي سليس صحبت كند و تا آخر عمر با همين لهجه غليظ ايرلندي زندگي را سپري خواهد كرد

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”